Best Western Premier Batumi

Słaby
1 opinia

Hotel dno, na starcie dostaliśmy pokój na 12 piętrze nr. 1214 w którym nic nie działało. Smród kanalizacyjny z łazienki rozprzestrzeniał się na cały pokój, zapach do wymiotów . Wykładzina , meble, balkon są w takim stanie, że obawiałam się żeby nie przywieść ze sobą jakiegoś gratisa w postaci pluskiew. Widok z balkonu od strony budowy, hałas przez cały dzień, nie słychać co się do siebie mówi. Jak tylko się wyszło z pokoju to nie było szans żeby wejść z powrotem , karta nie działała 🤦 było latanie do rejestracji i z powrotem 🤦żenada. Już następnego dnia przeprowadziłam nie miłą rozmowę z obsługą w temacie pokoju i zmienili nam pokój na 10 piętrze nr. 1014 . Dużo lepiej nie było ale przynajmniej sprzęty działały. Dotarło do mnie , że ten hotel po prostu ma taki standard. Brud, smród i ubóstwo. (...)

Nazwa  Best Western Premier Batumi
Miejsce  Gruzja / Adżaria / Batumi
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, parking

Nowoczesna promenada z rzeźbą Ali i Nino

Wieża alfabetu gruzińskiego z tarasem widokowym

Ogród botaniczny z egzotyczną roślinnością i widokiem

Stare miasto z architekturą w stylu europejskim

Słaby
1 opinia

2.0

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Inna

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Brak zalet.. Nawet lokalizacja nie jest zaletą, dlatego, że obok są lepsze hotele. (...) Brud smród i ubóstwo.

Wady

Powyżej opisane w opinii o hotelu, dno dna. Nie polecam !!!

Best Western Premier Batumi