Grand Sunlife

3.1

Bardzo kiepski hotel jak na All oraz 4*. Brak higieny na każdym kroku oraz bardzo słabe wyżywienie. Jeden rodzaj mięsa na obiad i kolację, ryż lub makaron do tego i cała kupa zielonego, a na śniadanie codziennie jajka na twardo, sery i ichniejsza wędlina. Picie podają w kubkach wielokrotnego użytku, które już zmieniły kolor z białego na pomarańczowy. W pokojach to samo, syf, kiła i mogiła-wykładzina na podłodze aż lepi się od plam, w łazienkach grzyb i brak klimy wszędzie.

W hotelu jest brudno, łazienki w stanie fatalnym, wyżywienie mało urozmaicone, zimne, all inclusive w tym hotelu znaczy kto pierwszy ten lepszy, zwłaszcza przed Rosjanami, którzy rzucają się na jedzenie. Wielkim atutem tego hotelu jest jego położenie przy plaży, leżaki i materace za darmo. Poza tym wszystkie animacje są po rosyjsku, zresztą wszystko w tym hotelu robi się pod nich. Nie polecam!

Były to fajne, bardzo udane wakacje :)) Hotel jest śliczny, bardzo malowniczy, otoczony przepiękną roślinnością, czułam się jakbym była w innym świecie :))))) Pokoje są super! Czyste, bardzo ładnie urządzone i jest balkon, codziennie rano i wieczorem można było sobie wyjść i podziwiać okolice :))) Jedzenie przepyszne, każdego dnia jadłam coś innego i wszystko było bardzo dobre i świeże, polecam lody :))) Fajne baseny, można było poznać fajnych ludzi :)) Na plaże było bliziutko :) Woda cudowna, czyściutka i ciepła, można było się kąpać praktycznie do wieczora (tylko bardzo słona :)) Obsługa całkiem fajna, kelnerzy zawsze się do nas uśmiechali i puszczali oczka ;), Barmani też fajni, tylko drinki były dosyć słabe, za to przekąski bardzo dobre i przez cały dzień można było coś dostać. Animacje różne niektóre były fajne inne zdecydowanie mi się nie podobały. Rozrywek w hotelu nam nie brakowało, nawet nie wiem kiedy to wszystko zleciało, mam nadzieję że w przyszłym roku też uda mi się tam pojechać :))))

Fantastyczny hotelik, jest na prawdę super. Hotel kameralny ma przemiłą obsługę miłą i nienarzucająca się. Czystość w hotelu zasługuje na prawdę na ogromnego plusa w pokojach codziennie czysto i do tego posciel była co chwile wymieniana. Hotel rewelacyjny stołówka na powietrzu a jedzenie bardzo smaczne i dużo. Sniadania monotonne za to obiady i kolacje rewelka. Hotel zdecydowanie zasługuje na więcej gwiazdek. Po prostu rewelacja. Gorąco polecam, na pewno tutaj wrócę ;)))

Hotel nie odpowiada 4 gwiazdkom, w pokojach stare meble, łazienki brudne, na ścianach w łazience grzyb. Ogólnie hotel przyjemny, bardzo rozrywkowy, animacje b.fajne zarówno dla dzieci jak i dorosłych, codziennie dyskoteka do późnych godzin. Posiłki oprócz śniadań urozmaicone i dosyć dobre. Hotel prawie w całości wypełniony turystami zza wschodniej granicy, stąd też obsługa, animacje w j.rosyjskim. Jeżeli ktoś wybiera się do tego hotelu polecam wybrać Sunlife Plaza-ta sama cena, a hotel bez porównania-czyste i nowoczesne pokoje, hotel położony na tym samym terenie, nawet restauracja jest wspólna. Okolica bardzo fajna, Avsallar to nieduże miasteczko z mnóstwem sklepów i sklepików, położone niedaleko innych atrakcyjnych miejscowości, gdzie można dojechać busem.

Nazwa  Grand Sunlife
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Avsallar
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, aquapark, fitness, nurkowanie

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

6.1
5.9

3.1

Wyświetlono 34 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Doris

4.2
baska

Kaja

Bozena

Helena

Pobyt - Maj 2008

Super hotel z bardzo miłą i uprzejmą obsługą. Z większością personelu czasem ciężko się dogadać po angielsku ponieważ większość z nich mówi tylko po turecku za to w recepcji nie ma problemu aby się dogadać. Hotel kameralny, serwuje wyśmienite jedzenie a możliwość spożywania na powietrzu jest bardzo dużym plusem. Menu hotelowe niczym nie odbiega od 5*. Jedzenia było dużo i było bardzo smaczne. W pokojach i całym hotelu bardzo czysto pościel co drugi/trzeci dzień zmieniana, łazienka odnowiona z suszarką. Hotel leży tuż przy ładnej piaszczystej plaży. Polecam spacery po okolicy jest tam wiele ciekawych miejsc. Polecam ;)

Łucja

Pobyt - Maj 2008

Dużym plusem hotelu jest panujący w nim porządek, zwłaszcza jak na jego 3* oraz bliskość sklepów, gdzie można kupić wszystko co potrzebne:))Pokoje dosyć ładnie urządzone tylko klimatyzacja kiepsko działa. Po pierwsze jest sterowana centralne, co oznacza oszczędności i wysoką temperature w pokoju. My mało w nim przebywalismy, dlatego nam to tak nie przeszkadzało. Jedzenie bardzo dobre i bardzo urozmaicone, duży wybór zimnych potraw, a wszystko smaczne i można było się najeść. W hotelu raczej spokojnie, czasami, nawet za spokojnie, rzadko odbywały się jakieś animacje, ale jak już były to chociaż ciekawe i fajne:)))Do plaży bardzo blisko. Plaża piaszczysta, a woda fajna i bardzo ciepła:) Ogólnie były to bardzo fajne i ciekawe wakacje, hotel jest bardzo fajny, a Turcja warta zwiedzenia:)

Pobyt - Kwiecień 2008

Miałam duże obawy co do wyboru hotelu 3*, zwłaszcza, że nasłuchałam się wielu niepochlebnych opinii na temat standardów w nich panujących, ale zależało nam żeby mniej wydać na hotel a więcej mieć na zwiedzanie (skoro już jechaliśmy do tak egzotycznego kraju, to chcieliśmy zobaczyć jak najwięcej:) Moje obawy okazały się bezpodstawne, hotel jest bardzo fajny i gorąco go wszystkim polecam. Pokoje nie za duże, ale też nie ma uczucia ciasnoty i bardzo ładnie urządzone. W samym hotelu jak i wokół niego bardzo czysto. Pokoje były sprzątane codziennie, łącznie z wymianą ręczników. W pokoju telewizor z polskim programem:) Jedzenie rewelacyjne, bardzo świeże, nawet urozmaicone, wieczorem kilka potraw ciepłych do wyboru. Napoje podawane schłodzone, drinki smaczne, tylko dosyć słabe (ale podobno w Turcji ogólnie alkohol jest dużo słabszy niż w Polsce). Całą obsługa bardzo sympatyczna, fajni kelnerzy:). To były bardzo udane wakacje i każdego kto się obawia wyjazdu tam zapewniam, że nie ma czego, hotel jest bardzo fajny:))

Margerita

Pobyt - Lipiec 2007

Bardzo ładnie położony, nad samym morzem. Plaża ładna. Blisko do miasteczka. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Jedzenie dobre i bardzo urozmaicone.Ogólnie jestem bardzo zadowolona.Moja córka równiez (25 lat).

Pobyt - Listopad 2006

Z przykrością nie polecamy hotelu. Stan łazienki fatalny. Hotel generalnie zapuszczony. Najlepsza była kuchnia, typowo turecka i badzo urozmaicona. Bar tylko jeden (zamiast trzech).

Jerzy

Pobyt - Lipiec 2006

Większość pokoi mała,łazienki z rdzewiejącą armaturą. Lepszy pokoj z widokiem i w dobrym stanie można dostać po wręczeniu 10 dol. Dyskoteka codziennie od 23 do 24 - aż drżą mury, nie ma mowy o śnie - największa wada hotelu. Na dyskotekach bawi się ok. 20 -30 osób ( ze względu na rodzaj muzyki ), a pozostali muszą czekać aż się skończy, na szczęście można czekać np. w barze.Jedzenie - jedno danie mięsne ( na zmienę kura, baranina, parówki ) i jedno jarskie. Często jedzenie b. mocno przesolone, chyba specjalnie żeby mało jeść. Owoce tylko dla pierwszych, pozostali jedzą ew. jabłka. Napoje : piwo i wino mocno rozrzedzone. Ogólnie jedzenie w większości niesmaczne.Kelnerzy : oprócz dwóch wszyscy uprzejmi. Sprzątanie w miarę tzn. bez odkurzania.
Wbrew pozorom największa zaletą hotelu są goście Rosjanie - sympatyczni,weseli i kulturalni. Nie ma konieczności słuchania procesów fizjologicznych Niemców i patrzenia na Niemki.
Hotel polecam samotnym, Rosjanie od razu podchodzą, zagadują - nikt nie spędza czasu sam jeśli nie chce. Nie polecam rodzinom z małymi dziećmi.

jarek w.

Pobyt - Marzec 2006

pobyt w hotelu oceniam jako dobry , lekki minus to taki że hotel był nastawiony przede wszystkim na obsługę rosyjskich turystów , dlatego dyskoteki były w takt rosyjskiej muzyki , aerobic na plazy po rosyjsku , nawet papuga ara w recepcji mówiła po rosyjsku. Nie jestem przeciwnikiem rosjan , jednak w turcji chiałem poczuć więcej klimatu tureckiego.
Jednak mimo wszystko polecam hotel wszystkim , obsługa dbała naprawde o miła atmosfere , a wszystko było przygototwywane na wysokim poziomie

Ania i Artur M.

Pobyt - Marzec 2006

Hotel naprawde godny polecenia, zarowno dla mlodych, rozrywkowych ludzi jak i rodzin. W pokojach z bezposrednim, przepieknym widokiem na morze dokucza glosna muzyka do 1szej w nocy, jednak tego problemu nie ma w cichszych pokojach z tylu hotelu. Pokoje bardzo czyste, sprzatane codziennie, bez zadnego robactwa :) W sezonie, w ktorym my bylismy, 95% gosci stanowili Rosjanie, ale nie bylo z nimi problemow (jedyny minus, że animacje i szyldy byly tylko po Rosyjsku). Obsluga rewelacyjna. Polecamy odwiedzic strone hotelu - www.grandsunlife.com - poniewaz na polskich stronach przewazaja zdjecia sprzed remontu. Obecnie wyglada duzo lepiej. Bylismy zachwyceni, stosunek jakosc/cena byl naprawde wysoki.

romek

Pobyt - Kwiecień 2001

Hotel ten nazywał się kiedyś Submerine.Do tej pory mogło się wiele zmienić.

Grand Sunlife