Daima Biz Resort

3.5

Szczerze opowiedziawszy hotel z nóg nie zwala ale za 2.3 tys można tydzień odpocząć bo pogoda nagradza wszystko ale pokoje są zaniedbane, np. stare patyczki do uszu leżące w toalecie na ziemi po poprzednich gościach czekają na przyjazd nowych. Klimatyzacja więcej wyje niż daje chłodu a do tego jest zagrzybiala. Posiłki w kółko te same i zimne a wybór jest trochę większy niż na rodzinnym obiedzie ale to wszystko zależy od tego kto co lubi. Basen czysty, zadbany. Blisko plaża i atrakcje dla dzieci na plus. Plaża kamienno Żwirowa bez dobrego klapka wejscie do wody wymaga poświęceń.

Super , byliśmy ze znajomymi i wszyscy bardzo zadowoleni

Hotel godny polecenia. Bardzo przyjazny hotel, obsługa bardzo miła. W pokoju na na powitanie patera owoców, kapcie, zestaw kosmetyków itp., lodówka uzupełniana codziennie wodą. Jedzenie bardzo dobre, blisko do sklepów, bazaru. Pokój rodzinny świetny, podzielony na dwa. Profesjonalna obsługa, pyszne drinki, jedzenia bardzo dużo, różnorodne, smaczne, każdy znalazł coś dla siebie, dzieci nie chodziły głodne. W beach barze codziennie frytki, pizza itp... Aquapark świetny. Plaża prywatna, czysta. Wifi działało w pokojach. Na pożegnanie kolacja w restauracji na najwyższym piętrze i prezenty typu torebka. My chętnie wrócimy.

Hotel najlepsze lata ma za sobą. Nie zasługuje na 5*, maksymalnie3*. Pokoje zaniedbane, meble zniszczone, na ścianach pleśń. Opis oferty i zamieszczone zdjęcia odbiegają od rzeczywistości. Obsługa miła, ze zrozumieniem przyjmowała uwagi, ale ich nie realizowała.

Teren w okół hotelu piękny, góry, morze. Blisko do Kemer. Sam hotel, wymaga renowacji, odstające płytki, pozdzierana tapeta, brudno w pokojach.

Nazwa  Daima Biz Resort
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Aquapark - 5 basenów, w tym 2 baseny dla dzieci i basen z 7 zjeżdżalniami

Przyjemne baseny hotelowe

Dużo udogodnień dla dzieci: plac zabaw, mini klub oraz junior klub (od 4 do 12 lat), animacje, brodzik, opiekunka (na życzenie i

3.5

Wyświetlono 132 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Adam

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Blisko plaża, atrakcje dla dzieci

Wady

Zaniedbany,

Marzena

Super , byliśmy ze znajomymi i wszyscy bardzo zadowoleni

Zalety

Zjeżdżalnie, basen , pokój z basenem

Wady

Często zepsute automaty do kawy

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Jedzenie dobre, super drinki, aquapark, miła obsługa.

Wady

Czystość w pokojach, sprzątane powierzchownie. Niby podłoga myta, a stopy po jej przejściu brudne. Animacje po rosyjsku.

4.7

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Położenie blisko do centrum i do Kemer, duży basen, aquapark, dużo leżaków

Wady

Jedzenie monotonne i często zimne, nieczynna restauracja a la carte, pokoje niesprzątane przez cały pobyt, ręczniki wymieniane nieregularnie, w barach braki alkoholu

4.9
Paula

Zalety

Jedyną zaletą tego hotelu były animacje. Siatkówka, dart, zumba, joga. Możliwość skorzystania z tenisa, ping pinga, boiska do piłki noznej, siatkówki.

Wady

Brak uzupełnionego barku na przyjeździe pomimo informacji co powinno się znajdować w nim. Nieczynna nocna restauracja American Bar co przy nocnym przyjeździe/ wyjeździe jest słabe, gdzie widnieje informacja, że bar jest czynny 24:00-3:00. Jedzenie na stołówce ZIMNE. Pokój niezgodny z ofertą, zamiast wanny prysznic. Aqua park czynny tylko dwa dni podczas całego pobytu. Ogólnie nie polecam.

Pobyt oceniamy pozytywnie. Hotel położony w przepięknym otoczeniu gór, plaża kamienista - koniecznie należy zabrać buty do wody. Obsługa bardzo miła i pomocna. Byliśmy na kilkudniowym pobycie na przełomie września i października. Woda w morzu bardzo ciepła, w basenie zimna wręcz rześka, mnóstwo miejsca na leżakach zarówno na plaży jak i na terenie hotelu. Zadbane otoczenie, piękna roślinność, bananowce, kaktusy. Animacje i występy dla dzieci i dorosłych.

Zalety

Bezpłatny aquapark dla malutkich i średnich dzieci oraz dorosłych. Piękna przestrzenna plaża każdy znajdzie dla siebie zaciszne miejsce, widok na góry. Ogromna restauracja na piętrze tylko dla dorosłych. Opcja pokoju z basenem bardzo fajna głębokość 130 cm. Pokoje codziennie sprzątane.

Wady

Stare łazienki, zalatujące wilgocią. W restauracji na parterze jedzenie często letnie nie podgrzewane. W pokoju brak aneksu kuchennego, nie ma czajnika herbaty kawy. Rosyjscy turyści bardzo głośni i nadużywający alkoholu. Brak możliwości samodzielnego nalewania napojów z dystrybutorów typu Fanta, Coca-cola.

Anton

Hotel spoko, obsługa dobra, duzy plus to animacja i aquapark, drinki. Duży minus to jedzenie.

Zalety

Aqua park

Wady

Jedzenie

Tomasz

HOTEL ŁADNY, ZJEŻDŻALNIE I BASENY ORAZ SNAK BARY BARDZO DOBRE, OBSŁUGA BARDZO SŁABA, GENERALNIE BRUDNO W POKOJACH, STOŁÓWKA TO HORROR, BRUD I WSZYSTKO ZIMNE

Zalety

ORYGINALNY DESIGN, FAJNE ANIMACJE DLA DOROSŁYCH, OBSŁUGA NA PLAŻY I SNAK BARY CZYSTE I SZYBKIE

Wady

BRUDNO, OBSŁUGA NIE SPRZĄTA POKOI, NIE WYMIENIA RECZNIKÓW, ZIMNE JEDZENIE NA STOŁÓWCE, OBSŁUGA NA JADALNI PRZY JEDZĄCYCH JEŹDZI WÓZKAMI I WYRZUCA RESZTKI DO KOSZY, BRAK SZKLANEK DO HERBATY I FILIŻANEK DO KAWY, NIE DOMYTE TALERZE

Aleksandra

Oceniam na 4,5 w skali 1-5 .Pokoje na 3 osoby trochę za małe .Po za tym wszystko nam się podobało.Serdecznie polecam❤️

Zalety

Nad samym morzem . Dużo atrakcji dobra lokalizacja

Wady

Bez wad

Ewelina

Pobyt w hotelu oceniam na dobry. Duży aquapark + baseny. Plaża blisko hotelu wraz z drink barem. Jedzenie monotonne codziennie to samo. Koty skaczące po stołach na których spożywane jest jedzenie.

Zalety

Duży aquapark

Wady

Mógłby być bardziej czysty

5.7

Nie polecę nigdy i nikomu. Wakacje 2+2 (5 i 13 lat). Hotel dla niewymagających niczego. Zaniedbany, brudny, zniszczone meble, pracownicy w porządku ale wielki kłopot z komunikacją po angielsku. Zagłębie rosyjskie. Restauracja to raczej stołówka; brudne talerze, szklanki, których wiecznie brakowało. Jedzenia sporo ale monotonne i odgrzewane z posiłku na posiłek. Dzieci wakacje przeżyły na makaronie, pancakeach i kurczaku bo resztę dań ciężko było zidentyfikować... Alkohol niezły, barmani mili, z chęcią sami komponowali drinki. Ciężko szukać zalet poza dostępem do parku wodnego, ciepłą wodą w morzu i widokiem na góry. Dla mnie najgorszym elementem byli wszechobecni palacze, w każdym punkcie: na placu zabaw, w restauracji, na plaży, wszędzie i masowo. Palił tłum miejscowych, obsługa, goście hotelu... ale to subiektywne odczucie. Transfer z lotniska późnym wieczorem ponad 2,5 godz przy odległości 55 km!!! Ale tak nam się po prostu "trafiło". Autobus, który po drodze musiał zahaczyć 6 hoteli przed naszym i kierowca, który licząc na napiwek chciał spełniać zachcianki wesołej już grupki pasażerów i zbaczał z trasy szukając marketów, kebabów itp... absurd! ale to już kwestia CoralTravel i przewoźnika a nie hotelu.

Zalety

Położenie: widok na góry i blisko plaży animatorzy: zaangażowani, mili (miejscowi) dostęp do parku wodnego z wieloma atrakcjami przyhotelowy duży basen z brodzikiem i mniejsze przy każdym z budynków

Wady

hotel zaniedbany i brudny jedzenie słabe

Arkadiusz

Super miejsce na tani wypoczynek z dziećmi.Poza basenem i brodzikiem hotelowym dostęp do aquaparku przez podziemne przejście w cenie hotelu,dużo zjeżdżalni dla większych i małych dzieci.

Zalety

Aquapark, jedzenie,obsługa.

Wady

Ma już swoje lata.

Wioletta

Serdecznie Polecam ! piękny kameralny hotel, jedzenie drinki i obsługa na wysokim poziomie. Bogaty kompleks wypoczynkowy przeogromny Aquapark :) nie ma się do czego przyczepić ! Załączam zdjęcia.

Rafal

Lata świetności ma za sobą jednak gorąco polecam. Super obsługa, pyszne jedzenie, ilość basenów, bliskość aquapark, ilość zjeżdżalni, barów. Polecam

Zalety

Ilość zjeżdżalni, uprzejma obsługa, dostępność posiłków, barów.

Wady

Wiek hotelu, pewne uszkodzenia tynków, scian

Bogdan

Idealna kompozycja: morze, basen i aquapark. Dałbym 9 punktów, gdyby nie zimne posiłki. Niestety, hotel nie potrafi zastosować prostych rozwiązań podgrzewania pojemników z potrawami.

Zalety

świetny pakiet rozrywkowy ( dyskoteka, aquapark). Pokoje bez zastrzeżeń.

Wady

Zimne posiłki, sprzątaczki na pokój poświęcają 3 do 4 minut :)

Iwona

Hotel bardzo ładny czysty, jedzenie bardzo dobre aquapark super 🤩 tańce codziennie. Długo będziemy pamiętali te wakacje💛

Zalety

Piękny wystrój

Wady

Troszkę zimna woda w basenie

Paulina

Ogólnie sam obiekt super przemyślany, przestronny, z świetnym zapleczem sportowym. Aquapark mega świetny, we wrześniu już bez większych kolejek. Plaża bardzo fajna. Niestety zbyt mała ilość obsługi lub jakość ich pracy powoduje niestety, że na stołówce jest po prostu po godzinie od rozpoczęcia posiłku brudno, nie wymieniane splamione obrusy, wolne stoliki nie są na bieżąco ogarniane dla kolejnych gości.

Zalety

Przestronne duże pokoje, dla rodziny 2+2 dwa pokoje, dwie łazienki, Zaplecze sportowe , Aquapark

Wady

Brak modernizacji, która już tego wymaga, bałagan

4.9
Tomasz

hotel z zewnątrz piękny, baseny, zjeżdżalnie robią wrażenie, ale wewnątrz szkoda gadać, posiłki które powinny być gorące-zimne, brudno na stołówce, ręczniki w pokoju wymienione dopiero na trzeci dzień po awanturze w recepcji, brak reakcji rezydenta na zapytania sms, długa jest lista minusów, do plusów należy dodać bliskość sklepów i bardzo przystępne w nich ceny. Do tego hotelu już nigdy nie przyjadę i nikomu znajomemu go nie polecę.

Zalety

Baseny, zjeżdżalnie, animacje, snak bar na plaży, dobre drinki

Wady

brudno, posiłki zimne, wszędzie walające się jedzenie, niekompetentna obsługa w recepcji, brak jakichkolwiek informacji ze strony rezydenta o wycieczkach i transferach

3.4
Iwona

Hotel oceniam na 3 * , czystość w hotelu średnia. Musiałam się upominać z mężem aby nam pani posprzątała pokój i dołożyła papier toaletowy. Toalety przy basenie nie były sprzątane codziennie , po 3 dniach brudnych toalet koleżanka zgłosiła to w recepcji że od 3 dni nikt nie mył i nie sprzątał toalet. Brak wifi w pokojach, niby było ale tak słaby zasięg że nie można było nic zrobić. Jedzenie średnie. Codziennie te samo jedzenie żadnych nowości. Dużym minusem było to że przy basenie nie było jedzenia. Trzeba było iść na aquapark około 7 min drogi aby coś zjeść dodatkowego po obiedzie. Obsługa średnia. Przy podawaniu napoi pan odmówił nam podania bo już była dana godzina gdzie zamykają bar przy basenie , staliśmy ponad godzinę w kolejce aby dostać picie i po godzinie stania pan nas nie obsłużył. Nikt za bardzo tam nie znał angielskiego więc ciężko było się z nimi dogadać. Na powitanie nie mieliśmy żadnych napoi w lodówce tak jak było to napisane że będą napoje u nas niestety ich nie było. Telewizor nam zaczął się palić po włączeniu leciał dym na cały pokój. Mąż poszedł zgłosić nikt do nas nie przyszedł , za 3 razem ktoś przyszedł jak już mąż poszedł i powiedział że mają przyjść coś zrobić żeby nam się nie zapaliło nic bo mieliśmy jeszcze dzieci. Także nie polecam

3.3
Rodzina z Trojmiasta

Hotel zasługuje na max 3 gwiazdki. Wszędzie brud, rozpadające się elementy (ściany, szafki, kafelki w łazience, drzwiami wejściowymi do pokoju trzeba trzaskać żeby je zamknąć). Główny basen w hotelu brudny przez całe dwa tygodnie naszego pobytu. Serwis sprzątający to jakiś kiepski żart. Aquapark jest dostępny nie tylko dla Klientów hotelu, o czy nigdzie nie jest wspomniane. Pierwszy raz doświadczyłem kiepskiego jedzenia w Turcji (2 tygodnie na kurczaku z rożna). Wszędzie pali się papierosy, nawet przy jedzeniu, buractwo totalne. Wieczorne animacje (te dla dzieci i dla dorosłych)... tragiczne, naturalnie przy klejących się stolikach, pośród dymu z petów. Jedyne plusy to wygodny materac do spania i plaża. Jeżeli ktoś chce docenić, co ma na co dzień w domu powinien udać się tutaj na urlop.

Zalety

Jedyne plusy to wygodny materac do spania i plaża.

Wady

Hotel zasługuje na max 3 gwiazdki. Wszędzie brud, rozpadające się elementy (ściany, szafki, kafelki w łazience, drzwiami wejściowymi do pokoju trzeba trzaskać żeby je zamknąć). Główny basen w hotelu brudny przez całe dwa tygodnie naszego pobytu. Serwis sprzątający to jakiś kiepski żart. Aquapark jest dostępny nie tylko dla Klientów hotelu, o czym nigdzie nie jest wspomniane. Pierwszy raz doświadczyłem kiepskiego jedzenia w Turcji (2 tygodnie na kurczaku z różna).

Daima Biz Resort