Atrakcyjna lokalizacja: 10 km do słynnego parku rozrywki Oasis Park.
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: 2 brodziki, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje.
Piaszczysta plaża z miejscowo występującymi kamieniami z łagodnym zejściem do morza (ok. 700 m od hotelu).
Bogata oferta rekreacyjna: 2 baseny, 2 tarasy słoneczne, sauna, jacuzzi, siłownia, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa.
Hotel jest już mocno zużyty i zaniedbany. W pokoju materac bardzo głośno trzeszczał, z prysznica woda przeciekała na podłogę. Był zepsuty wyłącznik światła w łazience - pomimo dwukrotnego zgłoszenia, nie został naprawiony. Bardzo utrudnione było korzystanie z basenów - dookoła straszny bałagan i nieporządek. Brak i przy głównym i przy drugim basenia jakiejkolwiek osoby, która by pilnowała porządku. Więc dzieci, pomimo zakazu, nieustannie skakały dowody ponad głowami osób innych chlapiąc naokoło. Nie było ratownika, brak informacji o godzinach kiedy basen jest czynny, nie było też informacji o sposbie dezynfekcji i używanych środkach. Teren był bardzo słabo oświetlony, większość lamp była przepalona, więc wieczorem poruszanie się było utrudnione. Jedzenie było jednostajne. Nawet kiedy było jakieś menu tematyczne - orientalne czy włoskie w zasadzie większość dań była taka jak na co dzień. Można oczywiście powiedzieć, że hotel tylko 3 gwiazdkowy i co tu narzekać, ale byłem w hotelach tej samej klasy znacznie lepiej zarządzanych.
Dobre położenie w sensie spokoju. Nie dociera hałas, duży teren, dość dobrze zagospodarowany. Ma dwa baseny, przy czym jeden jest zadaszony. Personel pomocniczy - kelnerzy, pokojówki, techniczni dość dobrzy, starali się być pomocni.
Niestety do morza odległość jest znacznie dalsza niż było w reklamówce hotelu - do dobrej plaży 20 min. na piechotę. Personel w recepcji bardzo nie życzliwy - przyjechaliśmy późno, nawet nie zadali sobie trudu żeby ruszyć się z za biurka i pokazać gdzie jest nasz pokój.