Gold

nachalna czasem niegrzeczna obsluga pozatym ok

Super hote z bardzo dobrą obsługą. Warty polecenia.

Hotel położony od centrum spacerkiem ok. 15-20 min, co akurat jest plusem, jednak ulica przy której stoi jest ruchliwa i ciągłe trąbienie słychać nawet przy zamkniętych oknach. Pokoje hm u nas na szczęście wszystko działało, ale wiele osób miało problemy z łazienką. Ich wygląd oceniam na średni, a łazienkę jeszcze niżej. Jednak najgorzej oceniamy jedzenie, jeżeli komuś wystarczy np z owoców arbuz i suszone morele no to będzie zadowolony. Dania na ciepło często były zimne i do wyboru tylko 1 rodzaj mięsa. Napewno nic sie tu nie marnuje, wszystko jest przerabiane na następny posiłek. Dużo Polaków i Rusków.Ogólnie wakacje mimo tego były udane, ale czy pojedziemy jeszcze do hotelu 3* to już pozostanie do dyskusji:)pozdrawiam

Hote o bardzo dobrym położeniu. Obsługa od 2 lat ta sama, niezmienna. Brak kradzieży czy jakich kolwiek awantur. Są raz w tygodniu animacje. Pokoje czyste sprzątane codzieie. Nie ma z tym najmiejszego problemu. Ogólnie to jede z apszych hoteli w Turcji a byłam tam a Turcji po raz 4. i 2 raz w Goldzie. Z czystym sumieniem mogę polecić.

jak na 3 gwiazdki to ok. jedzenie nam smakowało, pokoje czyste, a do plaży można przejsć sie spacerkiem.dla niewymagających, ale sympatycznie

Nazwa  Gold
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Zamek Alanya z widokiem na miasto i morze

Plaża Kleopatry z krystaliczną wodą

Jaskinia Damlataş z naturalnym mikroklimatem

Kolejka linowa na wzgórze zamkowe

Wyświetlono 36 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
jolanta rybicka

nachalna czasem niegrzeczna obsluga pozatym ok

bambochta

Super hote z bardzo dobrą obsługą. Warty polecenia.

Karolcia

bambochta

dżony

Pobyt - Grudzień 2011

Bolo

Pobyt - Wrzesień 2011

cena odpowiednia do warunków tam panujących,skromnie ale czysto. zatrzymalismy sie tam i nie żałujemy, bo to jedna z tańszych opcji w okolicy

Daniel

Pobyt - Wrzesień 2011

hotel jak hotel.w sumie za cene jaka placilismy to naprawde bylo spoko. hotelik w srodku miasta, jesli ktos nie nastawia sie na siedzenie w pokoju to bedziewystarczajacy

Mariola

Pobyt - Sierpień 2011

Naprawdę mały, cichy, milutki hotelik, ale świetnie umiejscowiony! W samym centrum życia - chciałoby się powiedzieć :D wszystko wokół - sklepy, puby,imprezy - wspaniała aktywne wakacje!

Aneczka

Pobyt - Czerwiec 2011

Fajny klimacik ma ten hotel - samo centrum miasta, pełno rozrywek, ale sam hotel mały, cichy, można tam posiedzieć też w spokoju ;) Oprócz tego skromnie, ale czysto. Do plaży niedaleko :D

aguska369

Pobyt - Maj 2011

Szczerze to nie mamy na co narzekać jeśli chodzi o hotel - czysty, zadbany, widok boczny na morze, lecz jeśli chodzi o jedzenie to nas nie poderwało... jedyne mięso to kurczak, reszta bliżej nieokreślone Zbyt dużo nie skorzystaliśmy z All gdyż często jeździliśmy na wycieczki fakultatywne (polecam biuro Leny - już w Polsce można zapoznać sie z jej ofertą i jest o wiele taniej niż u rezydenta). Hotel położony w ładnym miejscu i idealnym do wyjazdów na wycieczki :) blisko centrum, więc można przejść sie pieszo lub podjechać dolomuszem. Plaża przy hotelu (po drugiej stronie ruchliwej ulicy) nie jest rewelacyjna - żwirkowa i z betonowym zejściem; trochę niebezpieczna, leżaki płatne. Do hotelu trafiliśmy przypadkiem bez naszej wiedzy ale było ok

Marek

Pobyt - Maj 2011

Mały, czysty hotelik w centrum. Wszędzie blisko, można się pobawić, potańczyć, pozwiedzać - zdecydowanie polecam :) Naprawdę dobre 3*

Kamila

Pobyt - Maj 2011

Mały hotel, który według mnie ma same plusy - po pierwsze lokalizacja - centrum :) Do plaży też niedaleko. Skromny, mały hotel, ale za to fajna atmosfera i pokoje zadbane. Mocne 3* jak dla mnie :)

Tamara

Pobyt - Kwiecień 2011

Skromny, miejski hotelik, typowy na 3*, ale czysty i zadbany, a to się chwali :D Plusem jest na pewno fakt, ze położony jest w samym centrum miasta :D Bardzo blisko plaża, więc do wszystkiego blisko, zarówno na plażę, gdzie można się zrelaksować, jak i do centrum, gdzie każdy znajdzie dla siebie dość atrakcji :)

Pobyt - Maj 2010

Niewielki, miejski hotel, w samym centrum, raczej skromny, ale zadbany. Do plaży trzeba przejść przez ulicę. Dobry standard jak na 3 gwiazdki – raczej jako baza wypadowa.

Pobyt - Marzec 2010

Byłam w tym hotelu w zeszłe wakacje:) mieszkaliśmy w trzy osoby w pokoju i całkowicie wystarczyło miejsca :) klimatyzacja jest w pokoju jednak u nas szybko się zepsuła a pan mechanik niezbyt się kwapił do naprawy jej, ale nie było to jakimś dużym problemem. Polecam dla ludzi młodych, codziennie wieczorem na basenie impreza :) osobom, które lubią chodzić wcześnie spać może trochę przeszkadzać głośna muzyka. Jedzenie rewelacyjnie, bardzo urozmaicone i przede wszystkim jest all inclusive :) barman lubi podrywać młode dziewczyny ale to chyba taka turecka tradycja. do morza wystarczy przejść tylko przez ulice. do centrum miasta, gdzie jest wiele barów i imprez można dojść urokliwą promenadą wzdłuż morza. Polecam polskie biuro Jolcia i Adams (w centrum miasta), które organizuje wycieczki po Turcji. My byliśmy w kapadocji z tym biurem- polecam! Ogólnie wakacje mega udane :)

Grażyna

Pobyt - Październik 2009

W hotelu brudno, jedzenie beznadziejne, w imprezach nocnych udział bierze głównie obsługa a głośna, łomot muzyka kończy się o trzeciej nad ranem. Obsługa czeka tylko na napiwki. Uważać na obsługę w recepcji..................... nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oszukana

Pobyt - Lipiec 2009

Hotel położony tuż przy bardzo ruchliwej ulicy/24 godziny/, non-stop trąbienie aut, wszechobecna muzyka/łomot basów/również non-stop uniemożliwiają odpoczynek. Wyposażenie pokoi słabe, łazienka nie sprzątana 2 tygodnie, ale w zamian sypią suszone płatki kwiatów na brudną pościel/nie zmieniana 2 tyg./Brudno, ale obsługa bawi się do białego rana-nie ma mowy o zaśnięciu przed 2-3 w nocy. Obsługa w recepcji żadna. Podsumowując: hotel mały, brudny,zero warunków do odpoczynku, żadnych animacji ani innych atrakcji - skąd ta cena????

3.6
oszukana

Pobyt - Lipiec 2009

Brak warunków do odpoczynku ponieważ panuje tam non-stop do 2-3 w nocy wszechobecny łomot muzyki/basy/, zamykanie okien nie pomaga, hotel mały położony prawie na bardzo ruchliwej ulicy w badzo bliskim sąsiedztwie dwóch innych, obsługa w recepcji fatalna, brudno, łazienka dwa tyg. nie sprzątana.

4.8
zniesmaczona

Pobyt - Maj 2009

Duża ilość ziomali którzy przyjeżdzają na 7 dni pojeść, pić (już od 10 rano siedzieli przy barze)bardzo głośno się zachowywali, takie polskie buroki. Łazienka wołająca o pomstę do nieba, grzyb, urwana klapa sedesu, ręczniki lepiej nie mówić, pościel podobnie, a wszyscy tylko czekają na datki do koszyka - okropność.

katarzyna

Pobyt - Kwiecień 2009

Bardzo przyjemny hotel, położony ok 1,5 km od centrum, na plażę przejście przez ulicę. Plaża raczej kiepska - kamyki i szybko robi się głęboko. Posiłki urozmaicone i smaczne, dużo owoców i słodyczy. Obsługa niezła, może poza specjalistą od klimatyzacji który przez 5 dni nie poradził sobie z usterką. Basen niewielki ale codziennie czyszczony, trochę mało lezaków - w 2 tygodniu pobytu był problem z wolnymi. Połozenie dla mnie super - nie w ścisłym centrum ale wystarczająco blisko aby wieczorem iść do centrum lub pojechać autobusem za 1 lira. Polecam zwłaszcza w czerwcu.

Gold