Dafni Plus

Hotel był świetny. Dostaliśmy ładny, czysty pokój. Codziennie sprzątano pokój i wymieniano ręczniki. W hotelu było cicho i spokojnie. Naszym zdaniem wyżywienie było bardzo dobre i różnorodne. Z hotelu jest wszędzie blisko: na plażę, do sklepików a nawet na wtorkowy targ.

Hotel kameralny nie za duży, czyste pokoje sprzątane codziennie, jedzenie świeże chociaż trochę monotonne. Super lokalizacja blisko morza. Dzieci bardzo mile widziane. Obsługa przemiła i pomocna. Bardzo Polecam.

Hotel okazał się świetnym wyborem. Obsługa była zawsze uśmiechnięta, pomocna i dbała o gości, a czystość zarówno w pokojach, jak i w częściach wspólnych była na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie smaczne, świeże i różnorodne – każdy mógł znaleźć coś dla siebie, zarówno na śniadanie, jak i na kolację. Samo miasteczko jest bardzo urokliwe. Wieczorami sporo się dzieje – można pospacerować, wypić kawę lub drinka i poczuć lokalny klimat. Plaża znajduje się bardzo blisko hotelu, jest kamienista, ale morze czyste i idealne do kąpieli. Przy basenie działa bar, jednak napoje są tam dodatkowo płatne. W lobby natomiast goście mają do dyspozycji piwo, wino i brandy. Cały pobyt był naprawdę udany i spełnił nasze oczekiwania. Hotel zdecydowanie wart polecenia – z przyjemnością wrócilibyśmy tu ponownie!

Hotel bardzo średni. Pokój mały dla 4 osób, łazienka bardzo mała i ciasna. Nie jestem wymagająca jeśli chodzi o jedzenie, ale wybór był bardzo mały. Wersja all inclusive dotyczyła restauracji, bar przy basenie był płatny, tylko lody były w wersji all. Aby napić się czegokolwiek przy basenie należało się ubrać i podejść do restauracji. Pokoje sprzątane codziennie, obsługa hotelu uprzejma. Plaża blisko, jednak kamienista i buty do wody są konieczne. Leżaki i parasole płatne. Wynajęliśmy samochód w hotelu ponieważ cena taka sama jak w miasteczku. Można pozwiedzać, piękne góry, Meteora i kilka innych ciekawych miejsc. Pięć kilometrów dalej jest plaża piaszczysta, bardzo ładna, jednak bardzo dużo ludzi. Jeżeli ktoś chce wypocząć na plaży bez zwiedzania to zdecydowanie nie polecam Grecji, dużo lepsza infrastruktura w Turcji czy Tunezji.

Hotel kameralny z pysznym jedzeniem, niewielki basen ale bliskość do morza. Obsługa super każdy przyjaźnie nastawiony i chętny do pomocy. Pokoje przyjemne czyste i zadbane.

Nazwa  Dafni Plus
Miejsce  Grecja / Riwiera Olimpijska / Leptokaria
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, bez paszportu, parking

Plaża z widokiem na masyw Olimpu

Bliskość Parku Narodowego Olimp i Litochoro

Spokojna promenada z tawernami i kawiarniami

Dogodne połączenie kolejowe z Salonikami

4.9

Wyświetlono 32 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tadeusz

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Hotel jest dobrze położony. Jest bardzo blisko do plaży, do ulic z butikami i sklepami z pamiątkami, do supermarketu a nawet do ulicy handlowej za torami. Praca pań sprzątających jest na wysokim poziomie. Hotel jest bardzo czysty. Cały personel poczynając od pokojówek, obsługi restauracji i kuchni i baru przy basenie i kończąc na na recepcji jest uśmiechnięty, pomocny i sympatyczny. Chyba dużą zasługę w stworzeniu tej miłej atmosfery ma pan menager. Czuliśmy się jak byśmy byli u rodziny.

Wady

Jedna rzecz: za głośna muzyka w barze przy basenie.

Daria

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Czystość, dbałość, blisko morza, miła obsługa.

Wady

Brak placu zabaw, poza basenem dzieci nie mają za bardzo co robić.

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Bliskość plaży, czystość, miła i pomocna obsługa, smaczne jedzenie,

5.3
Bogusia

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Obsluga, czystość

Wady

Brak atrakcji, mały pokój i łazienka, jedzenie bardzo monotonne a jestem niewymagająca, płatny bar przy basenie

Pobyt - Lipiec 2025

Gosia

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel bardzo ładny i czysty. Bardzo dobre jedzenie oraz pyszne lody. Jedyny minus to zbyt mały asortyment drinków oraz to, że butelka wody dodatkowo płatna.

Rozalia

Pobyt - Czerwiec 2025

Super hotel kameralny ale zadbany jedzono pyszne gorąco polecam

Zalety

Czysto miła obsługa dobra lokalizacja

Jakub

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt oceniam średnio, niestety minusy przeważają nad plusami

Zalety

- lokalizacja - jedzenie było ok. - czystość

Wady

- mało i niezróżnicowane jedzenie - drinki - obsługa nie pozwoliła sobie nawet drożdżówki wziąć na wycieczkę - to all inclusive to raczej w wersji light, tak to traktowali jak gorszego klienta - nie można było wziąć jedzenia ani picia w szklankach nad bar basenowy (chyba że się zamówiło za dodatkową opłatę z baru) - wyłączali światła na basenie, żebyśmy za długo nie siedzieli.

Norbert

Pobyt - Czerwiec 2025

Pokoje czyste łazienka sprzątana ze starannością basen codziennie sprzątany

Zalety

Wyróżnia się spośród okolicznych hoteli dbałością o zadowolenie turystów z wypoczynku w pokojach przy basenie oraz w otoczeniu budynku hotelu

Wady

Nie mam zastrzeżeń

1.0
Daniel

Pobyt - Czerwiec 2025

Unikać tego miejsca to nie tylko moja opina a wszystkich gości którzy już gdzieś byli

Zalety

Nic

Wady

Basen mały suedzac tam wdychasz spaliny samochodowvodzieliny od ulicy kwiatkami w doniczkach jedzenie beznadziejne brak masła pieczywo ciemny i jasny chleb tostowy zero bułek zero owoców zero alkoholi poza brandy i uzo piwa nawet nalac nie potrafią sama piana wakacje za karę zero strakcji basen do 19 idziesz na obiad wracasz i nie masz leżaka zabierają ręczniki ludzie zamawiali pizze bo byli głodni zero przekąsek no niestety tragedia jedzenie zimne to samo przez tydzień

Marek

Pobyt - Czerwiec 2025

Miło i kameralnie. Bez tłumów. Można super wypocząć.

Renata

Hotel dbający bardzo o czystość w pokojach jak i na całym obiekcie . Cała obsługa hotelu przesympatyczna i uczynna .

Zalety

Super położenie . Niby w centrum ale cisza i spokój . Przejdziesz ok 5 minut i masz sklepy , knajpki , morze .

Wady

Bardzo słabe śniadania . Mimo że naprawdę nie jestem osobą wymagającą to niestety po trzech dniach tego samego zestawu śniadania ( jajko sadzone , jajecznica ,pomidor , ser żółty ) chciało się czegoś innego ale niestety tak do końca pobyty . I wielki minus jeśli chodzi o bar przy basenie . Był on płatny . Trzeba było chodzić do hotelu gdzie była stołówka tam znajdował się mini bar . Aaa jeśli ktoś nastawia się na spożywanie alkoholu to kiepski wybór- brendy , uzo , piwo i wino

Adrian

Jedzenie bardzo , pokoje czyste i sprzątane na bieżąco, obsługa miła i uczynna. Jedyny minus to to , że po drinki trzeba chodzić do głównej restsuracji a nie ma ich przy basenie w barze . Ogólnie polecam.

Zalety

Bliskość do plaży

Max

Hotel kameralny, dość nowy, zadbany. 2 godziny drogi od lotniska z Salonik. Ładny basen niestety czynny tylko do 19.00. Praktycznie w centrum miejscowości. Leptokaria ładna ale nie ma żadnych dyskotek, nie ma promenady w otoczeniu palm. Plaża bardzo brzydka zawalona płatnymi leżakami. Kamienista. Dużo lepsza jest w Platamos kawałek dalej. Miejscowości nie polecam. Hotel moze byc chociaż jest wiele do poprawy.

Zalety

Położenie, czystość, obsługa, basen.

Wady

All inclusive to chyba mini bo jedzenia bardzo mały wybór. Z pieczywa tylko 2 rodzaje chleba brak bułek. Owoce morza były 1 raz w ciągu tygodnia. Nigdy nie ma frytek pizzy naleśników omletów.. Ciasta max 2.rodzaje. Zupa tylko jedna. Drinki tylko ouzo i Brendy. Wino i piwo. To tyle. Do 22ej i to w hotelu. Przy basenie wszystko płatne. Dziwne. W łazience brak ścianki przy prysznicu. Po kąpieli cała łazienka ochlapana. Na balkonach nie posiedzisz bo agregat od klimatyzacji dmucha gorącym w twarz!

Mariusz

Bardzo dobra lokalizacja - blisko morza, centrum miasta, stacji kolejowej. Obsługa pomocna i bardzo uprzejma. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie smaczne. Basen idealny dla dzieci.

Zalety

Spokojna, miła atmosfera, położenie idealne do zwiedzania okolicznych atrakcji.

Iza

Hotel kameralny z bardzo miłą obsługą. Czysto. Jedzenie smaczne i w dużych ilościach.

Zalety

Wielkość hotelu, lokalizacja i miła obsługa.

Wady

Za mała ilość miejsca przeznaczona na prysznic.

5.7
Tomek

Pobyt ogólnie pozytywny. Najważniejsze, że było CZYSTO, co nie jest oczywistością w Grecji. Jedzenie raczej mierne i all inclusive raczej średnie: napoje z proszku, wino słabe.

Zalety

Ładny, położony blisko plaży i blisko miasteczka, czysty

Wady

Słabe jedzenie

Kamil

Hotel bardzo przyjemny. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Blisko do plaży i sklepów. Obsługa bardzo miła.

Zalety

Dobrze jedzenie (choć nieco powtarzalne), miła obsługa, czysto. Budynek nowy. Blisko do plaży, sklepów, restauracji.

Wady

Basen czynny tylko w godzinach 9-18. W nocy byłoby przyjemnie się pokąpać.

Kamil

Hotel w świetnym położeniu tuż przy samym morzu i plaży, blisko dworzec kolejowy, możliwość pojechania do Salonik czy Aten. W okolicy kilka wypożyczalni aut. Jedzenie w formie all inclusive jest podawane w formie bufetu. Trzeba przyznać, że obsługa starała się by co dzień było coś różnorodnego. Obsługa bardzo miła i pomocna, pokoje czyste, sprzątane codziennie, pościel wymieniania co 2 dni i ręczniki. Klima sprawna w każdym pokoju. Nasz pobyt tutaj uważam za bardzo udany i hotel jest jak najbardziej godny polecenia dla innych.

Zalety

Świetne położenie niedaleko morza, bardzo miła i pomocna obsługa hotelu.

Wady

Mały basen

Hotel uważam że za kameralny, pokoje czyste, obsługa bardzo miła i pomocna

Zalety

Blisko do plaży, czysty basen, miła obsługa i pomocna bardzo fajna okolica

Wady

Uważam że jedzenie mogło by być bardziej urozmaicone, brak możliwości brania napoi z baru przy basenie trzeba chodzić do restauracji nie jest to daleko ale ciut uciążliwe gdy siedzi się na basenie

Dafni Plus