Zgłoś uwagi do strony Zamknij
Twoje pytanie zostało przesłane do osoby odpowiedzialnej w biurze wakacje.pl za jej sprzedaż przez Internet. Odpowiedź zostanie udzielona Państwu (e-mail'em lub telefonicznie) tak szybko jak to możliwe.

W przypadku niejasności prosimy o kontakt:

tel. 0 801 455 401, (58) 325 29 00
Już teraz życzymy Państwu udanego wypoczynku.
Dziękujemy za wysłanie formularza!
Doradca Wakacje.pl skontaktuje się z Państwem telefonicznie lub e-mailem!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Dziękujemy za przekazanie nam swoich uwag!
Rezerwacja telefoniczna
0 801 455 401
koszt 0,49 zł/min z VAT
Twoje zapytanie właśnie trafiło do jednego z wakacyjnych doradców.
W najbliższym czasie nasz specjalista skontaktuje się z Tobą w celu udzielenia odpowiedzi.

W razie dodatkowych pytań, pozostajemy do dyspozycji pod numerami 801 455 402 oraz 58 325 29 00

Dziękujemy za kontakt i już teraz życzymy udanych podróży z Wakacje.pl

Pola oznaczone gwiazdką (*) są obowiązkowe

Potwierdzam zapoznanie się z polityką prywatności oraz wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu przez Enovatis S.A. w celu:

Wyślij
+ Dodaj swoją opinię
Europa Afryka Azja Ameryka Północna Ameryka Środkowa Ameryka Południowa Australia i Oceania

Opinie - Indie

Autor: janusz
    Termin wyjazdu: Styczeń 2010

• 2012-02-18, 00:17
  • ocena
  • Uwagi: dlaczego wycieto moja opinie??

Autor: ali.m

Jakość i smak4
    Rozrywka i animacje4
    Sport4
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Witam wszystkichOgólnie polecam ten hotel :), faktycznie dojście do plaży jest dość uciążliwe ze względu na ruch na drodze, wiec lepiej korzystać z hotelowego busa, poza tym hotel bardzo w porządku, jedzenia dużo, smak to kwestia gustu oczywiście ale zawsze można coś znaleźć dla siebie dla mnie najlepsze były śniadania. pokoje nieco starcze ale bardzo duże składają się z dwóch pomieszczeń, łazienki bez rezerwacji ale funkcjonalne, fajną rzeczą jest możliwość zrobienia kawi herbaty w pokoju, to że mini bar jest uzupełniany 1 raz w tygodniu w cenie, zdecydowanym plusem hotel jest super obsługa mega mili sympatyczni ludzie kelnerzy, osoby sprzątające, recepcja, wszyscy, Baseny dwa jeden bardziej oblegany na dole i drugi na górze kameralny czasami są 2, 4 osoby, woda cieplutka, świetne są także kolacje pod gołym niebem 2 razy w tygodniu, kelnerzy mają specjalne stroje dodatkowo różne występy. Jeżeli ktoś zdaje sobie sprawę do jakiego kraju jedzie to powinien być zadowolony. W pobliżu hotelu w soboty jest nocny bazar, gdzie można kupić herbatę przyprawy i pamiątki, plaża Baga ok dla osób lubiących imprezy,tanie taksówki najlepiej dogadać się z jednym taksówkarzem na kilka dni (mogę udostępnić namiary). Polecam ten hotel

• Dona Silvia

Obsługa/serwis4
    Udogodnienia dla dzieci1
    2.6
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Hotel przeznaczony dla osób ceniących wypoczynek i relaks w spokojnej atmosferze. Nastrój egzotyki psuje jedynie krakanie wron, których jest pełno w koronach palm. Miła obsługa. W barach na plaży owoce morza (wspaniałe krewetki tygrysie). Polecam wycieczki fakultatywne - kąpiel w rzece ze słoniami - REWELACJA.

• The O

Obsługa2
    Basen1
    1.3
    Ogólne wrażenie2.0
  • Uwagi: Witam,byłem w hotelu w styczniu 2012 roku.Moje wrażenia nie są najlepsze.Hotel podobno dość świeży,ale tego nie widać-stare meble w pokoju,łazienka dość zużyta.Bardzo słabe jedzenie-b.mały wybór dań,b.mało warzyw,brak praktycznie owoców!Basen b.mały na końcu hotelu,co jest dość ważne bo tam się opalamy a po napoje trzeba chodzić na drugi koniec hotelu pewnie ze 100 m.Restauracje płatne w hotelu drogie,spa droższe niż w hotelach europejskich,brak animacji.Wycieczki fakultatywne organizowane przez itakę drogie a zarazem ubogie w swoim programie.Indie-kraj bardzo brudny.Zaleta to wysoka temp w styczniu oraz ciepłe morze-to wszystkie z zalety wycieczki.Jest to najuboższy hotel w którym byłem.Nie polecam!

kupiłem w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

Udogodnienia dla dzieci1
    Basen2
    1.6
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Hotel dla niewymagajacych klientów. Wyposazenie pokojów stare, czystośc pozostawia wiele do zyczenia choc jak na standardy indyjskie nie jest źle. Jedzenie słabe , sniadania bardzo monotonne właściwie tylko dania z jajek i tosty z dzemem, pozostałe dla europejczyka raczej nie zjadliwe.Obiady to najlepsze posiłki, kolacje takie sobie. Upodobanie do dodawania wszedzie indyjskich przypraw powoduje nawet owoce nie zjadliwymi.Pyszne soki. Opcja all bezsensowna, polecam hb ponieważ na plazy jest mnostwo knajpeczek z pysznym jedzeniem i różnorodnym piciem. Przykładowe ceny: krewetki tygrysie 550-750 rupii,cola-20 rupii, kalmary-220 rupii, piwo tuborg-40 rupii.Ogólnie hotel rozczarowuje.Pozytywy: położenie, ładny ogród, bliskośc plazy.

kupiłam w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

• Coconut Grove

Autor: di

Komu polecasz hotel: sam
    Stosunek jakości do ceny: raczej adekwatny

• 2012-01-13, 13:39
    Obsługa3
    Basen3
    2.7
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Wielki plus hotelu to spokój (brak anim)i położenie: na uboczu, wśród pól i palm kokos, 100 m od przepięknej plaży (idzie się dróżką wśród plam) z bezpł leżakami i parasolami (smaczne i tanie jedzenie na plaży), plaża spokojna ma 23 km. Pokój średniej wielkości (czysty, tv plazma, minibar, dobra i nieśmierdząca klima, bezpłatny sejf,czajnik, herbata/kawa i 2 butelki wody - codz uzupełn). Minus hotelu to słabe jedzenie (b.mały wybór i w porówn. z barami na plaży mniej smaczne), brzydka restauracja, mały basen ale wszyscy siedzą na plaży.

• Zuri Retreat Resort

1.8
    Basen2
    2.3
    Ogólne wrażenie3.0
  • Uwagi: Hotel zbudowany w stylu kolonialnym, znakomicie prezentuje sie na zdjeciach :) Generalna uwaga: hotel ukierunkowany glownie na obsluge gosci miejscowych, wiec kuchnia WYLACZNIE hinduska, co oznacza, ze bardzo aromatycznie i ostro przyprawiona. Śniadania beda niezlym zaskoczeniem... kolacje ok, ale po przywyknieciu do obcych smakow. W okolicach nie ma nic, miescowosc Varca, to odlegle o 2 km pare rozsypujacych sie chalup i 4 sklepy glownie z alkoholem. Zdecydowane plusy: wszystko bajecznie tanie i znakomite żarcie w knajpkach na plazy. Bron boze nie brac opcji all, strata pieniedzy. Warto pojechac do odleglego o 8 km Margao (stary bazar), koniecznie na wycieczke ze sloniami. Wiecej na maila, bo skonczyla sie dopuszczalna ilosc znakow :)

Autor: HaniaTomek

Urozmaicenie4
    Rozrywka i animacje4
    Sport4
    Ogólne wrażenie4.0
  • Uwagi: Obsługa bardzo miła, jeżeli nawiąże się kontakt (wystarczy b.słaby angielski), jeżeli dodatkowo 1$ to są wręcz cudowni. Położenie rzeczywiście OK, wszędzie trochę daleko, ale TAXI do wyboru i negocjacji (na cały dzień w granicach całość 100 km - 1200 Rupi, na cały dzień 200-250 km - 1750 Rupi, 1USD=50Rupi), taksówkarze bardzo uprzejmi, jadą wszędzie, doradzają, tez warto mówić o nich i o Indiach dobrze - odwdzięczają się niesamowita uprzejmością. W hotelu przez 2 tygodnie mogło by być nudno, my zrobiliśmy 8 wycieczek za około 350USD sumarycznie z jepami do dżungli i wejściami, słoniami itd..Jeżeli zorganizuje się w 4 osoby to wyjdzie po 90 USD na głowę. Warto zwiedzać począwszy od dżungli,wodospadów,świątyń,meczetów,kościołów po targowiska.

kupiłem w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu

Czystość5
    Rozrywka i animacje3
    Sport3
    Ogólne wrażenie5.0
  • Uwagi: Hotel średniej wielkości, kameralny, czyściutki. Pokoje bardzo duże, dobrze wyposażone, ładnie umeblowane, TV, aneks kuchenny (kawa, herbata, napoje, piwo), czajnik, codziennie sprzątane. Klimatyzacja, duży balkon. Posiłki serwowane na zewnątrz i w restauracji, bardzo smaczne, urozmaicone, kuchnia europejska i miejscowa. Dogodny dojazd do plaży. Piękna i zadbana przyroda na terenie hotelu. Bardzo miła obsługa. Minusem jest to, że muzyka jest grana tylko do godz. 22.oo.

• Cidade De Goa

Obsługa4
    Basen4
    3.4
    Ogólne wrażenie4.0
  • kupiłam w wakacje.pl Pokaż oferty do hotelu