Azao Resort & SPA

4.2

Tyle co wróciliśmy z rodziną z hotelu. Był to pobyt jeszcze przez sezonem, ponieważ był to koniec maja do 10 czerwca. Sam hotel bardzo ładnie położony, choć nie przy piaszczystej plaży, tak owa jest 3 Km od hotelu w Uroa i jest piękna! Hotel czysty, teren zadbany, bardzo zielono. Domki bardzo duże, przestronne, choć już hotel nadaje się do delikatnego odświeżenia. Obsługa hotelu bardzo miła, pomocna, uśmiechnięta. Jedzenie hotelowe świeże i smaczne, choć mnie osobiście brakowało urozmaicenia w owocach oraz zdecydowanie za mało owoców morza. Choć niedostatki w tych produktach bez najmniejszego problemu nadrabialiśmy w Uroa! Ogólnie bardzo polecamy hotel!

Wszystko bardzo dobrze, spokojny, kameralny hotel . Idealny dla rodzin z dziećmi .

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, położony na dużym terenie, zadbany, pokoje codziennie sprzątane. Piękne widoki na ocean, jedzenie bardzo dobre, a obsługa przemiła.

Spory resort z przemiłą obsługą. Na terenie hotelu możemy obejrzeć przepiękną naturę z uwagi na otaczający nas ogród. Aby odpocząć od codziennych atrakcji i telefonów w hotelu możemy ciekawie spędzić czas grając w rzutki, bilard czy tenis stołowy. Strefa basenowa z atrakcjami dla dzieci jak np. dmuchana trampolina ze zjeżdżalnią a do tego plac zabaw. Zwieńczeniem dla fanów pięknych widoków będzie na pewno most prowadzący do części jadalnianej z pięknym widokiem na ocean. Zdecydowanie hotel dla rodzin z dziećmi jak i par, które cenią sobie relaks pośród pięknej natury zanzibaru

Bardzo duży teren, zielony teren z pięknymi widokami na ocean. Skromne pokoje, ale spore i zadbane. Duży basen i atrakcje dla najmłodszych.

Nazwa  Azao Resort & SPA
Miejsce  Tanzania / Zanzibar
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi

Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami

Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu

Park Jozani z wyjątkowymi małpami gereza i lasami namorzynowymi

4.3
4.3

4.2

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Michał

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Obsługa, teren, czystość, miła atmosfera

Wady

Powinien zostać zrobiony porządek na plaży po zejściu ze schodów, jednych jak i drugich! i wtedy byłoby już wspaniale!

Pobyt - Marzec 2024

Zalety

Super teren , dobry basen, ładny widok, dużą zaletą jest piekny mostek i miejsce do odpoczynku.

Wady

nie ma wg mojej opinii

Natalia

Ola

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

-przepiękne widoki -atrakcje dla dzieci -dużo atrakcji

Łukasz

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

zielony teren, atrakcje dla dzieci

Hubert

Pobyt - Listopad 2023

Wrażenie zrobiły na mnie wielkie pokoje, skromne ale zadbane. Teren hotelu zadbany, z pięknym widokiem na ocean. Bardzo miła i uprzejma obsługa.

Zalety

Podczas odpływu ujawnia się przepiękna plaża, po której można długo spacerować i obserwować podwodny świat :)

Jakub

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony na bardzo dużym terenie, przy plaży z dużymi odpływami/przypływami co może być ciekawe - spacery w czasie odpływów w poszukiwaniu krabów i innych żyjątek. Hotel posiada bardzo duży basen. Polecałbym rodzinom z dziećmi.

Zalety

Bardzo duży basen. Przestronne pokoje. Ciekawe położenie przy plaży z odpływami. Plac zabaw dla dzieci.

Ilona

Pobyt - Listopad 2023

Hotel bardziej z tych nowoczesnych jednak nic mu nie brakuje. Pokoje bardzo świeże i bez zarzutu, przy hotelu idealne miejsca do robienia zdjęć. Jeżeli chodzi o jedzenie dość monotonne, ale w dużej ilości więc zawsze coś się znajdzie.

Kamil

Pobyt - Październik 2023

Olbrzymi kompleks, pokoje z widokiem na ocean mają dosłowny widok na ocean. Jak to na Zanzibar przystało w czasie odpływu plaża nie istnieje, ale jest mnóstwo miejsca na spacery w poszukiwaniu alg. Warto zabrać buty do wody.

Zalety

Olbrzymi pokoje, ładnie urządzone.

2.7
Jacek

Pobyt - Marzec 2023

Slabo , nie polecam , hotel potrzebuje renowacji, naciągają , do kolacji nie podają napojuow musisz sam zamówić i dolicza do pokoju , to jakiś żart gdy płacisz za całą wycieczkę, jeszcze na dodatek skasowali mnie za erly checking gdzie miałem cały pakiet wykupiony przez biuro , ciekawe co miałem robić o 7 rano przed hotelem gdzie jest syf i nic tam niema po 16h podróży, zapytałem czy mają butelkę wody na recepcji ipowiedizeli ze musze zakupic... w restauracji jakiś żart

Zalety

Słońce

Wady

Łazienki tragedia, dodatkowe koszta za wodę podczas wykupionych posiłków , nieogarnięty staf na recepcji

Azao Resort & SPA