Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami
Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami
Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy
Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami
Byliśmy w II połowie września, sama końcówka sezonu. Bardzo mało gości, w szczycie lata raczej odradzałbym w ogóle ten rejon, ale to pewnie kwestia gustu. Generalnie raczej cisza i spokój jak na taki kurort.
Hotel i obsługa bardzo fajna.Ale jedzenie to koszmar 1 wariant: jajecznica, jajko sadzone, chleb w jajku 2 wariant: jajecznica, jajko na twarda, chleb w jajku i tak przez tydzień. Polecam dla smakoszy jajek
Hotel polecam dla smakoszy jajek: śniadanie 1 wersja : jajecznica, jajka sadzone, chleb w jajku, 2 wersja: jajecznica, jajka na twardo, chleb w jajku i tak przez siedem dni. A reszta SUPER! POLECAM!
Niewielki hotel na uboczu pomiędzy SB i SV. Sanatorium, o ktorym tak głośno w reklamach to opuszczony budynek z lat 60 po drugiej stronie ulicy w lasku..a za nim dzika plaża dla nudystów. Bardzo czysta zresztą.Daleko do centrum.40 min piechotą.
Spokojny, przyjemny hotel, przy którym jest się bardzo dobra i tania restauracja, ceny w barze również zachęcają do konsumpcji. Miła obsługa. Odstrasza czystość w pokojach, a raczej jej brak. Basen też chyba dość rzadko czyszczony, ale dawał radę. Do plaży niedaleko, jest ona ok (płatna 15 lewa za dwa leżaki i parasol), do nadmorskiej promenady jakieś 10 minut, podobnie do supermarketu Zora, gdzie jest bankomat. Wbrew temu co piszą w ofercie w hotelu można płacić kartą, przynajmniej w recepcji, za łóżeczko dla dziecka nie płaciliśmy, chociaż miało to kosztować 3 euro za dobę.
Pyszna rodzinna kuchnia... I pieniążki mozna wymienić na miejscu u menadżera:-)))
Hotel położony na granicy Słonecznego Brzegu i Sw. Włas. Oddalony ok.100m od głównej drogi, przy hotelu przystanek komunikacji miejskiej. Za 1 lewa można dojechać do centrum SB lub Sw. Włas, do Nesebaru za 2 lewy. Basen mały (z brodzikiem), ale wystarczający. Przy basenie bar i restauracja, ceny przystępne, obsługa bardzo miła. Do plaży ok. 500m. Wieczorem cisza i spokój. Jak ktoś pragnie poszaleć to musi się wybrać do SB. Klimatyzacja indywidualna, działa bez zakłóceń. Moim zdaniem uczciwe bułgarskie ***.
Rewelacja, cicho, czysto, super miła obsluga, piękne widoki Położenie rewelacyjne, polecam