Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Jeśli chodzi o sam hotel, to jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje były codziennie sprzątane, a obsługa dbała o porządek. Jedynym minusem był fakt, że trudno było spokojnie odpocząć na leżaku przy basenie czy na plaży, ponieważ bardzo często podchodzili pracownicy oferujący różne wycieczki, masaże i inne usługi. Bywało to dość uciążliwe i zakłócało relaks.Blisko plaża.
Hotel ogólnie fajny, czysty ale ilość osób dramat kolejki w głównej restauracji gigantyczne, po trzech dniach na obiad chodziliśmy do snack barów. Tak samo nie wiem czy trafiliśmy na jakieś święto ale ludzi pochodzenia arabskiego było bardzo dużo nie mam nic do nich ale tu okazali się bardzo konfliktowi, wszędzie wchodzili bez kolejek.
Bardzo polecam ten hotel. Pokoje czyste, przestronne. Bardzo dużo zieleni na terenie obiektu. Obsługa przesympatyczna i pomocna. Super aquapark i baseny. Blisko do plaży. Nie było żadnego problemu z wolnymi leżakami. Jedzenie różnorodne i bardzo dobre. Dzieci zachwycone. Do śniadania i kolacji przepyszne soki. Super opcja to również bar z przekąskami, czynny również późnym wieczorem. Chętnie kiedyś wrócimy.
Duży aquapark, opieka ratowników. Przestronny pokój. Dostęp do basenów i morza bezpośrednio przy hotelu. Fajna i spokojna dzielnica - bez stresu można było wyjść na zakupy poza hotel.
Super miejsce na wakacje z dzieciakami . Polecam .
Czysto przyjemnie, obsługa super
Hotel oceniam na bardzo dobry. Jedyny minus WiFi - tragedia. Jedzonko smaczne, pokoje duze i czyste. Obsługa mega miła, obiekt bardzo zadbany. Byliśmy 11 dni i nie nudziliśmy ani chwili :)
Duże czyste przestronne pokoje. Różnorodne jedzenie. Zieleń otaczająca hotel
WiFi, przeludnienie. Kuchnia za mała. Nie jest przystosowana do takiej ilości ludzi, przepychających się w kolejkach. Każdy posiłek to była walka o przetrwanie.
Pokój tragedia , obsługa też, reszta bardzo dobrze
Hotel rewelacyjny, jedzenie przepyszne, na pewno nikt nie będzie chodził głodny. Obsługa bardzo uprzejma. Barmani po drobnych napiwkach naprawdę stają na wysokości zadania. Animacje dla dzieci: codzienna wieczorna dyskoteka, ale nasze maluchy były zachwycone. Polecam hotel i jestem pewna, że jeszcze tam wrócimy.
Czystość, smaczne jedzenie, mili ludzie.
Uczucia z pobytu mieszane hotel niby ok duzy zadbany teren oraz ilosc basenow, dla dzieci fajne atrakcje, oraz aquapark , pokoj odnowiony ale mial bardzo duzo niedociagniec wykonczenie i silikony w lazience dramat z klimy w kazda noc smierdzialo stęchlizną . W ostatnia dobe nie bylo wody pozniej leciala pomaranczowa. Widac ze pokoje maja juz swoje lata za soba.
Teren w hotelu zadbany
Pokoje oraz zapachy w nich
Hotel fantastyczny, super miejsce dla dzieci. Plusem są kolacje z różnych kuchni świata. Pokoje czyste. Proponuję zabrać cos na komary do gniazdek 😁
Dużą ilość basenów, bezpośredni dostęp do morza
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, baseny, zjeżdżalnie, jedzenie każdy znajdzie coś dla siebie, standard pokoju ok jeżeli nie jedziesz oceniać równej fugi w łazience. Codziennie sprzątane pokoje, obsługa bardzo miła.
Leżaki dostępne bez rezerwacji porannej, jedzenie
Pobyt w hotelu Rewaya oceniam bardzo pozytywnie. Hotel jest duży, zadbany i bardzo czysty. Na terenie obiektu znajduje się dużo zieleni oraz kilka basenów, dzięki czemu każdy może znaleźć miejsce do wypoczynku. Pracownicy na bieżąco dbają o porządek zarówno na terenie hotelu, jak i w restauracjach. Jedynym minusem są animacje. Jak na tak duży i piękny hotel, program animacyjny jest bardzo ubogi. Animatorzy starają się organizować zabawy przy basenach w ciągu dnia, jednak brakuje wieczornych pokazów, występów czy innych atrakcji dla gości. Po wielu pobytach w różnych hotelach mogę stwierdzić, że tutaj animacje praktycznie nie istnieją. Mimo tego pobyt uważam za udany i hotel mogę polecić osobom szukającym spokoju, czystości i relaksu.
✔️ Duży i bardzo zadbany teren hotelowy ✔️ Dużo zieleni, która tworzy przyjemny klimat ✔️ Kilka basenów do wyboru ✔️ Wysoki poziom czystości w całym obiekcie ✔️ Czyste i komfortowe pokoje ✔️ Miła i pomocna obsługa ✔️ Pracownicy na bieżąco dbają o porządek na terenie hotelu i w restauracjach ✔️ Smaczne i różnorodne jedzenie ✔️ Spokojna atmosfera sprzyjająca wypoczynkowi ✔️ Piękna i nowoczesna infrastruktura hotelowa
❌ Bardzo słaby program animacyjny jak na tak duży hotel❌ Brak ciekawych pokazów i atrakcji wieczornych❌ Animatorzy skupiają się głównie na zabawach przy basenie w ciągu dnia❌ Wieczorami brakuje rozrywki dla dorosłych i rodzin z dziećmi❌ Potencjał hotelu nie jest w pełni wykorzystany pod względem animacji i organizacji czasu wolnego
Polecam!! Świetna obsługa, bardzo pomocna! Pyszne jedzenie! Codziennie wypiekane ich chlebki, gorące najlepsze 😁
Przestronne pokoje, obsługa wyśmienita! Pomimo, że jest duży jakoś wszędzie było blisko. Piękne ogrody.
Pobyt udany. Polecam ten hotel. Duża ilość basenów o różnej głębokości, każdy znajdzie odpowiednie miejsce dla siebie. Bardzo pomocni i serdeczni ratownicy.
Jedynym minusem jest dość duża ilość turystów pochodzenia arabskiego, którzy czują się jakby byli u siebie-szczególnie podczas posiłków, razi wielkość porcji które sobie nakładają i jak marnują góry jedzenia. Oprócz tego stają bez kolejki, na szczęście osoby obsługujące/kelnarzy, barmani zwracają im uwagę i pokazują gdzie jest koniec kolejki.
Wyjazd był udany .dostaliśmy pokój z widokiem na morze za który dopłaciliśmy bylo warto widoki piękne pokój czysty zadbany sam hotel spełnił nasze oczekiwania pod względem atrakcji oraz jedzenia którego bylo dużo oraz bardzo różnorodne
Super zjeżdżalnie nie tylko dla dzieci duza przestrzeń do wypoczynku iraz opalania dużo basenów do wyboru dla pływających oraz tych co boją sie głębokości bary z napojami oraz z jedzeniem mysle ze na większość gust każdy cos dla siebie znajdzie oraz morze blisko hotelu moze jest płytko ale liczy sie dla mnie ze mozna tam odpocząć i sie poopalać
Dla mnie wszystko bylo super nie ma nic co by mi sie nie podobało
Jak najbardziej polecam dla rodzin z dziećmi ale i nie tylko. Duży obiekt na którym każdy znajdzie coś dla siebie.
Czyste, zadbane pokoje, bardzo dobre, zróżnicowane jedzenie
Super hotel, czysto, bardzo duży wybór jedzenia - duży plus za snack bary. Blisko plaża.
Jedzenie bardzo dobre, duży wybór. Czysto. Baseny super. Ogród bardzo zadbany. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Pobut bardzo udany.Piękny , czysty hotel z zadbanymi ogrodami.Wspaniale jedzenie, nowoczesne wnętrza restauracji.Ogromny teren z kilkoma basenami.
Czysto, smacznie i bardzo mla obsluga
Brak rafy
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Nie było walki o leżaki . Wi-fi bardzo dobrze działało w lobby i w pokojach . Pokoje sprzątane codziennie zawsze z miłym akcentem. Mini barek uzupełniany też codziennie.
Bardzo sympatyczni animatorzy , jedzenie pyszne i różnorodne .
Jak najbardziej mogę polecić ten hotel, dużo basenów, przestronne pokoje, bardzo duży wybór jedzenia, które jest smaczne. Plaża nie jest typowo piaszczysta ale mi to nie przeszkadzało. Widać, że właściciel chce na każdym kroku umilić pobyt np. soki z miąższem, dostęp do butelkowanej wody w wielu miejscach obiektu
J.w
Może jedynie to upierdliwe nagabywanie o wycieczki i usługi Spa