Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, miniklub (4-11 lat).
Tylko 200 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Dla aktywnych: animacje, siłownia, sauna, łaźnia turecka, aerobik, 2 korty tenisowe, mini golf, koszykówka, siatkówka plażowa.
rewelacja, super hotel, dobre jedzenie , bardzo mili ludzie. Polecam !!!
Byliśmy po raz drugi w Turcji, ale ten hotel na zauroczył. Braki minusów, wszystko na plus, jedzenie, animacje, obsługa. Standard hotelu bardzo wysoki, nie było problemy z leżakami przy basenie i przy morzu. Jedzenie zróżnicowane, codziennie coś innego. W hotelu bardzo dużo Niemców, ale to nie problem, ponieważ są bardzo kulturalni oraz przyjaźni. W hotelu bardzo dobrze wyposażona siłownia. Korzystaliśmy również z dyskoteki w hotelu. Była również zorganizowana turecka noc, podczas której wszyscy kucharze oraz obsługa zrobili szoł na najwyższym poziomie. Polecam hotel w 100%. Aha obok hotelu przyjazny turek organizujący wycieczki w atrakcyjnych cenach, korzystaliśmy polecamy.
bardzo rozmaite jedzenie super animacje przyjazna obsługa sliczna plaza
Hotel dla wymagających klientów, bardzo duże i ładne pokoje z serwisem kawowym; duża, szeroka, piaszczysta plaża, jedna z najładniejszych w tamtym regionie. Polecam wymagającym klientom oraz osobom szukającym rozrywki
prestiżowy hotel z wyselekcjonowanych hoteli Itaki & Gala; pyszne jedzenie i serwis na wysokim poziomie; sporo atrakcji: kręgle, bilard, animacje dzienne i wieczorne, dyskoteka, basen ze zjeźdźalniami itd.; mini klub dla dzieci;