Ras Mohammed zachwyca rafami koralowymi i nurkowaniem
SOHO Square oferuje promenadę z fontannami i restauracjami
Rejsy łodziami ze szklanym dnem po Morzu Czerwonym
Kolorowy Kanion zachwyca formacjami skalnymi i pustynnym krajobrazem
Hotel piękny, bardzo czysty, obsługa przemiła. Piękna plaża. Poodgrzewane baseny i woda na zjeżdżalniach. Miłe zaskoczenie to winda na zjeżdżalnie. Super. Jedzenie pyszne i bardzo różnorodne. Byliśmy na Sylwestra. Świetny program muzyczny. Super zabawa. Ilość słodyczy w tym dniu była niespotykana. Okolica bezpieczna i czysta. Sharm to nowe miasto i nie wolno w nim pracować nikomu, kto był kiedykolwiek karany, więc jest bardzo bezpiecznie. Jest co zwiedzać i co robić. Polecam.
Plaża, Podgrzewana woda i winda na zjeżdżalniach.
Nie widziałam.
Bardzo polecam hotel. Czysto, jedzenie smaczne a obsługa bardzo pomocna. Plusem jest dla nas również to, że okolica jest spokojna w przeciwieństwie do Hurgady
Duży obiekt z podgrzewanymi basenami. Poza tym hotel jest dość nowoczesny z 2019 roku.
Najlepszy hotel dla rodzin, jest wszystko i baseny podgrzewane i lody i spagetti i pizze i plaża blisko i super aquapark
aquapark, plaza, jedzienie, animacje na 6
jak dla mnie bark
hotel ogólnie dobry, typowy egipski moloch, bez pośrednio przy plaży, molo ładne, bardzo bardzo słabe alkohole (pachniały bimbrem)
dobre obiady
słabe śniadania (typowe dla Egiptu), brak rafy koralowej
Bardzo fajny hotel! Kilka basenów z podgrzewaną wodą (w grudniu) smaczne jedzenie praktycznie od rana do wieczora jest dostęp do różnych restauracji, tych w hotelu jak i przy plaży (gdzie od godz. 12 serwują m.in. lody, gofry, pizze, naleśniki więc raj dla dzieci) Obsługa bardzo miła i pomocna.
Bardzo duży i ładny hotel. Zadbany ogród pełny zieleni, nie ma problemu z leżakami na plaży czy przy basenach. Pokoje codziennie sprzątane, woda w pokoju na bieżąco uzupełniana.
Jedyny, może akurat dla mnie mały minus to brak rafy koralowej przy hotelu. Cała reszta na plus.
To jeden z najlepszych hoteli w jakim byłam. Przepiękny, luksusowy. Robi wrażenie. Jest świetny dla rodzin z dziećmi, jak i dla par. Mnóstwo atrakcji, baseny, morze no i widok z lobby i restauracji. Coś niesamowitego. Naprawdę gorąco polecam.
Widok na cały hotel zaraz po wyjściu z lobby to jest coś nie do opisania. Wspaniała obsługa, świetny klimat. Pokoje bardzo duże i bardzo ładne. Polecam z widokiem na ogród bądź baseny.
To tak naprawdę nic wielkiego, ale jedzenie w restauracjach mogło by być bardziej zróżnicowane.
Pobyt w hotelu Super. Obsługa na wysokim poziomie. Jedzenie smaczne przez 24h/dobę. Dobre drinki. Obsługa nie pracuje za karę :). Kilka dużych basenów. Dwa z podgrzewana wodą. Teren hotelu zadbany. Piękne otoczenie Piękne ogrody. Hotel położony blisko sklepów.
Obsługa, jedzenie, baseny, zadbany
Chyba brak
luksusowy hotel. wrażenia są wyłącznie pozytywne. Wakacje spędzałem w różnych hotelach w Szarm el-Szejk i Laguna Vista wyróżnia się niesamowitym pięknem, czystością, roślinnością, obsługą i jedzeniem. Jedzenie jest doskonałe, do Państwa dyspozycji są 3 restauracje, 2 bary z przekąskami. nigdy nie będziesz głodny. Wszystko bardzo mi się podobało. bardzo przestronne i przyjemne pokoje.
Jedzenie to jedna z zalet. Zieleń jest piękna. przestronne pokoje. ogromne terytorium. rozrywka sportowa. hotelowa atmosfera
żadnej rafy koralowej. wiatr jest silny.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu, nie mamy na co narzekać! Hotel i jego otoczenie, ogrody bardzo zadbane, wszędzie są pracownicy dbający o czystość i porządek. Pokój duży, sprzątany codziennie. Jedzenie w restauracjach bardzo smaczne i urozmaicone, szefem kuchni jest Włoch. Dodatkowo przekąski, owoce i desery dostępne w dwóch dodatkowych barach. Duży wybór lokalnych alkoholi i gotowych drinków (również koktajli bezalkoholowych). Bardzo smaczne lody w czterech smakach w beach barze. Dużo basenów, w tym dwa grzane od połowy listopada. Aquapark dla dorosłych i dzieci również z ciepłą wodą. Łazienki przy basenach są przestronne i czyste. Plaża piaszczysto-żwirowa, zadbana, bez problemu można chodzić boso. Morze bardzo długo jest płytkie, więc jest bezpiecznie dla dzieci. Jest też pomost, z którego można wejść do morza na snorkeling, ale i z pomostu da się wypatrzyć kolorowe rybki i inne stworzonka. Obsługa hotelu uprzejma, nienachalna, dbająca o porządek. Sprawna praca kelnerów w restauracjach. Animation team prowadzi standardowe zajęcia podczas dnia (joga, stretching, siatkówka plażowa, bocce, zumba, bachata, waterpolo, aquaaerobik itp), część zespołu to Włosi, wszyscy są bardzo sympatyczni. Dostępny jest kids club, dzieci były zadowolone z pobytu tam - malowanie buziek, pizza party, gry planszowe, prace plastyczne. Wieczorem o 19:30 zaczyna się bajka, później jest mini disco, po nim pokazy taneczne i występy animation teamu.
Czystość, grzane baseny, miła obsługa, Aquapark
hotel wspanialy obsluga cudowna i swietne polozenie, nietstety mega kuleje enterteinment :)mega slabe wieczorki ale poza tym swietnie
polozenie, ilosc basenow pokoje jedzenie obsluga
entertenment
Hotel świetny, duży teren z pięknym ogrodem. Bardzo czysto wszędzie, pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników i pościeli. Trzy główne restauracje w ramach all, z których codziennie się korzysta, są również dwie na rezerwację. Bar przy plaży z przekąskami oraz przy basenie, gdzie też można zjeść posiłki. Bar w hotelu czynny całą dobę. Dobre drinki, pyszne i różnorodne jedzenie, najlepsza kuchnia marokańska. Codziennie animacje na dobrym poziomie, rozrywka prowadzona również przez animatorów imprez, jest DJ z świetną muzyką. W morzu aquaerobik, na terenie hotelu joga. Można wyjść poza hotel i zaraz po drugiej stronie ulicy są restauracje, sklepiki, gdzie można się obkupić w pamiątki i nie tylko. Hotel bardzo polecam, ma wszystko to co lubię i oczekuję. Na terenie są fajne bungalowy. Pogoda w październiku świetna do opalania i korzystania z czasu wolnego. Plaża ładna, nie było tłoczno, morze długo płytkie, jeżeli ktoś chce popływać to najlepiej z pomostu, woda cieplutka
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Cały kompleks jest na tyle duży, że nie czuć obecności wielu ludzi. Bardzo czysto, smaczne jedzenie dla każdego. Bardzo dużo basenów z wyjątkowo uważną ochroną ratowników. Super park wodny. Drinki średnie ale można znaleźć coś dla siebie. Generalnie bardzo polecam!
Wielkość, czystość, jedzenie, odległość od lotniska, obsługa w hotelu, dużo basenów.
Średnie drinki ale każdy coś dla siebie znajdzie.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu. Hotel jest piękny, czysty i bardzo funkcjonalny. Wiele basenów różnej głębokości, SPA (polecam rytuał Hamam), siłownia, restauracje że smacznymi posiłkami. Bardzo profesjonalny personel. Aquapark dla dzieci i dorosłych w każdym wieku.
Hotel jest bardzo czysty, obsługa dba o porządek. Regularnie, właściwie non stop sprzątane są baseny, chodniki, pielęgnowana jest zieleń. Personel jest bardzo przyjazny, ale nie męczący. Oferta posiłków zróżnicowana, 3 restauracje serwujące posiłki, dodatkowo bar z przekąskami, a także dwie restauracje do których należy się umówić raz w czasie pobytu. Nie ma tłumów nad basenami, nie trzeba 'rezerwować" leżaków, zawsze są wolne miejsca.
Odrobinę zaskoczyło nas morze. Jest plaża, leżaki, ale samo morze jest bardzo płytkie, jest wody nieco powyżej kolan przez całą długość mola. Wyznaczone miejsce do kąpieli , strzeżone przez ratownika to nieco głębsze miejsce, mniej więcej do pasa. Nie ma fal.
Hotel bardzo zadbany, położony pośród zieleni, o którą cały czas dbają Panowie pracujący w ogrodzie. Świetna obsługa na terenie całego kompleksu - serwis sprzątający, ratownicy, kelnerzy, barmani, recepcja, animatorzy - wszyscy zawsze uśmiechnięci, chętni do pomocy i z cudownym podejściem do dzieci. Miejsce, w którym na prawdę można się czuć zaopiekowanym na każdym etapie. Pyszne i bardzo różnorodne jedzenie - kilka restauracji do wyboru więc można bez problemu znaleźć coś dla siebie. Na terenie hotelu kilka basenów o różnej głębokości, leżaki zawsze bez problemu dostępne, nie ma tłoku. Pyszne gofry w restauracji przy basenie i świetne lody w barze przy plaży ;) Pizza po prostu genialna! To był naprawdę cudownie spędzony tydzień i na pewno jeszcze wrócimy - może następnym razem jak będzie już trochę chłodniej ;)
- świetna obsługa, wszyscy sympatyczni, pomocni i cały czas uśmiechnięci - pyszne i bardzo różnorodne jedzenie - pokój czysty, bardzo przestronny - duża ilość basenów o różnej głębokości, leżaki zawsze dostępne - fajny aquapark - cudowny zespół animacyjny, interesujący program
brak jakichkolwiek wad ;)
Hotel oceniam jako znakomity !! Od pokoju po obsługę ,jedzenie ,pracowników hotelu ,wszystko na wysokim poziomie , cały pobyt byliśmy uśmiechnięci i zadowoleni dzięki Waszej trosce o gości ,pobyt uważamy za udany i na pewno jeszcze wrócimy 👌🙂♥️
Ogólnie całokształt tego hotelu ,czystość ,różnorodność jedzenia i uprzejma uśmiechnięta obsługa
Nie mamy żadnych zastrzeżeń ,i na pewno polecimy ten hotel wśród znajomych 🙂
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie, jedzenie bardzo smaczne, obsługa przemiła, ogromny teren w ogromną ilością basenów. Pokoje czyste, codziennie zmieniana pościel. Wcześniej lataliśmy do Turcji, w zeszłym roku byliśmy Long Beach Avsalar i baliśmy się Egiptu, warunków w hotelu, jedzenia i klątwy faraona ale było super, napewno w przyszłym roku wrócimy tam. Jedynie minus to brak rafy przy hotelu. Dziecko 5lat się nie nudziło, 17 latek także nie narzekał.
Ogromną zaletą hotelu jest obsługa!!!!
Brak rafy
Nasz pobyt oceniam na 6 z wielkim plusem. W hotelu wszystko było na najwyższym poziomie. Obsługa była super miła i zawsze chętna do pomocy. Pokoje - przestronne i czyściutkie !
- czystość - obsługa - jedzenie - atrakcje dla dzieci
Brak !!
Hotel piękny, bardzo duży z mnóstwem leżaków, rafa koralowa gdzie można już fajnie snurkowac ok 100m za pomostem, są bliżej ale tam warto. Jedzenie smaczne, 3 restauracje główne serwujące różne posiłki i 1 przy basenie nieopodal plaży 12-17 gdzie też spokojnie coś można zjeść. Duża ilość basenów o różnych głębokościach 50-150cm. Tylko na basenie przy restauracji więcej gości na reszcie nad wyraz spokojnie i cicho. Pokój rodzinny duży, czysty. Łazienka również duża przestronna również czysciutka bez najmniejszych oznak grzyba. Plaża codziennie sprzątana. Imprezy wieczorna są przed recepcja lub na plaży co nie przeszkadza absolutnie w pokoju żeby z dziećmi w spokoju iść spać. Goście hotelowi z całej Europy i Azji. Polecam
Spokój i cisza, brak tłoku, na basenach bocznych pustki, rafa koralowa, animacje, występy wieczorne
Hotel jest bardzo duży i dość ciężko się odnaleźć na początku, a wystarczyłaby zwykła mapka i pod nią plan atrakcji
Świetny hotel dla osób, które uwielbiają zabawę, dla dorosłych i dla dzieci, ogromny aquapark z dostępnymi basenami podgrzewanymi, jakość usług na wysokim poziomie, piękna rafa koralowa tuż przy hotelu, hotel przystosowany dla miłośników sportu i zabawy, nie da się w nim nudzić, polecam na dłuższe pobyty
- ogromny aquapark z podgrzewanymi basenami - śliczna plaża z rafą koralową - idealne położenie hotelu blisko centrum
Hotel ładny czysty zadbany. Duża ilość basenów, miła obsługa. Duże nowoczesne pokoje.
Bardzo dużo atrakcji do korzystania
Zbyt ubogie menu w jedzeniu