4 baseny i minizjeżdżalnie.
Rozległy kompleks hotelowy z bogatą ofertą sportowo-rekreacyjną.
Ok. 500 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa plaża (bezpłatny transfer hotelowym busem co ok. 30 min.).
Dla dzieci: bogaty program animacji, plac zabaw, miniklub.
Pobyt bardzo udany. Otoczenie czyste i zielone.pokoj codziennie sprzatany
Bardzo dużo atrakcje dla dzieci
Doskwierał tylko upał
Hotel ok, często sprzątany, dużo miłej nie nachalnej obsługi. Ratownicy na każdym basenie, czasem dwóch na basen. Pokój 4 (a raczej 3+1 z dostawką na szybko) osobowy niebyt duży z balkonem, mała chłodziarka, TV (1 polski kanał TV Polonia), sejf, mocna klimatyzacja z elektroniczną regulacją. Jako że hotel graniczy z innymi z sieci, jest możliwość korzystania z innych basenów i restauracji. Jedzenie w miarę smaczne, to głównie lokalna kuchnia, na tydzień powinno wystarczyć bez monotonii. Bary przy basenach serwują niewyszukane (słaba jakość, słabe wykonanie, na syropach) drinki w mocno zużytych plastikowych szklankach. Plaża przydzielona niezbyt duża ale leżaków nie brakowało. Woda czysta, błękitna, dużo różnych ryb i krabów. Obsługa rezydenta ANEX: po spotkaniu w pierwszy dzień kontakt tylko przez messenger/whatsup. Wycieczki oferowane przez rezydenta w realu nie zgadzają się z ofertą programową. Na 3 wycieczki wykupione, każda była w części oszukana. Lepiej z kim innym jechać, np. sfinksiaki
Czystość, dużo miłej obsługi, wiele basenów i restauracji,
W pokojach niestaranne wykonanie łazienek: płytki, sylikony ale da się przeżyć
Hotel bardzo duży Dużo basenów dla dzieci dla dorosłych bardzo czysto dużo atrakcji
Bardzo czysto pokoje duże ładne codziennie sprzątane baseny czyściutkie
Hotel super.Wszędzie czysto ,obsługa bardzo pomocna .Można korzystać z infrastruktury trzech hoteli .Jedzenia pod dostatkiem.Jesteśmy bardzo zadowoleni
Mozliwość korzystania z trzech hoteli
Hotel elegancki, czysty, zadbany. Piękna architektura, urządzony z klasą, pięknie oświetlony wieczorami. Pokój czyściutki, przestronne szafy, dostępny sejf, czysta pościel, codziennie wymieniane ręczniki, dostępne kosmetyki hotelowe, przestronna łazienka. W pokoju czajnik, herbata, kawa, cukier. Na bieżąco uzupełniana woda w lodówce. Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone. W restauracjach i w lobby pyszna kawa z ekspresu. Personel uprzejmy, pomocny. Bardzo dużo basenów. Można korzytać zarówno z basenów jak i wszystkich restauracji i kawiarni w sąsiadująch hotelach Aqua Vista i Aqua Park, również z kawiarni w lobby hotelowych sąsiednich hoteli. Plaża po drugiej stronie ulicy, spacerkiem ok. 10 min, kursuje również bus hotelowy, ale zbiera chętnych z Visty, Aqua Blu i Aqua Park, więc bywa dość ciasno. Bardzo bogaty program animacji w dzień i wieczorem. Super wieczory w kawiarni na dachu w hotelu Aqua Vista, muzyka na żywo, pokazy tańca, można potańczyć do muzyki. Zaangażowani ratownicy przy basenach i na plaży. Rafa koralowa dość słaba. Na plaży prysznic, bar, plaża czyściutka. Wśród gości hotelowych oprócz Polaków bardzo dużo Arabów, dość sporo Włochów, Francuzów, Niemców. Wszyscy zachowywali się kulturalnie. Barmani przy basenach podchodzili i oferowali napoje, kawe. Dojazd do centrum Hurgady busikami lub taksówkami. Przed hotelem i po drugiej stronie ulicy sklepiki.
Czystość, możliwość korzystania z infrastruktury hoteli Aqua Vista i Aqua Park, bardzo dobre, urozmaicone jedzenie, bogaty program animacji, przepyszna kawa.
Przez cały czas pobytu od 26 czerwca do 6 lipca bardzo zimna, wręcz w niektórych basenach lodowata woda, skończyło sie przeziębieniem i gorączką. Interwencje w recepcji nt. temperatury wody bezskuteczne. Goście hotelowi przy pomocy personelu basenowego rezerwują wcześnie rano leżaki, co skutkuje brakiem wystarczającej ilości wolnych miejsc przy głównym basenie.
Hotel bardzo fajny bardzo czysto pokoje sprzątane codziennie teren obiektu bardzo zadbany, bardzo dobry rezydent Karol, pan z Egiptu mówiący bardzo dobrze po polsku można się zwrócić do niego z każda sprawa naprawdę pomocny
Pokoje czystość rezydent karol , baseny
Restauracje brudne talerze monotonne jedzenie nie jest prawda ze wszystkiego jest dużo stoisz po rybę 10min dostajesz 2 małe kawałki i tak jest z wszystkimi daniami wszystko jest w bemarach przez 7 dni ryby kurczaki gulasz pizza frytki non stop sałatki dobre ciasta Ok owoce cały czas jabłka pomarańcze banany winogrona arbuz był raz ba 7dni nie czepiam się i nie jestem roszczeniowy nie byłem głodny ale jedzenie i czystość 5/10
Bardzo fajny o ciekawej budowie hotel z aquaparkiem
Dobre jedzenie , czysto , super obsługa ,busiki na plaże
Nic
Hotel rewelacyjny, duże, komfortowe pokoje oraz łazienki. To co zwraca szczególną uwagę to czystość, zarówno w pokojach jak i na całym terenie. Ogromnym plusem jest możliwość korzystania z infrastruktury pozostałych hoteli czyli Aqua Vista oraz Aqua Park. Pyszne, urozmaicone jedzenie. Super zjeżdżalnie dla dorosłych oraz dla dzieci. Zdecydowanie hotel warty polecenia.
Czystość, czystość i jeszcze raz czystość. Poza tym smaczne, urozmaicone jedzenie oraz komfortowe baseny. Szybki transfer z lotniska.
Brak wad.
Hotel wspaniały dużo basenów z ogrzewaną wodą na całym ternie można korzystać z posiłków .
Bardzo pomocni pracownicy hotelu w załatwianiu niezbędnych spraw.
Śniadania mało urozmaicone wszędobylskie jajka pod każdą postacią
Bardzo ładny obiekt, czysto , jedzenie bardzo dobre , przemiła obsługa . Polecam
Czysto , jedzenie dobre , obsługa bardzo miła
Pobyt 8 dniowy, wszystko cudownie, obsługa na najwyższym poziomie , urozmaicone jedzenie , dla każdego coś dobrego. Baseny dla każdego od maluszka po dorosłego. Wszędzie czysto pieknie , dużo leżaków , ręczniki na basen od hotelu , pokoje czyste zadbane . Dla mnie idealne miejsce na wypoczynek. Cudowni animatorzy , potrafiący do zabawy wciągnąć i dzieci i dorosłych , taniec brzucha , zumba , aerobik.
Plaża 800 metrów od hotelu - bus spod hotelu na samą plażę, na plaży leżaki hotelowe oraz bar dla gości tego hotelu. Czas w tak cudownym miejscu za szybko płynie ;))
Brak wad .
Bardzo dobry hotel , Ali King pizza master bardzo dobra obsługa pol dam
Najlepszy hotel spośród cztero i pięciogwiazdkowych w jakich byłam. Obsługa na najwyższym poziomie poczynając od najniższego do najwyzszego szczebla. Jedzenie , czystość, animacje , spektakle wieczorne , codziennie dyskoteki z darmowymi drinkami i jedzeniem , ogród, drinki bardzo konkretne, uprzejmość całej obsługi , przy plaży hotelowej jest też ogromny obszar dzikiej plaży z pięknymi rybami , przy molo także . Można korzystać z restauracji , barów , basenów trzech hoteli . Byliśmy 10 dni , stanowczo za mało. Goście: 40 % Niemcy, 30% Anglicy, 25% Polacy, 5% lub mniej ruscy ale mowili szeptem . ;) Powiem krótko rozpieszczani obłędnie .
Wszystko
Witam byliśmy 2 tygodnie, jedzenie bardzo dobre. Baseny super. Obsługa rewelacyjna życzliwi mili ludzie. Pokoje bardzo ładne bez zastrzeżeń.
Baseny, obsługa
Jedyne co Nam się nie podobało to mało leżaków w drugim tygodniu za dużo ludzi. Niby można korzystać z basenów z Agua Vista ale nie można ponieważ wyganiają.
Wykupiliśmy wycieczkę do tego hotelu, niestety zakwaterowali nas w hotelu obok, gdzie pokoje są przed remontem (popsuta klimatyzacja której nie da się wyłączyć) , obsługa bardzo nachalna, nie pomocna (bez napiwków), karta do pokoju została zablokowana dzień przed wylotem (więc godzinne chodzenie po recepcjach dwóch hoteli, aby dostać się do swojego pokoju , istny dramat) Ilość basenów w obiekcie jak najbardziej na plus , każdy znajdzie coś dla siebie ! Hotel jest bardziej odpowiedni dla rodzin z dziećmi niż dla młodych. Bardzo polecam wycieczki z biura Skarb travel. Fajna organizacja ,szybki kontakt, są bardzo pomocni (należy uważać na fotografów na wycieczkach którzy nie są pracownikami tego biura i nie do końca wywiązują się z umowy co do zdjęć). Na szczęcie pracownicy Skarb travel zareagowali i bardzo pomogli w całej sytuacji.
Fajny aqua park
Jedzenie dość ciężkie, warzywa jak i owoce praktycznie bez smaku
Hotel sprawia bardzo pozytywne wrażenie, nowy, zadbany, czysty, obsługa uprzejma, posiłki obfite i urozmaicone, baseny rewelacja, plaża oddalona o ok. 1 km/ 15 min. spacer przez 2 hotele - z kompleksu Albatrosa - ładna, leżaki, materace, parawany itp dostepne, chociaż bywa zatłoczona. Ręczniki trzeba wziąć w swoim hotelu. Goście All Inc. z Aqua Blue mogą korzystac tylko z 1 baru na plaży (Tawerna ) piwko i napoje, lunche, bywa tłoczno i standard neico niższy, ale dobrze że jest. Rafa po prawej stronie, po wypłynięciu ok 50 - 100 m - wrak, kilka pinakli, spotkałem na nich nawet zółwia, raję, mureny, więc jak na rafke przy hotelu - nieźle. Kompleks 2 -3 pietrowych pawilonów po ok. 10 pokoi na pawilon. Otoczenie - pustynia, ale do Sakali, nowego centrum Hurghady niedaleko 5 - 10 min busem za 1 -2 funty.
Negatywy - dużo turystów, obsługa nie wyrabia się, bywało ze trudno zlaleźć miejsce w restauracji, kolejki do bufetów. Goście to głównie - Niemcy, Rosjanie ( minus), Włosi, Polacy nieliczni. Zastrzeżenia do pracy recepcji - raz "zapomnieli" wpisać mojego zgłoszenia na listę budzeń, drugi raz budzenie o 1 h za wczesnie. Koniecznie sprawdzać czy zapisali na liscie, bo nie chodzi tu o "budzenie" tylko o lunch box / suchy prowiant. Polecam wszystkim, byłem drugi raz w Hurghadzie i jestem b. zadowolony.
Ponieważ decydując się na ten hotel sam korzystałem z zamieszczonych na tym portalu opinii, mogę teraz służyć swoim doświadczeniem innym. Był to wyjazd rodzinny (2+2), na który zdecydowaliśmy się w ostatniej chwili. Po tygodniowym pobycie wróciliśmy bardzo, bardzo zadowoleni. O hotelu można pisać w samych superlatywach, bajkowa architektura, mnóstwo basenów, zero problemów z leżakami o dowolnej porze dnia. Jedyne mankamenty to: położenie (hotel leży na odludziu, w sporej odległości od centrum), nam to zupełnie nie przeszkadzało, oraz .... samoloty. Hotel jest dokładnie na trasie pasa podchodzenia do lądawania samolotów na lotnisko w Hurghadzie. W ciągu dnia jest to nawet atrakcja, gdy nad głową przelatuje z rykiem na wysokości 300-400 m olbrzymi Boening! Gorzej jest w nocy, ale wtedy latają zdecydowanie rzadziej :). Poza tym, od trzeciej nocy nie obudziłem się już ani razu. Wyżywienie - bardzo dobre i urozmaicone, może z wyjątkiem śniadań, które po tygodniu mocno się już "ojadły". Czystość - bez zarzutu. Plaża w sąsiednim hotelu - przeciętna, zwłaszcza w porównaniu z atrakcjami wodnymi w Aqua Blue. Mógłbym tak jeszcze długo, ale skończę na stwierdzeniu - gorąco polecam!
jedna wielka kicha
widzilem wiele hoteli na swiecie ale ten jest jeden z najlepszych. Jedynym malym minusem moze byc przejscie przez ulice do plazy.było super. Polecamy ZDECYDOWANIE
Hotel bajeczny warty polecenia , piękne baseny i ogród.