Opinie o Coral Travel

Możesz opowiedzieć coś o tej ofercie? Podziel się swoją opinią i pomóż innym znaleźć wymarzone wakacje!

Weryfikujemy opinie na podstawie adresu e-mail z rezerwacji. Sprawdzamy, czy pochodzą od osób, które skorzystały z naszej usługi.

Ocena rezydentów
4.9
Stosunek jakości do ceny
5.7
Zgodność ofetry z opisem
5.7

Wyświetlono 3073 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Lena

Pobyt - Maj 2026

Wyjazd z biurem podróży był dobrze zorganizowany. Rezydentka była bardzo miła i pomocna, co znacząco poprawiało komfort pobytu. Transfery z i na lotnisko przebiegły sprawnie i bez problemów. Minusem była jednak rozbieżność między ofertą a rzeczywistością hotelu, nie wszystkie elementy zgadzały się z opisem. Całościowo organizację wyjazdu oceniam pozytywnie, choć opis oferty hotelowej wymaga doprecyzowania.

Bartosz

Pobyt - Maj 2026

Oferują, że u nich "zawsze świeci słońce" a to nie prawda. W Turcji teraz 3 dni padało. Kłamali.

Michal

Pobyt - Maj 2026

Niestety mam zle wspomnienia z ostatniej podrozy, pozostal niesmak, jak pracownicy Coral Travel "naganiali" tursytow, ktorzy dopiero co wysiedli z samolotu, zeby dorobic 3USD na oplacie wizowej. Zero rachunku, zero informacji po co zaciagaja sie do swojego stanowiska. Po takiej marce jak Coral spodziewalbym sie czegos innego, rowniez zrozumienia w sprawie reklamacji, ktora zostala odrzucona. Ta firma to kolejny "krzak", ktory obudowal sie kolorowymi murami i billbordami.

ola

Pobyt - Maj 2026

dramat przy zakupie wycieczki, firma umywa ręce, nie polecam

2.0
Magdalena

Pobyt - Maj 2026

To pierwszy raz, kiedy spotkałam się z taką sytuacją, żeby wyjazd organizowany przez biuro podróży wyglądał w ten sposób. Zostałyśmy praktycznie pozostawione same sobie w kraju, gdzie większość osób mówi wyłącznie po hiszpańsku. Rezydent ani razu się z nami nie spotkał, nie próbował nawiązać kontaktu i nie przekazał nam żadnych podstawowych informacji. Wyjazd budowaliśmy przez wakacje.pl, który wywiązał się ze swoich obowiązków. Wyjazd do Meksyku(...).

Arkadiusz

Pobyt - Kwiecień 2026

Zadowolony jestem. Opieka rezydenta OK. Jak dopracują swoją aplikację żeby zaczęła podawać informacje dotyczące wylotów i przylotów oraz godzin transferów, to będzie całkiem fajne biuro podróży.

Julita

Pobyt - Kwiecień 2026

Nie polecam tego biura,ponieważ wybraliśmy hotel w ten sam w Turcji po raz drugi,ze względu na niedaleką odległość od lotniska.Z powrotem ,zabrano nas z hotelu 6 h wcześniej ,z czego 3 h jeździliśmy w autokarze,mimo że lotnisko mieści się ok.godziny.Korków żadnych nie było.W tym czasie zostaliśmy z wnukiem pokąsani przez insekty,a nie były to owady latające ,bo nie było nic takiego widocznego .Z wakacji pl usunięto moją opinie i tak zmodernizowano,żeby była tylko pochlebna.

Justyna

Pobyt - Kwiecień 2026

Coral travel skrocil nam pobyt o dwa dni. Wycieczke wykupilismy tylko dlatego ze mielismy mic 8 pelnych dni na miejscu. Wylot mial byc o 00.40 I o 8 rano mielismy byc w hotelu czyli caly dzien na plazy, a zmienili na 12.00 w poludnie I bylismy o 19.30 w hotelu😟 czyli zabrali 1 dzien. Nastepnie zmienili godzine wylotu. Wylot byl zaplanowany na 21.15 ( czyli caly dzien na plazy) a przeniesli na 9.50 rano,wyjazd 4.50 rano. Fizycznie zabrali nam 2 dni🫣 To byl moj pierwszy I ostatni raz z nimi.

Jan

Pobyt - Kwiecień 2026

Wszystko poszło sprawnie ale po wylądowaniu jakieś podejrzane typy zorganizowały punkt sprzedaży wiz pod szyldem CORAL wymuszając po 33 USD i nie można było tego obejść. Rezydent wysadził nas przy hotelu mamrocząc, że będzie w kontakcie i należy do niego dzwonić (nie odbierał). Zero kontaktów, zero opieki (a przecież CORAL twierdzi, że zapewnia opiekę rezydenta ) zero wycieczek fakultatywnych. Aby dowiedzieć się o terminie transferu na lotnisko musiałem telefonować do Polski. Nie polecam.

1.7
Mariola

Pobyt - Kwiecień 2026

Ostrzegam przed coral travel.na lotnisku w Marsa al`alam wolaja i kasują za vizę po 38 dolarów za osobę zamiast 30!!wycieczki fakultatywne obiecują 5 w 1 a w rezultacie jest 2 w 1, dojazd do Luxoru zaniżają czas jazdy a jedzie sie od 5.5 do nawet 7 godzin.potrafia pospieszać w nieprzyjemny sposób niby pół żartem pół serio!zawiodłam sie strasznie i nie polecam tego biura!!!!

Jacek

Pobyt - Kwiecień 2026

NIE POLECAM korzystać z usług Coral Travel - po zakupie wycieczki do Turcji, opłaceniu i podpisaniu umowy w następnym dniu informacja, że niestety umowa zostaje zerwana, przyczyna, brak miejsca powrotnego w samolocie, zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni a gdy kupowałem wycieczkę to żądano przelewu w ciągu godziny, słabej jakości obsługa, przełączają rozmowę telefoniczną między sobą, korespondencja drogą mailową w ciągu godziny. NIE POLECAM!!!

Tomasz

Pobyt - Marzec 2026

EGIPT, Wszystko niby ok ale UWAGA świadomie i chamsko piszą u góry hotelowego vouchera cenę za wizę 33 USD ! Na lotnisku naganiacze kierują do punktu CORAL TRAVEL tam za Wizę chcą 33 $ a oficjalna cena to 30 USD !!!!

5.5
Jacek

Pobyt - Marzec 2026

Na lotnisku w Hurghadzie miejscowi pod szyldem Coral Travel naciągają podróznych na dodatkową opłatę USD 3 za egipską wizę.

Marek

Pobyt - Marzec 2026

Bardzo kiepska obsluga klienta. Nie dotrzymuja slowa, nie oddzwaniaja i wyglada to tak ze klientowi bardziej zalezy nim im na sprzedazy wycieczki.

KLAUDIA

Pobyt - Marzec 2026

nie polecam biura, podczas przyjazdu z Egiptu do polski na lotnisku karzą dopłacać za bagaże podręczne, rezydenci nic z tym nie robią, jak w hotelu są popękanę płytki , wanna na reklamacje nie reagują, tylko zganiają na regulamin.

Pobyt - Marzec 2026

W sytuacjach kryzysowych poznaje się jakość biura. Byliśmy w Dubaju podczas wybuchu konfliktu i jesteśmy pod wrażeniem opieki. Kontakt 24/7, a pomoc natychmiastowa. Mimo problemów z lotami w regionie, dzięki biuru wylecieliśmy 6 marca zgodnie z planem. Szczególne podziękowania dla Pani (...)– jej wsparcie dało nam ogromne poczucie bezpieczeństwa w tej ciężkiej sytuacji. To najlepsza ekipa, z jaką podróżowaliśmy. Szczerze polecamy i dziękujemy za wszystko!

1.3
Sławomir

Pobyt - Marzec 2026

Podczas wycieczki fakultatywnej organizowanej przez to biuro, polskojęzyczny przewodnik zajmował się grupą z innego hotelu. Na wycieczce widzieliśmy go raz na początku i raz na końcu wycieczki. Żenujący poziom.

Rafał

Pobyt - Luty 2026

Chyba najsłabszy tour operator w Polsce, dla którego liczy się tylko zysk i biznes. gdzieś na końcu jest chyba klient, który w masie ginie. Osobiście wykupiłem zorganizowaną wycieczkę w rejon bliskiego wschodu, zrobiłem to zaraz na początku lutego 2026 roku. gdzie nie mówiło się jeszcze głośno o możliwym konflikcie w Iranie. Na początku marca wróciliśmy się z prośbą o zmianę destynacji. Niestety dostaliśmy odmowę. Zdecydowanie nie polecam usług firmy Coral Travel.

2.0
Artur

Pobyt - Luty 2026

Zdecydowanie nie polecam .Jak okradli mi pieniądze z sejfu hotelowego rezydent jedyną informację jaka przekazał to że zajmie się tym biuro .Od tamtej pory nie było z nimi żadnego kontaktu nikt nie podjechał , nie wspierał mnie w ich odzyskaniu .totalne zero kontaktu !! Na złożoną reklamację odpowiedzieli że nie maja żadnych uwag do rezydenta i działał zgodnie z postanowieniami umowy a więc dla mnie sprzedawał dodatkowe wycieczki .

Pobyt - Luty 2026

Świetna organizacja i pełen profesjonalizm. Coral Travel zorganizowało nam bezpieczny powrót z Dubaju w czasie zagrożenia pomimo odwołania większości lotów. Zapewniono nam hotel i dojazd na lotnisko w innym mieście. Rezydenci nawet na lotnisku byli z nami i czuwali, by każdy otrzymal bilet lotniczy. Wielki szacun. Ciesze sie, ze wybrałam te biuro podróży i dzisiaj szczęsliwie wróciłam z rodziną do domu. Bardzo dziękuję.