Szeroka plaża z licznymi barami i leżakami
Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami
Aquaparki i atrakcje rodzinne w okolicy
Deptak z restauracjami i sklepami z pamiątkami
Hotel bardzo przyjemny, czysty, świetnie położony z bardzo ładnym holem i dwoma basenami. Obsługa miła i pomocna.
Położenie, pokoje czyste, jedzenie bardzo dobre.
Jestem w tym hotelu 8 raz. Wszytko było do tej pory super! Uwaga! PLUSKWY! W tym roku kupiłam wczasy przez firmę Nekera. Biuro wykupuje najtańsze, najgorsze pokoje przed remontem w najdalszej części hotelu. Dostaliśmy pokój z widokiem na kuchnie sąsiedniego hotelu. Można to jeszcze przeżyć, ake po 2 dniach okazało się że jestem pogryziona przez PLUSKWY! Pokój mi zmieniono, bo samodzielnej interwencji i groźbach zawiadomienia inspekcji medycznej. Ogólnie hotel super lokalizacja, jedzenie. Uważnie wybierajcie pokoje i nie z biurem Nekera.
Lokalizacja, jedzenie, cisza, spokój.
Pluskwy w części pokoi bez remontu.
W tym roku hotel bardzo nas zawiódł pod względem jakości infrastruktury jedzenia oraz obsługi. Odpadająca mozaika wewnątrz basenu prowadziła do zranienia nóg. Niestety nie przydzielono nam odświeżonych pokoi tylko spędziliśmy pobyt w małym śmierdzącym pokoju z rozpadającymi sie meblami. Jedzenie rok temu lepsze w tym roku co drugi dzień dało sie cos zjeść. Na plus pizza jako przekąski. Wiem ze nie ma co spodziewać sie luksusów za taką cenę ale minimum było by miło dostać. Barman na basenie bardzo arogancki i nie uprzejmy pozostała obsługa w porządku bardzo mało osób z obsługi zna angielski niemiecki w zeszłym roku była nawet obsługa polska.
Bliskość do plaży i lokalizacja
Infrastruktura, pokoje, jedzenie , barman na basenie
Hotel dobrze usytuowany, pokoje małe, łóżka niezbyt wygodne, czystość raczej marna.
Dobre położenie blisko plaży, smaczne jedzenie.
Hałas już od 6 rano, ponieważ w sąsiednim hotelu zaczyna się praca w kuchni, a pracownicy prowadzą bardzo głośne rozmowy.
Hotel super, polecam, pyszne jedzenie oraz lokalizacja
pyszne jedzenie oraz lokalizacja
Sam hotel bardzo fajny, choc pokoje malutkienr 237 (2 osobowy), w łazienkach płytki pamiętające dawne czasy, brak suszarki do włosów 😭 ale wszędzie czysto, sprzątane codziennie, Pani pokojówka przesympatyczna DZIEKUJEMY 😊 posiłki smaczne, choć często się powtarzały, ogólnie mało urozmaicone, ale za to pączki obłędne (przytyłam 2kg🤣🫣). Obsługa jadalni SUPER! Najlepsze to położenie hotelu, dosłownie 3minuty do plaży 👍 I fajny animator przy basenie, IVO👍👍👍 organizował rozrywkę nie tylko dla dzieciaczków, ale i młodzieży i dorosłych, mój syn uwielbiał piłkę wodną 😊 cóż mogę powiedzieć?.... na pewno tam jeszcze wrócę, choć następnym razem chciałabym mieć troszkę większy pokój (wiem, że takie są 😊😉)
Animator Ivo, obsługa JADALNI, Pani sprzątająca zawsze uśmiechnięte, mimo ich ciężkiej pracy
Pani w recepcji, która nie chciała rozmawiać po angielsku (???), to my musieliśmy dostosowywać sie do niej, a nie ona do nas
Hotel w pełni wyposażony w klimatyzację, oddzielną dla każdego pokoju. Pokoje czyste, zadbane, kilkakrotnie w ciągu pobytu zmieniano pościel. Ręczniki wręcz codziennie w zależności od potrzeb. Bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie, do wyboru wiele rodzajów kaw i zimnych napojów. Możliwość spożywania posiłków na zewnątrz na świeżym powietrzu bądź w zadaszonej sali. Świetny animator Ivo organizujący wiele zabaw, gier dla wszystkich grup wiekowych. Dwa baseny, duży na kilkadziesiąt metrów długości i mniejszy dla dzieci. Olbrzymi teren przy basenach. Mnóstwo leżaków przy basenach. Można opalać się w pełnym słońcu lub pod krytymi słomą pergolami zapewniającymi przyjemny półcień. Dla osób, które wolą cień, mnóstwo drzew, pod którymi można spokojnie wylegiwać się pod ich osłoną. Spory pas zielonej trawy na której też można zażywać wypoczynku na leżakach bądź kocach czy ręcznikach. W opcji all inclusive darmowe drinki przy basenie, pizza, lody i wiele innych atrakcji. Wieczorami występy różnych grup artystycznych typu tańce z ogniami czy pokazy akrobatyczne bądź też wspólny taniec. Dosłownie po drugiej stronie hotelu bar w stylu angielskim z bingo, muzyką na żywo oraz występami zaproszonych artystów wykonujących piosenki gwiazd muzyki rozrywkowej.
Hotel położony jest bardzo blisko plaży. Przechodzimy przez wydmy drewnianymi kładkami, co zajmuje maksymalnie 5 minut z hotelu. Bardzo miła obsługa hotelu. Olbrzymi hol przy recepcji z mnóstwem foteli i leżanek. Hotel posiada 4 kondygnacje i kilka wind.
Nie znalazłem.
Położenie hotelu jest znakomite, bliskość plaży oraz dystans do starówki ok 20 min sprawia że jest atrakcyjnie . To tyle z pozytywów , pokoje od strony ulicy w standardzie lat 70 tych , łazienki w stylu E.Gierek , potworny chałas do późnych godzin nocnych .Sen bez stoperów w uszach jest nie mozliwy. Notorycznie rozkodowane karty dostępu do pokoju , trzy razy dzienne kodowanie doprowadza do obłędu. Wszystkie te niedogodności spotykają się z ignorancja ze strony obsługi hotelu . Jeśli chcesz spędzić spokojny urlop odradzam ten hotel .
Położenie hotelu , bliskość plaży i starówki
Pokoje lata 70-te , chalas do późnych godzin nocnych wykluczający możliwość snu .
Hotel w porządku, zadbany chociaż swoją świetność przechodził w latach 70-tych. Czysto miła obsługa, internet tv. Jedzenie smaczne duży wybór, dla każdego coś się znajdzie. Basen super polecam.
Hotel odnowiony, elegancki. Pokoje czyste, wyposażone w nowe, wygodne łóżka. W pokojach suszarka. Łazienka nowiutka i czysta. Wszędzie przytulnie i w dobrym klimacie. Bardzo miła obsługa. Super lokalizacja. Do plaży 2 minuty, a krotkim spacerkiem po pięknej promenadzie do Starego Miasta.
Czystość Nowe pokoje i łazienki Lokalizacja Smaczne jedzenie Pokoje rodzinne (czyli dwa osobne pokoje połączone wewnętrznymi drzwiami, 2 łazienki, 2 balkony).
Hotel świetnie położony z dużym basenem.Wszędzie blisko: na plażę do sklepów,restauracji.
lokalizacja,dobre jedzenie
pokoje i łazienki w średnim standardzie.
Jestem bardzo zadowolona z hotelu było czysto jedzenie było smaczne i różnorodne blisko plaży był animator dla dzieci
Blisko plaży
Tania i przyzwoita bazą wypadowa. Pokoje trochę nadgryzione zębem czasu ale czysto, woda ciepła jak najbardziej była. Końcówka sezonu w nocy praktycznie cisza, w dzień też nie działo się tu nic. Dookoła hotelu co chwile spacerujące koty jak i mewy. Jak nie po angielsku to łamanym rosyjskim da się dogadać z obsługą. Suszarkę do włosów można wziąć z recepcji jako że nie ma na standardzie w pokoju. W przypadku zawieszki "nie przeszkadzać" dorzucali nam na klamce papier toaletowy. Przy hotelu spoko knajpa John Smith gdzie polecamy zarówno zjeść jak i coś wypić. W okolicy pełno automatów z kawą za około 1 lewa - również są w porządku. Pełno bankomatów Euronet z prowizją prawie 10 lewa!, z wszelakich innych z których pobieraliśmy prowizji nie było - swobodnie można używać revoluta. Gotówkę polecamy mieć na każdym kroku w zdecydowanie większości miejsc tylko ona jest przyjmowana.
Posiłki mimo iż z małą rotacją były smaczne, na kolację była również zupa - coś w stylu krupnika i rosół.
Materace w pokojach mogłyby być wygodniejsze, jak dużo osób zaznaczyło czuć w nich sprężyny. Posiłki mogłyby być nieco bardziej zróżnicowane i z większą rotacją.
Hotel standardowy jak na ***, bardzo duży basen, dużo leżaków. Za to posiłki na bardzo wysokim poziomie. Różnorodność, duży wybór, smaczne. Obsługa też pierwsza klasa.
Duży basen.
Brak.
Hotel ma już swoje lata, co widać na każdym kroku. Przydałby się generalny remont, tak jak w hallu wejściowym, który jest piękny. Hotel położony blisko plaży co jest bardzo na plus. Wokół sklepy, stragany, restauracje. Jedzenie bardzo dobre, duże ilości, dokładane na bieżąco. Jedyny minus to bardzo małe pokoje i brudne łazienki, na moją prośbę sprzątaczka odkurzyła pokój że zdziwiona mina że o coś takiego proszę. Wymiana ręczników na życzenie. Nie spodziewałam się luksusów i nie pojechałam siedzieć w pokoju ale mogliby przyłożyć się do sprzątania.
Lokalizacja blisko Nessebaru, bliskość plaży, duży basen.
Brudna łazienka, brak sprzątania pokoi.
Hotel położony bliziutko plaży, kameralnie. Pewnie trochę przydałby się lekki lifting pokoi, ale wszystko co potrzebne jest. Pokoje czyste, sprzątane według potrzeby wczasowicza. Największym atutem jest cudne otoczenie z mnóstwem zieleni i niezliczona ilość leżaków oraz rewelacyjny basen. Polecam osobom nie szukającym luksusów, a malkontentów nigdy nie brakuje.
Lokalizacja bliziutko morza, cudny basen i otoczenie.
Brak uśmiechów na twarzach obsługi /z małymi wyjątkami/
Hotel bardzo blisko morza i centrum , naprawdę bardzo fajna lokalizacji , jedzenie tez bardzo dobre, obsługa hotelu bardzo miła .
lokalizacja hotelu jest na 5+,
mogę się doczepić tylko do mew które nad ranem są niedoniesienia .
Hotel OK, blisko ładnej plaży, ładne dojście na plaże przez wydmy. Pokój trochę mały, jak na dostawę. Dostawka trochę marna-amerykanka. Balkon mały. Tak może być. Wszystko OK.
Ładne, blisko plaży położenie.
Mały pokój, jak na dostawkę.
Pobyt w hotelu super, dobra lokalizacja, obsługa na bardzo dobrym poziomie, fajnie że są 2 baseny, dzieci mogły korzystać z boisk do gry w piłkę nożną, siatkówkę, plac zabaw dla najmłodszych, jedzenia też bardzo duży wybór, pokoje sprzątane codziennie. Blisko do morza, zaraz za hotelem takze jesli ktos chce spędzić troche czasu nad morzem a nie tylko nad basenem,obok dużo sklepów, jest dużo do zwiedzania,
Obsługa na wysokim poziomie, codzienne sprzątanie pokoi, bardzo dobra lokalizacja, pyszne jedzenie
Powinno coś być w lobby na komary, tam było ich sporo
Hotel duży z dwoma basenami (jeden dla dorosłych, drugi dla dzieci) pokoje czyste, oferta allinclusive na bardzo dobrym poziomie wszystko zawsze było dostępne. Jedzenie smaczne, obsługa miła. Polecam hotel dla rodzin z dziećmi jak i zarówno dla par.
Blisko morza, czysty, dobre jedzenie donoszone regularnie - nigdy nie było tak żeby czegoś brakowało nawet gdy później przychodziło się na posiłki. Blisko zabytku UNESCO miasta Nessebar polecam odwiedzić!
Daleko od promenady Sunny Beach