Siana

Hotel bardzo dobrze położony, w cichym, spokojnym miejscu, wszędzie blisko. Bardzo dobre możliwości podróżowania i zwiedzania na własną rękę. Apartamenty świetnie wyposażone, aneks kuchenny - rewelacja, pokoje też i łazienka również. Na 4 piętrze przepiękny widok na morze oraz góry. Śniadania smaczne, choć ceny w sklepach tak niskie, że najlepiej brać opcję bez wyżywienia a obiadki albo robić samemu albo chodzić do knajpek, których wiele w okolicy, niedrogo, pysznie i w wielu miejscach menu po polsku. Ogólne wraże nie super - polecam.

świetne apartamenty, bezpieczne, czyste, fajna obsługa, na dole restauracja, basen i sklep ze wszystkim (choć nie najtańszy), miejscowość spokojna z dobra komunikacją do Słonecznego Brzegu (jak ktoś chce hałasu). Plaża fajna, dużo miejsc niepłatnych przy samej wodzie. Szczerze polecam!

Wspaniałe apartamenty,wyposażone we wszystkie niezbędne naczynia(garnki,patelnie,toster,czajnik,kubki,talerze,ekspres do kawy)czyściutkie codziennie sprzątane.Na dole przy basenie jest restauracja podają dobre jedzenie(spory wybór)w przystępnych cenach:sałatki ok 6lev,dania mięsne obiadowe12lev.Na dole znajduje się sklep spoż-przemysł-kosmet.kupisz tam wszystko co potrzebne(jajka,chleb,masło,jogurty,warzywa,alkohol,ceny zbliżone do polskich(jajko 1szt 0,22 lev,chleb 0,80lev.jeśli ktoś ma pytania podaję nr gg4283030

Polecam tą miejscowość i ten hotel.Przede wszystkim Św.Włas jest mała miejscowością,ale z dużą ilością restauracji oraz hoteli.Można znaleźć cisze i spokój,czego nie ma już w Słonecznym Brzegu.Polecam w chwili wolnej przejechać się do Słonecznego Brzegu-autobus 1lv,do Nesebaru-2levy.Szczególnie polecam Nesebar ze względu na ciekawe budowle i domy rybackie.Obiady w Św.Własie: W zależności czy jemy w restauracji w centrum miasta, czy na uboczu. Przykład:Zupa fasolowa-1,5leva, musaka-3,5lv, kawarma 5,0lv(ceny dotyczą restauracji na uboczu (rodzinny interes))Jeśli chodzi o ceny żywności: paparyka 1,80lv,pomidory-1,30lv,arbuz od 0,50 do 0,80lv,chleb (niedobry) 1lv,5jajek-1,5lv.Hotel-bardzo ładne duże pokoje.Wszystko jak na zdjęciach.Basen duży.

Tylko jechac do tego apartamentu

Nazwa  Siana
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Św. Wlas
Wyżywienie  Bez wyżywienia
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Plaże z drobnym piaskiem i spokojną wodą idealną dla rodzin

Promenada z tawernami kawiarniami i sklepami

Tuż obokSłonecznego Brzegu i Nessebaru na krótkie wycieczki

Rodzinne hotele z animacjami i basenami

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iza

Pobyt - Kwiecień 2009

Tylko jechac do tego apartamentu

Beata

Pobyt - Maj 2008

Jestem bardzo zadowolona z tego apartamentu, polecam wszystkim.

agama1971

Pobyt - Kwiecień 2008

Pokoje i hotel zgodne z opisem zamieszczonym przez wakacje.pl. Duże, czyste i dobrze wyposażone pokoje-pełna zastawa stołowa, garnki, expres do kawy, czajnik, toster, kuchenka, elektryczna, lodówka, żelazko i deska do prasowania, odkurzacz, TV SAT, DVD, suszarka do włosów. W pokoju z aneksem kuchennym duży stół i cztery krzesła. Duży balkon ze stolikiem i krzesłami z widokiem na ładny, czysty, średniej wielkości basen z leżakami. Sypialnia z dużym łóżkiem i co bardzo ważne z bardzo wygodnym, grubym materacem. Codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki, pościel czyściutka codziennie układana w różne kształty-łabędzie, wachlarze itp. (szczególnie cieszyło to dzieci). Niestety nie widziałam rezydenta, dlatego z wycieczek fakultatywnych korzystałam w innym hotelu, nie było też żadnego wspólnego spotkania, może opieka rezydenta nie dotyczy opcji z dojazdem własnym. Na dole hotelu fajna restauracja ze smacznym jedzeniem, ale droższa od tych w mieście-sąsiedztwo restauracji dość uciążliwe ze względu na głośne zachowanie pijanych Polaków. W hotelu jest również sklep, w którym można nabyć najpotrzebniejsze rzeczy- świeże owoce, pieczywo, słodycze, napoje, art. higieniczne itp. Do morza ok. 200 m od hotelu, ale zejście na plażę ok. 350-400 m. Dookoła sporo rozpoczętych budów-w okresie letnim wstrzymanych. Nie ma ogrodu ani placu zabaw dla dzieci, jest sporo miejsca na zaparkowanie samochodu przed hotelem. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu, bardzo dobry kontakt z konsultantami wakacji.pl i Alfa Star. Ale rezydent jak yeti-może istnieje, ale ja go nie widziałam, a szkoda-wycieczki wykupiliśmy u innego rezydenta. Wyjazd z dziećmi 10 lat i 15 lat również bardzo zadowolonymi z wyjazdu.