Calimera Blend Paradise

Stary hotel, jedzenie smaczne, Dostaliśmy pokój 337. Pokój na parking. Balkonu nie otworzysz przez 24 godziny na dobę bo klimatyzacja z zewnątrz gdzieś z dołu zagłuszy własne myśli. Klimatyzacja w pokoju działa włączona na kilka godzin będzie w tym problemy z gardłem powiększone węzły chłonne - nie czyszczona od lat. Na łóżkach w nocy pogryzły nas pluskwy, znajomi z pokoju 339 nie mieli tego problemu. Materace zapadnięte ..niezmienione od 20 lat? Restauracja tematyczna Indyjska serwuje dokładnie to co na dole tylko bardziej przyprawione na ostro. No i oczywiście tradycyjnie cała czwórka 339 i 337 do pokoje i rozwolnienie pięciogwiazdkowym hotelu. (Nie piliśmy wody z kranu zęby mieliśmy w w wodzie butelkowanej)

Wahalismy sie, czy wybrac ten hotel. Duza ilosc pozytywnych komentarzy skłonila nas jednak, żeby sie zdecydować. Ogrom zieleni,kwiatów. Pyszne jedzenie-Roznorodne. Kazdy znalalzl cos dla siebie. Bardzo miła obsługa. Nie narzucali sie. Wszystko na najwyższym poziomie. Wielki aquapark, gdzie atrakcje były dla małych i dużych. Sporo zajęć organizowanych w ciągu dnia. 10/10

Wyjazd na wakacje z trójką latorośli to zazwyczaj nie jest wypoczynek – to skomplikowana operacja logistyczna o podwyższonym ryzyku. Z takim nastawieniem lecieliśmy do Calimera Blend, gotowi na każdą ewentualność. Na szczęście, hotel okazał się doskonale przygotowanym sprzymierzeńcem. Tutejszy aquapark to absolutny game-changer. Zamiast standardowego "nudzę się", od rana słyszałem tylko plusk. Zadowolenie trójki wybrednych krytyków kulinarnych na co dzień graniczy z cudem. Tutaj bufet okazał się tak zróżnicowany, że całkowicie uniknęliśmy strajków głodowych, chociaż jak to zwykle bywa u smakoszy kulinarnych wygrywały tony frytek.... Zespół hotelowy zasługuje na branżowy medal. Zawsze uśmiechnięci, pomocni i stanowiący oazę spokoju. To miejsce, w którym dzieci mają swój prywatny raj, a rodzice zyskują wreszcie szansę, by wypić ciepłą kawę z rumem bez pośpiechu ;) Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka balansu między rodzinnym szaleństwem a wysokim komfortem.

Hotel dość duży, czysty , pokoje częsciowo odnowione ale nawet te starsze są niczego sobie. My mieliśmy widok na wejście do hotelu, pustynie i centrum miasta. Atrakcji dla dzieci sporo , jednak kiepskie były wieczorne imprezy w sumie to ich nie było . My przez siedem nic mieliśmy drwa razy jeden pokaz.

Hotel bardzo ładny czysto obsługa bardzo miła i nie nachalna jeśli chodzi o napiwki.Jedzenie bardzo dobre duży wybór dla każdego coś jest.Napoje lane z butelek do drinków . (...)

Nazwa  Calimera Blend Paradise
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, darmowe wifi, sporty wodne

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina

Wyświetlono 295 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.0
Tomasz

Pobyt - Marzec 2026

Zalety

Dobre jedzenie, miła cała obsługa. Nie mili jedynie ludzie na recepcji.

Wady

Pluskwy w materacach, sprzątanie sprowadza się do postawienia trzech butelek wody Jak zostawisz dolara to ci zwinął z ręczników maskotke. Ręczniki po jakieś porwane jak ścierka. Odchody ptaków przez 7 dni leżały na balkonie nietknięte.

Magdalena

Pobyt - Marzec 2026

Zalety

Opisy menu restauracja, bar po polsku. Przepyszna mongolska restauracja. Abba night

oskar

Pobyt - Marzec 2026

Zalety

To miejsce, w którym dzieci mają swój prywatny raj, a rodzice zyskują wreszcie szansę, by wypić ciepłą kawę bez pośpiechu. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka balansu między rodzinnym szaleństwem a wysokim komfortem.

Dorota

Pobyt - Marzec 2026

Zalety

Wszędzie blisko, dbałość pracowników o gości

Pobyt - Marzec 2026

Zalety

czystość w pokoju i obsługa

Wady

daleko do plaży plus ze meleks dowoził

Marzena

Pobyt - Marzec 2026

Bardzo nam się podobał Hotel, baseny ,plaża, dużo zieleni i kwiatów ,obsługa miła nie nachalna

Zalety

Pokoje sprzątane codziennie, napoje w szklankach ,kelnerzy weseli i uśmiechnięci, każdy znajdzie coś dla siebie bo wybór jedzenia jest ogromny,

Buła Katowice

Pobyt - Marzec 2026

Hotel z zewnątrz wyglada ładnie baseny ok plaża ok. Pokoje 5/10 maja po około 20 lat , łóżka dość wygodne ale coś nas w nocy pogryzło myśleliśmy ze to komary ale ... niejesteśmy pewni . Klima działała. Obsługa na restauracjach spoko tylko panowie w recepcji niezbyt przyjaźni chyba ze jest to pierwszy dzień wtedy byli bardzo mili. Na stołówce każdy znajdzie coś dla siebie co dzień mozna jesc coś innego bez ograniczeń jest jeszcze grill na zewnątrz.Alkochole do 10.00-24:00 później płatne 3$ sztuka .Woda butelkowana dostępna 24h za darmo bez ograniczeń . Ogólnie jestesmy zadowoleni polecił bym ten hotel .

Zalety

Hotel przy plaży mozna pospacerować brzegiem plaża piasek z kamyczkami

Wady

Na sam koniec po oddaniu kluczy do 12:00 po około 3h panowie stwierdzili ze brakuje w pokoju 2 ręczników i musimy za nie zapłacić po 10 Euro za sztukę. Po nerwówce wymianie zdań chęci z naszej strony aby przejzeć nasze bagaże o rozmowie telefonicznej z Rezydentem panowie dziwnie odpuścili i stwierdzili że jednak jest wszystko ok i już niema problemu ... (Plusem było to że płynnie mówimy po Angielsku )

Wojciech

Pobyt - Marzec 2026

Hotel już trochę Stary pasowało by co niec odnowidz wszystko kwestia to za jaka kasę tam odpoczywał ogólnie moją ocena 4

Zalety

Przestrzeń

Wady

Pokoje czyste ale wymagaja remontu

Pobyt - Marzec 2026

Hotel rewelacja pokoje czyste z klimą duża łazienka i balkon dużo zieleni baseny do tego blisko morze i leżaki na plaży aquapark obsługa hotelu zachęca do różnych aktywności joga fitnes i wiele innych do tego bardzo pomocni i uśmiechnięci dużo osób mówi po polsku

Zalety

Jest wszystko czego potrzeba aby naprawdę odpocząć .

Kinga

Pobyt - Marzec 2026

Hotel bardzo rozlegly mega czysty bardzo zielony zadbany pracownicy usmiechnieci ,animatorzy mega zaangazowani,pokoje czyste nie wnikam ze w starszym stylu kazdy szuka czegos innego .Wedlug mnie najwazniejsza jest czytosc i bardzo dobre jedzenie.Plaza czysciutka i zadbane lezaki.

Zalety

Czystosc Jedzenie bardzo dobre Obsluga mega mila i pomocna

Wady

Zadnych

Hotel na najwyższym poziomie . Ocena 10 pkt weksli 1-10

Zalety

Lokalizacja, jedzenie , czystość

Jerzy

Pobyt - Luty 2026

Ogólnie ocena dobra. Egipt jak to Egipt o tej porze. Dużo słońca, jedzenie dostosowane do gości. Pokoje czyste, codziennie sprzątane ale standard wykonania egipski

Zalety

Dud teren mnóstwo różnych zajęć kulturalnych

Wady

Wszystko Oki jak za tą cene

Tomasz

Pobyt - Luty 2026

Bardzo fajny hotel,piękny ogród ,bardzo duży aquapark . Mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych

Zalety

Bardzo miła i pomocna obsługa (nie nachalna). Dużo atrakcji dla dzieci mini golf ,bilard, piłkarzyki , ogromny aquapark, skatepark. Podgrzewany basen obok hotelu i w aquaparku. Dużo wydarzeń występu zespołu na żywo,iluzjonista.

Wady

Część pokoji,jeszcze nie wyremontowana (wystrój przestarzały meble podniszczone)

Tomek

Pobyt - Luty 2026

Hotel ok. Najlepsze lata ma za sobą. Bardzo przyjazna obsługa.

Zalety

Obsługa.

Wady

Monotonne i niezbyt wyszukane jedzenie.

Dorota

Pobyt - Luty 2026

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu. Duży pokój z balkonem. Obsługa bardzo miła, służąca pomocą w każdej sytuacji. Smaczne posiłki. Otoczenie pełne zieleni. Ogrzewany basen, przy którym zawsze można bylo znaleźć leżaki. Podobnie na plaży. Możliwość dojazdu do plaży melexem.

Sławomir

Pobyt - Luty 2026

Hotel czysty i bardzo duży. Park wodny bardzo fajny, duża różnorodność zjeżdżalni. Mini golf oraz co wieczór atrakcje w amfiteatrze na wieczór

Zalety

Obsługa miła i nienachalna. Jedzenie w bufecie dobre. Po obiekcie jeździ melex co jest dużym ułatwieniem dla osób starszych

Wady

Słabe śniadania

Hotel super , bardzo miła obsługa, (...) , miły i sympatyczny

Daniel

Pobyt - Styczeń 2026

Sam hotel spełnił nasze oczekiwania, jedynie łazienki w pokojach wymagają renowacji. Obsługa była bardzo uprzejma, a jakość posiłków zadowalająca.

Barbara

Pobyt - Styczeń 2026

Super hotel obsługa świetna czysto na każdym kroku proponują rozrywkę gry i zabawy jedzenie świeże i smaczne oceniam 5 * na 5+ super wyjazd

Zalety

Cały hotel jest piękny otoczony do okola skansenami basenami i roślinnością przepieką masę rozrywek na każdym kroku piękna plaża czysta

Karina

Pobyt - Styczeń 2026

Hotel wspaniały, brak wad jak dla mnie, duży wybór wodnych atrakcji, pyszne jedzenie, piekne otoczenie i dobra lokalizacja :) polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi

Zalety

Pyszne jedzenie Piękny ogród Duzy wybor atrakcji - aquapark, animacje itd.

Calimera Blend Paradise