Hotel jest wspaniały. Jedzenie bardzo dobre szczególnie desery!! Zawsze owoce do obiadu i kolacji. Pokoje może nie najnowsze ale jest Ok. Plaza cudowna i morze bajka. Wejście do wody piaszczyste. Kawa prawdziwa włoska. Ogrody przepiękne. Naprawdę polecam ten hotel. Obsługa bardzo fajna.
Super hotel
Zmienić pościel i ręczniki na zupełnie nowe.
Hotel to porażka. Zasługuje na maks 2 gwiazdki. Jedzenie zimne.. drinków nie da się pic( sam słodki syrop). JASZCZURKA W POKOJU.. chciałam wrócić w trakcie pobytu do Polski, bo standard jest okropny.
Jedzenie, drinki, pokój, kelnerzy
Nie sugerujcie się zdjęciami pokoju - i tak nie dostaniecie takiego. Pokój najgorszy w jakim byliśmy, pełno robaków, ogólnie warunki poniżej średniej. Na plus zagospodarowanie terenu wokół hotelu. Na basenie głównym trzeba walczyć o miejsce. Drinki paskudne, nawet po prośbach o zrobieniu mocniejszego. Za popcorn dla dzieci trzeba płacić 1$ . Dla mnie jako kobiety obsługa nie była najgorsza ale mam porównanie do innych hoteli z tego regionu. Największy minus to, że przydział wody to 0,5 l na osobę dziennie (często trzeba było się o nią prosić), gdzie w innych hotelach nie ma na nią limitu. Kolejny minus to brak klimatyzacji w lobby, totalna porażka- nie da się tam przebywać. Czas oczekiwania na pokój to kolejny minus zwłaszcza, że czekało się w lobby bez klimatyzacji. Brak Wi-Fi... Jak dla nas to hotel zasługuje na nie więcej niż 3 gwiazdki.
Hotel broni się jedynie piękną roślinnością. Pokoje może przestrzenne ale łazienka to porażka, brodzik stary, brudny, drzwi nie domykały się. Pościel poprostu odstraszała, ona była tak pożółkła i "skolkowana", że strach było pod nią wejść. Za internet trzeba było płacić jeśli chciało się z niego korzystać. Jedzenie dobre, tutaj bym nie narzekała bo co prawda śniadania powtarzały się ale tak jest w większości krajów i hoteli, obiady i kolacje urozmaicone, serwowane owoce morza. W międzyczasie przekąski przy barze ( tutaj codziennie to samo) frytki i hamburg bądź hotdog. Animacje wieczorne to jakaś porażka, nawet nie chce mi się o tym pisać. Jedyny raz kiedy był występ regionalny ( osoby z zewnątrz) taniec brzucha i derwisza można ocenić na plus. Drinki podawane w plastikowych kubeczkach, kelnerzy mili, zawsze uśmiechnięci. W hotelu jest aquapark, który podczas naszego pobytu był otwarty we wtorek i czwartek po 2 godzin, dwa razy dziennie. Podsumowując hotel jest na pustyni, nie ma tam nic poza nim, do portu godzina jazdy ( taxi w dwie strony ok. 70 dolarów) nie jest to hotel 5 gwiazdkowy. Nawet pytając rezydenta powiedział, że sam nie wie ile to gwiazdek. To wypoczynek dla osób, które chcą całkowicie oderwać się od wszystkiego. Dyskoteki zapowiadane były 3 razy w tygodniu jednak nikt na nie nie przychodził. Podczas naszego pobytu byli tam w bardzo dużej większość starsi ludzie. Nie polecam tego hotelu, w ogóle Marsa Alam.
Stara łazienka, pościel. Było to obrzydliwe
Nie polecam owszem hotel piekny pokoje widoki baseny SUPER ale to tyle jedzenie tragedia zimne to co zostanie z sniadania przerobione na obiad,brak herbaty,kawy o wszystko trzeba prosic , i czekaja zaraz na bakszysz ,coca cola rozcienczona z woda za tonic mimo all trzeba bylo zaplacic byl to moj 4 pobyt w Egipcie ale pierwszy hotel na NIE .
Przepiekna roslinnosc ,wspaniale baseny ,przesympatyczny pan sprzatajacy SAMIR, ktory robi cuda z recznikow , uzupelnia wode .
Jedzenie , niesympatyczni kelnerzy czekający na napiwki .