Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel na najwyższym poziomie. Olbrzym , ale każdy znajdzie chwile dla siebie i swoją przestrzeń.np: Party piana na plaży, Pilates, cała masa atrakcji, jedzenia i czego dusza zapragnie. Tam jest pięknie polecam.
Polecam .
Nie ma wad.
Jeden z lepszych hoteli w jakich byłam. Bardzo luksusowy obiekt, przestronne, zadbane pokoje z minibarem w cenie. Ogromny wybór pysznego jedzenia zarówno osób jedzących mięso jak i wegan, wegetarian i osób na diecie bezglutenowej. Dzieciaki też nie będą miały problemu ze znalezieniem jedzenia dla siebie. W barach serwowane są pyszne drinki i markowe alkohole. Piękny, rozległy zielony teren z kilkoma basenami, aquaparkiem i innymi atrakcjami dla małych i dużych gości. Wieczorami można zrelaksować się przy muzyce na żywo. Plaża jest piaszczysta z darmowym serwisem, barem i łagodnym zejściem do morza.
Świetne jedzenie, czystość i luksusowe wnętrza, obsługa, infrastruktura hotelowa
Położenie - nie ma nic dookoła.
Hotel bardzo luksusowy, wypowiadać o nim można się w samych superlatywach. Jeden z nowszych hotelu w tym rejonie, nowocześnie urządzony, bardzo duże pokoje - standardowe powyżej 45 m , rodzinne aż 95 metrów - dwie sypialnie, dwie łazienki , część dzienna. Bardzo duża ilość basenów, aquapark i kasyno zapewnią masę atrakcji i wszystko co potrzebne na terenie hotelu. Dodatkowy plus za napoje importowane - także w beach barze ! Polecam, my byliśmy bardo zadowoleni z wizyty ! Jeden z najlepszych w okolicy !
Dyskoteka, nowy hotel. jakość obsługi, alkohole importowane, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Wszędzie daleko .
Nowoczesny i nowo wybudowany hotel, czyste i ładne pokoje często z widokiem na morze. Na duży plus zasługuje barek w cenie oferty .... codziennie uzupełniany o piwko, żelki, czekoladki itd- oferta w okresie 05.2019r. Piękna plaża z dostępem do baru. Przy plaży zawsze świeże owoce, lody, napoje, często donoszone do leżaków. Posiłki, napoje na najwyższym poziomie. Każdego wieczoru atrakcje w postaci koncertów, animacji - podczas naszego 10cio dniowego pobytu była orkiestra, kwartet smyczkowy, kameralny koncert w barze oraz koncert powitalny przy plaży :) Hitem jest lobby w centralnej części hotelu z pyszną kawą, dobrym alkoholem i pięknym widokiem. Pod hotelem ogromne kasyno ! Osobny budynek dla dzieci z basenikiem i atrakcjami. Obsługa 10/10.
Wysoki standard Posiłki Alkohole Obsługa Plaża Zaplecze i atrakcje dla dzieci
Zlokalizowany 2h od lotniska, w okolicach hotelu niestety nie ma niczego ciekawego :) Sama wyspa tez nie zrobiła większego wrażenia :)
Można tu przyjechać i przez tydzień nie wychodzić z hotelu, a rozrywki na pewno znajdą się codziennie. Mnóstwo atrakcji dla dzieci, ogromny mini-klub, dla starszych salon gier, dla dorosłych kasyno, kręgielnia, night club zawarty w all inclusive, kino. Bardzo dobre centrum SPA.
Hotel, w którym naprawdę jest co robić, można tu przyjechać też zimą i na pewno nie będzie nudy. Trudno zliczyć baseny, bo są przy każdym budynku.
Jak na tak wypasiony hotel pokoje mogły być urządzone z większym polotem, a są typowe jak w każdym hotelu, mało przytulne. Niektórych może przytłaczać trochę np. obecność ruchomych schodów, można się poczuć jak w centrum handlowym albo centrum rozrywki, więc na pewno nie dla miłośników kameralnych, spokojnych obiektów.