Diamond

Lata świetności daaawno minęły. Zdjęcia w ofercie Sun& Fun przestarzałe lub nie dotyczą tego "hotelu".Dwa baseny z czego jeden brudny. Popękane kafelki.

Nie polecam !!!!! W tej cenie są o wiele lepsze hotele z mniejsza lub zerowa ilością Rosjan

Jedzenie monotonne i tylko kilka potwa zjadliwych, niezaleznie czy w Diamoncie czy w Paradais (to komplek 5 hoteli) było jednakowe. Obsługa nieuprzejma, co chwilę brakowało piwa przy basenie i przy obiedzie, mimo allinclusiv. Na pokój czkaliśmy ponad 3 godziny,wszystko silnie zuzyte i klejące.

Jestem zachwycona tym miejscem, bo to nie mury, woda i pogoda tworzyły atmosferę ale głównie ludzie którzy tam pracowali, nigdy nie zapomnę Saieda, dzięki któremu nigdy nie musieliśmy martwić się o brak stolika w restauracji, zawsze służył nam radą i pomocą. Mahmud, Ashraf, Osama i reszta dzięki za mile spędzane z Wami wieczory w Sinaj Bar... Na pewno jeszcze tam wrócę...

bylo naprawde super warto tam wypoczywac, nie czytajcie tych bzdetów co niektorzy wypisuja. ci co wypisuja tak zle opinie to chyba pochodza z rodzin książęcych :)) goraco polecam ten hotel

Nazwa  Diamond
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Sierpień 2014

Zalety

Tragedia!!!!

2.8
A

Pobyt - Lipiec 2014

Wady

Stary, brudny, zaniedbany. Zdjęcia na stronie Sun& Fun nie są zdjęciami atrakcji tego hotelu.

Jurek

Pobyt - Wrzesień 2009

2.0
anna

Pobyt - Czerwiec 2009

Dopiero wczoraj wrócilismy i mamy dosyc!!!Dotychczas bylismy w Egipcie w Sharm kilka razy i bylismy zachwyceni hotelami, obsluga, pogoda i cala atmosfera i oczywiscie doskonale smakolyki. To nasz ostatni wyjazd do Egiptu i po Hurgadziei i GOLDEN 5, mamy dosyc. Hotel obdrapany i brudny,karaluchyw lazienkach i opary wydobywajace sie z kanalizacji w lazienkach, recepcja hol robi jedynie dobre wrażenie i na tym sie kończy. Obsluga jest niesympatyczna i mowiaca w jezyku rosyjskim, bo oblegaja w 99% hotel ROSJANIE, ktorzy pija szklankami alkohol, zachowuja sie dramatycznie i nie znaja zadnych zasad kultury, to co zobaczylam , to byl robotniczy hotel dla Rosjan. DRAMAT! Nieprawdopodobne i szokujace jest, ze owoce mozna bylo zjadac jedynie kupujac je np za 8$ mozna kawalek arbuza posmakowac. Napoje cieple w plastikowych kubeczkach nalewane w baracg, gdzie kolejki ustawialy sie z powodu ciaglego braku czegos. Chlodny raczej niemozliwy trunek w tym upale, z przyczyn nam nieznanych. Wszelkie posilki codziennie prze 2 tygodnie identyczne, czyli tzw. belty i zielone parowki, ale rosjanie zjadali, wiec nie trzeba bylo sie wysilac. Pojechalam do Egiptu, zeby "najadac sie kluskami w sosie pomidorowy", bo moje ukochane owoce, w tym hotelu byly niedostepne w systemie all inclusive. SZKODA PIENIEDZY!!!

Jagoda

Pobyt - Maj 2009

nie polecam!!!moja ocena to max 3 *!!!

TOM

Pobyt - Sierpień 2007

GOLDEN FIVE I RESZTA CZYLI DIAMOND ITP TO LIPA MAX 3 *. W EGIPCIE POLECAM TYLKO HOTELE NIEMIECKIE I SZWAJCARSKIE. GWARANCJA CZYSTYOSCI I JAKOŚCI !!! RESZTA TO SYF

Bartłomiej

Pobyt - Sierpień 2007

Nie ma tam boiska do piłki nożnej i to mnie bardzo zraziło no ale cóż okółem to bardzo dobry i pszestromny hotel z dużym wyposażeniem. No wkącu ma 5 gwiazdek , tak jak jego nazwa . ;)

milenaw.

Pobyt - Lipiec 2006

Jeśli miałabym w skrócie opisać hotel to zacznę od tego że obsługa jest naprawdę na 5, wszelkie potrzeby są załatwiane niemal natychmiast, baseny niesamowite a opcja all inclusive jeszcze lepsza. Głowny hotel przeznaczony głównie dla gości korzystających z HB, a Bungalowy blisko plaży dla gości ALL, jedzenie do wyboru dwie restauracje NA PLAŻY all, restauracja w klimatyzowanym budynku all, bar nad recepcją all, nad basenami bary all, gdzie się nie ruszyć wszędzie all. Niesamowite. Leżaki i ręczniki za darmo zarówno przy basenach jak i na plaży, nie ma problemu z wolnymi wręcz przeciwnie. Obsługa niesamowicie miła i otwarta na potrzeby. Aqua park obok plaży ze zjeżdżalniami the best. Plaża jest tak blisko basenów że można zostawić ręczniki nad basenem dla kąpieli morskiej. Właściwie to kompleks duży z przepięknymi ogrodami. Polecam gorąco :))) Byliśmy bardzo zadowoleni. Poznaliśmy tam niesamowitych ludzi, a nawet menadżera w hotelu który gdzie się nie ruszyliśmy mówił onas my friends. Niesamowity człowiek uwielbiający Polaków. Dużo Rosjan, jak wszędzie. Pokoje duże przestronne, zaopatrzone w pełni łazienki włącznie z bidetem, duże łóżka tv sat klima lodówka z dopełnianymi napojami (w cenie all), sejf za darmo w pokoju, taras też przyjemny, mogę podsumować że hotel niesamowicie przyjazny i może to nie 5 europejskich ale zasługuje na pochwałę i przede wszystkim brak tam korupcji tak jak np. nasi rodacy zastali w hotelu Sułtan Beach, gdzie za wszystko (nawet zmianę reczników) trzeba rzucać dolary lub euro. Polecam hotel na 14 dni bo 7 to wierzcie mi za mało, Polacy których tam poznaliśmy wykupili sobie kolejne 7 dni na miejscu tak jest tam cudownie :))

netkao

Pobyt - Maj 2005

Niestety wydaje mi się że żaden hotel w krajach arabskich nie może być nazwany 5*. Temu brakowało czystości. Balkon pięknie usytuowany na basen, morze ale nawet na niego nie wyszłam bo był cały osrany przez gołębie i nikomu nie przyszło do gówy posprzątać. Po pierwszym razie proszenia zaniehałam. Jedzenia dużo i bardzo urozmaicone - polecam zielone grejfruty!!! Hotel jest ładnie położony i ma piękną plażę - duża, czysta, fajne leżaki i nawet nie trzeba się o nie tak bić. Bardzo drogie napoje dodatkowe więc polecam wersję all inc.
ogólnie polecam

Diamond