Bieno Club SVS (ex. Bone Club Svs)

3.1

Hotel oceniam średnio ale tylko dlatego że niektóre pokoje są bardzo słabe ale inne już całkiem przyzwoite, musiałem zmienić pokój z powodu niedziałającej klimy i otrzymałem inny i wtedy było ok , pokój duży, super balkon, widok bezpośrednio na plażę, meble trochę PRL ale to tylko miejsce do spania, więc dla mnie było ok oprócz 6 piętra, pokoje niskie bardzo Drinki podawane w szkle, bary otwarte, wszystko super

Ogólnie pobyt w hotelu oceniam jako Dobry. Pokój był czysty, meble trochę wiekowe ale ładne, wyposażenie pokoju i łazienki było ok. Panie dbające o czystość miłe i sympatyczne jak większość obsługi... Polecam 👍

Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, nie wymieniana pościel i ręczniki w pokoju,pokoje o niskim standardzie z śmierdzącą grzybem łazienką,jedzenie przeciętne,brak wolnych leżaków przy basenach,wc przy stołówce brudne i śmierdzące

Pokój znacznie odbiegał od zdjęć z oferty, sprzątanie podczas 7 dni odbyło się zaledwie dwa razy. Jedzenie monotonne , duży wybór warzyw, mało mięs. Mało miejsc siedzących podczas posiłków. Miły menadżer Marcus - pomoże w każdej sytuacji. Ogólnie oceniam na 3/5

hotel jest po prostu okropny. Nie wiem, kto dał mu 4 gwiazdki, on nawet nie twierdzi, że 1. Nomkry są okropne, teraz wszystko się rozpada, gdy się tego dotknie. personel jest okropny, od pierwszego spojrzenia staje się jasne, jaki to hotel. pracownicy nie wykonują swoich bezpośrednich obowiązków. brudne ręczniki leżące na podłodze zostały powieszone i odłożone tak, jakby były czyste! ! ! jedzenie jest okropne. poszłam do sklepu i kupiłam wszystko. wszędzie karaluchy!!!

Nazwa  Bieno Club SVS (ex. Bone Club Svs)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Mahmutlar
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, bez paszportu

Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: plac zabaw, 2 brodziki, menu i krzesełka w restauracji.

Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, łaźnia turecka, siatkówka plażowa, SPA, sporty wodne na plaży.

Tylko 50 m do piaszczysto-żwirkowej plaży.

Atrakcyjna lokalizacja: w otoczeniu zadbanego ogrodu, w pierwszej linii brzegowej, w popularniej miejscowości turystycznej.

5.9
6.5

3.1

Wyświetlono 123 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paul

Zalety

Największym zaletą jest położenie Bezpośrednio przy plaży , rewelacja

Wady

Animacje ciągle te same, jedzenie ok i można się najeść ale bez szału, oceniam na 3 gwiazdki Ale głodny się nie chodzi

Halcia

Zalety

Podobały mi się występy a także zabawy dla dzieci i dorosłych przy basenie ...👍

Wady

Jedynie na minus zasługuje internet i bra klimy na korytarzu 😃 ale w pokoju klimatyzacja bez zarzutu 👍

Kasia D.

Zalety

Blisko plaży,blisko sklepy i restauracje

Wady

Brud w toaletach,brak wolnych leżaków przy basenach,pijani Rosjanie

5.9

Zalety

Blisko do plaży, obsługa kelnerska i barmańska 4/5.

Wady

Hotel wymaga remontu .

1.0
Olena

Zalety

nic mi się nie podobało. do 4 gwiazdek, muszą tam wszystko zmienić. nie mogliśmy się doczekać opuszczenia tego hotelu

Maja

Masakra :( popsuta klimatyzacja, popsute drzwi balkonowe, duży hałas od ruchliwej ulicy, niesmaczne jedzenie

Zalety

blisko plaża, animacje, bardzo miła obsługa

Wady

popsuta klimatyzacja, popsute drzwi balkonowe, duży hałas od ruchliwej ulicy, niesmaczne jedzenie, brudny pokój

Jestem zadowolona z pobytu w hotelu Bieno Club,pomimo negatywnych opinii które przeczytałam.Hotel nie należy do najnowszych ale można w nim odpocząć i każdy znajdzie tam coś dla siebie😊

Zalety

Podobało mi się położenie hotelu,plaza która jest bardzo blisko i klimat który tam panuje

Wady

Hotel mógłby być troszkę nowszy 😊

Negatywne opinie są mocno przesadzone. Jest wszystko czego potrzeba, a obsługa szybko rozwiązuje problemy. Jedzenie urozmaicone, wcale tak często się nie powtarza. Każdy znajdzie coś dla siebie, nawet niejadek. Bardzo dobra kawa z ekspresu, nawet Pepsi było na prawdę dobre, tak samo sprite i fanta. Napoje zimne. Przy barze pizza, moja córka twierdzi, że najlepsza na świecie. Wieczorami animacje, karaoke, animatorka do dzieci. W ciągu dnia 15 min organizowanych konkursów w basenie, wszystkim się podobały. Dj przy basenie. Bardzo blisko do morza, na plaży leżaki, mini bar, przekąski w określonych godzinach. Pokoje sprzątane codziennie. Na podróż mini boksy. W tym budżecie nie ma się do czego przyczepić. Nie widziałam na miejscu osoby niezadowolonej.

Zalety

Miła obsługa.

Wady

Brak darmowego internetu na terenie całego obiektu. Jest tylko w recepcji, ale można wykupić pakiet na całość. Około 14 euro na tydz. Są tez piekielny na 1, 3 dni.

Maciek

Sympatyczna bezproblemowa obsługa. Jedzenie smaczne, pokoje sprzątane co drugi dzień. Darmowe leżaki na plaży. Animacje dla dzieci i dorosłych wieczorami. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z pobytu.

Zalety

Naprawdę warto skorzystać z masażu :) Plaża z barkiem należąca do obiektu. Sympatyczna obsługa. Wi-fi (dodatkowo płatne) działa również na plaży.

Wady

Dodatkowo płatne Wi-Fi 20 euro za 10 dni darmowe tylko w lobby. Sejf w pokoju za dodatkową opłatą. Siłownia.

Aleksandra

Pokój w porządku, przestronny z balkonem i klimatyzacją. Zadbany i regularnie sprzątany. Otoczenie czyste, wśród zieleni.

Zalety

Bardzo dobre posiłki, miła i sympatyczna obsługa i co ważne napoje nie są serwowane w plastikowych kubeczkach jednorazowych tylko w szklankach, co było miłym zaskoczeniem.

Wady

Zbyt duża liczba Rosjan!

Spędziliśmy w hotelu 7 dni. otoczenie super bardzo blisko morza, codziennie zabawy i atrakcje dla dzieci i dorosłych. Czysto spokojnie. Jedzenia bardzo duży wybór, bardzo smaczne. Personel bardzo pomocny, pomimo pewnych barier językowych zawsze udało się znaleźć rozwiązanie. Gabinet masażu rewelacyjny. Dopracowania wymagają jednak pokoje. Detale które może małe ale niektórym mogą zakłócić wakacje Mimo zaistniałych niedogodnień hotel i tak polecam.

Zalety

bardzo blisko morza, liczne atrakcje dla dzieci i dorosłych

Wady

nieszczelny prysznic problemy z kontaktem lampki przy łóżku, okresowe problemy z wentylacją

Stanisław

Polecam dla rodzin z dziećmi, pokoje sprzątane co dzień, baseny czyste ,jedzenie duzy wybor i bardzo dobre ,obsługa tak samo bardzo dobra i tego pracowita ,nigdy na nic nie trzeba czekać, miniklub dla dzieci z opiekunką i animacje dla dzieci ,pobyt bardzo udany

Zalety

Animacje dla dzieci Przejście na plażę tunelem 10metrow Jedzenie Dwa baseny Blisko bazary i miasto

1.6
Barbara

Jedna wielka porażka, same minusy, brudno, hotel przepełniony, na stołówce brud, dojście na stołówkę obok śmierdzącej toalety:( coś strasznego, plaża straszna, basen gorący, przepełniony Rosjanami, nie było szans żeby załapać się na leżak przy basenie, drinki ciepłe bo brakowało lodu, przez 8 dni załapałam się na dwie kostki lodu, jedzenie poniżej zera, arbuz i melon z owoców nic więcej gorący. Uwielbiam arbuzy, ale te były niejadalne, w pokoju 4 osobowym przejście do łazienki może miało 20 cm gdyż połączyli 3 łóżka i jedno polowe. Totalna kpina, pokój dwuosobowy zrobił się cztero. Dużo jeszcze można by pisać, ale trzeba zapomnieć. Nikomu nie polecam tego hotelu. Zastanówcie się trzy razy zanim klikniecie rezerwuj

Zalety

Wady

Same wady

4.3
Józef

Pokoje i wyżywienie dla niewymagających .Do czterech gwiazdek daleko.Słabe animacje.

Zalety

Wady

Tłok w restauracji.Mały wybór owoców.

Izabella

Wszystko zależy kto ma jakie oczekiwania. Dla nas było adekwatnie do ceny. Kameralny hotel blisko do miasta, do plaży. 30 min autobusem do Alanya. Od lotniska jakieś 3 h zależy ile hoteli po drodze ale szybko leci :)

Zalety

Wesoło kameralnie

Wady

Wifi tylko w lobby ale można było wykupić (podobno tak w całej Turcji) :)

Polecam hotel Bieno Club pokoje czyste piękny obiekt z basenami blisko do plaży

Zalety

Pyszne jedzonko duży wybór

Wady

Pokój skromny, sprzątanie polegało na ułożeniu z ręczników łabędzia, poza tym nic nie robiono w pokoju. Klimatyzacji nie dało się włączyć ponieważ śmierdziała. Na szczęście w tym okresie co byliśmy noce nie były gorące i można było spać przy otwartym balkonie. Otoczenie dookoła hotelu na plus. Piękna ścieżka- deptak przy morzu. Jedzenie ok. Każdy wybierze coś dla siebie. Animacje mimo zapowiedzi nie odbywały się. Dopiero ostatniego dnia naszego pobytu animatorzy ,,wzięli się" do pracy. Pobyt nastawiony na turystów z Rosji. Podsumowując hotel dla mało wymagających i nastawiających się na spokojny urlop. Nie polecam miłośnikom zabaw i animacji. Polecam masaże, saunę i łaźnię turecką.

Zalety

Otoczenie hotelu Masaże Sauna Blisko centrum Blisko morze

Wady

Czystość Brak animacji

Polecam ten hotel. Widząc 3 gwiazdki i opinie które przeczytałam wcześniej. Miałam lekkie obawy. Niepotrzebnie. Jesteśmy zadowoleni.

Pobyt - Maj 2024

Hotel nie był zły, jak to sugerują wcześniejsze opinie. Jedzenie smaczne i świeże, każdy znalazł coś dla siebie. jedyny minus brudny piach na plaży i złe zejście do morza.

Violetta

Pobyt - Maj 2024

Pobyt oceniam bardzo dobrze. Hotel przy plaży, jednak wejście do wody niemalże niemożliwe z powodu skał. Za to serwis plażowy bardzo dobry. Leżaki materace parasole(wiklinowe) w cenie, bar na plaży z napojami i przekąskami oraz przemiłą obsługą.

Zalety

Miła obsługa w restauracji, barach hotelowych i na plaży, oraz mile panie sprzątające. 1 baseny jeden ze zjeżdżalnią. Ilość leżaków na plaży i basenach wystarczająca, nie ma konieczności wczesnego rezerwowania. Ratownik na plaży, ktory czuwa nad bezpieczenstwem i sprzątana, zagrabiana plaża. Jedzenie względnie dobre z tym, że w porównaniu do innych hoteli w których bylam, ciasta i owoce mało urozmaicone, mały wybór.

Wady

Wejście do morza słabe i niebezpieczne

Bieno Club SVS (ex. Bone Club Svs)