Golden Five Al Mas Palace

5.3

Wrocilismy z pobytu w tym hotelu 24 .07.2014.Po wejsciu do pokoju pierwsze wrazenie bylo bardzo przygnebiajace.Wszechobecny brud ,poplamione wykladziny ,dostawka to pordzewiale skladane lozko,stare rozpadajace sie meble,zamrazalnik w lodowce tak obrosniety lodem,ze weszla do niego tylko 1 mala butelka wody,brudna wanna w lazience a szpary w suficie takie ze mozna w nie wlozyc cala dlon.Po przespanej nocy nie zostala wymieniona posciel .Wszystko to w hotelu 5*wg sun & fun.Ogroma zaleta tego hotelu jest jego polozenie praktycznie na plazy,ktora jest bardzo ladna,dluga i szeroka a morze czyste i cieple.Plusem jest rowniez przemila obsluga zwlaszcza kelnerow w restauracji.Jedzenie troche monotonne ale glodny nikt nie chodzil.Bylismy tam w 4 osoby dorosle i 2 dzieci.

wakacje spędziłem w części kompleksu Golden Five (Al Mas Palace)położenie bardzo dobre blisko zarówno do plaży i basenu głównego.Plaża szeroka woda ciepła można trafić na żywe rafy.Pokoje zniszczone słabo sprzątane albo wcale częsty brak wody w godzinach dopołudniowych i wieczornych jedzenie monotonne obsługa kiepska.Faworyzowanie gości z Rosji którzy stanowią 95% gości animacje tylko w języku rosyjskim nie które płatne woda w basenie głównym niezbyt czysta jeśli nie jesteś zbyt wymagający,to możesz spędzić udany urlop

hotel wyłącznie dla Rosjan stanowią 99%,zaniżają poziom hotelu ponieważ im ogólnie nic nie przeszkadza(np. brudne szklanki,brudne toalety), na terenie kompleksu jest wiele sklepików można wszystko kupić tylko że b.drogo (Rosjanie się nie targują więc przyzwyczaili sprzedawców do wysokich cen) w hotelu ciągle brakowało łyżeczek,szklanek, jedzenia kiepskie, jeśli chodzi o gwiazdki dałabym temu hotelowi 3*, kiepskie animacje

Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!! Wybierz inny hotel nie ten!!!!!!!!!!!

Uwaga! Ostrzegam przed tym hotelem i całym obiektem Golden 5. Nie zasługuje na 5*, najwyżej 2*.
Byliśmy przez 2 tygodnie w sierpniu, przez kilka dni nie było prądu w całym ośrodku, brak wody, klimatyzacja szwankowała.
W pokojach odpadała farba ze ścian, porządek oględny, drzwi do łazienki nie domykały się. Pojawiały się jaszczurki w pokojach.
Wyżywienie monotonne codziennie, przygotowane pod turystów ''rosyjskich''. Co do ich zachowań i kultury mam wiele zastrzeżeń.
Obsługa wycieczek dodatkowych względna.
Plaża mała i drobne kamyki, w wodzie już przy brzegu rafy koralowe, ostrzegam nic przyjemnego trafić na nią, zostają pamiątki i rany.
Nie ma ratowników ani przy plaży ani przy basenie. Baseny - względne, zjeżdżalnia w ciągłym remoncie, prysznice przy basenach też.

Ogólnie - nie polecam!!
Uwaga 5* to jeszcze nic nie znaczy.

Nazwa  Golden Five Al Mas Palace
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, nurkowanie

Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami

Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów

Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar

Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina

4.2
4.8
5.7
4.8

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kazimierz Brudny

Pobyt - Lipiec 2014

Zalety

polozenie praktycznie na plazy

Wady

przytlaczajaca ilosc rosyjskich turystow

BOB

Pobyt - Maj 2010

Pobyt - Maj 2009

michal

Pobyt - Maj 2009

Nie polecam nikomu!!!!!!!!!!! Wybierz inny hotel nie ten!!!!!!!!!!!

3.6

Pobyt - Czerwiec 2007

Obsługa wycieczek dodatkowych względna.

Ogólnie - nie polecam!!
Uwaga 5* to jeszcze nic nie znaczy.

ela

Pobyt - Maj 2007

właśnie wróciłam z Hurgady i dali nas do tego hotelu bo ten który miałam zarezerwowany był zajęty jak to wszyscy zgodnie twierdzą ten hotel to zesłanie jest wszędzie daleko ,zjeżdżalnia działa tylko jakiś czas a póżniej można zjeżdżać ale na sucho ,polaków jest bardzo mało ,najwięcej ruskich, co do gwiazdek dałabym 3 a nie 5

Golden Five Al Mas Palace