Daima Biz Resort

3.5

Ogolenie cały hotel ok. Pokoje już troszkę gorzej wypadają. Wymagają odświerzenia. Po przybyciu do pokoju nie był on sumiennie przygotowany dla nowych wczasowiczów. Były widoczne pozostałość po wcześniejszych przebywających. Łazienka nie najgorsza. Minusem grzyb pod prysznicem.

Sierpień 2025 - 2 osoby dorosłe oraz dziecko. Hotel zasługuje na maksymalnie 3 gwiazdki. Pokoje ładne, choć łazienka niestety bardzo brudna. Ekipa sprzątająca pojawiała się praktycznie codziennie, mopowała podłogę oraz ścieliła łóżka. Niestety nie uzupełniała mini barku w wodę mineralną. Główna stołówka przepełniona , brakowało sztućców , szklanek , talerzy , miejsc, bez klimatyzacji. Jedzenie w miarę ok, dla każdego coś się znajdzie i nikt nie powinien wyjść głodny. Polecamy stołówkę na 1 piętrze, mniejsze menu ale czyściej i spokojniej. Aquapark ok, jedyny minus, że nie tylko dla gości hotelowych lecz także dla osób z poza hotelu. Leżaki dostępne z rana i w okolicach obiadu. Woda w basenie słona. Bar i przekąski dla gości hotelowych także dostępny na terenie aquaparku, w wyznaczonym miejscu. Barmani bardzo mili i przyjaźnie nastawieni.Wszystkie inne sklepiki, fast foody, lody dodatkowo płatne. Plaża ładna , czysta i zawsze znajdzie się leżak, tutaj na plus. Animacje w języku tureckim oraz rosyjskim, tak jak większość gości. Sami Rosjanie oraz Turcy, mało Polaków oraz innych narodowości. Słabe Wifi - tylko w lobby.Hotel dla osób mało wymagających, niestety nie polecamy !

Hotel stary, zaniedbany, śmierdzącym brudny. Pokoje zapleśniałe, a w szczególności te z basenem przy pokoju. Jedzenie średnie, monotonne.

Hotel duży z licznymi atrakcjami ale niestety swoje lata świetności ma już dawno za sobą, nie wiem czy zasługuje nawet na 4 gwiazdki, przydałby się generalny remont, byliśmy 5 nocy w pokoju i nie udało się nam nawet doprosić o umycie podłogi a już nawet nie wspomnę o zmianie pościeli, jedzenie w zasadzie codziennie to samo bez smaku, okolica nie ciekawa nie ma tam dosłownie nic

Hotel adekwatny co do ceny 5 gwiazdek ja dałabym 3 Polskie. Wyjazd rodzinny 2+2. Dla nas dorosłych brakowało wieczorków po polsku, dla dzieci brak animacji +10 lat. Obsługa ok mogą ćwiczyć angielski. Jedzenie różnorodne każdy coś dla siebie znajdzie. Klimatyzacje w pokojach działają. Dla rodzin z dziećmi polecam na parterze z dostępem do basenu 130 cm za 70 Euro dopłaty. Polecam piękna okolica 🏝️☀️

Nazwa  Daima Biz Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Aquapark - 5 basenów, w tym 2 baseny dla dzieci i basen z 7 zjeżdżalniami

Przyjemne baseny hotelowe

Dużo udogodnień dla dzieci: plac zabaw, mini klub oraz junior klub (od 4 do 12 lat), animacje, brodzik, opiekunka (na życzenie i

Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze

3.5

Wyświetlono 142 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Edyta

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Teren wokół hotelu, ładne lobby, duży basen i brodzik.

Wady

Brak cienia dla dzieci na pracu zabaw. Nie jest sprzątany, córka wbiła sobie kolec z drzewa rosnącego obok. Mini klub w aquaparku wygląda jakby był w nim przetrzymywani jeńcy. Pokoje nie są sprzątane regularnie.

Patryk

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

- miła obsługa - aqua park - zjeżdżalnie dla dzieci

Wady

- brudno - łazienka mega brudna - aqua park dla gości z zewnątrz - przepełniona maksymalnie stołówka ( brak miejsc, talerzy, szklanek, sztućców ) - leżaki połamane

2.3
Kinga

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Hotel nie jest godny polecenia. Nie powinien się znajdować w ofercie dla Europejczyków.

Wady

Wszystko.

3.9

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Jedna zaleta to dobrze rozbudowany aquapark

Wady

Nikt nie sprząta w pokojach

Paulina

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Baseny i aquapark z czystą oraz ciepła woda. Polecam herbatkę przepyszna. Całodniowy dostęp do żywności.

Wady

Mogliby lepiej dbać o czystość

Kamil

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel wymaga odświeżenia. Pokoje, budynek oraz aquapark jest już trochę zniszczony. Pracownicy starają się utrzymać czystość, codziennie ktoś sprzątał pokój. Cała obsługa hotelu jest miła i obsługują z uśmiechem.

Zalety

Dostęp do kilku basenów. Dzieci nie mogą narzekać na nudę. Baseny, boisko, aquapark że zjeżdżalniami oraz bezpośredni dostęp z hotelu do morza. Jedzenia było dużo ale menu dla dzieci trochę słabe większość potraw była pikantna. Cisza w pokoju.

Wady

Przydałby się remont budynków z pokojami. Po przyjeździe pokój nie był dokładnie sprzątnięty.

Krzysiek

Pobyt - Lipiec 2025

Polecam serdecznie! Stosunek jakości do ceny super! Blisko plaża i aquapark, świetne jedzenie i animatorzy! Pokoje czysciutkie, sprzątane w każdy dzień, klimatyzacja działa bez zarzutów, serdecznie polecam

1.0
Martyna

Pobyt - Lipiec 2025

Jeśli się zastanawiasz to szukaj dalej! Bród smród i oczywiście Polak jakby osoba 2 kategorii! Hotel nastawiony głównie na Rosjan. Pokój był poprostu brudny, jakby byli zaskoczeni ze ktoś miał rezerwację. Sama przejechałam szafki ścierką to wszystko czarne. Pokój zawilgocony czuć było pleśń i w łazience kanalizacja smierdziała. Zlewy zatkane a zapleśniały silikon był wszędzie. Sprzęty i meble się rozpadały. Sejf nie działał a "zestaw do kawy " to ściema. O reczniki prosiłam się dwa dni i już nie wspomnę o papierze toaletowym. Jedzenia było sporo codziennie się coś zmieniało i nie dało się tego przejeść ale.... 3 dnia kierownik sali chwycił mnie i powiedział ze jestem z Polski i mam jesc na pietrze i tu moje zdziwienie gdy zobaczyłam mała zamknięta salę z 1/10 wyboru jedzenia co na glownej sali ( więcej się tam nie pojawiłam bo po to placiłam nie małe pieniądze) chcialam jesc kolacje z widokiem na góry i zachód słońca! Na całym terenie hotelu żyły koty wieczorem smierdział wszędzie koci mocz. Hotel swoje lata świetności ma już dawno za sobą. Świetny aqłapark i mimo że hotel miał 99% zajętych pokoi i mogli wchodzić ludzie z zewnątrz to zawsze znalazlam wolny leżak.

Zalety

Basen należący do pokoju. Wybór jedzenia w głownej sali.

Wady

Syf i brud

4.7
Daniel

Pobyt - Lipiec 2025

Ogólnie to hotel dla turystów niewymagających/średnio wymagających. Gościliśmy w lepszych hotelach w Turcji w porównywalnej cenie. Hotel nastawiony na rosyjskich gości i brak znajomości angielskiego przez obsługę czasami był irytujący. Na plus na pewno darmowy mega aquapark. Ale dostęp do niego mają również goście zewnętrzni przez co jest stały tłok i kolejki. Budki i sklepy na terenie aquaparku dodatkowo płatne i to srogo. Obok jest strefa należąca do gości hotelu i tam przekąski i drinki za free. W sąsiedztwie aquaparku prowadzone animacje...w większości po rosyjsku. Plaża żwirowa, 500m od hotelu, leżaki dostępne, z ręcznikami nie ma problemu. Na terenie plaży skocznia do wody dodatkowo płatna. Basen hotelowy czysty, woda ciepła. Poranne animacje w postaci aquaaerobiku i piłki wodnej. Stan techniczny hotelu nie licuje z pięcioma gwiazdkami w żadnym calu. Hotel czas świetności ma już za sobą. Sanitariaty, meble, pościel, posadzki już odciśnięte czasem użytkowania. Czystość i troska o jej dbanie na poziomie średnim. Pomimo wywieszonej plakietki z prośbą o posprzątanie pokoju przez 12 godzin żadna ekipa się nie pojawiła. Jak sprawa została zgłoszona na recepcji ekipa wpadła - coś tam ogarnęła, pościli nie wymieniła, zabrała nam wszystkie ręczniki i szampony. Walczyć trzeba było dalej. Posiłki...raczej standard turecki z naciskiem na monotonność i zimne potrawy które z definicji powinny być ciepłe. A'la Carte - coś co przysługuje gościom raz na pobyt nie ma tu miejsca. Pomimo kilkudniowej konsultacji z recepcją i zapewnieniem, że jednak kolacja się odbędzie, w dniu wyjazdu (godzinę przed wyjazdem) okazało się, że nikt z nikim się nie dogadał z obsługi hotelowej i goście hotelowi którzy rezerwowali Ala Carte nie doczekali tego. Okolica...w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu masa przydrożnych sklepów. Jest w czym wybierać. W odległości ok. 7km polecam wycieczkę do Kemer. Tutaj już przesyt tureckiego handlu. 6 godzin trzeba zarezerwować żeby przejść przez sklepy w centrum. Transfer z lotniska ok. 1,5h. Okolica przepiękna. Góry łączące się z morzem to coś wyjątkowego. Z wycieczek fakultatywnych to polecam rejs statkiem po zatoce - start z portu w Kemer. Reszta wycieczek to dalekie eskapady. Np. na rafting wycieczka prawie 3h w jedną stronę aż za Antalye. Ogólnie pobyt zaliczamy do średnio udanych. Spodziewaliśmy się czegoś lepszego.

Zalety

-aquapark -bliskość do morza -stosunkowo szybki transfer z lotniska

Wady

-posiłki -stan techniczny wyposażenia -czystość -brak A'la Carte -brak znajomości angielskiego przez obsługę hotelową

Ernest

Pobyt - Lipiec 2025

Jak dla mnie super spędzony czas. Zjeżdżalnie są mega. To miejsce idealne dla rodzin z dziećmi młodszymi ale i starszymi. Jedzenie mi bardzo smakowało i było go dużo. Nikt głodny nie wyjdzie. Pracownicy bardzo pracowici i uczynni, ale praktycznie nie mówią po angielsku. Ale to akurat w niczym nie przeszkadza. My pokój mieliśmy Czysty i nie było się do czego przyczepić. Jedyny minus to ta mentalność w większości Polaczków, a mianowicie psy ogrodnika! Zajmują leżaki na całe dni zostawiajac rzeczy czy ręcznik, sami nie korzystają a drugiemu nie dadzą. I te nakładanie jedzenia w opór wiedząc, że się nie zje. No ale to już kultura osobista każdego z osobna. Ogólnie dla mnie Resort na Plus! Wakacje udane, choć zdaję sobie sprawę, że nie jest to hotel dla wymagających ludzi.

Zalety

Zjeżdżalnie, duża ilość barów, logistyka, położenie.

Wady

Brak reakcji pracowników na rezerwowanie leżaków. Komunikacja języka angielskiego.

Nikola

Pobyt - Lipiec 2025

uwazam ze hotel jest jak najbardziej w porzadku, pokoiki tez, obsluga poprostu świetna. każdy potrafi rozmawiać w języku angielskim na wysokim poziomie. jedyne czego mogłabym się doczepić to jedzenia, niestety mi i mojemu partnerowi nie przypadło zbytnio do gustu, lecz po rozmowie z innymi polakami będącymi w tym samym terminie, stwierdzilismy ze to chyba przez naszą wybredność haha, co by nie mowic jedzenia bardzo duzo i codziennie cos sie zmienialo. animatorzy- super codziennie na show time muzyka na zywo lub konkursy, w ciagu dnia caly czas jakies gry , zabawy, caly czas cos sie dzialo. uwazam pobyt w tym hotelu za naprawde fajny, co do innych opinii nie bojcie sie bo ja ani moj patrner zadnych karaluchow myszy i szczurow tam nie widzielismy🤣 jesli planujecie swoj pobyt w tym hotelu to spokojnie sie decydujcie bo nie pozalujecie.

Adam

Pobyt - Czerwiec 2025

Szczerze opowiedziawszy hotel z nóg nie zwala ale za 2.3 tys można tydzień odpocząć bo pogoda nagradza wszystko ale pokoje są zaniedbane, np. stare patyczki do uszu leżące w toalecie na ziemi po poprzednich gościach czekają na przyjazd nowych. Klimatyzacja więcej wyje niż daje chłodu a do tego jest zagrzybiala. Posiłki w kółko te same i zimne a wybór jest trochę większy niż na rodzinnym obiedzie ale to wszystko zależy od tego kto co lubi. Basen czysty, zadbany. Blisko plaża i atrakcje dla dzieci na plus. Plaża kamienno Żwirowa bez dobrego klapka wejscie do wody wymaga poświęceń.

Zalety

Blisko plaża, atrakcje dla dzieci

Wady

Zaniedbany,

Marzena

Pobyt - Czerwiec 2025

Super , byliśmy ze znajomymi i wszyscy bardzo zadowoleni

Zalety

Zjeżdżalnie, basen , pokój z basenem

Wady

Często zepsute automaty do kawy

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel godny polecenia. Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. W pokoju na na powitanie patera owoców, kapcie, zestaw kosmetyków itp., lodówka uzupełniana codziennie wodą. Jedzenie bardzo dobre, blisko do sklepów, bazaru. Pokój rodzinny świetny, podzielony na dwa. Profesjonalna obsługa, pyszne drinki, jedzenia bardzo dużo, różnorodne, smaczne, każdy znalazł coś dla siebie, dzieci nie chodziły głodne. W beach barze codziennie frytki, pizza itp... Aquapark świetny. Plaża prywatna, czysta. Wifi działało w pokojach. Na pożegnanie kolacja w restauracji na najwyższym piętrze i prezenty typu torebka. My chętnie wrócimy.

Zalety

Jedzenie dobre, super drinki, aquapark, miła obsługa.

Wady

Czystość w pokojach, sprzątane powierzchownie. Niby podłoga myta, a stopy po jej przejściu brudne. Animacje po rosyjsku.

4.7

Pobyt - Maj 2025

Hotel najlepsze lata ma za sobą. Nie zasługuje na 5*, maksymalnie3*. Pokoje zaniedbane, meble zniszczone, na ścianach pleśń. Opis oferty i zamieszczone zdjęcia odbiegają od rzeczywistości. Obsługa miła, ze zrozumieniem przyjmowała uwagi, ale ich nie realizowała.

Zalety

Położenie blisko do centrum i do Kemer, duży basen, aquapark, dużo leżaków

Wady

Jedzenie monotonne i często zimne, nieczynna restauracja a la carte, pokoje niesprzątane przez cały pobyt, ręczniki wymieniane nieregularnie, w barach braki alkoholu

4.9
Paula

Teren w okół hotelu piękny, góry, morze. Blisko do Kemer. Sam hotel, wymaga renowacji, odstające płytki, pozdzierana tapeta, brudno w pokojach.

Zalety

Jedyną zaletą tego hotelu były animacje. Siatkówka, dart, zumba, joga. Możliwość skorzystania z tenisa, ping pinga, boiska do piłki noznej, siatkówki.

Wady

Brak uzupełnionego barku na przyjeździe pomimo informacji co powinno się znajdować w nim. Nieczynna nocna restauracja American Bar co przy nocnym przyjeździe/ wyjeździe jest słabe, gdzie widnieje informacja, że bar jest czynny 24:00-3:00. Jedzenie na stołówce ZIMNE. Pokój niezgodny z ofertą, zamiast wanny prysznic. Aqua park czynny tylko dwa dni podczas całego pobytu. Ogólnie nie polecam.

Pobyt oceniamy pozytywnie. Hotel położony w przepięknym otoczeniu gór, plaża kamienista - koniecznie należy zabrać buty do wody. Obsługa bardzo miła i pomocna. Byliśmy na kilkudniowym pobycie na przełomie września i października. Woda w morzu bardzo ciepła, w basenie zimna wręcz rześka, mnóstwo miejsca na leżakach zarówno na plaży jak i na terenie hotelu. Zadbane otoczenie, piękna roślinność, bananowce, kaktusy. Animacje i występy dla dzieci i dorosłych.

Zalety

Bezpłatny aquapark dla malutkich i średnich dzieci oraz dorosłych. Piękna przestrzenna plaża każdy znajdzie dla siebie zaciszne miejsce, widok na góry. Ogromna restauracja na piętrze tylko dla dorosłych. Opcja pokoju z basenem bardzo fajna głębokość 130 cm. Pokoje codziennie sprzątane.

Wady

Stare łazienki, zalatujące wilgocią. W restauracji na parterze jedzenie często letnie nie podgrzewane. W pokoju brak aneksu kuchennego, nie ma czajnika herbaty kawy. Rosyjscy turyści bardzo głośni i nadużywający alkoholu. Brak możliwości samodzielnego nalewania napojów z dystrybutorów typu Fanta, Coca-cola.

Anton

Hotel spoko, obsługa dobra, duzy plus to animacja i aquapark, drinki. Duży minus to jedzenie.

Zalety

Aqua park

Wady

Jedzenie

Aleksandra

Oceniam na 4,5 w skali 1-5 .Pokoje na 3 osoby trochę za małe .Po za tym wszystko nam się podobało.Serdecznie polecam❤️

Zalety

Nad samym morzem . Dużo atrakcji dobra lokalizacja

Wady

Bez wad

Ewelina

Pobyt w hotelu oceniam na dobry. Duży aquapark + baseny. Plaża blisko hotelu wraz z drink barem. Jedzenie monotonne codziennie to samo. Koty skaczące po stołach na których spożywane jest jedzenie.

Zalety

Duży aquapark

Wady

Mógłby być bardziej czysty

Daima Biz Resort