Brisas Del Caribe

3.5

Dobrze zaopatrzony bar, obsługa nie sprawia problemów.

Ogólne wrażenia dobre. Hotel dość duży, ale nie czuje się tłoku. Położony w ładnym ogrodzie. Plaża i baseny świetne. Jedynym mankamentem była wymiana ręczników kąpielowych oraz kolejki w knajpce rybnej w porze obiadowej. No, ale w końcu są to wakacje i trzeba uzbroić się w cierpliwość. Polecam!!

Jestem bardzo zadowolony, jak na Kube super. tym bardziej po opowieściach ludzi mieszkajacych w innych hotelach np Tuxpan ktorzy byli bardzo niezadowoleni. O kradzieżach nic mi nie wiadomo. Hotel ma formule all inclusive a co najlepsze to 2 bary otwarte sa przez 24h. polecam ten hotel, ja jestem bardzo zadowolony a jestem dosc wymagajacy :) Jesli macie jakies pytania to piszcie, napewno odpowiem.

Jest tam bardzo super!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!

Największym problemem były karaluchy w pokojach na parterze. Nie było ich natomiast w pokojach na piętrze. Mnóstwo kradzieży. Ja straciłem pierwszego wieczoru aparat fotograficzny i adidasy. Koledzy podobnie, buty straciło wiele osób.
Andrzej

Nazwa  Brisas Del Caribe
Miejsce  Kuba / Matanzas / Varadero
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis, golf, rozrywka i życie nocne, parking

Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, dzienne animacje, plac zabaw miniklub.

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.

Hotel położony w słynnym kurorcie hotelowym, otoczony pięknym tropikalnym ogrodem w stylu karaibskim.

Park Retiro Josone (wyjątkowe gatunki roślin i ptaków)

3.5

Wyświetlono 26 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
eryk

Pobyt - Listopad 2007

Dobrze zaopatrzony bar, obsługa nie sprawia problemów.

Klaudia

Piotr84s

Renata

Pobyt - Październik 2007

Jest tam bardzo super!!!!!!!!polecam!!!!!!!!!!!!

Endrju

Pobyt - Wrzesień 2006

Andrzej

Nikodem

Pobyt - Marzec 2006

Super hotel! I w zupełności nie zgadzam się z Endriju!! Obsługa bardzo miła i co ważne nie nachalna. Poza tym bardzo dużo możliwości na ciekawe i aktywne spędzanie czasu! Napewno tam wrócimy:)) Polecam szczególnie rozrywkowym i wymagającym klientom!

Brisas Del Caribe