Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Liczne festiwale i lokalne święta, pełne muzyki i tradycji
Pokoje początkowo były czyste, jednak sprzątanie w trakcie pobytu pozostawiało wiele do życzenia – ograniczało się właściwie do zamiatania i mycia podłogi. Łazienka przez 11 dni nie była w ogóle ruszana. Balkony są bardzo małe i położone tuż obok siebie, co odbiera poczucie prywatności. Hotel nastawiony jest głównie na polskich turystów – wszędzie słychać język polski, więc momentami można się poczuć jak w Polsce. Obsługa jest bardzo miła, pomocna i nienachalna, co jest dużym plusem. Minusem jest brak butelkowanej wody w pokojach – trzeba za każdym razem chodzić po nią do recepcji lub dolewać wodę podczas posiłków. Pory posiłków są sztywne: śniadanie 7:00–10:00, obiad 12:30–14:00, kolacja 19:00–21:30. Poza tymi godzinami praktycznie nie ma dostępu do jedzenia, poza prostą „kanapką” w górnym barze. Drinki w ofercie all inclusive są raczej symboliczne – nazwy nawiązują do popularnych koktajli, ale w praktyce to mieszanka syropu, wódki i wody. Jedzenie jest smaczne, choć monotonne i mało regionalne – dominują raczej „bezpieczne opcje” niż lokalne specjały. Przez pierwsze dwa dni woda w kranie była słona, później problem ustąpił. Dużą zaletą jest bliska odległość do plaży (leżaki płatne – 10 euro za komplet dla 2 osób), a także piękne widoki i wiele sklepów oraz małych knajpek w okolicy. Podsumowując: hotel jest mały, kameralny i ma swoje plusy oraz minusy. Jeśli ktoś nastawia się na standard znany z dużych kurortów w Turcji czy Egipcie, może się rozczarować, ale mimo wszystko ogólne wrażenie z pobytu mamy pozytywne.
Miła i nienachalna obsługa Blisko do plaży Piękne widoki i dobra lokalizacja (sklepy, knajpki w pobliżu) Kameralna atmosfera Smaczne, choć powtarzalne jedzenie
Niedokładne sprzątanie pokoi, brak sprzątania łazienki Małe i bardzo blisko siebie położone balkony Brak butelkowanej wody w pokojach Sztywne godziny posiłków, brak przekąsek między nimi Drinki słabej jakości (syrop + wódka + woda) Monotonne menu, mało regionalnych potraw Początkowo słona woda w kranie
Pokój w części hotelu Magik Blue ,standard na pewno nie 4 a co najwyżej 3* ,Pokój na parterze z pięknym widokiem przy malutkim basenie który przez 10 dni pobytu nie był czyszczony,w pokoju bardzo niewygodny materac z wystającymi sprężynami, w łazience brak miejsca na kosmetyki,żadnej półki, nawet pod prysznicem i w pokoju to samo co jest bardzo wkurzające bo jest miejsce na to zeby powiesić chociaż jakiś wieszak,po za tym ok jak ktoś nie ma dużych wymagań
Położenie tej części hotelu który jest najbliżej plaży, cisza ,spokój, piękne widoki
Za mało parasoli przy basenie, paskudna kawa w barze przy basenie,słabej jakości drinki podawane w plastiku
Kolejny grecki hotel w którym spędziliśmy wakacje. Tym razem 11 dni. Sam hotel położony jest około półtrorej godziny drogi od lotniska, transferz przebiega po kretych drogach. W hotelu znajdują się dwa baseny. Pierwszy na samej górze z pięknym widokiem na Porto Timoni oraz Pagos. Przy basenie bar gdzie serwują drinki i piwo. Sporo leżaków, w wrześniu jak byliśmy bez problemu znalazło się miejsce. Drugi basen znajduję się nad lobby czyli prawie na samym dole. Można napić się tam zimnych napoi i wody ( o ile dystrybutor działa ;) ) Dookoła basenu pokoje także tam czas spędzają raczej Ci którzy maja akurat bliżej. Lezaków troche mniej, na szczęście nie było Januszów ktorzy zostawiali ręczniki w ramach "rezerwacji" Restauracja znajduję się mniej wiecej po srodku. Równiez piękny widok,jest jeden magiczny stolik na końcu jak z najbardziej romantycznego filmu ;) Akurat mieliśmy pokój Junior suit mniej więcej na wysokości resturacji, widok cudny również na Porto Timoni. Blisko sklep , ale ja bym na niego uważał ceny zawyżone ( Sidari chyba najbardziej rozpoznawalna miejscowość turystyczna miała w sklepach o wiele lepsze ceny i dostępność lokalnych produktów , dwa sklepikarz wykręcił nas na pare euro ) Jeżeli chodzi o wyposażenie pokoju. Na podłodze kafle, ściany białe troche jak w szpitalu. Na ścianie malutki telewizor ( i tak nie ma co oglądać bo leci albo Polonia i kabarety albo TELE 5 i babka sprzedaje biżuterie ) Łazienka powiedzmy że ok, baterie słuchawka i inne elementy metalowe mocno skorodowane ale to przez słoną wode ;) W głównym przejściu ze skrzydłą często stoi woda z klimatyzatorów więc trzeba uważać bo bywa ślizgo, z reszta jak na całych schodach mimo naklejonych taśma antypoślizgowych.
Niewątpliwie widok z pokoju, ale nie wszystkoch ( są pokoje z wiodkiem na bar...współczuje imprezek ;) lub przy restauracji z widokiem na krzaki które wydzielają słodka ciecz która przyciąga osy ) Bliskość plaży równiez na plus, można odpoczytwać na leżakach lub udać się w bardziej spokojne miejsce z boku. Cisza, ale to raczej kwestia osób które tam przebywaja. Imprezki były ale z kultura do 23 i dobranoc , żadnych awantur czy daracia sie.
Schody,schody....schody. Dla osób starszych miejsce zdecydowanie nieodpowiednie. Monotonne posiłki w resturacji. No i najważniejsze !! BRAK WODY W BUTELKACH !! Jak ktoś zarzuci a bo ekologia, to dodam że drinki i piwo podawane sa w plastiku wraz z plastikową słąmką ;) Łatwiej tostać wóde czy piwo niż wode. Albo kupisz wode w sklepie alno kupisz wode w sklepie i zachowasz sobie butelke i później: napełnisz ją w resturacji lub jeżeli działa dystrybutor na 2 basenie. Dla mnie ? absurd
W sierpniu tego roku zakupiliśmy wakacje na portalu wakacje pl organizowane przez biuro podróży grecos w hotelu brilliant resort na wyspie Korfu W podjęciu wyborów zadecydowały zdjęcia hotelu i opisane udogodnienia oraz ilość gwiazdek Po dotarciu na miejsce bardzo się rozczarowaliśmy Zaczynając od pokoju w którym brak było słuchawki prysznicowej Czystość pokoju a w szczególności łazienki pozostawiała wiele do życzenia Z tarasu mieliśmy dostęp do basenu który był zabrudzony i zzieleniały Z racji umiejscowienie pokoju w dolnej części hotelowej był bardzo zawilgocony Nijak ma się do do czterech gwizdek Po zgłoszeniu usterkę i zażaleń pani z grecosa uświadomiła nas że są tą 4greckie gwiazdki czyli na nasze polskie 3 Otrzymaliśmy nowy pokój w którym było nieco lepiej Czystość na terenie całego obiektu był niezadbany Czuć było smród kanalizacji Pani z serwisu sprzątającego wymieniały jedynie worki na śmieci Leżaki na strefie basenowej były połamane i bez śrub Tak samo drabinka do basenu chwiał się a śruby wypadały ze ściany Kolejny temat jedzenia all inclusive W pakiecie mieliśmy trzy posiłki dziennie i open bar I tutaj kolejny zawód ponieważ jedzenie dzień w dzień to samo aż to tego stania że jajecznicę z rana przerabiano na sałatkę do obiadu i kolacji jak i makaron i pozostałe potrawy które nie zeszły Nie wspomnimy o spaghetti bolognese które było serwowane codziennie popołudniu i wieczorem Przyjechaliśmy z nastawnie zasmakowanie kuchni greckiej a zastaliśmy nijakie niesmaczne niedoprawione najgorszej jakości jedzenie Ciasta plastikowe, sztuczne bez smaku Wino rozwodnione Brak wyboru herbat czy tez jakoś kawy zostawiała wiele do życzenia W opsie wycieczki napisane było że plaża jest piaszczysta a była żwirowo kamienista Jedyny plus to usytuowanie hotelu z którego mogliśmy podziwiać piękne widoki na morze Z plusów niedaleko hotelu mieszczą się dwa bary kakajlowe w których spędzaliśmy mułów wieczory i które serwowały prawdziwe drinki a nie te które mieliśmy w Beach barach Wracamy z dużym niesmakiem i niezadowoleniem ponieważ koszt wakacji na się osoby wyszedł nas 9 tysięcy gdzie uważamy że standard zafundowany przez hotel i biuro podróży grecos nie był adekwatny do ceny W naszej ocenie hotel ma mocne naciągane trzy a wakacje nie powinny przekraczać 3,5 tys na osobę za te warunki bo standardem nie można tego nazwać Nie polecamy i napewno nie wrócimy
Jedyna zaleta hotelu są widoki
Czystość!!! Jakość jedzenia Zużyte sprzęty basenowe Plaża żwirowo kamienista a nie piaszczysta Reszta w opsie mojej opinii Nie polecam Nie wrócimy
Zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami/spostrzeżeniami na temat hotelu. Tyle słów napisano, nie będę powtarzać.
Zaletą jest miejsce, piękne widoki naokoło, siedząc w restauracji można cieszyć się okolicą, która nie ukrywajmy, nie jest wyjątkowa /geograficzne nadmorskie widoki są bardzo podobne/. bliskość sklepików, restauracji, kafejek.....życie toczy się wzdłuż plaży.
Odległość od lotniska 32km jest bardzo myląca, dojazd do hotelu zajmuje do 2 godzin krętą, wąską drogą. Potem tylko schody, schody..... Zapach kanalizacji, pełno os, mrówek gryzących okropnie podczas snu. Standard typowy dla wyspy, jak mówią znawcy. Gwiazdki nie świadczą o niczym. Trudno określić, nie bywałam w takiej jakości hotelach, **/*** . Obsługa w restauracji trudno współpracująca, jeden automat obsługujący gorące napoje, w tym wrzątek, którego często brakowało.
Najgorszy hotel, w jakim byliśmy. Przylecieliśmy w nocy, w przydzielonym pokoju spędziłam noc na krześle, taki syf. Po interwencji rezydentki zmieniono nam pokój. Jakość sprzątania w czasie naszego pobytu, to porażka. Schody w całym obiekcie takie, że cudem nikt się nie połamał. Nigdy nie marudziłam jeśli chodzi o jedzenie, ale tutaj...Tak naprawdę 3 posiłki, przekąski to suche kanapki . Obsługa restauracji masakryczna , często brak talerzy, sztućów. Brak napojów w nalewakach, kawy. Rzadko piję alkohol, ale tutaj, na pewno bym na drinka w plastiku nie posmakowalabym. Ogólnie jesteśmy załamani, najdroższe nasze wakacje z grecosem, a oceniamy na gorzej niż źle
Brud, infrastruktura, kuchnia, bary, brak przekąsek , dostępność do napojów, kawy, jakość sprzątania, brak szlafroków
Jedyną zaletą hotelu to lokalizacja i widok na morze z racji jego położenia na wzgórzu i generalnie na tym jego zalety się kończą. Można zapomnieć o wodzie butelkowanej bo taka nie jest wydawana, pani z recepcji mówi że przecież można nalać sobie do kubka wodę z restauracji. Ta sama pani na recepcji bardzo nie sympatyczna ze słabą znajomością języka angielskiego. Mrożona kawa w barze była wydawana tylko przez dwa dni podczas tygodniowego pobytu po czym barman oświadczył, że się skończyła i to wina jego bossa. Generalnie ludzie musieli chodzić i kupować kawę w pobliskim sklepie. Pokój i jedzenie ok. Wifi odbiera tylko w restauracji i recepcji.
Brak butelkowanej wody Słabo zaopatrzony bar Woda w basenie mętna
Fajnie położony hotel, blisko plaży, dużo basenów, kameralnie, na plus, że bez dzieci:) Standard - na pewno nie 4 gwiazdki...
Dobrze położony (blisko plaży), baseny
Dość brudno w pokojach, śmierdzi kanalizacją, room service - nie sprzątano, tylko wyrzucano śmieci i poprawiano pościel (podłoga brudna, łazienka brudna), średnia kuchnia - mało urozmaicona, codziennie to samo, smakowo bardzo słabo. Obsługa na posiłkach mało zainteresowana gośćmi, ciągle czegoś brakowało (skończyło im się raz masło, raz majonez i mieli wywalone na to), nie donosili jak coś się skończyło.
Hotel położony na wzgórzu blisko morza. Dojście na plażę zajmuje ok. 5 minut. Plaża ładna i długa. Woda w morzu czysta i ciepła. Hotel jest dobrą bazą na zwiedzanie wyspy po stronie północno-zachodniej i północno-wschodniej. Hotel nie zasługuje absolutnie na 4 gwiazdki. Ma wiele mankamentów. Pokój nieduży trudno się całkowicie rozpakować ze względu na brak miejsca. Łazienka malutka. Połowę pomieszczenia zajmuje prysznic. Trudno się w niej rozebrać i ubrać. Do tego drzwi otwierają się do środka. Odpływ liniowy pod pryszcznicem przytkany. W kabinie dużo kamienia. Pordzewiałe elementy metalowe. Brak półek na wyłożenie kosmetyków. W pokoju bardzo czuć zapach wilgoci. Niczego nie chowaliśmy do szafy i szuflad bo był zapach stęchlizny. Ubrania po tygodniowym pobycie były wilgotne i nieprzyjemnie pachniały. Brak możliwości wietrzenia pokoju ponieważ miał tylko przesuwne okno balkonowe. Pokój był usytuowany na parterze przy głównym przejściu dla gości hotelowych oraz parkingu pomimo tego, że w ofercie miałam mieć pokój z widokiem na ogród. Już w pierwszym dniu popsuła się nam lodówka. Problem zgłosiliśmy, ale niestety nic z tym nie zrobiono. W pokoju nie działa wi-fi. Na tarasie z internetem bywało różnie raz działał, raz nie. Klimatyzacja w pokoju działała bez zarzutu. Siedząc na tarasie mieliśmy widok na parking i materiały budowlane. Dodatkowo czuć było smród z kanalizy. W hotelu do dyspozycji są 2 baseny plus baseny z sąsiednich hoteli należące do jednego właściciela, z których można korzystać. Leżaki i parasole przy basenach darmowe. Śmieci z pokoju zabierane były codziennie. Sprzątanie pokoi odbywało się co 3 dzień i tak samo wymieniane były ręczniki. Jedzenie smaczne choć monotonne, ale każdy znajdzie coś dla siebie i nie będzie głodny. Obsługa restauracji bardzo grzeczna i uprzejma. Dystrybutory z napojami przy basenie zazwyczaj nieczynne. Na górze hotelu znajduje się bar z napojami. Wieczorami strasznie kąsają komary. W połowie naszego pobytu z kranu zaczęła lecieć słona woda. Sama miejscowość Agios Georgios mała i spokojna z kilkoma restauracjami i marketami. Nie ma zgiełku i gwaru. Wymeldowanie z pokoju jest już o godzinie 11. Jeśli jest wylot później walizki można zostawić w recepcji hotelu lub w pomieszczeniu klimatyzowanym przy restauracji gdzie są kanapy i toaleta z przebieralnią. Podsumowując sama miejscowość nam się podobała. Personel hotelu również godny polecenia. Minus pokój hotelowy. Mimo to wróciliśmy wypoczęci, pełni pozytywnych wrażeń i z bagażem wspaniałych wspomnień. Wyspa godna polecenia!!!
Lokalizacja - w niedużej odległości ciekawe miejsca, które warto odwiedzić (Porto Timoni, wioska Afionas, Kanał Miłości, Sidari, Cape Drastis, Paleokastristra, Bella Vista), ok. 1,5 h do miasta Korfu. Blisko plaża. Brak zgiełku i gwaru. Kameralnie i spokojnie.
Zapach wilgoci, pokoje i łazienki powinny być odświeżone, smród kanalizy, niedziałające dystrybutory z napojami.
Nigdy nie wystawiałam opinii o hotelu - jednak teraz muszę. Ten hotel z pewnością nie powinien mieć 4 gwiazdek, a być może nawet i 3. Na pierwszy rzut oka hotel wygląda dobrze, ale jego jedyne plusy to widoki, fajne baseny i dobre pieczywo. Po pierwsze woda w umywalce i w prysznicu - przez większość pobytu była po prostu zimna i słona, na 10 dni pobytu może 2/3 dni woda była normalna. Po drugie awarie prądu - średnio co 2 dni były braki prądu na całym piętrze w naszym budynku. Szybko usuwano awarię, ale było to irytujące, że ciągle trzeba biegać do recepcji i to zgłaszać. Nie była to wina zbyt wielu ludzi jak tłumaczyła recepcjonistka tylko wadliwej instalacji elektrycznej, dlatego prąd siadał tylko na jednym piętrze. Po trzecie jedzenie - bardzo niskiej jakości w porównaniu nawet do 3* hoteli w jakich byliśmy, pieczywo i świeże warzywa dobre, śniadania też w miarę ok, natomiast dania ciepłe na obiad/ kolację często były niezjadliwe - w hotelu za tą cenę z mięs tylko mega tłusta wieprzowina albo skrzydełka z kurczaka codziennie, desery sztuczne jak z marketu, jakość jak w tanim motelu (zazwyczaj w hotelach większość rzeczy nam smakuje). Dodatkowo o hotelu: internet w pokoju (zarówno wifi jak i prywatny) działa tylko na balkonie; kawa z ekspresu w smaku jak słaba zbożowa inka zresztą automaty zdarzało się, że nie działały, ostatecznie pierwszy raz kupiliśmy na wakacjach opakowanie kawy w pobliskim sklepie; drinki nie najgorsze, ale z chemicznymi sokami podawane w cieniutkich plastikowych kubach, jak się nieostrożnie złapało za kubeczek to się wylewały; w niektórych miejscach na obiekcie czuć było mocno kanalizacją; z murku pod schodami cały czas cieknie woda, podstawiano tam jakiś pojemnik, który ciągle się przelewał więc ostatecznie było tam ciągle mokro i ślisko, trzeba uważać aby się nie poślizgnąć na schodach; aby dostać się do pokoju drzwi trzeba otwierać sposobem, zamki są do wymiany, otwierają się po kilku próbach jak odpowiednio wciśnie się kluczyk, widzieliśmy że w innych pokojach goście też mieli problemy z drzwiami; same pokoje są zwyczajne jak w większości hoteli, łazienka mogłaby być bardziej zadbana - posadzka po prysznicu była w niej cała mokra bo woda wycieka z prysznica, był nieszczelnie zasilikonowany przez co nóżki od szafki były całkiem zardzewiałe. To są już jednak mniej uciążliwe wady. Dla nas w hotelu 4 gwiazdkowym w tej cenie, w którym podatek turystyczny wynosi 10 euro za dobę, niedopuszczalne jest to, aby woda w łazience była ciągle zimna i słona i aby występowały tak częste awarie prądu, aby jedzenie było tak niskiej jakości. W żadnym hotelu nie mieliśmy takich sytuacji jak tutaj, nawet w tych 3 gwiazdkowych i znacznie tańszych, również w Grecji.
-widoki z hotelu przepiękne, jak z pocztówki -fajne baseny z leżakami i parasolami - wyspa jest zaletą, jest przepiękna, zazieleniona, ale niestety też zaśmiecona - w hotelu można wypożyczyć auto za opłatą - raz na parę dni jest jakiś występ przy barze
-woda w pokoju większość pobytu była zimna i słona - ciągłe awarie prądu na całym piętrze w budynku, prawie codziennie latanie na recepcję - brak internetu w pokoju - jedzenie ciepłe jakości jak z najtańszego hotelu, kawa tragiczna, drinki w cieniutkim plastiku - śliskie schody i smród kanalizacji - wadliwy zamek w drzwiach do pokoju - automaty z napojami czasami nie działały albo był puste
Cudowne wakacje i mocne 4* Najpiekniejsze widoki na całą zatokę,jedzenie bardzo smaczne,mimo że nie ma ogromu wyboru,to fakt. Polecamy wybrać się pieszo do plaż Porto Timoni z samego rana,a w drugą stronę wrócić taxi wodną. Pusta plaża tylko dla nas!!! I przyjemna wycieczka. Podsumowując,polecamy,na pewno wrócimy.
Komary!! warto zabrać ze sobą spray i maść po ugryzieniach ;)
Mój hotel położony poniżej to jakaś totalna porażka miałem być ulokowany w nowej części a wylądowałem w jakimś skansenie który nie zasługuje na żadną gwiazdkę smród z kanalizy był taki że nie dało się tam nawet normalnie funkcjonować o grzybie nie wspomnę.
Widok na morze
Zapuszczony basen , smród w pokoju
Hotel jak najbardziej wart polecenia. Położony na wzgórzu z pięknym widokiem. Pokój duży czysty i wygodny. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Sama miejscowość to mała wioska ale urokliwa plaża z widokiem na zielone wzgórza. Wejście do wody kamieniste na szerkości około metra potem piasek. Leżaki na plaży 10 euro za komplet więc cena przyzwoita. Wakacje udane
Widoki, obsługa, piękna plaża
wadą mogą być schody dla niektórych osób
Hotel ok. Pokoje zniszczone, łazienka brudna. Basen na dole prowizoryczny bar tylko z dystrybutorem napojów bez alkoholowych. Drugi bar na samej górze po pokonaniu ponad 80 schodów. Jedzenie bardzo smaczne. W miejscowości nic nie ma oprócz kilku marketów i restauracji. Podróż do stolicy wysypy zajmuje ponad godzinę. Jeśli wylot powrotny macie o późnych godzinach wieczornych to wymeldują was o 11 i będziecie się tułać do 21, brak możliwości wykupienia late check out.
Ładny widok, bardzo dobre jedzenie
Brudne łazienki, ręczniki wymieniane raz na pobyt.Basen na dole prowizoryczny bar tylko z dystrybutorem napojów bez alkoholowych który przez większość pobytu nie działał. Drugi bar na samej górze po pokonaniu ponad 80 schodów. W miejscowości nic nie ma oprócz kilku marketów i restauracji. Podróż do stolicy wysypy zajmuje ponad godzinę. Jeśli wylot powrotny macie o późnych godzinach wieczornych to wymeldują was o 11 i będziecie się tułać do 21, brak możliwości wykup late check out
Mój pobyt w Brilliant Holiday Resort był świetny i z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel każdemu. Zacznę od lokalizacji – hotel położony jest w spokojnej okolicy, z dala od zgiełku, ale jednocześnie wystarczająco blisko plaży oraz lokalnych atrakcji. Idealne baza wypadowa do zwiedzania północnej części wyspy. Pokoje są przestronne i czyste. Codziennie były odświeżane, ręczniki wymieniane co 3 dni. Z balkonu rozciągał się przepiękny widok na morze i okoliczne wzgórza. Łóżka bardzo wygodne, klimatyzacja działała bez zarzutu – co w upalne dni było ogromnym plusem. Obsługa hotelowa zasługuje na osobne wyróżnienie – przemiła, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Czuć było, że zależy im na komforcie gości. W recepcji można było uzyskać wszelkie informacje. Jedzenie w hotelowej restauracji było przepyszne – zarówno śniadania, jak i kolacje oferowały szeroki wybór dań, w tym specjały kuchni greckiej. W trakcie naszego pobytu była również kolacja z grillem (steki i souvlaki). Basen czysty, zadbany, z wystarczającą liczbą leżaków i parasoli. Dodatkowym plusem był bar. Podsumowując – Brilliant Holiday Resort to bardzo dobre miejsce na wakacje. Komfort, spokój, fantastyczna obsługa i piękne otoczenie sprawiły, że wróciliśmy wypoczęci i pełni pozytywnych wrażeń.
Lokalizacja- udało nam się odwiedzić Porto Timoni, Paleokastritsę, Sidari. Przepiękny widok z balkonu oraz z górnego basenu.
Łazienki wymagają odświeżenia. Klimat sprzyja powstawaniu rdzy. Ręczniki mogły być wymieniane częściej -ze względu na wilgoć praktycznie nie schnęły na balkonie.
Sam hotel bardzo ok, dobre jedzenie chociaż codziennie podawane praktycznie to samo.. Miałam pokój z „prywatnym” basenem niestety sąsiedzi z pokoju obok lubili przyprowadzać innych gości do tego basenu. Materac w pokoju tragiczny nie dało się na nim spać :/ ogólnie nie mam większych zastrzeżeń
Widok i lokalizacja oraz piękna plaża niedaleko hotelu
Materac w pokoju
Hotel czysty, widok z okna przepiękny, widok z restauracji również cudny, jedzenie dobre choć często powtarzające się ale ogólnie smaczne. Basen świetny, kameralny przy hotelu, obsługa baru przy basenie na 5+,przemiła i pomocna
Najbardziej podobał nam się widok z okna oraz z restauracji
Brak internetu w pokoju
Razem z mężem oceniamy pobyt w hotelu na udany. Korfu od pierwszego dnia zrobiło na nas wrażenie. Piękna zielona wyspa, a sama miejscowość spokojna, cicha, bez szaleństw. Jeśli ktoś przyjechał żeby odpocząć i się zrelaksować to, to jest odpowiednie miejsce. Nie ma tam szału zakupowych szaleństw - oczywiście pamiątki można kupić i jest wybór- ale chodzi głównie o spokój i brak przesytu. Miejscowość to świetna baza, do wypadu w inne części wyspy. Sam hotel bardzo nam się podobał. Piękne otoczenie kwiatów, zieloni, pokoje czyste. Minusem jest wilgotność na wyspie, przez co odstraszają łazienki, bo szybko zachodzą rdza i pojawia się pleśń. Ubrania były wilgotne, ręczniki ciężko miały wyschnąć przez noc na tarasie, ale do przeżycia. Jak to w Grecji, momentami czuć zapach z kanalizacji, ale gdziekolwiek nie byliśmy problem w innych częściach Grecji jest podobny. Jedzenie smaczne, greckie specjały. Jak na all inclusive, każdy znajdzie coś dla siebie. My byliśmy zadowoleni☺️ i nigdy nie chodziliśmy głodni. Obłudna tam jest bardzo miła. Przy hotelowym basenie odbywały sie Wieczorki taneczne, greckie występy, ale do 23 - dla nas tego ok, bo przyjechaliśmy odpocząć od hałasu. Dużym plusem, że to hotel 16+. Pełen relaks i cieszą ☺️
Okolica Blisko do morza Hotel 16+ Różnorodność jedzenia
Łazienki do poprawy po latach zużycia przez wilgotność wyspy
Super Hotel z ośmioma basenami blisko plaży. Przesympatyczny Dyrektor codziennie witający gości przed restauracją oraz podczas zameldowania i wymeldowania w recepcji. Posiłki smaczne i w bardzo dużej ilości można zjeść ile się chce. Polecam serdecznie
Duża ilość basenów oraz przepyszne jedzenie
Hotel zalny wodą ,woda stała na korytarzach pomimo iż co jakiś czas ją sprzątano. Fatalny !!!nie zasługuje na 4 gwiazdki . Pomiędzy posiłkami śniadanie obiad i kolacja nie było nic oprócz kanapek które znikały w oczach. Nie było więc all.!! Pokoje czyste ,bo panie sprzątające bez zarzutu. Byłam w maj od 17 ego ,więc co drugi dzień była jakaś rozrywka wieczorem . Nie przygotowany na przyjęcie gości. Widać nikomu nie zależało na tych którzy już rozpoczęli pobyt i wakacje. Ogólnie 4 na 10.
Okolica
Zalany wodą Nie przygotowany na przyjęcie gości Naprawy i remonty