Sunrise Holidays Resort

Hotel bardzo polecam Jedzenie smaczne i ogromny wybór Obsługa bardzo przyjazna i pomocy

Od wejścia każdy troszczy się o to aby wszystko było ok. Jedzenie bardzo zróżnicowane i pyszne. Animacje co wieczór inne i ciekawe. Pokoje czyste i ciche. Obsługa super, drinki donoszone na plażę, wolne leżaki, a jak jakimś cudem ich brak obsługa pomaga je zorganizować.

Hotel czysty obsługa miła i sympatyczna i pomocna miły wieczorek w restauracji Nasaya blisko morze i miła obsługa na plaży.Polecam

Jedna wielka tragedia. Jedzenie obrzydliwe Hotel bardzo brudny Słaba obsługa

Super lokalizacja , bardzo mila obsluga ,niie polecam pokoi "back viev" widok na ulice uciazliwy halas , a w nocy dudni dyskoteka od 24 do 4 rano

Nazwa  Sunrise Holidays Resort
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis, nurkowanie, parking

Bogata oferta sportowa: siłownia (wstęp od 16 roku życia), tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, boccia, aerobik, water polo

Jedne z najlepszych w Hurghadzie centrum nurkowe i windsurfingowe (płatne).

Rozbudowana infrastruktura: 2 restauracje główne, 1 tematyczna oraz śródziemnomorska a'la carte, 8 barów.

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Wyświetlono 277 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Klaudia

Zalety

Jedzenie Obsługa

Wady

Wifi średnio działało

Zalety

Obsługa, jedzenie i jeszcze raz jedzenie.

Marcin

Zalety

Czystość obsługa położenie blisko centrum morze i lotnisko świetne jedzenie

1.9
katarzyna

Jedna wielka tragedia. Jedzenie obrzydliwe Hotel bardzo brudny Słaba obsługa

Zalety

Wady

Jedzenie obrzydliwe Hotel bardzo brudny Słaba obsługa

Mariusz

Zalety

Obsluga na najwyższym poziomie, bardzo mili pomocni i usmiechnieci , bardzo dbaja o bezpieczenstwo turystow

Wady

Nie dopatrzyłem sie jakis istotnych wad

Hotel rewelacja ,jedzenie wyśmienite widok wprost na morze ,obsługa bardzo miła i nie nachalna .Wybierałem hotel z opinii osób które już tu były i dziękuję bo wszystko zgodne z opisem kto wie czy za rok znów tu nie zawitam .

Zalety

Widok ,jedzenie obsługa poprostu wszystko na tak .

Wady

Jak na warunki egipskie brak

Dorota

Oceniam na 10, polecam ten hotel wszystkim. Miejsce super...

Zalety

Cisza spokój, dobre miejsce przy morzu

Byłam w Egipcie pierwszy raz. Jestem pod wrażeniem hotel pachnący czysty zadbany. Obsługa miła pomocna US.iechnieta cudowna .

Zalety

Blisko centrum piekna zatoczka w hotelu. Jedzenie pycha dużo smaczne Fajne wieczorki tematyczne

Wady

Nie polecam pokoju bac view hałas. Dyskoteka pod pokojem dudni od 24:00 do 4:00

KATARZYNA

To nasz 7 pobyt w Egipcie i możemy w 100% powiedzieć ,że to najlepszy hotel pod każdym względem.Nie ma się do czego przyczepić.Jest po prostu super.Czysto , jedzenie extra ,miła obsługa ,która bardzo dba o każdego.Bardzo dobre animacje od rana do wieczora.Nie sposób się nudzić.

Zalety

Zaje****y

Jacek

Hotel rewelacyjny! To mój 5 wypad do Egiptu i jestem pod wrażeniem. Smaczne posiłki, przemiła obsługa, czysto, wszystko na mega pozytyw. Z pewnością tam wrócimy.

Zalety

Widoki, plaża, obsługa i jedzenie.

Wady

Pokoje wymagają odświeżenia.

Anita

świetny hotel, przemiła obsługa, bardzo duży wybór jedzenia, dostępność jedzenia praktycznie cały dzień, nie idzie chodzić głodnym jeśli nawet spóźnisz się na posiłki w wyznaczonych porach, super animacje, czysto, dobra lokalizacja, nasz pokój jedynie taki z lat 90tych, bez szału, ale nie siedzieliśmy w nim za często. Do śniadania można poprosić świeżo wyciskany sok z pomarańczy-pycha. Uważajcie na banany- po pierwszym dniu dostałam na nie silną alergie skórną

Zalety

lokalizacja, duży wybór jedzenia, przemiła obsługa, animacje, czystość

Wady

klimatyzacja w pokoju nie działała najlepiej, ale pewnie to wina upałów na które trafiliśmy, pokój stary ale czysty, wszędobylscy naganiacze-naciągacze, widać, że pracownicy mają bardzo dużo pracy zwłaszcza Ci na barze i że się ich przeciąża ilością pracy

Hotel Bajka, Animatorzy ++++++++ Polecam dla osób którzy chcą wypocząć beż krzyku dzieci

Zalety

Cisza, spokój, jedzonko - smaczne i cieplutkie

Wady

Karta magnetyczna fo drzwi wiecznie się psuła

Maria

Pobyt w tym hotelu byl bardzo udany ,jedzenie naprawdę smaczne , pokoje czyste , animacje super

Zalety

Hotel Kameralny bardzo dużą zaletą ze tylko dla doroslych naprawdę można odpocząć,laguna bardzo przyjemna,szczerze to nie mam do czego sie przyczepić polecam ludzią którzy chcą odpocząć

Jan

Nie wiem gdzie Była Pani Agnieszka ale chyba pomyliła hotele jakie zamurowane okna itp jakieś bzdury wszystko OK jedzenie super drinki Ok pokoje no może trochę małe ale ok .

Zalety

Wszystko n miejscu Nie było żadnych wymuszeń napiwków ŻADNYCH

Wady

No może małe pokoje

Hotel w zasadzie spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jest czysto, pokoje sprzątane codziennie, smaczne jedzenie i każdy znajdzie coś dla siebie.

Hmm... Jeśli chodzi o wszystko co sie dzieje poza pokojem hotelowym, to w sumie jest ok. Mega ciekawe i różnorodne jedzenie (to dla mnie jako tadka niejadka - masa uczuleń na mega plus), było w czym wybierać. Basen super. Ale zdjęcia nie oddają miejsca. Zupełnie co innego jest w ofercie, a co innego na żywo (niestety na minus), wyłudzanie napiwków na każdym kroku.

Zalety

Różnorodna kuchnia, dobra. Dbanie o czystość i porządek.

Wady

Obleśne, obskorne pokoje. Pleśń, grzyb, zamurowane jedno z 2 okien. Nie mam pojęcia gdzie są pokoje ze zdjęć. Po zgłoszeniu tego faktu, że nawet nie mamy lodówki(oferta pokoju, a rzeczywistość mocno przereklamowana)przenieśli nas do pokoju z lodówką. Trzeba było dopłacić(200$)mimo iż lodówka miała być w standarcie( leki dla cukrzyka do trzymania)w drugim pokoju klima nie działała (31 stopni w nocy daje w kość). Ale kolejny raz już nie będziemy płacić, za coś co miało być.

Wioletta i Miłosz

Wakacje w tym hotelu, oceniam mega udane! Moje oczekiwania zostały spełnione.Plaża, basem, jacuzzi.Pełen relax.Polecam.

Zalety

Dobra obsługa, czyste pokoje.

Wady

Nie mam nzasnucg uwag

Romuald

Pobyt - Maj 2023

Super, najwyższa jakość, czystość hotelu,dobre jedzenie, miła obsługa POLECAMY

Zalety

Obsługa oraz komfortowe pokoje

Miko

Pobyt - Maj 2023

Zdecydowanie hotel godny polecenia. Można mieć uwagę do wyposażenia w pokojach, ponieważ meble są stare, ale to detal. Obsługa mega miła, drinki dobre, jedzenie smaczne.

Zalety

Plaża, jedzenie, obsługa, drinki, butelkowana woda bez limitów, pomoc w każdej sytuacji, obsługa na plaży podchodzi i proponuje drinki, założenie czerwonej flagi na zestawie plażowym informuje, żeby sprzedawcy wycieczek, masażów itd nie przeszkadzali- jest to respektowane. Czysto. Mega atmosfera. Fajne animacje pod dorosłych, ponieważ hotel jest 16+.

Wady

jedynie meble w pokoju.

Jols

Pobyt - Kwiecień 2023

Hotel czysty, duży wybór jedzenia, bardzo szybka i miła obsługa, fajne wieczorne animacje.

Zalety

Hotel znajduje się w centrum miasta

Sunrise Holidays Resort