Hotel miejski, starszy, pokoje również starsze. Dla osób niewymagających, plusem jest dostęp do beach clubu w formule all inclusive za 5BHD za osobe z transferem do plaży, oraz basen z jacuzzi na dachu z fajnym widokiem na miasto, posiada też saunę parową.
+ lokalizacja + dostęp do beach clubu
- wystrój
Sam hotel nie jest pierwszej świeżości, zlokalizowany w pobliżu jednej z marin oraz brzegu (niestety płot ogranicza dostępność do plaży). W tej cenie i tak sie opłacało. ok 1600zł z przelotami i śniadaniem.
Miła i uczynna obsługa. Śniadania wystarczające ale monotonne. nie ma dużego wyboru lecz wszystko było świeże i nie można się do niczego doczepić. Pokoje były małymi apartamentami studio bez balkonów. Generalnie nie było źle z uwagi na cenę. Siłownia była czynna i robiła dobre wrażenie oprócz tych wspomnianych brudnych szyb
Zimno w pokoju, brak możliwości dogrzania, temp miała 17,18 stopni. Ogólnie zmarzliśmy tam. I siedzieliśmy w bluzkach gdy przebywaliśmy w hotelu w dzień. Z uwagi na ramadan basen, jaccuzi wyłączone. Kafejka u góry nieczynna. Okna tak brudne że nie odsłanialiśmy firanek