Arancini Residence

4.8

Hotel bardzo czysty, ze smacznymi i świeżymi posiłkami. Położony przy centrum, a jednocześnie w cichym miejscu. Obsługa hotelu miła i elastyczna, basen wystarczający. Pokoje wyposażone we wszystko, co potrzebne. "W Vodicach, gdzie słońce tańczy nad falami, Hotel nas wita szerokimi drzwiami. Śniadanie królewskie, kawusia jak marzenie, A obsługa spełnia każde życzenie. Pokoje błyszczą, aż chce się śpiewać, W łóżku tak miękko, że nie chce się wstawać. Basen jak lustro, błękitne cudeńko, A w barze drinki? – Oj, lecą prędziutko! Do plaży dwa kroki, jak w bajce po prostu, Tam słońce całuje nas z rana do zmroku. Goście szczęśliwi, uśmiechy szerokie, Bo w tym hotelu wakacje są boskie! Kto raz tu przyjedzie, ten szybko powróci – Hotel Arancini wszystkich zauroczy! ⛱️🏨🌞

Pobyt w Arancini Residence był absolutnie wyjątkowy. Nowoczesny obiekt położony jest w cichej okolicy, zaledwie kilka minut spacerem od plaży i centrum Vodic. Apartamenty są przestronne, doskonale wyposażone i nieskazitelnie czyste – idealne zarówno na romantyczny wyjazd, jak i rodzinne wakacje. Na duże uznanie zasługuje również przemiła obsługa, która zawsze służy pomocą i dba o komfort gości. Ogromnym atutem jest także basen oraz piękny ogród, które sprzyjają relaksowi. Arancini Residence to miejsce, do którego z przyjemnością wrócimy. Gorąco polecam wszystkim szukającym spokojnego, stylowego i przyjaznego miejsca. Dodatkowo był to nasz wyjazd zaręczynowy więc radość jest podwójna.

Ocena za hotel 10/10. Czystość, pyszne śniadania, troskliwy i dbający o wszystko personel.

Wszystko było rewelacyjne,hotel,basen, pokój na najwyższym poziomie.Nie mówiąc już o obsłudze czy przepysznym jedzeniu. Wszystkie osoby z obsługi zawsze pomocne,uśmiechnięte aż chce się wracać do miejsc z takimi ludźmi.Serdecznie polecam wszystkim,którzy cenią sobie komfort a wszystko to w towarzystwie rodzinnej atmosfery.

Nazwa  Arancini Residence
Miejsce  Chorwacja / Dalmacja Północna / Vodice
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, żeglarstwo, bez paszportu, parking, zwierzęta

Promenada nadmorska z tawernami i barami

Plaże z krystaliczną wodą i sportami wodnymi

Rejsy na wyspy Kornati i okoliczne zatoki

Tętniące życie nocne z klubami i dyskotekami

4.8

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Czystość Lokalizacja Posiłki Obsługa

Adrianna

Pobyt - Kwiecień 2025

Zalety

Wszystko spełniło nasze oczekiwania!

Pobyt - Czerwiec 2023

Zalety

Lokalizacja, czystość, obsługa, wysoki standard, posiłki.

Wady

BRAK

Pobyt - Maj 2022

Zalety

Ludzie którzy go tworzą,fajne położenie obiektu i fakt jest to nowy hotel z nieduża ilościa pokoi

Arancini Residence