Bezpośrednio przy piaszczystej, szerokiej plaży
Obok hotelu znajduje się pole golfowe Palm Links
Dwa przyjemne baseny odkryte, dwa brodziki oraz basen kryty (czynny w sezonie zimowym)
Dużo udogodnień dla dzieci: mini klub dla dzieci od 5 do lat 12, plac zabaw dla dzieci w sezonie oraz opiekunka na życzenie
Hotel bardzo stary i zaniedbany. Wykładziny w holach to jeden wielki grzyb i smród. Na stołówce jakby przeszło tornado. Obsługa nie nadąza sprzątać na stołowce po gościach również z Afryki, którzy dosłownie ze stołu robili śmietnik. A nie ma co ukrywać ze 90 % gości to właśnie oni. Jedynym plusem to blisko morze i widoki. Obsługa na plaży bardzo przyjemna i to plusowało ale to za mało. Jeśli ktoś pojedzie pierwszy raz do tego hotelu, to już na pewno tam nie wróci. Szkoda, że w biurze podróży o tym nie mówią.
Blisko morza
Brud i smród
Szczerze i uczciwie ostrzegam - ten hotel jest KOSZMARNY. Brudny, smierdzacy grzybem i plesnia, zniszczony i zasyfiony. Stolowka brudna, stoliki pelne plam i resztek jedzenia, odechciewalo sie jesc! Bylem w wielu miejscach, ale czegos takiego nigdy nie widzialem. Unikac za wszelka cene!
nic mi sie nie podobalo, najgorszy hotel w jakim bylem
Ten hotel to jedna wielka, brudna i smierdzaca plesnia wada
Pierwszy raz byliśmy w Tunezji i warunki są trochę poniżej naszych oczekiwań. Bardzo podobne do warunków jakie są w Egipcie, czyli hotel 4 gwiazdkowy to standard tak naprawdę 3 gwiazdki. Hotel już ma swoje lata i wymaga remontu. W pokojach sprzątają codziennie, ale nie przykładają sie specjalnie do tego. 2 duże baseny i miejsca sporo, choć leżaki już w większości połamane i kwalifikują sie do wymiany. Obsługa bardzo miła, animatorzy super (nie można się nudzić). Plaża bardzo mała, ale piaszczysta, ale woda średnio czysta i sporo meduz, co utrudnia pływanie. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, chociaż ilość miejsc w restauracji trochę za mała jak na taką ilość osób i bywało, że trzeba było czekać na zewnątrz aż zwolni się miejsce, bo już nie wpuszczali. Brakowało też czasem talerzy. Poza hotelem, tylko tak naprawdę 3 sklepy gdzie można coś kupić, do najbliższego miasta ok 30 min jazdy.
Obsługa bardzo miła, animatorzy super (nie można się nudzić). Dużo miejsca na basenie i dużo animacji. Jak ktoś lubi aktywnie spędzać czas, to będzie zadowolony
mała plaża, mało restauracja, hotel wymaga remontu.
Pokój raczej standardowy jak na Afrykę, Otoczenie dookoła przyjemne bardzo fajne baseny i plaża. Dobre jedzenie, ale straszna obsługa licząca tylko co chwilę na napiwki, bo jak nie, to nie podadzą Ci sami z siebie widelca, serwetek. All inclusive w przypadku tego hotelu tylko na papierku, snacki przy basenie nie do zdobycia, a alkoholu tez nie zamowicie, musicie sie ubrac na basenie i wejsc do lobby zeby tam w ubraniu zamowic drinka, bo bary przy plazy oferuja tylko wode, sok i kawe.
Lokalizacja Baseny Atrakcje dla dzieci i dla dorosłych Ładna, kameralna plaża
Obsługa w restauracji oraz braki w jedzeniu i talerzach/sztućcach Sprzątanie pokojów na 3 razy: wpierw wezmą wam ręczniki, za 2h przyjdą po śmieci, a po kilku godzinach dopiero dadzą nową pościel i ręczniki, także weźcie swoje szybkoschnące Półpiętra - z dzieckiem w wózku na każdy posiłek pomimo wind były różnice kondygnacji i po kilka-kilkanaście stopni do przejścia na basen/obiad daje się we znaki
Hotel oceniam bardzo pozytywnie. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie. Obsługa bardzo przyjemna, pomocna, uśmiechnięta. Rewelacja to animatorzy cały czas coś się dzieje. Mini klub rewelacja opieka zapewniona. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne.
Przy samym morzu bardzo ciepłym. Baseny czyste bardzo ciepłe.
Zbyt wąska plaża dwa czasem 1 rząd leżaków. Przy dużej ilości gości szczególnie na weekend prawdopodobnie z Algierii zbyt mała przepustowość stołówki. Duże kolejki po posiłki.
Piękne miejsce, hotel, baseny,plaża, restauracja nie mam nic do zarzucenia, same superlatywy. Zaletą jest iż obsługa komunikuje się również w j.polskim.
Bliskość plaży, pyszne jedzenie, animatorzy dla dzieci same zalety dużo by wymieniać.
Pobyt oceniam jako udany. Zarówno ja , jak i koleżanki nie mamy zastrzeżeń. Dobra jakość w stosunku do ceny Pokoje czyste, obsługa miła- zarówno kelnerzy , barmani jak i animatorzy. Jedzenie smaczne i każdy mógł znaleźć coś dla siebie, dla lubiących słodkości bardzo duży wybór różnego rodzaju ciast, tortów i innych deserów. Minusem była bardzo wąska plaża, trafiłyśmy również na dużą ilość alg i wodorostów pływających w morzu ale ponieważ było jeszcze dość zimne nie przeszkadzało nam to. Poza sezonem cisza i spokój. przed hotelem przystanki autobusowe można było pojechać do Monastyru lub Sousse.
Miła obsługa , fajni animatorzy, blisko plaża, baseny
Fajny hotel, miła obsługa, dobre jedzenie. Pokój sprzątany bardzo pobieżnie i bardzo wąska plaża.
Położenie hotelu tuż przy plaży oraz miła obsługa.
Słabo sprzątany pokój, wąska plaża.
Budynek hotelu ładny i schludny, piekne duze wygodne lobby. Pokoje czyste ale podniszczone, wszyscy z którymi rozmawiałem(i ja też) dostawali brzydki pokój na starcie i propozycję zamiany :-( . Byliśmy przed sezonem więc był luz na basenie i w jadalni, to ważne bo juz przy wyjeździe zaczynało sie robić tłoczno. Jedzenie smaczne, gorące i apetycznie wygladające. Wspaniała obsługa i animatorzy.
Basen nad samym morzem, dosłownie kilka metrów. Cena (last minut, poza sezonem). Wyżywienie.
Zbyt podniszczone pokoje jak na 4 gwiazdki, nieposprzątany balkon i to przed przyjazdem jak i w trakcie pobytu, ale też nie rozmawiałem o tym z nikim i spędziłem na nim b.mało czasu ;-). Opłata za materace, niewysoka ale to jakiś żart. Brak lodówki, czajnika. Bardzo wąska plaża, wolę basen ale jesli ktos marzy o plażowaniu to może mieć problem ze znalezieniem miejsca.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Doskonałe miejsce do wypoczynku. Nie można narzekać na nudę, ponieważ wspaniali animatorzy zapewniają przez cały dzień rozrywkę - dla każdego coś ciekawego. Posiłki - każdy znajdzie coś dla siebie, smaczne, urozmaicone. Personel bardzo miły. Ogólnie pobyt uważam za bardzo udany.
Bliskość plaży, baseny, animacje
Hotel klasy średniej. Brak plaży, ta w formie usypiska piasku zaraz przy ogrodzeniu ( plusem jest, że jednocześnie leżysz na basenie i przy morzu). Czystość pokoi ok, czystość korytarzy - brudno. Warto wziąć pokój z widokiem na morze i codziennie oglądać wschody słońca. Śniadania raczej mało urozmaicone, pozostałe posiłki - każdy coś tam wygrzebie.
WiFi, ładne pokoje z widokiem na morze.
Brudne korytarze, smród przy restauracji z toalet. Za materac na leżak trzeba zapłacić 2 dinary dziennie.
Hotel choć ładny strasznie zaniedbany. Kapitalny remont potrzebny od zaraz. Restauracja brudna, ciągły brak sztućców i naczyń. Ewidentnie sobie nie radzą z tą ilością gości. Aż strach pomyśleć co się dzieje w szczycie sezonu. Obsługa poza kilkoma małymi wyjątkami poniżej krytyki. Nie jestem bardzo wymagający ale tak beznadziejnej obsługi w życiu nie spotkałem. Ogólnie wszechobecny bałagan. Basen bardzo ładny ale woda znacznie zimniejsza niż w morzu. Plaża bardzo mała ale wyjątkowo blisko, zaledwie kilka metrów od basenu. I tu też przydałby się jakiś remont, bo morze zaczyna zabierać taras przy basenie. Baru przy basenie nawet nie będę komentował. Dodatkowo ukradziono nam ręczniki z basenu. Po zgłoszeniu tego do obsługi totalnie żadnej reakcji, totalny tumiwisizm. Nie mamy Pańskich ręczników i co nam Pan zrobisz cytując klasyka. Reasumując nigdy więcej tego hotelu, za żadne pieniądze.
Architektonicznie bardzo ciekawy hotel i wyjątkowo blisko plaży.
Stan hotelu woła o pomstę do nieba. Remont potrzebny od zaraz. Wszechobecny bałagan. Obsługa poniżej krytyki. Ciągły brak naczyń i sztućców w restauracji i bród.
Hotel z zewnątrz ładny, recepcja , plaża, baseny bez uwag. Pokój mieliśmy ładny z centralnym widokiem na basen i morze. Otoczenie hotelu też ładne. Jest zieleń są kwiaty. Najgorsza jest restauracja główna. Jest bardzo brudno, brudne obrusy, napoje z dystrybutorów śmierdzą chlorem i nie da się tego pić. Często brakuje talerzy, a o tym by wypić coś w szklanym czy porcelanowym naczyniu trzeba zapomnieć wszystko w plastiku nawet kawa plastikowe łyżki do zupy. Naprawdę nie chce się tam jeść. Pani sprzątająca pokój też bardzo leniwa mimo napiwku i ciągłego zwracania uwagi do sprzątania się nie przyłożyła. Najlepsze w tym hotelu są animacje zarówno dzienne jak i wieczorne no i tańce póżno wieczorne. Animatorzy to wspaniali ludzie którzy potrafią i chcą zorganizować ludziom czas. W tym hotelu byliśmy w 2013 roku ale wtedy było wspaniale a teraz przerażający brud i bardzo zniszczone sprzęty leżaki materace mimo że płatne codziennie to brudne podarte ręczniki za które płaci się depozyt z dziurami trudno doprosić się o ich wymianę. Rekompensatą może być to że hotel znajduje się niemal na plaży i posiada piękne baseny nawet z zjeżdżalniami oraz basen kryty i spa.
Wspaniałe animacje, zajęcia sportowe, nauka tańca, tańce wieczorne. Czyste bary z pracowitymi i miłymi kelnerami. Codzienne czyste smaczne przekąski podawane w barze przy plaży Wspaniałe koncerty w każdy poniedziałek i czwartek wykonywane przez Pana grającego na skrzypcach.
Bardzo brudna restauracja główna z leniwymi kelnerami. Sprzątanie pokoju tzn. niby sprzątanie.
ludzie omijajcie ten hotel szerokim lukiem jak macie wydac hajs na ten hotel lepiej oddajcie pieniadze starej babci ktora sprzedaje grzyby na targu
nie ma
porazka
Hmmm... ciężko jednoznacznie ocenić hotel i już piszę dlaczego. Na starcie wszyscy dosłownie wszyscy reklamowali pokój. Osobiście również to robiłem. Miałem wykupiony widok na morze, a to co otrzymałem to skrawek czegoś niebieskiego z lewej strony w oddali. Niby ok, ale nie tego się spodziewałem dopłacając za widok. Na starcie więc hotel miał u mnie minusa. Fakt, że na pokój czekałem 2h, a nie dóbr lub dwie jak miałem nieprzyjemność czekać w innych hotelach/krajach. Nowy pokój bardzo ok, na półpiętrze z widokiem na morze i centralny basen, kawałek od recepcji i głównego lobby. Pokój czysty, ale z czasem PRL, zwłaszcza łazienka, w której była wanna z foliową zasłonką. Na plus oddzielna ubikacja. Drinki jak to na all ulic się tym nie pijesz, a lokalny alkohol bywa w smaku różny, no ale w końcu to all i przy odpowiedniej ilości %%% w drinku oraz liczby wypitych drinków też zaszumi wam w głowie. Uwaga mocne alkohole tylko w lobby przy recepcji, więc daleko od basenu. Przy barze z basenem tylko piwko i przekąski - pizza i naleśniki w określonych godzinach. Główna restauracja (śniadanie, obiad i kolacja) - jedzenia sporo, ale każdego dnia praktycznie to samo, no ale nie każdy każe wam każdego dnia jeść wszystko - u mnie sprawdził się patent podziału jedzenia na sektory i każdego dnia medalem coś z innego sektora: mięso, surówka, ciasto, owoce xD Plaża bardo wąska, a na niej leżak przy leżaku, za to plusem była odległość hotelu od morza - od basenu hotelowego do morze macie dosłownie 30 m, serio! Obsługa bardo miła.
- dobra obsługa - blisko do morza - fajny basen - w pokoju czysto - barmani nie żałują alko gdy o to poprosimy - jedzenie
- walka o nowy pokój (spotkałem sporo Polaków i każdy miał tę samą przygodę co ja) - mocne alkohole tylko w lobby, gdzie nie wejdziesz mokry i bez koszulki - wąska plaża - pokoje z PRLu
Z przykrością nie polecam pobytu w tym hotelu. Mimo tego, że obsługa starała się być miła to całokształt niestety nie powalał. Bardzo brudno, na stołówce gdzie serwowane są posiłki brud masakryczny - obrusy poplamione i czarne od brudu :( wszędzie mnóstwo kurzu, pajęczyn, zacieków. Pokoje obskurne meble pozalewane, pościel brudna dostawaliśmy również poplamiona lub z wypłaconą dziurą od papierosa/ koc który przykrywał łóżko miał wszystkie możliwe brudy. W pokojach nie jest sprzątane z wyjątkiem położenia nowego prześcieradła do przykrycia i wyrzucenia śmieci. Korytarze straszne :( za wszystko dodatkowo trzeba płacić mimo tego że to 4 gwiazdkowy hotel odpowiada Polskiemu słabemu hostelowi.
Plaża przy hotelu chociaż miała może z dwa metry szerokości ale była
Brud w pokoju Brud na stówce Słabe jedzie - brak wyboru np. Dla dzieci. Brak opisów niektórych dań Kucharze/ kelnerzy potrafią oblizać palca a później podać ręką jakąś rzecz :(
Beznadzieja brud grzyb niemiła obsługa stołówka z PRLU brudne talerze i sztućce niemyte tylko wycierane jedzenie (śniadanie-obiad-kolacja)to samo codziennie za wodę do pokoju trzeba płacić na pokój w miarę posprzątany trzeba dać łapówkę na pokój czekaliśmy 12 god.w barze niemiła obsługa napoje w brudnych szklankach leżaki trzeba już rezerwować o 6-7 rano kradną zadnej ochrony niepolecam wręcz odradzam nigdy z coral travel podają fałszywe opisy o hotelu żadnej pomocy
Ogólnie byłoby nieźle,klimat fajny,gdyby nie tubylcy robiący syf na stołówce,hotel lekko zaniedbany😉
Wszędzie blisko
Tylko jeden bar z przekąskami na zewnątrz
Hotel ok. pokój może być, gorzej z łazienką ale za te pieniądze ok.
plaża, spa
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Piękna architektura, kuchnia wyśmienita, ludzie uprzejmi i pomocni. To były naprawdę wspaniałe wakacje, moc wrażeń, międzynarodowe towarzystwo, różnorodność kultur. Bardzo przydatna znajomość języka francuskiego, ale można się też porozumieć w językach: angielskim, rosyjskim, a nawet trochę po polsku. Można też zaznać dużo radości z rozmów z tubylcami po polsku, np.: bardzo dobra zupka z bobra....
Piękna architektura, pokój sprzątany codziennie, bliskość plaży, wspaniałe położenie przy samym morzu, kuchnia kontynentalna wyśmienita z jedzeniem nie do przejedzenia... Każdy znajdzie coś dla siebie, doskonale przyrządzane ryby, owoce morza i mięsa pod różnymi postaciami: z grila, duszone, gotowane, parowane, smaczne sosy, przystawki, surówki i sałatki, warzywa gotowane i grillowane, liczne przystawki, pyszne desery: ciasta i ciasteczka, kremy sułtańskie, chałwa, owoce.
W niektórych pokojach słychać pracę pomp.