Cesars Temple

Co do pokoju w standardzie, niestety nam się nie podobał , nie dość że mały przy dostawce dla dziecka nie było jak się ruszyć , to również wymaga odświeżenia jak i zarówno łazienka więc tutaj zostawiam duży minus . Teren hotelu bardzo ładny , ogród , baseny , animacje jedzenie na duży plus , 90% w hotelu to (...) bardzo haotyczni.

Byliśmy z końce czerwca - początkiem lipca. Hotel bardzo nam się podobał , pięknie zagospodarowane otoczenie , każdy znajdzie miejsce dla siebie. Bardzo dobre jedzenie , czyste pokoje ( zresztą wszędzie było bardzo czysto) , obsługa bardzo miła , animatorzy mili ale nie nachalni. Bardzo duży teren obok hotelu podzielony na strefy. Polecam i z chęcią byśmy tam wrócili.

Czas spędzony w hotelu był bardzo przyjemny zjeżdżalnie baseny super całe obekscie zadbane . Animacje dla dzieci oraz wieczorna rozeywka tez bardzo fajna.Pokoje czyste sprzątane codziennie .

Byliśmy w tym hotelu rodziną 2+2 i z czystym sumieniem mogę go polecić i wystawić 5*. 3 baseny ze zjeżdżalniami plus waterland z salami zabaw dla dzieci były idealne dla naszych (i nie tylko) dzieci. Prywatna plaża przy samym basenie , dostępność leżaków czy to przy plaży czy na basenie na duży plus. Dostaliśmy pokój na parterze w budynku nr 25 i tutaj też byliśmy zadowoleni , blisko głównej restauracji jak również samej plaży i basenów, sam pokój ok , bez fajerwerków ale sprzątany codziennie i dobrej jakości nam całkowicie wystarczył do udanych wakacji. Główne posiłki jak to przy takich imprezach trochę monotonne ale każdy znalazł coś dla siebie. Lody w lodówce dostępne między 10-18 i tutaj dla mnie duży minus po jeszcze nigdy wcześniej nie jadłem po 8 lodów dziennie 😅 Dodatkowo restauracje z szybkimi przekąskami tez na plus , pizze , kebaby itp smaczne i dostępne do 16. Wyjazd bardzo udany , a jedynie do czego mogę się przyczepić to do zimnej wody na krytym basenie gdzie nawet jak dla mnie była niezdatna do kąpieli i przez cały okres pobytu widziałem w nim może 3 dzieci które odważyły się tam wejść a cała reszta idealnie , obsługa też na wysokim poziomie , polecam 👌 P.S. jako bonus dorzucam zdjęcie „chwytu marketingowego” na targu w Belek 😂

Nazwa  Cesars Temple
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, sprzęt zimowy, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne

Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża.

Dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie (4-12 lat), 2 place zabaw, 2 brodziki, 2 zjeżdżalnie wodne.

Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 7 kortów tenisowych, minigolf, koszykówka, siatkówka.

Rozbudowana infrastruktura: 9 restauracji, 12 barów, 7 zjeżdżalni wodnych (otwarte w wyznaczonych godzinach).

Wyświetlono 99 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Patrycja

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Smaczne jedzenie , fajne baseny i zjeżdżalnie

Wady

Pokój i łazienka do remontu

Michał

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Różnorodność atrakcji: baseny , zjeżdżalnie , mini club, wieczorne atrakcje dla małych i dużych. Zielono w obrębie hotelu. Bardzo dobre jedzenie .

Ewelina

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Naprawdę wszystko było bardzo dobrze zorganizowane

Robert

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Jedzenie, obsługa , hotel , baseny , waterland

Wady

Zimna woda w krytym basenie

Artur

Super, naprawdę polecam. Wyśmienita obsługa, różnorodne i smaczne wyżywienie.

Zalety

Komfortowe pokoje, prywatna plaża.

Wady

Bez wad

Kinga

Pobyt - Maj 2025

Główna restauracja, stoły szwedzkie- pyszne jedzenie. Duża różnorodność, codziennie dokładane nowości. Oprócz niej było kilka innych restauracji i barów. Jedna restauracja 24 godziny otwarta na dobe. Pokoju nowoczesny, sprzątany codziennie. Codziennie uzupełniona lodówka. Personel dwoił się i troił żeby Wszystkich zadowolić zawsze z uśmiechem na twarzy. Drinki cudowne. Siłownia za mało sprzętu aczkolwiek wystarczająca. Polecam Spa Tuana - dodatkowo płatne, pilingi, łaźnia, masaże. Pirna robi niesamowite masaże. Codziennie jakieś imprezy- Disco. Było cudownie. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci. Do Belek jeździ bus za dolara bądź euro albo 40 jenów w jedną stronę. Ale ogólnie tam drogo - taniej jest w dniu bazaru. Oczywiście trzeba się targować. Jedyne co w tym hotelu mi się nie podobało to turyści, którzy traktowali źle personel - uważając się za wyższą rase. Było mi wstyd za tych ludzi. Rewelacyjny wyjazd i na pewno wrócę.

Zalety

Miły pomocny Personel Pyszne jedzenie Nowoczesne czyste Pokoje Czysto

Wady

Beszczelni turyści którzy źle traktowali personel!

Marlena

Byliśmy w tym hotelu w ostatnim tygodniu września 2024 r. - dwoje dorosłych i dwójka dzieci w wieku 6 i 2 lata. Hotel nastawiony na rodziny z dziećmi. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, niesamowicie dbają o czystość w hotelu, w restauracjach jak i na zewnątrz. Plaża piękna, czysta, zadbana, piaszczysta. Łózka na plaży i wokół basenów hotelu pozwalają na bardzo wygodne spędzenie czasu, mniejsze dzieci mogą mieć na nich drzemki. Basen hotelowy wewnętrzny ma lodowata wodę. Strefa dla dzieci nie pierwszej nowości, ale dzieci miały dodatkową atrakcję. Hotel jest nastawiony na obsługę Rosjan - obsługa mówi przede wszystkim po rosyjsku (były problemy dogadać się po angielsku), animacje dla dzieci, minidisco - prowadzone przede wszystkim po rosyjsku. Animacje wieczorne dla dorosłych w postaci tanecznych tematycznych show - jak dla nas mógłby być ten aspekt bardziej zróżnicowany. Jedzenie: zróżnicowane, wiele do wyboru, jednak jak to bywa przeważnie- praktycznie codziennie to samo. Owoców morza brak, z mięs - baranina, drób, ryb mało. Alkohol ok, drinki smaczne. Nie było nigdy problemów z miejscem na leżakach, łózkach czy stolikami w restauracji. Urzekła nas Pani pokojówka, która codziennie sprzątając pokój układała maskotki naszych dzieci. Nie jest to najnowocześniejszy hotel, ale bardzo przyjemnie spędziliśmy czas. Do Belek jeździ bus co pól godziny - 1 euro bilet za osobę.

Zalety

Dbałość obsługi o czystość. Przepiękna plaża. Łóżka na plaży i przy basenach. Liczne baseny i zjeżdżalnie.

Wady

Brak owoców morza. Język przewodni - rosyjski.

Martyna

Świetny hotel, infrastruktura imponująca. Atrakcje dla dzieci świetne. Jedzenie smaczne, obsługa uprzejma. Nie ma do czego się przyczepić.

Mateusz

Hotel przepiękny pokoje również jedzenie nie do przejedzenia

Zalety

Baseny mega

Wady

No czasem obsługa jak by była tam za kare

Aleh

Fajny hotel dla rodziny z dziećmi,jedzenie w miarę spoko,dobra animacja, alkohol ok ,ładna plaża.

Zalety

Czyste, animacja, kawiarnia, dodatkowa restauracja,ładna plaża.

Wady

Słaba jakość wykończenia numerów,jedzonko nie smaczne.

Aneta

Pokój czysty, codzienny serwis. Imprezy na zewnątrz codziennie do późna więc trochę głośno ale w innych hotelach też tak jest. Jedzenie w restauracji głównej tureckie, duży wybór, oceniam na 4/5. Desery bardzo średnie, owoce ok ale nie było arbuza. Jedzenie w barach bardzo słabe, zimne, niedogotowane. Obsługa sprawna, miła jednak wiele osób nie mówi nic po angielsku. Aquapark bez obsługi (w czasie mojego pobytu), nikt nie nadzoruje bezpieczeństwa, ratownika też nie widziałam. Ogólnie hotel oceniam pozytywnie.

Zalety

Ładnie zaaranżowany na zewnątrz, dużo leżaków.

Mariusz

Super, wszystko zgodne z oczekiwaniami, miła obsługa.

Zalety

Strefy dla dzieci

Wady

Trochę mało personelu mówiącego po angielsku

Renata

Byliśmy w hotelu w połowie maja. Pogoda była bardzo ładna, a obłożenie niewielkie. Hotel piękny i zadbany. Personel bardzo uprzejmy, wszyscy się starali dogodzić gościom na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam

Zalety

Mnóstwo atrakcji zarówno dla dzieci oraz osób dorosłych. Nikt się nie nudził. Pokoje czyste i komfortowe. Pyszne jedzenie, dyskoteki, koncerty, sklepy z atrakcyjnymi cenami.

Wady

Mały minus za to, że hotel nastawiony na turystów rosyjskich. Karty menu w języku rosyjskim, personel posługuję się językiem rosyjskim, animacje w języku rosyjskim...., a przecież byli też goście z innych państw.

Weronika

hotel Ok, pokoje ładne i czyste, sprzątnie codziennie może nie najdokładniej ale wymieniane ręczniki ścielone łóżka sprzątana podłoga ogólnie ok. jedzenie ok chociaz dzieci i mąż nabawili sie jelitówki, lażaków przy basenach dużo na plaży też, dużo atrakcji dla dzieci zjeżdzalnie, animacje dyskoteki sale zabaw kino naprawe dużo, jedyny minus to Rosjanie, jest ich dużo, są bardzo głośni i aroganccy nie tylko dorośli ale dzieci też, a i plaża - wejście dośc krótkie i zaraz robiło się do pasa więc nasz 3-latek nie chcial się kąpać w morzu bo zaraz robili się głęboko a fale załamywały sie blisko brzegu

Zalety

hotel przyjazny dzieciom dużo atrakcji, baseny, blisko lotnisko (ok 1 h drogi)

Wady

minus to Rosjanie i nawet jak zwracało się uwagę obsłudze że czy Państwo cos nie tak robią i jest to uciążliwe to oni nic z tym nie robili, np wpychali się w kolejki zabaw dla dzieci, w ogóle byli bardzo chamscy

3.4
Ja

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel bardzo wystawny i pokaźny jak się usiądzie widac prowizorkę. Jestem rozczarowana. Przyjechaliśmy nad ranem z dziećmi, długo czekaliśmy na cokolwiek. Dostaliśmy mały pokój. Rozłożona walizka i brak przejścia. 4 osoby na jednym łóżku,bo dostawek brak. Nie wymagam cudów ,w pokoju głównie spalismy, ale po wejściu do niego byliśmy zszokowani jak się tam pomieścimy. Hotel zrobiony dla Rosjan tak ogólnie.

Zalety

Obsługa pomocna, Panie codziennie sprzątały .

Wady

Od razu pisze,że nie jestem wymagająca osoba ale jednak oczekiwałam podstaw a tu tak-zimna woda w basenach dla dzieci, bardzo mała ilość toalet(1 przy plaży). Bardzo słabe jedzenie, niby duży wybór , ale nie zjadliwe nawet to co powinno typu puree. Dla dzieci zero wyboru-zyly na frytkach i płatkach. W pokoju 1 kontakt i to przy lustrze w łazience. Brak animacji i zajęć dla dzieci. Nie działające windy-kazda jeździ jak chce, zatrzymuje się gdzie chce .

Rafal

Pobyt - Sierpień 2022

Bardzo dobry hotel z ładnymi basenami i wieloma zajęciami, szczególnie dla dzieci. Spędzamy tam 7 dni bez wychodzenia z hotelu. Podróżujemy z żoną do wielu krajów, ale załoga baru w holu była najlepsza w każdym? Bardzo pozytywni ludzie. Zwłaszcza Enzilha Rumiye Suphan – powinieneś promować tego gościa. Niestety teraz smutna sprawa. Po kilku dniach, kiedy wróciliśmy do domu, zorientowaliśmy się, że brakuje kilku rzeczy. Moja żona kostium kąpielowy, moja córka i syn również. Również moja żona okulary przeciwsłoneczne i normalne okulary do czytania. I na koniec mój powerbank zniknął. Sprzątaczki nic nie robią bez napiwku. Daję 10 gwiazdek z powodu postawy załogi lobby baru .

5.7
Rafał

Pobyt - Czerwiec 2022

Sam hotel ok. Główny budynek pokoje czyste i klima sprawna. Tutaj nie można narzekać Jedzenie mega średnie, często zimne i powtarza się. Nie mniej jednak również nie można poddać jakieś większej krytyce. Baseny fajne, lecz dla dzieci w basenie z atrakcjami woda zimna. Niestety naszą dwulatka nie chciała z tych atrakcji korzystać. Największy problem taki, że to jest hotel pod rosyjskich obywateli tego nie da się ukryć. Mieliśmy nadzieję, że turcja stanie na wysokości zadania, lecz niestety jakieś 80% to ruscy turyści, którzy bawią się przednie a hotel im w tym wtóruje. Takie prawo rynku niestety. Animacje rusko jezyczne, wszystkie piosenki i zabawy dla dzieci też, obywatele rosyjscy w mega humorach . Jeżeli ktoś z racji dzisiejszych czasów ma z tym problem - nie polecam. Dla tolerancyjnych- jest ok. Osobiście jestem zdegustowany, i czekam już na powrót.

Zalety

Wady

80% obywateli ruskich i wszystko ustawione pod nich:( nawet piosenki na animacjach dziecinnych

Artur

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Październik 2021

Klienci ITAKI kwaterowani w budynku głównym. Posiada bardzo bogaty program animacyjny. Położony bezpośrednio przy plaży. Bardzo popularny wśród Rosjan.

Zalety

Posiada 5 os. pokoje Bogaty AI Blisko lotniska

Wady

Przesadzony wystrój Ogród bez pomysłu.

Anita

Byliśmy w tym hotelu z dwójką dzieci ( 10 i 5 lat) pod koniec sierpnia 2007. Uczucia mieszane. W pierwszym dniu pobytu z pokoju hotelowego zgnięły nam wszystkie pieniądze ( pokój w bungalowie, na parterze), najprawdopodobnie kiedy byliśmy na posiłku. Nawet nie zdążyliśmy wynająć sejfu ( gorąco polecamy, aby to zrobić - mądry Polak po szkodzie). To może zdarzyć się wszędzie, ale zaskoczyła nas reakcja managera hotelu, który sprawiał wrażenie wręcz obrażonego, że robimi z tego sprawę, a w trakcie naszej rozmowy z żandarmerią wyszedł nagle z pokoju i już nie wrócił. Nie usłyszeliśmy słowa przepraszam, przykro mi. Nic. Pomógł nam recepcjonista i rezydent Itaki pan Jacek. Postanowiliśmy, że to zdarzenie nie zepsuje nam wakacji. Dzieciaki były szczęśliwe. Godzinami siedziały w basenie, na zjeżdżalni, pirackim statku, a wieczorami tańczyły na mini disco. Jedzenie było OK. Nikt z nas nie chodził głodny, nikt nie miał kłopotów żołądkowych. Tylko te szturmy rosyjskich wczasowiczów na szwedzkie stoły czy bary. Lepiej było odczekać godzinkę i dopiero wtedy iść na posiłek. Obsługa hotelu bardzo starała się utrzymać czystość, kubełki na śmieci stały, co kilka kroków. Niestety plastikowe kubki, talerzyki, szklanki były wszędzie, nawet w basenie. Ale to również wina samych wczasowiczów. Z leżakami przy basenach i na plaży nie było problemu. Dojazd do Belek traktorkiem też OK. Zastrzeżenia mamy do naszego pokoju w bungalowie. Brudna wykładzina, zapleśniałe fugi, pleśń przy urządzeniu klimatyzacyjnym- to nie jest pokój w 5* hotelu.

makare1

Wyjazd w terminie 27.06-11.07.2007. Hotel olbrzymi. Ponad połowę gości stanowią Rosjanie. Ale mimo obaw, nie są uciążliwi. Polacy dopiero w hotelu debiutują, więc na razie Turcy nas mylą a tego nikt nie lubi.
Pokoje- pierwszy(rodzinny) dostaliśmy w bungalowie- był poprostu brudny, "pachnący" stęchlizną i w okolicy amfiteatru więc bardzo głośny. Po wręczeniu bakszyszu przenieśliśmy się do budynku gółwnego, gdzie było mniej miejsca, ale pokój był czysty. Codziennemu spątaniu niczego nie mogę zarzucić. Zostawialiśmy co 3 dni niewielki napiwek dla pokojowych.
Posiłki- bardzo dużo ilościowo i różnorodnie - na pewno każdy coś dla siebie znajdzie. Tłumnie, ale bez kolejek- w końcu w hotelu ponad 2 tysiące ludzi. Między posiłkami naleśniki, turecki rodzaj pizzy, arbuzy, racuchy, ciasto i ciastka. Napoje do woli. Co dzień w pokoju butelka 1,5 litrowa wody. Raz na tydzień możliwość skorzystania z restauracji ala carta-kuchnia osmańska, włoska i rybna do wyboru. My byliśmy we włoskiej-dawali pizze, co zadowoliło moje dzieci. Niestety po kolacji osmańskiej znajomi się rozchorowali, więc baliśmy się pójść!
Baseny- bywaliśmy głównie nad "małym" ze zjeżdzalniami- >dzieci bawiły się świetnie. W trakcie naszego pobytu wymieniono wodę. Nie mam zastrzeżeń do plaży- dużo leżaków, względnie czysto, piasek.
Samo Belek to wiocha ze sklepikami nastawionymi głównie na wydających fortunę Rosjan, sprzedających podróby w niebotycznych cenach. Jak ktoś chce kupić pamiątkę trzeba pojechać do Antalyi.
Wróciliśmy opaleni i wypoczęci - a oto chodzi

Cesars Temple