Crystal Family Resort

Hotel przeciętny. Jedzenie przeciętne, dużo dań z kurczaka i indyka. Nie tego się spodziewamy e Turcji. Jest to hotel rodzinny a wszędzie na zewnątrz jest strefa dla palących. W zewnętrznej części restauracji tylko mała część jest wydzielona dla niepalących. Tak samo przy barze przy basenach, tylko 3 stoliki są wydzielone dla niepalących. Plaża, baseny, arena występów, (...) ludzie palą.

Hotel godny polecenia, wszystko na najwyższym poziomie. Jedyny minus, to duża ilość dzieci .

Pierwszy raz w Turcji hotel czysty bardzo miła obsługa, jedzenie urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Plus, że zjeżdżalnie otwarte od rana do wieczora. W czasie dnia mogło by być więcej animacji dla dzieci.

Animacje dla dzieci super , jedzenie średnie w innych hotelach było o wiele lepsze , i robak nam chodził po pokoju musieli dezynfekować , room service pomimo że niby mają to jest jakiś żart , zamówiłem do pokoju zamówienie czekałem dwie godziny po 3 telefonach i wizycie na recepcji zamówienia dalej nie dostałem .

hotel piękny zadbany dostosowany do potrzeb gości

Nazwa  Crystal Family Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, windsurfing, tenis, bez paszportu, rozrywka i życie nocne, parking

Luksusowe kurorty z polem golfowym i spa

Plaże z miękkim piaskiem i łagodnym zejściem

Parki wodne idealne dla rodzin z dziećmi

Ruiny miasta Perge w pobliżu do zwiedzania

Wyświetlono 33 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Andrzej

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Skompresowany na małej powierzchni, wszędzie blisko. Obsługa sprzątająca bardzo miła i starannie sprzątająca.

Wady

Hotel dla palaczy, pierwszy pokój jaki dostaliśmy z pleśnią przy umywalce, mały wybór potraw mięsnych,

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Przepyszne jedzenie, bardzo czysto

Wady

Duża ilość rodzin z małymi dziećmi

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Wszystko znajduje się w pobliżu

Dawid

hotel piękny zadbany dostosowany do potrzeb gości

Zalety

bardzo blisko do plaży ,miła obsługa

Maciej

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt oceniam bardzo pozytywnie. Rodzina 2+2. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta i pomocna. Generalnie bardzo czysto, chociaż pokój troszkę trącił już myszką. Przydałoby się jakieś odświeżenie. Baseny fajne i dużo leżaków. Jedzenie smaczne i różnorodne. Pokój z dwoma sypialniami więc tutaj duży plus. Wieczorami różnego rodzaju pokazy i występy. Bezpośrednio przy plaży więc nie było problemu jak dzieciaki chciały raz w morzu a za chwilkę w basenie się popluskać. Polecam

Zalety

*Super obsługa *Czysto *Smacznie

Wady

*Pokój potrzebował odświeżenia

Pobyt - Sierpień 2025

Pokój był czysty, codziennie sprzątany. Obsługa hotelu bardzo miła.

Zalety

Hotel jest położony w spokojnej okolicy. Lodówki z wodą i ayranem na każdym kroku.

Wady

Głośna muzyka od rana do późnego wieczora.

Kornelia

Pobyt - Lipiec 2025

9 dniowy pobyt w hotelu Crystal uważamy za bardzo udany. Przestronny pokój, pyszne jedzenie, świetna strefa basenowa, gdzie znalazły się atrakcje zarówno dla 11, jak i 6 letniego dziecka. Mimo upałów przekraczających 40 stopni obsługa uwijała szybko i sprawnie. Na ogromny plus zaliczam wieczorne show - żaden z pokazów się nie powtórzył, wszystkie były naprawdę na wysokim poziomie. Nie mieliśmy żadnych problemów żołądkowych, woda butelkowana bez problemu dostępna w lodówkach na terenie obiektu. Blisko do bazarku i sklepów spożywczych, gdzie można kupić produkty w cenach takich jak dla lokalnej ludności.

Zalety

Możliwość wyboru między basenem i morzem (hotel zlokalizowany przy plaży), fantastyczne pokazy, pyszne jedzenie (zwłaszcza podczas tematycznej tureckiej kolacji okraszonej muzyką na żywo).

Andzelika

Rewelacyjny!!!😀 Żadnych wad same zalety. W stu 100% polecam hotel

Grzegorz

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel w dzielnicy Belek - Bogazkent czyli tej najbardziej oddalonej od lotniska wiec najdłuzej ze wszystkich telepiesz się w autobusie i w jedną i w drugą , ale atrakcje hotelu na pewno ci to zrekompensują , my jesteśmy bardzo zadowoleni , dzieciaki powiedziały że za rok to też ten sam hotel poproszą wiec jest to dla mnie wyznacznik że im się podobało

Zalety

Bardzo ładny obiekt , my wybieraliśmy głownie pod kątem dzieci i jest tam dla nich atrakcji co nie miara , bardzo fajne animacje gry i zabawy , ćwiczenia również w wodzie ale nie oszukuj się że schudniesz bo jedzenia jest nie do przejedzenia , restauracja główna śniadanie 7-11 a już od 12:30 do 14:30 serwują obiad dłuższa przerwa do kolacji bo od 18:30 do 21:30 ale wtedy działają bary z przekaskami , kebabami , burgerami , gozlemami , goframi , lodami , owocami - kosmos jeżeli chodzi o jedzenie

Wady

Pokoje są chyba najsłabszym punktem hotelu , na pewno nie zasługują na miano 5 gwiazdkowych - my mieliśmy pokój 2+2 Family z łóżkiem piętrowym dla dzieci , może komuś pasuje , mnie nie bardzo , poza tym wymagał odświeżenia , pokój mi się po prostu nie podobał , ale byliśmy w nim na tyle krótko bo wychodziliśmy o 9 wracaliśmy o 22 wic tragedii nie było , ale to uważam że jest zdecydowanie do poprawy

Pobyt - Lipiec 2025

Najlepszy w jakim dotychczas byliśmy, wszystko to co w innych jest za dopłatą tutaj jest darmowe. Animacje naprawdę super, nie codziennie nudny animator i ciagle to samo, tutaj raz muzyka na żywo, karaoke, dyskoteki z laserami itp, pokazy na bmx, rolkach, motorach w kuli... Polecam ‼️

Zalety

Oferta all inclusive bardzo mocno rozbudowana Animacje Posiłki

Wady

Plaza, szybko jest głęboko a do tego sam piasek a właściwie piasek - żwirek

Daria

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel położony blisko lotniska. Transfer klimatyzowanym busem do hotelu ok. 40 km trwał ok godziny. Po przyjeździe 6:30 dostaliśmy opaski i o godzinie 7:00 mogliśmy już pójść na śniadanie. Pokój otrzymaliśmy po godz. 9:00 mimo, że check in był od godziny 14:00. Hotel przepiękny, na jego terenie są sklepy. Pokój czysty, codziennie sprzątany i codziennie uzupełniana lodówka. Suszarka do włosów na wyposażeniu, Ręczniki w łazience oraz na leżaki dostępne dla gości hotelowych. Duży przedział czasowy otwarcia restauracji: śniadanie do 11:00, obiad do 14:30, kolacja do 21:30. Jedzenie różnorodne, świeże i smaczne. Każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa bardzo zaangażowana i perfekcyjna. Istny raj dla dzieci. Kilka basenów otwartych, jeden kryty, wodny plac zabaw. Klub kids zone- można zostawić dziecko pod opieką animatorów i np skorzystać z masażu. Codziennie animacje, muzyka na żywo. Byliśmy zaskoczeni, że po check out mogliśmy nadal korzystać z restauracji i atrakcji hotelowych. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel wart swojej ceny. Będziemy polecać znajomym.

Zalety

Dobre jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci, czystość, zaangażowana obsługa, animacje. Możliwość korzystania z restauracji i atrakcji hotelowych do samego końca

Wady

Dość długi transfer powrotny. Autokar zbierał ludzi z pobliskich hoteli. Samolot mieliśmy o 21:35 a z hotelu wyjechaliśmy o 15:10.

Krystian

Pobyt - Lipiec 2025

Super hotel! Pokoje czyste, codziennie sprzątane, braki uzupełniane, bardzo miła obsługa. Ogromny wybór smacznego jedzenia i picia. Szczerze polecam gdyż sam chętnie tam wrócę.

Zalety

Wszędzie jest w miarę blisko i na plażę i na baseny a także do sklepów i straganów. Jedzenie wyśmienite.

Pobyt - Lipiec 2025

caly pobyt w tym hotelu byl bardzo udany ! . obiekt bardzo dobrze zadbany, czysto, codziennie sprzatane. jedzenie bardzo dobre. codziennie pelno atrakcji, nie da sie nudzic , polecam 10 /10

Zalety

pyszne jedzenie

Norbert

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel naprawdę super! Dla rodzin z dziećmi. Jedzenie różnorodne, tematyczne kolacje, śniadania każdego dnia te same. Snack bar i inne przekąski dostępne od 10:00 do 18:00. Bar przy basenie czynny 24h. Lounge bar do 24:00. Barmani robią super robotę! Kilka basenów w tym jeden wewnątrz. Zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych. Plaza hotelowa z leżakami i barem z soft drinkami. Sporty wodne za dodatkową opłatą. Pokoje sprzątane codziennie. Teren wokół hotelu i wewnątrz zadbany, sprzątany na bieżąco. W restauracji kelnerzy odrazu sprzątają jak tylko coś wyląduje na podłodze. W hotelu kawiarnia bezpłatna, dyskoteka. Salon gier dodatkowo płatny. Kilka sklepów. Codziennie show na bardzo wysokim poziomie. Po wieczornym występie tańce przy muzyce granej przez kapelę na żywo. W hotelu głównie Polacy, Niemcy, Anglicy i Rosjanie (koncentrują się głównie przy jednym z basenów). Okolica bardzo spokojna.

Zalety

Jedzenie, czystość, infrastruktura, show wieczorne

Wady

Obecność gości z Rosji, brak zakazu palenia w miejscach publicznych co daje się odczuć szczególnie podczas wieczornych występów kiedy dużo osób pali pośród innych gości w tym dzieci

Pobyt - Czerwiec 2025

Miła i zaangażowana obsługa - w barze, na stołówce. Czystość na wysokim poziomie, naczynia na stołówce na bieżąco sprzątane. Duży wybór jedzenia pyszne kolacje zwłaszcza turecka i snack bar - dania z karty naprawdę smaczne. Animacje - tak jak już pisano rewelacja. Załączam zdjęcia z pokazu który 2 lata temu oglądałam z dziećmi w cyrku - sztos! Obiekt raczej kameralny, fajne animacje w dzień np turniej w rzutki. Aqua aerobik z trampolinami i rowerkami w wodzie - sztos! Super drinki. Plaża zwyczajna otoczenie hotelu nieciekawe. Busem można podskoczyć do belek. Ogólnie polecam rodzinom z dziećmi!

Zalety

Bardzo miła i bardzo zaangażowana obsługa. Kameralnie, hotel jest kompaktowy tuż przy plaży. Czystość, dobre jedzenie. Doskonałe animacje

Wady

Otoczenie hotelu jest nieciekawe, nie ma gdzie iść na spacer

Patrycja

Pobyt - Maj 2025

Super hotel, czysty i zadbany. Bardzo miła obsługa. Jeśli chodzi o jedzenie to każdy dla siebie coś znajdzie-naprawdę różnorodne. Sklepy 5 minut od hotelu. Polecam wycieczkę na Safari i rejs statkiem po rzece Kanion. Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel, na pewno tam wrócimy z całą rodziną.❤️

Zalety

Piękny teren. Super animatorzy. Kelnerzy bardzo o nas dbali😁Nie trzeba zajmować leżaków jest ich wystarczająco.

Wady

Nie mam się do czego przyczepić 😁

Tomasz

Bardzo dobry serwis i obsługa. Pokój przestronny czysty, codziennie sprzątany - na bieżąco uzupełniany minibar. Świetne położenie hotelu- spacerkiem do centrum. Hotel ma bezpośredni dostęp do plaży i fajnego, drewnianego molo. Na szczególne wyróżnienie zasługuje serwis żywieniowy. Pogardę menu zarówno w restauracji głównej, ale również całodzienny katering przy basenach.

Zalety

Jakość jedzenia i serwis napojów. Miła i życzliwa obsługa

Wady

Z racji udogodnienia i strategie hotelu jest on rekomendowany dla rodzin z dziećmi. Dzieciaków jest naprawdę dużo. Niesie to za sobą nieco uciążliwego hałasu.

Patryk

W hotelu było wszystko czego potrzeba rodzinom z dziećmi. Bez problemów z zakwaterowaniem. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, mini bar również na bieżąco uzupełniany. Żadnych dodatkowych dopłat do wifi czy sejfu. Kilka lokalizacji barów oraz restauracji gdzie można zjeść posiłki. Mnóstwo leżaków, bez problemu w środku sezonu szło znaleźć 2-3 leżaki bez wcześniejszej rezerwacji. Super zjeżdżalnię dla dzieci w każdym wieku. Restauracje, bary, baseny, morze i plaża wszystko obok siebie w niedalekiej odległości.

Zalety

Restauracje Bary Baseny Plaża hotelowa

Aleksander

Super hotel super obsługa super jedzenie super baseny bardzo polecam

Zalety

Wszystko

Crystal Family Resort