Alba

3.2

Piękne okolice.Blisko plaża.Polecam.Jedzenie dobre w wystarczających ilościach.Brak klimatyzacji nie odczuwa się we wrześniu.Chętnie tam pojadę po raz kolejny.

Byliśmy już kilka razy w Albie i wrócimy tam jeszcze!

Bardzo Ładny zadbany hotel.Jest boisko do tenisa,plaża za płotem :) , tanie leżaki lepiej wziąć bo plaża wąska i kamienista. Można chodzić, wzdłuż wybrzeża, można popłynąć statkiem obejrzeć delfiny, można zwiedzić 2 parki (autem)oraz okolice niekoniecznie autostradą. widoki super. Naprawdę warto! Hotel i okolice Polecam !

hotel: nieduży hotel, obok ładne apartamentowce, ładny hol, czysto, sprzątają codziennie, można trafić z widokiem na morze, jedzenie dobre, mało urozmaicone ale smaczne i jest jakiś wybór, plaża: ok 100m od hotelu, przez drogę, plaża wąska i kamienista, dużo jeży, obuwie na plażę obowiązkowo oraz jakaś mata lub materac do leżenia kupowałem przez biuro niemieckie, na czerwiec było taniej, zawsze warto porównać ceny

Hotel bardzo zadbany,czysto miło bardzo spokojnie,jedzenie super,polecam.

Nazwa  Alba
Miejsce  Chorwacja / Dalmacja Środkowa / Sv. Filip i Jakov
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  darmowe wifi, tenis, rowery, golf, parking

Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem

Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana

Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice

Park Przyrody Biokovo z przeszklonym tarasem Skywalk

3.2

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Barbara

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

czysto, miła obsługa.

Wady

nie ma

Jan i Danuta

Pobyt - Wrzesień 2014

Byliśmy już kilka razy w Albie i wrócimy tam jeszcze!

Zalety

Bardzo spokojnie i czysto!

Wady

Brak!

moqa

Pobyt - Maj 2011

marek

Pobyt - Kwiecień 2011

krzyś

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel bardzo zadbany,czysto miło bardzo spokojnie,jedzenie super,polecam.

Mariusz

Pobyt - Kwiecień 2008

Jedyny minus to brak klimatyzacji. Cena adekwatna do jakości.

Galileo

Pobyt - Lipiec 2007

Pobyt w Hotelu oceniam bardzo pozytywnie , polecam wszystkim zwiedzajacym Chorwacje od strony Zadar.
Hotel mozna traktowac jako swietna baze wypadowa ! Mila obsluga , czysto , spokojnie.

Alba