Dodatkowe udogodnienia: wypożyczalnia samochodów i rowerów, minimarket, taras słoneczny.
Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, animacje.
Hotel należący do prestiżowej sieci Smartline by Thomas Cook, położony nad malowniczą zatoką.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-żwirowa plaża, odznaczona Błękitną Flagą za czystość i ekologię.
Super hotel czysty obsługa miła i pomocna, w pobliżu hotelu liczne sklepiki
Hotel położony bezpośrednio przy plaży. Plaża piaszczysta.
Hotel przeszedł nasze najbardziej wyszukane oczekiwania ,wszystkie pozytywne opinie sie potwierdziły i na pewno tam wrócimy !!!!
Położenie z bezpośrednim dostepem do morza,czysty zadbany z przemiłą obslugą
Zarówno hotel jak i teren wokół hotelu utrzymany w porządku, dużo piękniej zadbanej zieleni, miła obsługa, różnorodne jedzenie
Położenie przy samej plaży, ręczniki oraz leżaki dostępne bez dodatkowej opłaty
Wszystko było ok
Hotel czysty i piękny.Bezposredni dostęp do plaży.Obsluga hotelu a szczególnie barmani i na śniadaniach,obiadach i kolacjach najlepsza.
Czystość i polozenie
Hotel godny polecenia. Wszystko super. Ilość jedzenia nie do ogarnięcia przez 9 dni.
Położenie. Czystość. Jedzenie.
Bez uwag.
Jestem usatysfakcjonowana z pobytu, hotel przepiękny, a przede wszystkim dbałość o czystość w pokojach i w miejscach wspólnych dla wszystkich gości.
Bliskość do morza, zawsze znalazłam leżaki popołudniu, Wi-Fi, wieczorne animacje oraz pyszna kawa
Nie którym to może przeszkadzać odległość do centrum
Hotel oceniam pozytywnie Bardzo ładny czysty nowy. Dużo atrakcji i animacji. Najlepsza restauracja rybna a’la kartę. Tam bardzo pięknie podane i miła i Serdeczna obsluga.Natomiast No hotelu kelnerzy w ogóle nie podchodzą -nie pytając co podać do kolacji. Tylko trzy importowane alkohole bardzo mało. natomiast koktajle robią bardzo dobre🍸🍷 Najpiękniejsza Kąpiel w morzu ,ponieważ bardzo blisko.
Nowy , czysty
Słaba obsługi. Mały wybór jedzenia . Jedzenie mało smaczne. Importowane alkohole tylko trzy.
Polecam. Hotel znajduje w urokliwym miejscu. Ma ładną plażę, we wrześniu nie było problemów z leżakami. W pokojach ogólnie jest czysto, aczkolwiek w kolejnych daniach pobytu panie dość powierzchownie się posprzątały. Jedzenie różnorodne, bardzo smaczne. W kompleksie znajdują się 2 baseny, jest dostęp do plaży więc każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel składa się z dwóch budynków, blok A ma balkony z widokiem na morze (widok na przeciwko lub boczny) blok B znajduje się z tyłu, obok amfiteatru.
- ładna plaża, - dobre jedzenie - uprzejmy personel - widok na morze z balkonu w bloku A
- odległość od lotniska. Z lotniska jechaliśmy ponad 3 godziny (byliśmy ostatnim hotelem), a na lotnisko 2. - sprzątanie na co dzień było bardzo powierzchowne, panie nie zamiatały piachu z szafki , nie czyściły lustra, kabiny.
piękny hotel, dużo atrakcji , zasługuje na 5 gwiazdek
blisko do morza , fajne baseny, blisko do sklepików
nie wiem czy to dotyczy hotelu, ale na 7 dni pobytu 5 razy w morzu pływały kupy, nie wiem czy to przypadek czy przez falochrony fekalia zatrzymują się na kąpielisku?
Wróciłem bardzo zadowolony z wakacji. Hotel spełnił oczekiwania. Zasługuje na te 5 gwiazdek. Jest to miejsce do którego na pewno wrócę
Bardzo duża ilość drinków w ofercie, bardzo dużą ilość jedzenia. Plaża bezpośrednio przy hotelu co jest dużym atutem.
Polecam z całego serca. Wspaniałe miejsce na odpoczynek. Hotel znajduje się w małej miejscowości przy pięknej plaży. Sam obiekt bardzo czysty, nowoczesny, wszystko świetnie zorganizowane. Bardzo dobre jedzenie praktycznie codziennie tematyczne kolacje - codziennie inne, wyszukane smaki - kuchnia meksykańska , śródziemnomorska , azjatycka itd Również codziennie odbywały się animacje, popołudniu i wieczorem oraz Dj w sobotę i impreza nad basenem. Każdy znajdzie coś dla siebie. W hotelu znajdują się dwa baseny jeden „spokojny” idealny na odpoczynek a drugi ze zjeżdżalnią i zabawami. Napewno jest to miejsce to którego chciałabym wrócić ponownie i polecam każdemu.
Bardzo czysty, ładny hotel. Smaczne jedzenie które jest dostępne praktycznie całodobowo bo prócz obowiązkowych posiłków, przekąski są dostępne cały czas w snack barach. Alkohole najwyższej jakości Blisko plaża i leżaki których jest na tyle, że nikt nie musiał nic wcześniej rezerwować
Nie ma takiej konkretnej rzeczy która by nam przeszkadzała lub zakłóciła pobyt w hotelu.
Bardzo polecam pobyt w tym hotelu. Pokoje czyste, sprzątane codzienne. Jedzenie różnorodne, bardzo dobre. Obsługa uśmiechnięta , bardzo pomocna. Przy basenach jak i na plaży zawsze można było znaleźć wolne leżaki. Z czystym sumieniem polecam ten hotel.
Czystość, świetna obsługa.
Może to nie była jakaś wada a fajnie by było jakby chociaż co dwa dni była krótka dyskoteka.
Bardzo udany pobyt w sierpniowym terminie, pogoda ok 33-35°, woda zarówno w basenach jak i nad morzem idealnie ciepła! Jedyny minus to transer z lotniska.. Lecieliśmy 3h z Warszawy i kolejne 3h w autobusie do miejsca docelowego - trzeba uzbroić się w cierpliwość.. Wykupione mieliśmy dni od 4 do 10, ostatniego dnia nie było, o 1.30 w nocy już jechaliśmy na lotnisko, bo o 7 wylot, trochę szkoda, że jest taka godzina powrotu, bo tak jeszcze jeden dzień mógłby być do wykorzystania.. Biorąc pod uwagę te informacje, pobyt naprawdę udany, bardzo ładny, czysty ośrodek, prześwietna obsługa - na poziomie, życzliwi, profesjonalni, uśmiechnięci ;)
Różnorodność posiłków, bardzo życzliwa obsługa, reagująca natychmiastowo na potrzeby gości- napoje, czyste sztućce, czy porządek, kiedy male dziecko nakruszy. Byliśmy z 2-latkiem, kelner sam z siebie, zagadywał, przyniósł napój, balona dla maluszka - naprawdę bardzo mile jestem zaskoczony! Plus w hotelu bardzo ładnie pachnie ;)
Jedyny minus to godzina posiłku obiadowego od 12.30 do 14.00 w głównej restauracji, z małym dzieckiem, który miał w tym czasie drzemkę, niekiedy było to kłopotliwe, jednak w snackbarze nie zawsze jest taki dogodny wybór. Mimo wszystko naprawdę hotel zadbany i dopracowany ;)
Super miejsce !Bardzo konkretna oferta dla osób które lubią mieć wszystko w jednym miejscu.Wiele zabaw oraz atrakcji organizowanych przez animatorów.Hotel w 100 procentach spełnia wymagania najbardziej wybrednych osób
Super położenie przy plaży.Bogata oferta all inclusive.Super organizacja dnia hotelowego przez animatorow
Mało atrakcji dla maluszków.
Lecieliśmy do tego hotelu z dobrym nastawieniem po przeczytaniu opinii i zdecydowanie się nie zawiedliśmy! Hotel piękny, elegancki, czysty. Dbają o każdy szczegół. Pokoje wystarczające, klimatyzacja indywidualna świetnie działa, codziennie sprzątane. Jedzenie różnorodne i każdy znajdzie coś dla siebie, oprócz tego tematyczne smaki kulinarne. Codziennie atrakcje dla dzieci i dorosłych również animacje wieczorne. Położenie z pięknymi widokami!
Kameralny bo nie jest to moloch , ale niczym nie odstaje! Na bardzo wysokim poziomie jest tam wszystko!
Brak wad, ale jak już się tak czegoś przyczepić to mogłaby wyświetlać się godzina przy basenie (wyświetla się data i temperatura) ;)
Polecam hotel Aria Resort & Spa. Hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi. Mój syn jest zachwycony. Jedzenie bardzo dobre. Nie ma wojny o leżaki.
Basen Animacje Lokalizacja Czystość Jedzenie
Najlepszy Hotel w jakim mogłam być z córką. Hotel kameralny, że świetna obsługa, wspaniałym jedzeniem oraz bardzo ciekawym i nowoczesnym wystrojem. Czysto, pachnąco. Dużo codziennych animacji przy basenie, jak i nie tylko. Co wieczór wieczorki tematyczne. Baseny wspaniałe wraz za zjeżdżalniami, wystarczające dla dzieci. Leżaki przy plaży i przy basenach dostępne o każdej porze. Plaża delikatnie kamienista ale łagodne zejście do cieplutkiego morza. W okolicy hotelu wystarczające sklepy i bazary. Jestem zachwycona pobytem i z całego serca polecam. Na pewno skorzystam z oferty hotelu na przyszły rok bo chce do niego wrócić.
Piękny wystrój, różnorodne i bardzo dobre jedzenie, czystość, uprzejmość, animacje dla dorosłych i dzieci, piękna plaża, dostępność leżaków o każdej porze dnia, zjeżdżalnie dla dzieci, ciepła woda w basenie
Hotel położony w fantastycznej lokalizacji, blisko plaży i centrum. Pokoje czyste, obsługa miła i pomocna. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Polecam ,Wszystko było na najwyższym poziomie.
przy plaży zjeżdżalnie wodne wyżywienie i drinki bardzo dobre czystość w pokojach i na terenie obiektu bardzo uprzejmy personel
Wybór tego hotelu był strzałem w dziesiątkę. Hotel bardzo piękny, czyściutki,przyjazny. Obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie wysmienite podawane z precyzją. Bardzo polecam Wybór tego hotelu.
Piękne położenie,czystość. Pokoje super z klimatyzacją co w tych upałach spełniło się bardzo.
Wszystko było ok
Szczerze polecam ten hotel. Przemiła obsługa, jedzenie pyszne i różnorodne. Nie ma tłumów i wszędzie jest miejsce. Piękne widoki i super animacje. Naprawde polecam! Czuje, że tu wrócę ;)
Jedzenie Miła obsługa Pyszne jedzenie i drinki Dużo miejsca i brak tłumów Czyste pokoje Boskie łazienki Wszystko na plus
Zero wad