Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami
Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami
Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy
Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami
Najgorszy hotel w jakim byłam. Pomijając panujący syf i sprzątaczki myjące podlogę brudnym mopem, latające myszy i mrówki po pokoju, to basen hotelowy otwarty w godzinach 9-14 ,16-18... Jest to duzy minus kiedy nie mozna brac nocnych kapieli w morzu (prady morskie). Studia w hotlu skladają się z 3 pokoi, do ktorych jest tylko jeden wspolny klucz. Nagminne kradzieże! Pieniędzy i uwaga, DOWODU. Przez co bylismy zmuszeni jechac 5 h do stolicy do Konsulatu. Ale najgorsze było jedzenie. Opcja all inlusive,tutaj oznacza ze w pakiecie z wakacjami macie wizytę w szpitalu z powodu zatrucia pokarmowego. U nas na 60 osob ,50 sie zatruło w drugi dzień. Posilki po pierwsze obrzydliwe, ciągle to samo, zimne ziemniaki,ryż i kurczak, którego trzeba bylo jesc łyżką bo brakowalo widelcow. Na snadanie dało raę zjesc tylko chleb z masłem i pomidory. Chociaz one były dobre. Bo nawet herbata była ohydna. Przemyślcie dobrze zanim się tam wybierzecie. NIE POZDRAWIAM
brak!
-Kradzieże! -brud, syf -niemiła obsługa hotelowa -obrzydliwe jedzenie- zatrucia pokarmowe!
Zarąbisty pobyt w słonecznym brzegu może się odbywać tylko w hotelu Start Club! Bezpieczeństwo czuć na każdym kroku o co dbają wyszkoleni ochroniarze, a przede wszystkim ratownik na basenie gotowy oddać życie za swoich podopiecznych. Bułgarskie smakołyki serwowane przez szefa kuchni do dzisiaj odcisnęły ślad na moich kubkach smakowych. Ciężko będzie kiedykolwiek przebić te doznania ;) O świetną atmosferę zadbała grupa kibiców, którzy z wyczuciem dbali o rytm, tempo i repertuar piosenek. Z czystym sumieniem polecam każdemu ten ośrodek kto lubi survival :)
Miłe myszy, mewy i gołębie dążące do interakcji z ludźmi.
Brak wad.
Jedzenie fatalnej jakości, zimne, bez smaku, nie urozmaicone np trzy dni pod rząd zimny ryż z sosem i to wszystko.Hotelu nie polecam również ze wzgledu na obsługe hotelowa , bardzo niemiłe niegrzeczne Panie sprzatajace , które notabene o czystośc nie dbały.Wielkim problemem sa nagminne kradzieże w hotelu nawet z zamknietych pokoi znikaja pieniadze. Dlatego radze wszystkim aby omijali ten hotel szerokim łukiem , jeżeli nie chca narażac swojego zdrowia i spokoju.
jedzenie , obsługa hotelowa,
Było miło, hotel zadbany, podobało mi sie. Kwestia gustu tez i wymagan ale jak dla mnie było spoko.
Nie polecam. Jedzenie okropne, nie idzie sie dopchac, kolejki po jedzenie, male talerzyki tylko deserowe na obiad, plastikowe kubeczki......
Najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek bylam.
Grzyb na scianach, miliony dzieciakow na stolowce, smrod z kanalizacji w pokojach, ochrona hotelu zaczepia dziewczynki i propunuje im alkohol ... tragedia . Nie jedzcie tam