Plaże z klifami i punktami widokowymi
Ogrody Santa Clotilde z widokiem na morze
Życie nocne z klubami i muzyką na żywo
Spacer po promenadzie z restauracjami i barami
Bardzo brudno, obsługa fatalna- ledwo mówili po angielsku, darli się i wyzywali gości. Przez nieporozumienie mój chłopak przez kilka dni nie miał wstępu na stołówkę, za którą zapłacił. Na stołówce codziennie to samo jedzenie, czasem popsute. Ostatniego dnia zostaliśmy naciągnieci na 45 euro, za to że przebywalismy w pokoju. Woda w basenie nie była zmieniana przez 2 tygodnie. Hotel bardzo wysoko położony na górze, droga na plażę faktycznie zajmuje 10 min, natomiast powrót 20 min minimum. Potworne upały, a w pokojach brak klimatyzacji. Moje ogólne wrażenie na temat tego hotelu jest fatalne, nikomu go nie polecam.
Miłe sprzątaczki oraz dobre lody
Fatalna obsługa, brud oraz bral klimatyzacji
Masakra to i tak mało, nigdy nie byłem w tak słabym hotelu, personel arogancki a posiłki ciągle te same. Pokoje masakrycznie, drzwi się nie domykają a łazienki w fatalnym stanie, brak klimatyzacji. 10m do hotelu? No jak wejdziesz pod górę której jeszcze w życiu nie widziałeś hehe
Dosłownie wszystko- pokoje, toalety, stołówka, personel, dosłownie żenada
Byłam na obozie młodzieżowym właśnie w tym hotelu i prawdopodobnie właśnie młodzież jest jedynym źródłem zarobku dla tego miejsca. Jedzenie było naprawdę okropne, dziennie taki sam makaron, raz trafił się sfermentowany ananas, a czasem takie atrakcje jak groszek zapiekany z boczkiem bądź kiełbaski zalane olejem. Brak klimatyzacji w pokojach przy temperaturach powyżej 30 stopni Celsjusza to jakaś pomyłka. Dodam jeszcze, że przez część mojego pobytu basen był zamknięty. Lokalizacja hotelu pozostawia wiele do życzenia, ponieważ z plaży czy z miasta trzeba było wchodzić pod stromą górę, przez co z plaży idzie się 20 minut, nie 10. Hotel podobno oferuje także bar, którego nie widziałam tam ani razu. Nad wanną mieliśmy dziurę w suficie (pozostałość po poprzednich mieszkańcach pokoju), którą przyszedł obejrzeć pracownik hotelu. Skwitował to w ten sposób: "jak nie będziecie grzebać to nic wam na głowę nie spadnie". Mieszkaliśmy na 5 piętrze, gdzie niestety nie dojeżdża już winda rodem z PRLu, która non stop się zacina, ale do tego już wszyscy byli przyzwyczajeni, więc nikt z tym nic nie robił. Jedyna zaleta to fakt, że w hotelu przeważają młodzi ludzie nastawieni na zabawę. Hotel zdecydowanie odradzam.
lokalizacja, wyżywienie, brak klimatyzacji
Hotel jest bardzo zadbany, codziennie sprzątam przez panie jednak ciężko się z nimi dogadać. Byłam na obozie w tym mieście i bardzo mi się podobało, basen spory i wcale nie był zamykany O 18, jedzenie dało się zjeść chociaż czasami było naprawdę dobre (co kto lubi), obsługa w recepcji dość problematyczna, niestety brak klimatyzacji oraz Internet do wykupienia taki sobie bo wcale nie chodzi... polecam to miejsce i chętnie wrócę
Czysty, miła obsługa, spory basen, miejsce głównie dla młodzieży
Zacznę od tego, że to nie żaden hotel a hostel. Na znaczku przed wejściem tkwi napis jak byk \\\"Gremi D`Hostaleria\\\" Pobyt był porażką za którą zapłaciłam niestety. Położony na wzgórzu na które trzeba doginać w upale. Okupowany przez młodzież, która co noc urządza głośne, suto zakrapiane imprezy alkoholowo-narkotyczne. Jedzenie fatalne-co dzień to samo. Brak klimatyzacji. Trzaskające od przeciągów drzwi i okna, monstrualne robale, podejrzana dzielnica, często słyszałam dziwne krzyki i odgłosy....
syf, brud, smród, fatalne położenie, brak klimatyzacji, codziennie to samo menu,mnóstwo hałaśliwej i zachlanej gównażerii
Nigdy więcej się tam nie wybiorę. Masakra, kiła i mogiła, syf najgorszy
brak zalet
obskurność, brak klimatyzacji,fatalne położenie pod górę, w podejrzanej dzielnicy, daleko do morza
Super miejsce! Czysto i przyjemnie, miła obsługa, dobre jedzenie. Dużo młodych ludzi, więc jeśli ktoś szuka cichego i spokojnego miejsca to może tutaj narzekać. Dla mnie była to zaleta. Bo było mega śmiesznie. Zawsze coś się dzieje, nie ma nudy. Hotel idealny na obóz albo wyjazd paczki znajomych, którzy chcą się bawić.! Wrócę na bank!
położenie atmosfera cena basen wifi obsługa
najgorszy .to nie jest żaden hotel tylko schronisko młodzieżowe po jednym dniu i ogólnym strajku przeniesiono nas do normalnego hotelu nigdy więcej nie polecam nawet najgorszemu wrogowi
nie posiada
totalny brud
Obsługa ledwo mówiła po angielsku, nie wspominajac o innych językach obcych. W hotelu nie było nawet mydła. Zdarzało się, że kelnerki w restauracji krzyczały na urlopowiczów. Nie polecam hotelu osobom, które chcą wypocząć na urlopie. W hotelu nie obowiązuje cisza nocna. Młodzież organizowała imprezy każdej nocy. Imprezy kończyły się o godz. 6 rano. Po mimo interwencji w recepcji nic się nie zmieniło. Obsługa nie zainteresowała się problemem. Dzieci z obozo-kolonii "okupowały" hotelowy basen od godz. 10.00 do 18.00 czyli dokładnie w godzinach otwarcia. Dla innych gości hotelowych miejsca przy basenie już brakowało. Nie polecam hotelu rodzinom i osobom starszym, natomist zdecydowanie "tak" dla młodziezy lubiącej imprezy i międzynarodowe towarzystwo.
Brak klimatyzacji w pokoju do tego ciągły hałas- z ulicy oraz sasiednich balkonów a takze nieustanne trzaskanie drzwiami biegajacej po hotelu młodziezy (obozy/kolonie bez nadzoru opiekuna)-generalnie brak\"ciszy nocnej\"Śniadania paskudne, prowiant porażka...za to obiadokolacje całkiem niezłe..i to chyba jedyny plus!Basen mały,czynny do godz18.00 !!Obsługa fatalnie mówi po angielsku! Wyjeżdzaliśmy korzystajac z posrednictwa TraveliGo.pl- NIE POLECAM !! kłamliwy opis hotelu i jeszcze bardziej zakłamani pracownicy
Hotel bardzo nieprzyjazny dla Polaków. Panuje tu dyskryminacja. Obsługa arogancka i nieuprzejma traktująca gości jak intruzów. Mam bardzo negatywne odczucia co do pobytu w tym hotelu. Brak możliwości wyegzekwowania od obsługi czegokolwiek. nieznajomość jezyków obcych nawet w bufecie. Pokojówki nie sprzątają pokoi, wymieniaj jedynie reczniki i donosza papier toaletowy, łazienki brudne, nie działające wyposażenie. Pokojówki wchodzące do poki pomimo obecnośc w nich gości. Jedzenie jednorodne i mdłe.
Obrzydliwe jedzenie! Sztuczce i talerze były niedomyte i trzeba było przebierać talerze żeby nie trafić na zaschnięty keczup! Poza tym mięso i ryby śmierdziały a ryby podawano z głową, oczami i ogonem... I w zasadzie do spożycia nadawały się jedynie frytki i warzywa. Nie mówiąc o tym że w recepcji przesiadywały osób, które nie znały podstaw angielskiego! Żeby wziąć kluczyk trzeba było pisać numer pokoju na kartce... No chyba że ktoś zna hiszpański.
Dla osób niewymagających, które chcą tanio spędzić wakacje w Hiszpanii hotel ten jest idealny. Jedynym jego większym mankamentem była oooogromna ilość Niemców (nie zawsze dobrze wychowanych). Wszędzie było blisko - i na plażę i do centrum i na dworzec autobusowy i do licznych dyskotek:)Gorąco polecam ludziom młodym i niewymagającym (osoby starsze czasem były niezadowolone, ale były to głównie osoby, które myślały sobie, że pojadą na tanie wczasy do Hiszpanii i hotel ** gwiazdokowy będzie piękny jak hotel *****gwiazdkowy)