Aqua Paradise Resort

Hotel rewelacja! Właśnie kończymy nasz pobyt, nie ma się do czego doczepić byliśmy w wielu hotelach między innymi w Turcji i uważam że Aqua Paradise jest o niebo niebo lepszy!!!obsługa czystość jedzenie na najwyższym poziomie! Jedzenie codziennie przepyszne kolacje wszystko i super Aquapark!

Czysty lecz woda zimna w basenie. Jedzenie bardzo dobre na sali przyjemnie. Animacje wieczorem ciekawe dla każdego. Niestety daleko od plaży

Pobyt oceniam pozytywnie chociaż miał też kilka minusów. Z plusów na pewno jedzenie, śniadania standardowe jak wszędzie, ale kolacje praktycznie codziennie było coś innego i plus za owoce morza. Pokoje w miarę czyste, chociaż nie np ręczniki nie wymieniane codziennie. Duży aquapark. Minusy- zimna woda w basenach. Nachalne bingo co wieczór. Animacje średnie, chociaż jeśli ktoś lubi dużą liczbę aktywności w ciągu dnia to tutaj nie będzie się nudził. Drinki bardzo przeciętne.

W Aqua Paradise Resort byliśmy w połowie września i byliśmy zachwyceni!!! Po pierwsze była to końcówka sezonu i nie było zbyt dużo gości a tym samym spokojnie. Pogoda rewelacyjna a hotel świetny- polecam z czystym sumieniem a za rok prawdopodobnie wrócimy tam znowu!!! W czasie krótkiego .4 dniowego pobytu mogliśmy w pełni delektować się urlopem w tymże hotelu, który w pełni spełnił nasze wymagania- przestronny, dobrze urządzony pokój z dużą łazienką i balkonem w budynku głównym, bardzo dobre, różnorodne jedzenie- każdy znajdzie coś dla siebie; pomocna i życzliwa obsługa- pokoje sprzątane codziennie, w restauracji talerze sprzątane na bieżąco, brakujące potrawy uzupełniane. Hotel oferuje część rozrywkowa i wypoczynkową- z jednej strony hotelu dwa baseny gdzie można delektować się promieniami słońca przy spokojnej muzyce; z drugiej strony, opodal wejście do Aquaparku, basen bardziej rozrywkowy z energiczną muzyką i animacjami. Przy obu basenach bary z przekąskami i napojami. Goście hotelu mogą w ramach pobytu korzystać z atrakcji w Aquaparku. W piwnicy hotelu znajdują się automaty do gier, stoły bilardowe, kręgielnia a także strefa Wellness- kryty basen, siłownia a także cztery sauny. Istnieje możliwość wykupienia pakietów SPA. Wieczory spędzaliśmy w lobby na zewnątrz- wygodne kanapy i muzyka pomagają się zrelaksować. Do morza spacerkiem jest około 10 minut. Plaża publiczna, parasole i leżaki płatne- plaża nas nie przekonała do siebie, więc spędzaliśmy czas na leżakach przy basenie. Lepiej, moim zdaniem, wybrać się na plażę na Słoneczny Brzeg, albo hotelowym autobusem do Nesebar- urocze stare miasto. W hotelu przy recepcji jest kantor, gdzie korzystnie można wymienić pieniądze. Wróciliśmy opaleni i zrelaksowani i planujemy już kolejny wyjazd za rok na dłuższy urlop.

Dostaliśmy czysty pokój, sprzątany był codziennie. Blisko do świetnego Aquaparku ogólnie polecam

Nazwa  Aqua Paradise Resort
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Rawda
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Przy hotelu publiczna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.

Dla dzieci: minidisco, 2 minikluby, plac i pokój zabaw.

Wygodne i przestronne pokoje, które pomieszczą nawet 6-osobową rodzinę.

Nowoczesny, rewelacyjnie położony blisko piaszczystej plaży.

Wyświetlono 76 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Wszystko super

Wady

Brak wad

Tomasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Czystość ładny

Wady

Zimna woda w basenie

Daniel

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Aquapark jedzenie obsłuba biura turystycznego- polecam.

Wady

zimna woda w basenach, brak dostępu do morza- ale spacerkiem można dojść do plaży w 10 minut

Urszula

Michal

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Przemiła obsługa

Wady

Zimna woda w basenach zewnętrznych we wrześniu

Magdalena

Pobyt - Sierpień 2025

Wszystko było super ! Animacje dla dzieci i dla dorosłych. Jedzenie stale dostępne nawet między głównymi posiłkami. Możliwość skorzystania z dań w restauracjach tematycznych. Aquapark z wyżywieniem i piciem w cenie za płotem dostęp cały czas. Wieczory w amfiteatrze zawirały disco dla młodych , bingo, różne występy, disco dla dorosłych. Masa innych atrakcji jak bilard, tenis stołowy, kręgle, karaoke, sauna, masaże, fryzjer dart...... i inne :) Wracam za rok i

Zalety

- SUPER WSZYSTKO !

Wady

- brak

5.7
Konrad

Pobyt - Sierpień 2025

W skali 1-10 daję ocenę 6. Pokój i obsługa jak najbardziej ok, niestety trafił się nam pokój 230 w którym w toalecie był bardzo brzydki zapach. Jak Panie sprzątające ogarniały łazienkę codziennie to było ok (czuć było tylko chlor) ale jak ominęliśmy 1 dzień sprzątania to było nie do wytrzymania (podejrzewam że coś nie tak z odpływem). Co do jedzenia to ilości hurtowe natomiast jedzenie stoi w foremkach ale nie w podgrzewanych przez co jak nie weźmie się czegoś od razu po przyniesieniu to większość jedzenia jest letnia albo zimna... Smak również nas nie powalił, porównując ten hotel do analogicznych w Turcji/Egipcie których bywałem to tutaj jedzenie było słabe. Drinki odbiegają znacznie od znanych mi smaków (nawet zwykłe mojito w jednym barze robione całkiem inaczej niż w 2gim w tym samym hotelu, bez mięty i innych dodatków) Na plus animacje w amfiteatrze i wieczorne gry i zabawy jak bingo. Na minus jeszcze sala zabaw z opieką dla dzieci z polskojęzyczną animatorką. Córka 3,5roku nie mogła być sama bo w regulaminie jest zapis że od 4 lat ( ok taki regulamin ) więc poszedłem razem z nią. Na sali zabaw dzieci pozostawione samym sobie (jak nie znalazły sobie zajęcia to siedziały bo animatorka nie angażowała się w zabawę więc po 20minutach dziecko już chciało iść ). Na sali zabaw międzynarodowej dużo lepiej (Panie wymyślały dzieciom atrakcje) ale tutaj była bariera językowa dla tak małego dziecka więc koniec końców dziecko 24h na dobę było razem z nami. Na duuuży minus aquapark. Woda w nim była tak zimna, że dla dorosłego był to szok a co dopiero dla dzieci... Liczyliśmy że będzie atrakcja dla dzieci a ledwie moczyła kostki bo cała dygotała już po chwili w tej lodówce a temperatura w dzień sięgała +-30stopni więc nie wiem z czego to wynikało. Woda przy hotelu sporo cieplejsza no ale bez atrakcji jak w aquaparku-koniec końców lądowaliśmy w przyhotelowym basenie żeby chociaż trochę się pomoczyć. Nie wiem skąd te zachwyty w innych opiniach (właśnie nimi się kierowaliśmy wybierając ten hotel) chyba te osoby rzadko bywały w innych hotelach stąd brak porównania.

Zalety

-duża ilość leżaków, stolików -uprzejma obsługa -wieczorne atrakcje w amfiteatrze

Wady

-lodowata woda w aquaparku -drinki odbiegające smakiem od tego co być powinno -słaba opieka polskiej animatorki w sali zabaw

Damian Haribo

Pobyt - Sierpień 2025

Byłem w tym hotelu z żoną i trojgiem dzieci. Towarzyszyli nam również dziadkowie. Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Wejście do aquaparku jest bezpośrednie z terenu hotelu. Gdyby nie ogrodzenie to można było by powiedzieć, że aquapark jest integralną częścią hotelu. Jedzenie bardzo zróżnicowane i smaczne. W hotelu serwują najlepszą pizzę jaką ostatnio jadłem. Pokoje bardzo ładne i przestronne. Bardzo polecam i napewno wrócę. Super miejsce dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Aquapark, polscy animatorzy, jedzenie a zwłaszcza pizza.

5.1
Magal

Pobyt - Sierpień 2025

Niestety duże rozczarowanie, wybraliśmy hotel ze względu na dostęp do aqua parku. Kąpiele okazały się niemozliwe ze względu na temperaturę wody w basenach. Woda w aquaparku ma 21 stopni. W basenach przy hotelu podobnie. Morze cieplejsze ale duza ilosc glonow i wszechobecny dym papierosowy na plazy. Jedzenie w restauracji głównej poniżej oczekiwań, wody nie dało się pic, obrzydliwa kawa.

Zalety

Pokój superior bez zastrzeżeń poza tym kręgielnia i włoska restauracja na plus (ale tylko dwa wejścia w ciągu tygodniowego pobytu).

Wady

Zimne baseny, jedzenie, hałas.

Pobyt - Sierpień 2025

Miło spędzony czas, naprawdę można tu kiedyś jeszcze wrócić. W hotelu są dwa kluby dziecięce, dla Polaków i międzynarodowy. Reczniki basenowe codzienna wymiana, dostępne na specjalną kartę z recepcji. Można od razu iść do aquaparku tylko trzeba poprosić o zegarki basenowe w recepcji. Codzienne animacje dla dzieci i ciekawe występy wieczorne dla wszystkich. Plaża blisko, piaszczysta pelna muszelek i ...petów. Na plaży płatne leżaki i parasole, ale obok jest strefa dla kocyków i swoich leżaków.

Zalety

-Wielki aquapark z przejściem przez bramę ogrodu, jest naprawdę świetny, plusem jest wyżywienie w aquaparku w cenie pobytu -10 min spacerkiem do morza -dodatkowo płatne tematyczne wycieczki, ciekawe programy -pomoc rezydentki

Wady

-slabe animacje wieczorem -nie zawsze byli tłumacze dla polskich dzieci, dzieci nie rozumiały instrukcji i same czuły się niezrozumiane -w polskiej bawialni nuda, dzieci zajmują się same sobą a w międzynarodowej bawialni mnóstwo pomysłowych zajęć, ale trzeba być z dzieckiem i mu tłumaczyć -menu w restauracjach tematyczne niedostosowane dla dzieci

Kamil

Pobyt - Lipiec 2025

Polecam wszystkim ten hotel. Czysto, jedzenie super, miła obsługa, super animacje wieczorkiem, dla dzieci i dorosłych, Aqua park zarąbisty. Animatorzy też super rozmawiają rownież w języku polskim . (...)

Zalety

Czysto miła obsługa

Maciej

Super hotel, polecam. Transfer 20 minut, rewelacyjny aquapark

Zalety

Jedzenie;)

Wady

Brak wad

Pobyt - Lipiec 2025

Był to mój pierwszy pobyt w Bułgarii. Wybór na ten hotel był spowodowany dostęp do dużego aquaparku. Hotel wygląda na nowy, niemniej widać że jakość wykończenia nie nakazy do najwyższych. Miejsce na pewno z dużym potencjałem…-ale to już w wadach :)

Zalety

Bliski transfer z lotniska (25minut) Duży i przestronny pokój, dobrze wyciszony (superior), polecam dopłacić do większego pokoju. Animatorzy z Polski, dla małych dzieci spore ułatwienie. Przyjemne klubiki dla dzieci

Wady

Obsługa, obsługa, obsługa. Niestety nie jest to poziom znany z Turcji. Pracuję tu głównie młodzież, która wszystko ma w nosie, rusza się jak muchy w rosole. Bardzo słabe jedzenie, nie chodzi się głodnym, ale smak i poziom bardzo słaby. Uwaga na aquapark-dostęp mają również osoby z po za hotelu, są olbrzymie kolejki. Do najlepszych atrakcji czeka się 1,5h !!! Po dwóch dniach odechciewa się tam chodzić, kolejka, kolejka. Fatalna plaża, ale to jak w Bułgarii czyli glony i pety na plaży.

Pobyt - Lipiec 2025

Cudowny nowoczesny hotel, przemiła obsługa, przepyszne jedzenie. Świetna lokalizacja, 20 minut jazdy autobusem od lotniska, 10 minut jazdy od Nessebaru, 10 minut pieszo do plaży. Nielimitowany dostęp do Aquaparku w cenie, świetnym rozwiązaniem jest osobne wejście do niego dla gości hotelowych. Do Nessebaru jeździ codziennie autobus, dzieci do 12 lat jadą za darmo, dorośli 5 leva w obie strony, kursuje 4 razy dziennie: 10, 12, 14 i 16. Hotel na najwyższym poziomie.

Zalety

Pyszne różnorodne jedzenie. Pobliski Aquapark

Wady

Hotel bez wad

Pobyt - Lipiec 2025

Fantastyczny hotel, duża ilość aktywności dostępna: gry wodne dla dzieci i dorosłych, bardzo dużo animacji dla dzieci, przedszkole dla dzieci z polskimi animatorami, całodzienny dostęp do aquaparku który jest tuż za ogrodzeniem. Przy basenach nigdy nie ma problemu z leżakami, nie ma konieczności rezerwacji ręcznikami - ani razu przez 7 dni nie było problemu znaleźć miejsce. Pokój superior - duży - dla party z jednym dzieckiem idealny. Hotel przez swój centryczny układ powoduje że wszędzie jest blisko - do restauracji, basenów i aktywności. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość zarezerwowania dwóch kolacji w restauracjach tematycznych włoskiej(pizze, makarony a przede wszystkim pyszne desery) i fuzjon (bardzie wymyślne dania, połączenia różnych smaków i znowu ekstra desery). Odległość od morza 10 minut spacerkiem ( na wybrzeżu kolejne atrakcję czekają - płatne - dmuchańce i zjeżdzalnie do wody). Widok z okna w porządku na szeroki horyzont lub baseny. Pogoda jak zamówiona 28 do 32 stopni codziennie przez 7 dni, bez ani jednej chmurki - wprost idealnie na wakacje - jestem wprost zachwycony, wypoczęty i z pewnością będę chciał tam jeszcze wrócić.

Zalety

Animacje w języku polskim dla dzieci, możliwość zostawienia dzieci pod dobrą opieką na łącznie prawie 5 godzin dziennie, i aquapark dostępny cały czas.

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel bardzo fajny. Pokój superior jest bardzo duży. Są dwa baseny główne, obok każdego bar. Baseny są głębsze i płytsze. W budynku głównym jest restauracja główna, która bardzo nam smakowała. Jest w niej ogromny wybór jedzenia. Restauracja włoska znajduje się w budynku Adria, tam też jest smaczne jedzenie ale zdecydowanie mniejszy wybór niż w restauracji głównej. Natomiast w restauracji Fusion trzeba umieć angielski lub bułgarski, ponieważ dają tam menu gdzie trzeba wybrać sobie potrawę. Polecam zarezerwować restaurację włoską i Fusion odrazu po przybyciu do hotelu. We wszystkich restauracjach na drzwiach są napisane godziny śniadań, obiadów i kolacji. Na terenie hotelu i Aqaparku w każdej chwili da się znaleźć wolny leżak. Aquapark bardzo duży z masą zjeżdżalni zarówno dla starszych jak i dla młodszych czynny od 10-18 ale leżaki składają już o 17.30. W budynku głównym na samym dole są gry, kręgle, spa, basen wewnętrzny czynny w godzinach 9-11 i 17-19 i karaoke. Jest również amfiteatr gdzie występują animatorzy, że cyrk itp. Bardzo polecam ten hotel 😀

Zalety

Duży Aquapark Pyszne restauracje Wolne leżaki

Maciej

Hotel bardzo dobrze wyglada wizualnie.Personel mily i pomocny przy rezerwacji pokoju.Barmani tez dobrze drinki nalewają,nie żaluja jak w Polskich hotelach ,że wyliczone 40 ml a leją tyle ile klient chce ,i robią swoje specjalne drinki,które są perfekcyjne.Panie sprzatajace codziennie pokoj sprzataja.Na każym basenie jest ratownik i pilnuje bezpieczeństwa.Fajne sa animacje wieczorne ,codzienniie cos innego.Silownia jak na hotel profesjonalnie wyglada,wszystko mozna na niej zrobic,plus dystrybutor wody pitnej jest,i dziala klimatyzacja.Aqupark robi wrazenie,rozne zjezdzalnie ,dla kazdego cos znajdzie ,zeby poczuc zastrzyk adrenaliny.Ja osobiscie polecam te najbardziej strome żółtą zieloną,czuc niesamowitą predkosc .Jedzenie tez wysmienite codziennego co innego na kolacje szczegolnie i duzy wybor potraw miesnych.

Zalety

Bliski transfer z lotniska do hotelu Aquapark darmowy dla gosci w hotelu Bardzo duży hotel,i duzy obszar ,boisko do pilki noznej i kort tenisowy ,boisko do siatkowki,i wszystko za darmo Sympatyczny animatorzy i pomocni

Wady

Hotel na uboczu ,nie przy plaży bezposrednio.

Magdalena Brzózka

Hotel wspaniały, europejski standard 20 minut od lotniska !!!!!!! Byłam z mężem i 5 latkiem, który był zachwycony atrakcjami i animacjami. 1. Najlepszy aquapark super atrakcje dla małych dzieci można spędzić tam cały dzień. Na terenie parku wodnego jest kuchnia all inclusive oraz napoje bezalkoholowe i alkoholowe. Jest tle leżaków że nie zabraknie dla nikogo. 2. Wspaniałe polskie animatorki kreatywne, a dzieci nie znały słowo nuda. Można zostawić dziecko oczywiście wpisując go na listę i można iść sobie na kawę. 3. Hotel całkowicie ogrodzony ! Nikt spoza hotelu nie wejdzie, dziecko nie wybiegnie na ulicę 4. Plaża spacerkiem 10 min, szeroka pięknie może, atrakcje dla dzieci oraz lokalna kuchnia. Leżaki płatne 8 lewa (ok 17 zł). 5. Kuchnia przepyszna, różnorodna świetna dla dzieci niejadków. Między posiłkami były dostępne snack bary gdzie była pizza, hot dogi, frytki, sałatki, owoce, lody, napoje i wiele wiele innych. 6. Super czystość pokoju, serwis należycie dbał o czystość w hotelu, sanitariatach i pokojach. W pokoju są ręczniki, suszarka, mini zestawy kosmetyczne, zestaw kawy i herbaty, czajnik, pod prysznicem są super jakości żele i szampon, sejf i lodówka. Każdy pokój ma balkon z suszarką na pranie. 7. Nie trzeba brać ze sobą ręczników kąpielowych dostaje się karty na pobranie ręczników kąpielowych czy to na basen czy na plażę. 8. 4 baseny z ratownikiem przy każdych są bezpłatne leżaki dla każdego znajdzie się leżak. 9. Wieczorne rozrywki dla dorosłych różne koncerty i dla dzieci animacje, konkursy prowadzone przez wspaniałych animatorów. 10. Na poziomie -1 jest kryty basen, sauny. Płatne są masaże, bilard, tenis stołowy, automaty do gier i kręgle. Przy tych atrakcjach można korzystać z baru all inclusive ☺️. 11. Teren zewnętrzny zadbany codziennie pracował przy nim sztab ogrodników. Piękna zieleń dużo tlenu czysto bez papierków i niedopałków. 12. Na terenie hotelu jest kantor, sklep, lekarz. 13. 2 kuchnie tematyczne darmowe przy pobycie 7 dni śródziemnomorska i włoska. 14. Miasto czyste i zadbane. 15. Jak chcemy wybrać się do miasta Nessenar to codziennie podjeżdża pod sam hotel autokary 10,12,14,16 godz. Cena 5 lewa osoba dorosła dzieci do chyba lat 7 nie płacą.

Zalety

Aquapark Kuchnia Animacje Czystość Obsługa medyczna Standard europejski Bezpieczeństwo Piękny teren zewnętrzny Duże lobby Blisko plaża Personel ma uniformy Przemiła obsługa Atrakcje dla najmłodszych

Wady

Nie znajduje wad w tym hotelu. Dla mnie hotel jak najbardziej spełnia wymogi czystości , jakości, obsługi klienta.

Michalina

Hotel bardzo fajny, pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenie w porządku, choć bez wielkiego wow. Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych, także w języku polskim. Blisko do plaży. Największy plus hotelu to pobliski aquapark. 5 letni syn chętnie by go nie opuszczał. Polecam dla rodzin z dziećmi.

Zalety

Aqua park

Wady

Pobyt w hotelu oceniam na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie pyszne, duży wybór. Pokoje przestronne, codziennie sprzątane. Otoczenie zielone, wszędzie czysto, baseny super trochę zimna wodą ale przy słonecznej pogodzie nie było problemu. Aqua park bardziej dla starszych dzieci, we wrześniu połowa zamknięta.

Zalety

Fajny Aqua Park dla starszych dzieci. Pizza, hamburgery przy basenach.

Wady

Trochę daleko od morza i miasta. Autobus płatny

Aqua Paradise Resort