Bravo Garden

Zdecydowanie nie polecam tego hotelu!! Hotel absolutnie nie zasługuje na 4* Jedzenie niesmaczne,w zasadzie gotowane było na śniadanie i podawane to samo na obiad i kolację. O późnym śniadaniu można zapomnieć, bo nie było wcale przygotowywane.Alkohole były rozcieńczane z wodą.Każda przyniesiona butelka alkoholu była przynoszona z zaplecza już otarta.Basen mały,a kryty to już w ogóle porażka- 2-3metry -woda brudna i mętna.Po zwróceniu uwagi rezydentowi w 1dzień przyjazdu usłyszeliśmy że czysta woda to jest w morzu...Brak siłowni chociaż jest ujęta w ofercie hotelu.Mogłabym jeszcze dużo wymieniać negatywów...na pewno nie wrócę do tego hotelu i przestrzegam przed tym innych.

Wróciłem do Polski z Hotelu 30 października i muszę powiedzieć, ze byłem bardzo zadowolony. Za taką cenę spodziewałem się o wiele niższego standardu (1200 ALL) a tutaj niespodzianka. Jedzenie dobre, urozmaicone, codziennie coś nowego, do tego ciasta i świeże owoce. Open bar itp. Ale najbardziej podobały mi się animacje. Pozdrawiam (Jumbo) ;-)

Byliśmy tam na przełomie lipca i sierpnia 2011 wiec opinia jest świeża:) Generalnie wybierając ten hotel wiedzieliśmy, że jest to \\\"klasa ekonomiczna\\\" i nie oczekiwaliśmy \\\"luksusów\\\". Rzeczywiście otrzymaliśmy jakość adekwatną do ceny :) Do plaży w miarę blisko, hotel ma basen. Jedzenie - nam odpowiadało, jedynie śniadania były \\\"nudne\\\" i na słodko. Ogólne wrażenie - LUDZIE TO NIE JEST 5**** hotel więc nie oczekujcie CUDÓW. Po za tym jak ktoś chce mieć wysoki standard, to nie płaci za 2tyg. all inclusive 2400zł/os tylko 5000 zł !!!! Każdy kto chce tanio spędzić urlop w tropikach może śmiało wybierać ten hotel.

(pozdrawiam całą ekpię - Łukasz i Klaudia !!) bylismy 14-28.04.2011 Obsługa miła i pracowita. Hotel ma bardzo niemiłego menadżera który rocieńcza z wodą alkohole, jest niemiły dla pracowników jak i dla turystów. Jedzenie jest praktycznie ciągle to samo i stare niestety np. mielone nie zeszły no to dają do sosu jakiegos, a kurczkaa przerabiają do slatatek.. itd. przeterminowane jajka itp.. położenie dobre i blisko do plaży. Niemiło traktują turystów na pożegnanie. Odloty z hotelu to żenada, niby nic nie wiedzą a zawsze jest ten sam schemat.. 28go miały kończyć się wczasy i owszem skończyły o 1 w nocy i tak jest za każdym razem więc wiadomo po co sciema ze nie wiedza nic o odlotach

Niestety musze sie podzielic bardzo przykra wiadomoscia Prosze Panstwa o ostroznosc przy wykupowaniu wymarzonych wycieczek bo moga Panstwo podobnie jak ja nigdzie nie poleciec z powodu bankructwa biura.... Niestety nie odzyskalem ciezko zarobionych pieniedzy choc biuro bylo ubezpieczone i raczej sa male szanse na ich odzyskanie... PROSZE O OSTROZNE DECYZJE ZAOSZCZEDZA PANSTWO NERWOW I PIENIEDZY !!!!

Nazwa  Bravo Garden
Miejsce  Tunezja / Hammamet / Hammamet
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Piaszczyste plaże z turkusową wodą i palmami

Medyna z bazarami i lokalnym rękodziełem

Twierdza z widokiem na port i wybrzeże

Ogrody i parki pełne egzotycznej roślinności

Wyświetlono 230 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ewa K.

Damian

janek

Łukasz Połom

2.0
PRZEMEK

michelle

Hotel turystyczny dla niewymagających,ja byłam tam tydzień w kwietniu 2011 ze znajomymi,okolica bardzo fajna,dookoła sklepy,park rozrywki i nowa medina, do plaży 5 minut spacerkiem.Pokoje dość obszerne,my miałyśmy z balkonem(bo większość jest bez),sprzątane \\\"pod dywan\\\" ale dało się wytrzymać,posiłki mogły być bardziej doprawione i trochę urozmaicone.My nastawiłyśmy się na zwiedzanie,polecam dwu dniową Saharę,wrażenia niezapomniane.Ogólnie może być jak za takie pieniądze nie spodziewałam się luksusów,dla mnie hotel adekwatny do ceny.Rezydent i obsługa ok

anya

Spędziłam w tym hotelu dwa tygodnie i myślę, że jeszcze kiedyś tam wrócę. pokoje czyste, sprzątane codziennie, super animatorzy, jedyne do czego można się przyczepić to trochę monotonne jedzenie . Ogólnie jestem na tak:)

rozczarowana

zdecydowanie NIE polecam. Jedzenie - mało urozmaicone, czasem prawie nic nie zostawało i trzeba było stołować się na mieście. Długie oczekiwanie na napoje.Kelnerzy \\\"rękami\\\" poprawiali sałatki. Talerze i sztućce brudne. Alkohole to totalna porażka - niedobre i cały czas coś się kończyło. Pokoje nawet ok chociaż nie były dokładnie sprzątane i było mnóstwo mrówek - dosłownie wszędzie. Obługa za wszystko chce napiwki (inaczej mili nie będą).Uwaga!Proszę nie kupować żadnych wycieczek u hotelowego naganiacza - oszukują, dają niesprawny sprzęt - dochodzi do wypadków!Plaża bardzo brudna, a woda, która tam była w opcji all smakowała jak z morza.

3.2
agatka

Nie polecam hotelu. Jedzenie okropne, rozwolnienie gwarantowane!!! Bar na plaży to fikcja, załatwiają się na nim konie policyjne. Napoje w hotelu takie, jak cola, sprite, fanta podłączone są do wody z kranu, która jest niezdatna do picia. W pokojach karaluchy. w naszych pokojach nie działała klimatyzacja przez cały pobyt. Nie pomogły reklamacje.
Chcę tylko dodać, że traktuje się nas tam, jak ludzi drugiej kategorii. Ale w sumie co się dziwić, jak Polak nie szanuje Polaka. Widząc zachowanie pań z polskiego biura podróży, które nie szanują klientów nikt nie będzie miał do nas szacunku. Nie podoba mi się to, że płacimy tyle co ludzie z innych krajów, a tylko polskie biuro może robić takie przekręty, bo za granicą by to nie przeszło!!! Następnym razem, gdy będę wybierała się na wakacje to pojade na własną rękę lub z zagranicznego biura podróży.

CASABLANKA

Wybieram sie w maju do Sandra Club czytajac wpis kogos krew mnie zalewa jakie bzdury wypisuje osoba ktora wrocila w kwietniu nawiasem mowiac napewno jest pierwszy za granica.Pisze,ze rezydentka ok.a animatorki Lucyna i Dominika nie wiedza o wycieczkach fakultatywnych i tak dalej.To rezydentka powinna odpowiedzieć na te wszystkie pytanka co zarzuca animatorkom.Ja zawsze podziwiam ich ciężka prace,być animatorem to praca od rana do nocy.Pozdrawiam wszystkich ANIMATORÓW.

2.0
katarzyna

Absolutnie nie polecam!

Damian

Osobiscie polecam ten hotel. bardzo miła atmosfera, kameralny, blisko do plazy, do miasta tez mozna dosctac sie bez problemu. spokojna okolica, ale nie mozna sie tam nudzic. sporty wodne na plazy, a przede wszystkim pyszne jedzenie. Naprawde hotel godny polecenia.

w czasie mojego pobytu w hotelu przebywala tez grupa rosjan jakis balet mistrzow czy cos dzieki nim co wieczor bylo cos fajnego bo tak animacje slabe by byly i prawie to samo co dzien aczkolwiek animatorzy bardzo mili i sie staraja mimo tego ze szefostwo traktuje ich jak niewolnikow ogolnie bardzo dobrze wspominam ten wyjazd ale sa tam lepsze hotele bo ten na 4* nie zasługuje absolutnie taczej takie 2* lub max naciagane 3* europejskie.

aga

Zgadzam się z opinią KW z kwietnia odnośnie animatorek Lucyny i Dominiki Były to osoby które zupełnie nie nadają się do tej pracy niesympatyczne i odpychające Odnosiłam wrażenie że są mało zainteresowane swoją pracą a bardziej obsługą hotelu Dodrze że biuro Sun

wczasowiczka

Byliśmy z całą rodziną w czerwcu w tym hotelu(Sandra Club)i mogę go polecić wszystkim. Za taka cenę (5 tyś/4os w tym dwoje dzieci 6 i 11 lat na 10dni)było warto. Jedzenia dużo, każdy znajdzie coś dla siebie, pokoje schludne i rozrywek nie brakowało. Animatorzy w ciągu dnia ciągle coś organozowali, wieczorem dzieci mieli godzinę z animatorami dla siebie. Jeśli ktoś nie ma wygurowanych wymagań, szczerze polecam. Mam nadzieję , że jeszcze kiedyś tam wrócę.

Alexis

Pobyt-z przyjaciolka. Okres-przelom lipca i sierpnia. Pokoj-duzy, czysty z klimatyzacja, bez balkonu. Basen-zbyt zalegany przez rodziny z dziecmi. Plaza-duza, dosc czysta, bywala zabrudzona glonami. Bar przy plazy- w opcji all tylko woda i to taka bleee, kupowalam wiec piwo 3 din lub fante 2 din :/. Posilki- kiepskie urozmaicenie, ale ciasta i arbuzy nas ratowaly. Ogolne wrazenie dobre, polecam ten hotel.

Radio

W godz 10-23 animatorzy zapewniaja rozrywke nie tylko dzieciom - muzyka, pokazy, gimnastyka itp a i barman Keisi rownież dba o dobre humory gosci ;)
Podczas pobytu 18.07-02.08 mielismy zastrzezenia co do czystosci plazy nalezacej do hotelu, poza tym duze watpliwosci wzbudzala kwestia recznikow, ktore wedlug nas byly raczej suszone a nie wymieniane na nowe. Uprane dostalismy chyba 3 x w ciagu 2 tyg ale zapobiegawczo mielismy swoje wiec jakos przezylismy..
Pozdrowienia dla wszystkich :)

AGA

W odpowiedzi na to co napisała osoba kryjąca się pod pseudonimem Casablanka (jakoś tak mi się wydaje że są to osoby bezpośrednio zainteresowane czyli nasze pseudo animatorki) CO MOŻE POWIEDZIEĆ NA TEMAT OSOBA KTÓRA DOPIERO TAM SIE WYBIERA JA TAM BYŁAM I JESZCZE RAZ PODKREŚLAM DOBRZE ŻE BIURO SUN

2.8
janusz

BYLEM Z RODZINA W TYM HOTELU OD 14-28.04 MOJ NAJGORSZY URLOP ;TO CO LUDZIE PISZA TO WSZYSTKO PRAWDA;NIE POLECAM NIKOMU TEGO HOTELU

Andzia

Spędziłam w tym hotelu tydzień i niewątpliwie był to jeden z bardziej udanych wyjazdów. Hotel jest bardzo dobrze położony, w czystej, przyjemnej, pełnej restauracji i barów dzielnicy turystycznej Hammametu. Do plaży krótki spacer, dobra baza wypadowa na wycieczki, zakupy, etc. Pokoje w porządku, basen ok, animatorów sporo, na jedzenie też nie można narzekać. Ogólnie rzecz biorąc dobra jakość za niewielkie pieniądze (jest to hotel clubowy Sun

Bravo Garden