Plaża Ladies Beach z widokiem na zachód słońca
Bliskość ruin Efezu i Domu Marii Panny
Port z rejsami na grecką wyspę Samos
Targowiska z dywanami, przyprawami i biżuterią
Hotel z czystym sumieniem polecam!!Położenie rewelacyjne -centrum Kusadasi,które dostarcza naprawde wielu rozrywek,byłam tydzien czasu i nie dało sie tam nudzic ,a zal było odjezdzać.Pokoje jak na *** super, duze, i doskonale wyposarzone,choc ponoc wielkość pokoi sie różni,a mi sie dobrze trafiło.Łazienkę ja mialam w porzadku,ale niektórzy goście narzekali.Basen duży.Jedzonko smaczne i dość urozmaicone.Naprawde miłe zaskoczenie,za ta cene ten standard,i to w środku sezonu!
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z POBYTU W TYM HOTELU,NIE MA TAM LUKSUSÓW ALE ZA TĘ CENĘ WARTO! BYLO CZYSTO,JEDZENIE BARDZO DOBRE-CHODŻ TROCHE MONOTONNE,OBSŁUGA SUPER.REWELACYJNE POŁOŻENIE W CENTRUM MNÓSTWO RESTAURACJI I KAWIARNI.BLISKO DO WSZYSTKICH PLAŻ W TYM REJONIE.NIE POLECAM DLA RODZIN Z DZIEĆMI(NIE MA ŻADNYCH ATRAKCJI DLA DZIECI)ŁAZIENKA CZYSTA ALE WYMAGAŁA REMONTU.POKOJE DUŻE I PRZESTRONNE Z WIDOKIEM NA PORT I MORZE.POLECAM MŁODYM LUDZIOM LUBIĄCYM NOCNE ŻYCIE-DYSKOTEKI-SKLEPY ITP...MIMO POŁOŻENIA W CENTRUM W HOTELU BYŁ SPOKÓJ.