Plaże z palmami i atrakcjami wodnymi
Wieże Po Nagar z widokiem na miasto i zatokę
Błotne kąpiele i spa z wodami termalnymi
Wycieczki łodzią na wyspy i rafy koralowe
Pobyt w tym hotelu uważam za udany. Śniadania w formie bufetu. Jedzenie urozmaicone. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Obsługa nie rozumie po angielsku, ale wszystko tłumaczą przez translatora. Więc nie było problemu ze zrozumieniem. Obiadokolacje niestety nie polecam. Są w formie 8 gotowych zestawów. Niestety nam nie przypadły do gustu.
Hotel czysty, codziennie sprzątany. Miła obsługa. Piękny widok z balkonu na morze. Plaża bardzo blisko, wystarczy przejść przez ulicę. Mila obsługa na plaży. Piaszczysta, czysta plaża. Łagodne zejście do morza.
Obiadokolacje w formie kart. Niewystarczająca ilość leżaków i parasoli. Było ich 8 i 16 leżaków.
Nowy i czysty, kulturalna obsługa, smaczna kuchnia
Basen
Hałas na ulicy
Hotel Grand Gosia w Nha Trang został wybrany przez nas na Nasze pierwsze Azjatyckie Wakacje. Obsługa hotelu już od momentu naszego przybycia o nas dbała- otrzymaliśmy „welcome drink” 🍹 podczas krótkiego oczekiwania na zameldowanie. Cała procedura przeszła sprawnie i bez większych komplikacji. Obsługa recepcji sprawnie posługuje się językiem angielskim (jeżeli czegoś nie zrozumieją - zawsze pomoże przyjaciel translator) i zawsze jest chętna do pomocy niezależnie czy chcemy zamówić taksówkę czy zapytać gdzie iść zjeść 🫕 wspomnę tu od razu o beach voucherach 🎫 z racji oferowanych przez hotel leżaków w cenie pokoju. Vouchery każdorazowo wraz z ręcznikami należy odebrać z recepcji i również tam je pozostawić. Wiele osób o tym nie wiedziało i musiało wracać do hotelu lub wykupywać leżaki obok. Niestety leżaków nie ma za wiele i obowiązuje zasada „kto pierwszy ten lepszy” 👋🏼 Zakwaterowani byliśmy w pokoju dwuosobowym z widokiem na piękne morze. W pokoju znajduje się wszystko co potrzeba, są kapcie i szlafroki, zestaw kosmetyków i suszarka w łazience. Pokoje są sprzątane codziennie, nie można się do niczego przyczepić. Zwracam jednak uwagę na barek w pokoju- darmowe są jedynie 2 sztuki wody poza lodówka, Panie pokojówki donoszą ją jednak codziennie. W łazience znajduje się również przeszklona szyba, z której podziwiać możemy morze - ważne, ze można ja również zasłonić, gdyby w pokoju jednak była osoba, która nie powinna za wiele zobaczyć 🧖🏻♀️ śniadania są smaczne, urozmaicone jednak należy pamiętać, że jest to kuchnia azjatycka, więc widok noodli z mięsem wołowym na śniadanie nie powinien nikogo dziwić 🍲 ale każdy znajdzie coś dla siebie, są jajka, świeże owoce i ciasta. Hotel położony jest w pierwszej lini brzegowej, lekko na uboczu lecz w zasięgu 15 minutowego spaceru do centrum. Dla nas była to czysta przyjemność- spacery promenada, plażą lub wąskimi uliczkami pełnymi sklepów. Hotel posiada również basen na pietrze jednak woda jest w nim zdecydowanie orzeźwiająca 💦 obok znajduje się siłowania, skromna lecz każdy znajdzie coś dla siebie.
pomocna i życzliwa obsługa 🌼 czyste, codziennie sprzątane pokoje 🧻 szeroka, piaszczysta plaża 🌊 zdala od miejskiego zgiełku 💆🏼♀️ sprawna, czysta klimatyzacja ❄️
mała ilość leżaków na plaży ⛱️ niewielki basen z zimną wodą 🏊♂️