Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, dzienne animacje, plac zabaw miniklub.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.
Hotel położony w słynnym kurorcie hotelowym, otoczony pięknym tropikalnym ogrodem w stylu karaibskim.
Park Retiro Josone (wyjątkowe gatunki roślin i ptaków)
Dobrze zaopatrzony bar, obsługa nie sprawia problemów.
Ogólne wrażenia dobre. Hotel dość duży, ale nie czuje się tłoku. Położony w ładnym ogrodzie. Plaża i baseny świetne. Jedynym mankamentem była wymiana ręczników kąpielowych oraz kolejki w knajpce rybnej w porze obiadowej. No, ale w końcu są to wakacje i trzeba uzbroić się w cierpliwość. Polecam!!
Jestem bardzo zadowolony, jak na Kube super. tym bardziej po opowieściach ludzi mieszkajacych w innych hotelach np Tuxpan ktorzy byli bardzo niezadowoleni. O kradzieżach nic mi nie wiadomo. Hotel ma formule all inclusive a co najlepsze to 2 bary otwarte sa przez 24h. polecam ten hotel, ja jestem bardzo zadowolony a jestem dosc wymagajacy :) Jesli macie jakies pytania to piszcie, napewno odpowiem.
Jest tam bardzo super!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!
Największym problemem były karaluchy w pokojach na parterze. Nie było ich natomiast w pokojach na piętrze. Mnóstwo kradzieży. Ja straciłem pierwszego wieczoru aparat fotograficzny i adidasy. Koledzy podobnie, buty straciło wiele osób.
Andrzej
Super hotel! I w zupełności nie zgadzam się z Endriju!! Obsługa bardzo miła i co ważne nie nachalna. Poza tym bardzo dużo możliwości na ciekawe i aktywne spędzanie czasu! Napewno tam wrócimy:)) Polecam szczególnie rozrywkowym i wymagającym klientom!