Luksusowe hotele i nowoczesne wieżowce jak Burj Khalifa
Rajskie plaże i turkusowe wody Zatoki Perskiej
Wyprawy na pustynię i wycieczki na wielbłądach po piaszczystych wydmach
Największy na świecie park wodny Aquaventure
Jak na hotel 4- gwiazdkowy to myślę że ogólnie standard słaby.Ja bym dała raczej 3 gwiazdki . Hotel mocno " przetyrany " .Ale jak na bazę noclegową tylko - może być . Lokalizacja jest w porządku ponieważ blisko jest stacja metra oraz potrzebne sklepy .Śniadania były w miarę w porządku - jak ktoś nie jest mocno wybredny.Ale co dzinnie było to samo .
Lokalizacja była bardzo w porządku jeżeli chodzi o miejsce wypadowe dalej do różnych atrakcji .
zapach nie przyjemny w pokojach , mały pokój , jedzenie monotonne .
To miejsce zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Pobyt tutaj był nie tylko komfortowy, ale także pełen pozytywnej atmosfery. Z przyjemnością wrócę i będę polecać ten hotel wszystkim, którzy szukają jakości, czystości i profesjonalizmu.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa – zawsze uśmiechnięta, pomocna i dyskretna. Czułam się naprawdę zaopiekowana i doceniona jako gość. Hotel blisko metra.
Wszystko zgodnie z opisem. Pokój czysty, łóżka wygodne, niezbędne wyposażenie, sprzątany według życzenia, czajnik, kawa, herbata, woda.
Świetna lokalizacja, szybki internet, pracownicy bardzo pomocni, darmowe przejazdy do kilku miejsc na terenie miasta
Trochę ciemny pokoj
Nie poinformowanoa mnie przy buko2aniu wycieczek ,ze basen jest nieczynny ,slabo
Czystosc
Dookola roboty budowlane ,widok z okna na sciane pomimo wykupionego pokoju deluxe ,to nawet kolo deluxe nie stalo
Witam dopiero co wróciłem z Hotelu , basen w remoncie nie zostałem o tym wcześniej poinformowany , proszę sobie wyobrazić 43 stopnie i siedzieć w Hotelu , plaże raczej wszystkie prywatne więc też nie miałem dostępu
Hotel lepszy niż prezentowany na insta i niż przez biuro. Jest mega czysty wszędzie pachnie uśmiechnięci. Miałam opcję tylko śniadanie - było pysznie.. i kawę mają dobrą. Dobra opcja wypadowa wszędzie są sklepy nawet w hotelu z tyłu jest sklep ;) więc nie trzeba daleko szukać. Busik - super, zawozi Cię na plażę i z powrotem. Bez zastrzeżeń, metro 5 min od hotelu. Które jeździ wszędzie !!!! Lepiej wyjdziecie na tym niż ja - wożąc się boltem. Na pieszo za bardzo na plażę nie dojdziecie bo nie ma chodników oni nastawieni są na auta wszędzie autostradą więc tylko metro / taxi my 1 dnia spróbowaliśmy pieszo ale te 3 km to jest na około 1,5 h w jedną stronę więc nie polecam heheh. Udany pobyt. Woda chłodna na basenie więc to zbawienie. Czysto na basenie, dbają o detale. Mały troszkę basen i mało leżaków jak na ilość pokoi ale można było znaleźć coś dla siebie. Plus taki że do 22 było można się kąpać.
Wszystko na tak
Ciut mała i skromna opcja śniadaniowa. Było pyszne ale jak na taki hotel mogłoby być troszkę więcej jedzenia urozmaicone i więcej. Ale wiadomo to nie jest Egipt Turcja że masz śniadaniówki - wielkości hali więc uważam że to wada i nie wada bo szybko donoszą jedzenie
Oceniamy z żoną bardzo dobrze jest czysto szybka reakcja na drobne problemy
Położenie i posilki miła obsługa
Trochę mały basen
Fantastyczny, smacznie, czysto, uprzejmie i woda w basenie schładzana. POLECAM!!!
Blisko do Mariny
blisko droga dwupasmowa
Hotel fantastyczny. Super okolica. Sklepy restauracje blisko hotelu. Taksówki pod hotelem. Pokój dość duży, czysty. Codziennie sprzątany. Zestaw kosmetyków w łazience. Jedzenie bardzo smaczne , mieliśmy śniadania i obiadokolacje. Basen nie za duży ale dla nas wystarczający. Przy wejściu pan daje ręczniki. Obsługa bardzo miła i pomocna. Polecam pobyt w tym hotelu.
Świetna lokalizacja. Smaczne jedzenie. Przemiła obsługa.
Brak wad hotelu
Hotel nie wyróżniający się w szczególności spośród innych konkurentów, jak najbardziej na plus można dodać przestronne pokoje i fakt bliskości do dubai mall czy mall of Emirates.
- lokalizacja - rozmiar pokoi
Hotel o przeciętnym, jak na Dubaj, standardzie. Generalnie niczego nie brakuje. Czysto, umeblowanie nieco starszawe, ale dobrze utrzymane. Klimatyzacja, mimo termostatu, nie zmienia temperatury. Śniadania z produktami niskiej jakości. ,
Zlokalizowany blisko stacji metra(ok.400m). Bliskość małych sklepów i lokalnych restauracji. Dowó na plażę i centrów handlowych. Miła obsługa. Czysto.
Słabe śniadanie. Jest wybór, ale począwszy od pieczywa, przez napoje, wędliny i ciepłe dania, wszystko bardzo niskiej jakości.
Hotel Golden Tulip Media w Dubaju to elegancki obiekt oferujący wysoki standard usług. Znajduje się w dogodnej lokalizacji w pobliżu głównych atrakcji miasta, takich jak Mall of the Emirates czy Dubai Marina. Pokoje są przestronne, nowoczesne i dobrze wyposażone, a personel wyróżnia się profesjonalizmem i uprzejmością. Goście chwalą również różnorodne opcje śniadaniowe i udogodnienia, takie jak basen, spa i siłownia. To idealne miejsce zarówno dla podróżujących w celach biznesowych, jak i turystycznych, które łączy komfort z przystępną ceną.
Dogodna lokalizacja Przestronne pokoje Profesjonalna obsługa Bogate zaplecze rekreacyjne Różnorodne opcje kulinarne
Super miejsce na zwiedzanie, 800 m do metra które jest najtańszym i najszybszym środkiem transportu. Doskonałe jedzenie i duża rozpiętość czasowa posiłków, codzienne sprzątanie pokoju i dokładana woda. W razie czego za rogiem jest sklepik. Przemiła obsługa. Ocena 10 na 10
Jak wyżej plus transport na plażę
Hotel miejskiego typu, zaletą bliskość metro. Smaczne posiłki, czysto, wygodnie, plusem bus podwożący darmowo na plażę lub do centrum handlowych /ograniczona ilość miejsc w busie/
położenie, 750m do stacji metra, spokojna okolica, transport na plażę
Właśnie wróciliśmy z ukochaną z hotelu i jesteśmy pod wrażeniem ceny do jakości . choć to nie Hilton czy inny emaar to za tak małe pieniądze naprawdę można poczuć się fajnie ,czysto ,obsługa pomocna do metra 10min na nogach lub taxi średnia cena to 40 aed i można dojechać wszędzie z hotelu odjeżdżają też prywatne busy na plażę i centra handlowe za free pod hotelem sklep przemysłowy 24/7 brak alko lecz można zabrać 2L na głowę z PL 🤪Dziękujemy Pani Oliwi z wakacje za pomoc w obsłudze klienta lecieliśmy z firmą TOP i też top było wszystko dogadanie loty transfer do hotelu i z na lotnisko nie ma się do czego przyczepić już planujemy następne wakacje dziękujemy 🙋🏻♂️
Lokalizacja Cena do jakości Czystość
Mały basen Te same śniadania w formie bufetu
Bardzo fajny hotel. Obsługa świetna i pomocna. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Basen mógłby być większy
Pobyt bardzo udany w hotelu czysto obsługa przemiła jedzenie bardzo dobre,wspaniałe a do tego bardzo tanio.
Dobra komunikacja z resztą kraju czysto miło i smacznie.
Nie ma wad.
Pobyt był super . Hotel czysty codziennie sprzątane. Szampony żele odżywki wszystko na miejscu. Brak depozytu co jest zaskoczą w Dubaju. Śniadanie dobre chodź mi osobiście brakowało deserow
Lokalizacja i obsługa bardzo mila .bardzo blisko metro. Sklep na dole hotelu
Brak deserów do sniadania bardzo wąska lazienka
Nie jestem najlepsza w pisaniu ale tym razem muszę się podzielić swoją opinią. Jeżeli chcecie poczuć się na prawdę dobrze zaopiekowani, pobyć w hotelu o wysokim standardzie i niskiej cenie jak za udogodnienia to bardzo ale to bardzo polecam. Cudowny basen z widokiem, woda cieplutka ale idealna na lekkie schłodzenie, pokoje fantastyczne i zadbane. Pracownicy po prostu cudowni, na każdym etapie pytali czy czegoś potrzebujemy. Dodam że hotel posiada nawet własny autokar i może Was zawieźć całkowicie za darmo albo na cudowną plażę albo na zakupy, po prostu bajka !
- Pyszne jedzenie jeśli chodzi o śniadania i bardzo duży wybór więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. - darmowe transfery w różne części Dubaju z hotelu. - czystość i dbałość o szczegóły. - pomoc na każdym etapie :)
Szczerze to nie znalazłam
bardzo dobry stosunek ceny do jakosci, idealna łazienka, wygodne łluzka
lokalizacja, bardzo dobra obsługa, czystość, posilki