AMH

Bardzo dobry polecam czysto fajna silownia miła obsluga

Hotel bardzo zadbany z doskonałą lokalizacją. Restauracja, bar, duży holl, basen. Jest też siłownia, ale sprzęty poniszczone i bardzo brudno. Korzystaliśmy tylko z bieżni, bo nie trzeba jej było dotykać. Siłownia to było najbrudniejsze miejsce w hotelu. Taka rupieciarnia z materacami, żelazkiem itp.

Nazwa  AMH
Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Durres
Udogodnienia  basen odkryty

Szerokie piaszczyste plaże z łagodnym zejściem do morza

Największy port Albanii z bogatą historią i zabytkami

Doskonała baza wypadowa do zwiedzania całej Albanii - blisko Tirany i głównych atrakcji

Świeże owoce morza, ryby, lokalne wina i tradycyjne albańskie dania

1.0
2.0

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomek

Pobyt - Listopad 2025

Bardzo dobry polecam czysto fajna silownia miła obsluga

5.9

Pobyt - Luty 2025

Zalety

Czysta, blisko do głównej ulicy tętniącej życiem, do plaży. Bardzo miła obsługa. Parking dozorowany. Czy bym wybrała ten hotel ponownie? Za takie pieniądze tak!!!, tylko bez wyżywienia.

Wady

Śniadania. Każdego dnia talerz z podobnym zestawem. Nie było wyboru, dostawaliśmy gotowy zestaw. Nic ciekawego. Do tego szklanka herbaty lub kawy. W państwie z mnogością pomarańczy i oliwek, to aż dziwne, że nie dane nam było ani razu.

AMH