Hotel super zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Czysto i schludnie, obsługa pomocna, bardzo miła. Jedzenie super - każdy znajdzie coś dla siebie. Wokół hotelu dużo zieleni i miejsca do spacerowania. Dla dzieci mini klub, animacje, wieczorne mini disco, mini zoo, trampoliny. Co wieczór różnorakie przedstawienia i impreza przy muzyce( można potańczyć czy po prostu posiedzieć). W hotelu dużo gości niemieckojęzycznych ale także sporo Polaków. Ogólnie hotel i atmosfera super, można wypocząć. Polecam.
Baseny dla dzieci i dorosłych oraz zjeżdżalnie mini zoo, plac zabaw Duży zielony obszar na spacery i odpoczynek duża piaszczysta plaża
Rewelacyjny, spokojna okolica, przemiła obsługa, pyszne różnorodne posiłki, mnóstwo zieleni, czystość na każdym kroku
Piękna piaszczysta szeroka plaża
Ja jestem zachwycona
Mega !! Bardzo polecam może nie najtaniej ale warto ciut dołożyć ;p
Czysto, wysoki standard
Brak wifi w pokoju w cenie
Hotel już trochę zużyty, ale widać że po remoncie. Teren hotelu duży są piękne moje ulubione palmy i dużo kwiatów. Pokój ekonomiczny ok o który bardzo się obawiałam.
Hotel ogólnie bardzo fajny. Położony nad samym morzem. dojście piękną alejką wysadzoną palmami i kwiatami. Plaża piasczysta, leżaki nowe i nigdy nie brakowało miejsca. Niektórzy zajmowali leżaki wcześniej, ale nie było takiej potrzeby. Wyżywienie było przepyszne i bardzo dużo nie sposób wszystkiego spróbować. Kelnerzy rewelacja. Pokoje sprzątane codziennie, ale jakby trochę brak dokładności. Teren hotelu bardzo duży było gdzie spacerowć.
Internet płatny w pokojach, uważam że w hotelu 5* to przesada. Wymiana ręczników plażowych do godz. 13:00.Turyści po zejściu z plaży wracają do pokoi z mokrymi ręcznikami i suszą na balkonach co bardzo szpeci wygląd hotelu.
Bardzo fajny i czysty hotel z uprzejmą obsługą. Duży wybór smacznego jedzenia, praktycznie codziennie możliwość zjedzenia pysznej ryby. Spoko basen i sprzątana prywatna plaża. Super hotel dla rodzin z dziećmi
Czystość, obsługa, plaża, wyżywienie, zjeżdżalnie w tym dla dzieci, położenie, widoki
Brak internetu w pokojach. Do ogarnięcia za dodatkową opłatą 15 euro na jedno urządzenie (możliwość ustawienia hotspota na kolejne aparaty)
Hotel pięknie położony, w pierwszej linii brzegowej, bardzo dużo zieleni, w tym drzewa oliwkowe, Pokoje sprzątane codziennie i starannie (mały bakszysz może zrobił swoje), ręczniki zmieniane codziennie, pościel po zasygnalizowaniu potrzeby ( wystarczyło postawić na łóżku specjalnie przygotowaną prze hotel informację). Długa i szeroka piaszczysta plaża na której nie brakuje leżaków. Wyżywienie smaczne i urozmaicone (ryby, wołowina i drób pod różnymi postaciami, warzywa grilowane, świeże, duszone i marynowane), dużo owoców, ciast. Soki czasem zdrowo rozcieńczone, ale to można przeżyć. Alkohol ok, drinki też urozmaicone. A towarzystwo - b. dużo rosjan, niemców i pod nich ustawiona obsługa. Ale Nasi też tam mieli liczną reprezentację. Z wad, to bezpłatny internet słabiutki i tylko w bezpośrednim sąsiedztwie lobby. Myślę, że z chęcią tam wrócę
- wyżywienie, czystość, blisko do plaży,
Internet
Fajny hotel. Duży teren , dość zielony. Hotel położony 8 km od Side.
Bliskość morza, czystość, duży teren. Dobre jedzenie.
Słaby internet uniemożliwiający pracę zdalną.
Bardzo dobry hotel, jedzenie wyśmienite ,każdy znajdzie coś dla siebie.polecam na 6+
Czystość, obsługa
Hotel bardzo ładny, czysty i zadbany. Otoczenie wokół przepiękny. Ogólnie bardzo nam się podobało.
Otoczenie i czystość oraz urozmaicone posiłki.
Brak informacji w języku polskim. Mimo dużej ilości Polaków hotel nastawiony na turystów z Niemiec i Rosjan.
Hotel warty polecenia,plaża piękna piaszczysta baseny i zieleń super ,jedzenie bardzo dobre,pokoje w bungalowach malutkie ale czyste.
Po prostu dobry hotel
Jeśli chodzi o wady to nikt nie pisze o nieudogodnieniu jakim dość strome podejście z plaży do baru ,,plażowego,,i dalej do hotelu.myśle,że to wysokość 4/5 piętra .Daje to piękny widok ,lecz dla seniorów może być męczące
Hotel ogólnie bardzo dobry: super obsługa w restauracjach; wszędzie czysto; blisko plaży ; smaczne i obfite jedzenie ; w pobliżu duże bazary.
Bardzo czysto w pokoju; miła i fachowa obsługa; hotel ogólnie na bardzo wielki plus.
Brak w-fi w pokoju w cenie hotelu; płatny sejf- w takiej kategorii hotelu? Brak kosmetyków w łazience - było -owszem bardzo dobre- mydło , ale brak szamponu, balsamu. Nie podobało mi się że wszędzie są obecne koty - na dworze i w restauracji- nie jest to przyjemne szczególnie dla osób uczulonych. Brak wyciszenia wejściowych drzwi do pokoju.
Hotel wspaniały i dla szukających relaksu wśród zieleni i dla szukających rozrywki nocą
Wspaniałe jedzenie i bardzo profesjonalny personel
Obecność tych mówiących głośno po rosyjsku
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi - atrakcje od basenów po mini zoo. Dodatkowe bardzo przemyślane udogodnienia np. małe toalety przy mini klubie i na placu zabaw. Wszystko zadbane i utrzymywane w czystości. Jedzenie smaczne, z dużym wyborem.
Dużo atrakcji dla dzieci
Pokój nie był wieszony przed naszym przyjazdem
Hotel rewelacja❗️❗️ Jeśli zastanawiasz się nad wyjazdem gdzie wszytsko co potrzebujesz jest w jednym miejscu to jest właśnie ten hotel! Jedzenie było przepyszne, zawsze świeże i dobrze przygotowane. Kelnerzy/ kelnerki /barmani rewelacja zawsze uśmiechnięci i pogodni , miło było przebywać w ich towarzystwie. Każdy znajdzie dla siebie jakąś atrakcje czy to basen , tenis , siatkówka codziennie 2 razy( rewelacja) joga , różne atrakcje wieczorne jak karaoke , show taneczne czy różne pokazy muzyczne jak i taneczne. Wszyscy pracownicy byli uśmiechnięci i tryskała od nich dobra energia . Pokój bardzo fajny, zawsze czysty , barek wypełniany codziennie napojami, nowa pościel Jednym zdaniem najlepszy hotel w jakim byłam, wart każdych pieniędzy Polecam serdecznie każdemu ‼️
pracownicy zawsze uśmiechnięci pyszne jedzenie i drinki Wszędzie czysto i schludnie Pokoje czyste
nie ma żadnych
Super hotel bardzo fajnie położony byliśmy w wielu miejscach w Turcji ten okazał się jednym z najlepszych jedzenie super , animacje dla dorosłych jak i dzieci super
Miejsce położenia hotelu super plaża
Gorąco polecamy ten hotel. Byliśmy na majówkę z rodziną i wzięliśmy pokój rodzinny. Czysto, jedzenie smaczne, pełno atrakcji ( i dla dzieci i dorosłych), do morza blisko. Teren hotelu ogromny - ale spacerować można było również w okolicy. Wspaniałe alejki palmowe wzdłuż morza. Wybierzemy się tam jeszcze nie raz, może nawet w tym roku. Niesamowita jakość względem ceny.
duża przestrzeń, wiele atrakcji, mini club dla dzieci, mini zoo, piana party, warsztaty dla dzieci, super zjeżdżalnie wodne i wiele wiele innych
chyba nie ma na co narzekać
Przepięknie położony hotel, ideealny dla rodzin z dziećmi. Z żalem opuściliśmy to miejsce! Teren wokół hotelu zadbany, baseny czyste, blisko do morza, nie brakowało leżaków. Pokoje odnowione i czyste , sprzątanie codziennie, minibar uzupełniany również codziennie. W łazience najpotrzebniejsze kosmetyki . Obsługa super, wszyscy uśmiechnięci. Jedzenie bardzo dobre , urozmaicone. Mały minus za słabe wifi, ale to chyba nie jest najważniejsze na wakacjach. Nie dodaję zdjęć, bo nie ma potrzeby, wszytsko wygląda tak jak w ofercie hotelu.
położenie czystość jedzenie
słabe wifi
Duży, zadbany resort w dobrej lokalizacji. Obsługa hotelu bardzo miła, jedzenie pyszne, 2 duże baseny, blisko do morza, na plaży bezpłatne leżaki. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jednym minusem może być internet, który słabo działa na terenie hotelu ( w pokoju internet za dodatkową opłatą )
teren hotelu, jedzenie
internet
Hotel czysty, duży obszar do spacerowania. Plaża z dobrym dojściem, piaszczysta bez skał. Dobry dostęp do napojów. Dobre jedzenie też dla dzieci
Duży obszar, plaża.
Jestem zadowolony z wyjazdu ! Polecam wszystkim:)
Jedzenie nie jest monotonne, bardzo dobre Miła obsługa Pokoje ładnie utrzymane Blisko plaży