Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Pamukkale - jeden z najwspanialszych cudów natury - słynne wapienne tarasy kształtowane już od 14000 lat.
Hotele z bogatą ofertą rekreacyjno-wypoczynkową, położone blisko plaży, świetnie skomunikowane z centrum miasta.
Plaże i zatoki tej okolicy są rajem dla plażowiczów i entuzjastów sportów wodnych.
Właśnie wróciłam z pobytu w tym hotelu.W dobie pandemi dobrze sobie radzą aby zapewnić gościom komfort i bezpieczeństwo. Posiłki są pyszne, podawane przez obsługę(bez ograniczeń),pokoje czyste, wszędzie dostępne środki dezynfekcyjne. Pobyt uważam za udany.
Bliskość piaszczystej plaży,smaczne i urozmaicone posiłki. Obsługa bardzo miła i pomocna.Pokoje sprzątane codziennie.
Gorąco polecam hotel dla rodzin z dziećmi, zgodny z opisem, jedzenie super, miła odsługa!
Bardzo dobrze działający wakacyjny hotel. Posiada dobrze rozwiniętą część rekreacyjną (duży basen, zjeżdżalnie, animacje). Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi również ze względu na urozmaicony pakiet ultra all inclusive.
Hotel średniej wielkości, bardzo kameralny,basen duży, blisko do piaszczystej i czystej plaży.Blisko hotelu znajduje się przystanek "dolmuszy" więc nie ma problemu z komunikacją.Pokoje niewielkie ale czyste.Jedzenia dużo ale monotone.Pyszne owoce.Jest to hotel nastawiony na turystów z Niemiec i głownie w tym języku można się dogadać.Jedyny minus to mało ciekawe animacje dla dzieci i dorosłych.Polecam wieczorne drinki.
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Problem z check in. Turecki recepcjonista - zresztą nie tylko on - nie bardzo chciał współpracować. W hotelu mimo zapewnienia nie było wi - fi w pokoju a to był jeden z powodów dla których wybraliśmy ten hotel. Byłoby znakomicie gdyby informowano o takich rzeczach z większą precyzją. Kuchnia Turecka średnia. Wolałem udać się na miasto w poszukiwaniu jakiejś lepszej restauracji.