Szeroka plaża z pełną infrastrukturą turystyczną
Aquaparki i atrakcje wodne w kurorcie
Tętniące życie nocne w barach i klubach
Park Przyrodniczy Złote Piaski z trasami spacerowymi
Hotel czysty, miła obsługa, jedzenie dobre, codziennie sprzątane. Wszystko w porządku.
Klimatyzacja, basen, w pokój lodówka, telewizja. Park dla dzieci obok hotelu.
Daleko od morza
Recepcja pomocna i mila. Pokoje czyste sprzatane regularnie. Ośrodek jest na uboczu do plazy ok 1.5km ale dla nas to nie był problem. Jest tez bus który zawozi ludzi na plaze po śniadaniu ale powrót najpóźniej jest o 15 co jest stanowczo za wcześnie. Nie polecam wyżywienia w restauracji. Śniadania jeszcze powiedzmy ze sa ok ale obiadokolacje to pomyłka. Dostaje sie talerz z ziemniakami i jakiś sosem lub mielonka przypominającą mięso. Jeść sie tego nie da. Deser to ciasto albo owoce ze śniadania Danie zamowione z karty tez średniej jakości. Obsluga w restauracji nie miła.
Czyste pokoje Mila i pomocna obsługa recepcji
Brak suszarek do wlosow w pokojach Obsluga restauracji nie mila Jedzenie okropne. Obiadokolacje bez stołu szwedzkiego. Zresztą to bez znaczenia bo i tak nie jadalne sa te dania które oni serwują. Na obiekcie sa 3 psy nie wiem czy to psy z hotelu czy poprostu przychodzą na jedzenie. Psie odchody mozna znalezc przy basenie.
Brak szklanek w pokoju i czajnika czysto śniadanie ok.
Basen czysty miła obsługa
Daleko od morza
Hotel wymaga całkowitego remontu. Szczególnie pokoje. Wyposażenie leniwe. Jedzenie bardzo dobre . Niestety do plaży 1.5 km.
Dobre jedzenie . Ładny basen
Hotel stary . Do plaxy 1.5 km
Polecam hotel w 100% , pokoje czyste , klimatyzacja działa bez zarzutu , śniadanka przepyszne i rozmaite ( nawet moje niejadki znalazły coś dla siebie ) . Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie , całodobowy basen czysty i zadbany . Z balkonów widok na morze . Napewno tu jeszcze wrócimy z rodziną :)
Całodobowy basen , klimatyzacja, widok na morze
Daleko do sklepu
Hotel dobry. Największym atutem jest całodobowo czynny basen. Otoczenie piękne.
Piękny basen. Darmowe Wi-Fi. Miła obsługa.
Brak czajnika w pokojach. Niewystarczająca ilość gniazdek elektrycznych. W restauracji non stop te same jedzenie. Brak klimatyzacji na korytarzach - zaduch. W łazience uszkodzony prysznic. W pokoju stary telewizor ze snieżącymi kanałami, a nie tak jak jest napisane w ofercie - telewizor LCD w każdym pokoju. Masakryczna droga dojazdu. Daleko do plaży i sklepów. Na piechotę ok 30min.
Właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu. Pokoje codziennie sprzątane, odnowione, czyćiuctkie łazienki w pokojach, miłe pani na recepcji (ang bez problemu). Spacerkiem do piasków trochę zajmuje, ale codziennie z hotelu jest darmowy busik do piasków i z powrotem, a jak się dogadać na recepcji to nawet gdzie indziej zawiezie. Plaża w Czajce czysta i fajna, spacerkiem jakeis 20 min w dół. W hotelowym barze lane piwo jakieś 2 lewy :) Rzeczywiście piękny widok z pokoi, całkiem spory basen, wifi tylko na aprterze, ale można usiąść w ogródku, albo w lobby. Cicho i przyjemnie. Do najbliższego sklepu 5 min piechotą. Śniadania - szwedzki stół, obfite, zawsze coś ciepłego. Jestem bardzo zadowolona!