Oddzielony jedynie promenadą od długiej, szerokiej, łagodnie opadającej do morza piaszczystej plaży
Jestem bardzo zadowolona. Hotel Bellevue fajny- pokoje czyste z pięknym widokiem na zatokę. Obsługa hotelu rozmawia w języku angielskim jak i niemieckim. Bardzo sympatyczni barmani. Jedzenie pyszne, ciasta, baklawy i lody marzenie. Nie byłam przekonana do urlopu w Bułgarii był to mój pierwszy wyjazd i jestem miło zaskoczona. Polecam 😊😍😊
hotel bezpośrednio przy plaży z pięknym widokiem, pyszne jedzenie, obsługa hotelu, blisko lotniska
nie widzę wad
Świetny hotel, miła obsługa, pyszne jedzenie, lokalizacja idealna, czysto i przyjemnie.
Pyszne jedzenie, brak kolejek, lokalizacja idealna, a pokoje czyste i nowoczesne❤️
Ten hotel nie ma wad. Wspaniale położenie od morza dzieli go tylko promenada. Bezpłatne leżaki, przyjemny basen, dobre drinki, jedzenie zachwyciłoby Geslerową, kawa wspaniala. bardzo czysto, obsluga przemiła blisko do pięknego Neseberu. Raz w ciagu pobytu można iść do restauracji a'la carte.
Bliskość plaży, cudowny personel, jedzenie wspaniale: kucharz to mistrz w swoim fachu, pyszne drinki, czystość, przemiłe panie sprzątające
Ten hotel nie ma wad
Hotel dobre trzy gwiazdki slabe 4 . Plaza, lokalizacja super .
Wyzywienie bez zarzutu, urozmaicone, bogaty wybor.
Wyposazenie pokoju stosunkowo stare, malo nowoczesne. Czystosc przrecietna
Witam. Właśnie wróciłam z 10 dniowego pobyty w tym hotelu i muszę przyznać, że jestem zachwycona tym co zastałam na miejscu. Miejscowość super, z całą pewnością nie można się tu nudzić i narzekać na brak rozrywki nocnej i dziennej. Jeśli chodzi o sam hotel to daję mu mocne ****.Czysto, spokojnie, bardzo miła obsługa, pyszne i rozmaite posiłki wręcz nie do przejedzenia i jak mało w którym hotelu leżaki na basenie darmowe. Ceny na każdą kieszeń :). Z całego serca polecam bo warto odwiedzić to miejsce.
Warto pojechać, czysto, smacznie i ciekawie. Biuro podróży też w miarę dobre, aczkolwiek sama rezydentka mało zorientowana. W pobliżu hotelu są taxi morskie, którymi doplywamy za 10 l do Nessebaru
Blisko plaży, elegancko, bardzo dobre i urozmaicone jedzenie, oferta all inclusive w mojej ocenie bogata
Ekipa sprzatajaca pokój właściwie poza wymianą ręcznika nic nie sprzątała. Nawet nie dokladano kosmetyków do kąpieli
Hotel Pierwsza klasa. Obsluga i panie sprzatajace pozytywnie. Proponuje zabrac ze soba recznik aby miec na plaze - bo w hotelu nalezy uiscic kaucje 15 lew. Bar przy basenie SUUUPER , obsluga Baru REWELACYJNA. Pozytywne wrazenia - za rok tez tam jedxiemy ????????
Czysto. Miła obsługa
Szczegolnie rano dosc dlugo czeka sie na winde
Polecam! Myślę że jeszcze tam wrócimy. Położenie przy głównej promenadzie, to nam bardzo pasowało blisko do klubów, restauracji. Dobre drinki.
Położenie, plaża tylko przejść boso przez deptak. Leżaki bezpłatnie. Jedzenie bardzo dobre niczego nie brakowało.
Pokoje na przeciwko windy, słychać ruch windy i ludzi.
Pobyt w 100 % udany. Bliskość plaży. Atrakcje poza hotelem dla dorosłych i dzieci.
Bliskość plaży prywatnej dla gości hotelowych Smaczne posiłki Przemiły personel hotelu
Nie polecam ani hotelu ani portalu wakacje.pl . Wiem, że komentarz zostanie usunięty zanim zostanie opublikowany. Korzystanie bezpośrednio z biur podróży bo wakacje pl unikają wszelkiej odpowiedzialności za sprzedawane wycieczki.
blisko morza
Niebezpieczne metalowe elementy wystakace ze schodów o które żona uszkodziła stopę.
Właśnie wróciłam z wakacji. Ogólnie hotel oceniam na 5. Obsługa bardzo miła i przyjazna z wyjątkiem jednej recepcjonistki, chyba najmłodszej która miała dyżur w ostatnie popołudnie i noc przed moim powrotem. W lobby siedzieliśmy około godz, a ona gziła się z hotelowym bojem na zapleczu, przez co nie miała czasu aby nam wydać prowiant na drogę. Byłam głodna i wściekła. Wyjazd z hotelu mieliśmy o 2 w nocy, samolot o 5:30.
Mało leżaków przy basenie
Gorąco polecam ten hotel, pokoje duże sprzątane codziennie i codziennie wymieniane ręczniki. Jedzenie dobre, codziennie coś innego, no powiedzmy że tylko frytki były codziennie a tak to wszystkiego dużo i uzupełniane na bieżąco. Morze ciepłe i bardzo łagodne zejście do wody, dużo hotelowych parasoli i leżaków na plaży a obok ratownik tak że jest ok. W basenie woda ciepła a głębokość od 0,85 do 140. Wszystko super tylko... jest parę malutkich minusików a mianowicie: po dobrym śniadanku, obiadku czy kolacji trzeba się napić kawki i tu o to z automatu leci wyrób kawopodobny , taka troszkę kawa zbożowa to raz, dwa to że zasłonka w łazience podczas kąpieli bardzo próbuje się do nas przykleić no i trzy to winda. Nasz pokój był na 8 piętrze i podczas pory posiłków dosyć długo się na nią czekało. Ogólnie bardzo polecam, w hotelu jest czysto i teren wokół też sprzątany na bieżąco. W lobby bar lub na zewnątrz przy basenie zawsze miejsce się znajdzie do wypicia piwka lub dobrego drinka. Obsługa miła i uśmiechnięta. Po wymeldowaniu o godz 12 zostawiają nam opaski tak że możemy korzystać ze wszystkiego na spokojnie. Krótki transfer z lotniska.
Położenie, plaża, bezpłatne leżaki+parasole, jedzenie
Windy, kawa
Polecam hotel, pokoje są czyste i ładne, leżaki na plaży i przy basenie darmowe, jedzenie jest codziennie takie samo, maly wybór, ale jest dobre. Do centrum jest niedaleko, do plaży natomiast minuta drogi, Ale najlepszy ze wszystkiego był barman na plaży!! :)
położene, bezpłatne leżaki na plaży,
brak wieczornej rozrywki w hotelu, windy
Polecam ten hotel.Cenię go za przemiłą atmosferę,czystość, położenie.Byliśmy tu 2 razy i w przyszłym roku planujemy znowu wakacje w BEELLEVUE BAECH
Położenie,bliskość plaży,bezpłatne leżaki na plaży,urozmaicone pyszne jedzenie
Windy,duża ilość dzieci
Ogólnie hotel jak na warunki bułgarskie bardzo dobry. Przede wszystkim schludny i czysty. Pokoje duże i przestronne, jednak wadą naszego był brak balkonu, co stanowiło problem odnośnie suszenia mokrych rzeczy i ręczników. Poza tym \"kabina\" prysznicowa to po prostu brodzik i zasłona, która nie wyglądała najlepiej. Pokój sprzątany był codziennie, łącznie ze zmianą ręczników. Klimatyzacja działała bez zarzutów. Basen duży i czysty, jednak tylko połowa leżaków należała do hotelu, druga połowa do hotelu obok, niestety to sprawiało, że trzeba było bardzo wcześnie rezerwować miejsca. Aha, ratownika brak, a dzieci kąpiących się mnóstwo. Restauracja ok, jednak jedzenie pozostawiało wiele do życzenia. Przede wszystkim mdłe i niedoprawione, mieliśmy wrażenie, że codziennie było to samo. Śniadania były najlepsze, duży wybór. Obsługa miła, jednak często sami musieliśmy prosić o sztućce. Napoje i drinki w porządku, kelnerzy nie żałowali alkoholu. Animacja? Tylko raz widzieliśmy aqua aerobik i raz rzutki. Ale możliwe, że wszystko działo się w hotelu na piętrze, co mogliśmy przeoczyć, dlatego tę kwestię pomijamy w ocenie. Wieczorami za to bardzo przyjemnie grał i śpiewał starszy pan, co umilało kolację (o dziwo pyszną) a la carte. Ogólnie nasze wrażenia są bardzo dobre, mimo drobnych mankamentów. Hotel godny polecenia. Plaża bardzo ładna, rzeczywiście darmowe leżaki dla hotelowych gości. Jesteśmy zadowoleni z urlopu, w tej cenie to naprawdę świetna opcja.
Położenie Pokoje Obsługa Basen
Jedzenie oraz napoje Mało miejsc leżakowych nad basenem Uboga animacja w ciągu dnia i wieczorem
Ogólne wrażenie dobre. Jedzenie smaczne, dla niektórych może się wydawać monotonne. Ale bez przesady. Samoobsługa przy napojach, tzn. nie ma kelnerów którzy by zbierali zamówienia i donosili. Chcesz pić - to sobie przynieś :) Czysto, pokoje sprzątane codziennie. Jak dla mnie za mało animacji, ale może w sezonie jest inaczej. Do dyspozycji pole golfowe - 10 lewa od osoby - ale fajna sprawa. Spokojnie można samemu wypuszczać się na zwiedzanie - przystanek niedaleko - bilet 1 lewa . Uważać na kantory wymiany,Warto pochodzić i poszukać korzystnych kursów.
Hotel położony w dobrym miejscu, raczej spokojna okolica - aczkolwiek do promenady rzut beretem ( dla nas nie było to uciążliwe) przystanki komunikacji miejskiej blisko, Plaża przez ulicę. Atutem parasole i leżaki w All-u - gratis!!! Bo nikt się nie przyczai. Chodzą i sprawdzają po opaskach i od razu kasują.
Zbyt długie oczekiwanie na windę ( wręcz koszmar) - hotel ma 12 pięter. W porach posiłków dochodziło do \"zatorów\" - czy to przy pobraniu jedzenia , czy później \"dorwaniu\" wolnego stolika.
Polecam! mkjfjkjfskfjkkjhggggggfdredffhbvgfdhjsdkiejkkkkkkkkkkkjhhhhhgfffrrrrrruuuuuubbeeaaaaaaaaaa
W 100% polecam ten Hotel. Duży przestronny 12-piętrowy, umiejscowiony przy samej szerokiej i pięknej plaży. Pokoje jasne i czyste z ładnym bocznym widokiem na morze, klimatyzowane z lodówką i powitalnym minibarem. Sprzątane codziennie. Bezpłatne leżaki i parasole na plaży i przy basenie. Bar na plaży a opcji All. Jedzenia bardzo dużo, każdy znajdzie coś dla siebie. Przekąski na plaży i w hotelu, pyszne lody!!! Hotel przewyższył nasze oczekiwania, mogę go spokojnie polecić. Pobyt z dziećmi 2 i 8 lat.
Bardzo ładny hotel który polecam z czystym sumieniem wszystkim którzy lubią dobrą zabawę oferowaną przez promenadę.Pokoje czyste dziennie sprzątane oferujące wszystko co jest potrzebne jedzenie powtarzające się ale bardzo dobre duży czysty basen i oczywiście bliskość morza z ładną piaszczystą plażą i wygodnymi leżakami. Jedynym minusem tego hotelu jest barman z lobby o imieniu STANIMIR który jest nieuprzejmy dla gości łasy na napiwki i bardzo zarozumiały.
Hotel zasługuje maksymalnie na 2 gwiazdki.Restauracja w hotelu jest 3 gwiazdkowa ,o czym nie ma słowa w opisie.Jedzenie codziennie takie samo,brak wyboru w mięsach.Basen przy hotelu należy do trzech hoteli jednocześnie i gdy zabraknie leżaków dla danego hotelu trzeba za nie dodatkowo płacić.W ofercie all inclusive brak możliwości korzystania bezpłatnie z barów przy basenie,dostępny jest tylko bar w hotelu.Czystość w hotelu też pozostawia wiele do życzenia,przez cały tygodniowy pobyt w pokoju nie było odkurzane ani nie była zmieniana pościel.Jedyny plus to łatwość dogadywania się w języku polskim. Na pewno warto odwiedzić Burgas,Neseber plaża też jest super ale skorzystać z oferty innego hotelu.