Hotel wymagający remontu, powyrywane kontrakty ze ściany, na szybko odświeżone meble śmierdzącą farbą, która śmierdziała nawet na korytarzu, brak lodówki, na drugi dzień nie mieliśmy światła w pokoju, chociaż obok działało, po godzinie dostaliśmy inny pokój, problem z zamkami w drzwiach, jedzenie marne, mało, bardzo skromnie i ciągle to samo, restauracja też niezbyt czysta, nie wiem czy dała bym dwie gwiazdki, a w ofercie były cztery. Na plaży brak baru, połamane leżaki bez materacy i brudno. Uważajcie na ten hotel nie polecam, nawet za tą cenę.
Obsługa ok.
Stary hotel, nie wiem czy spełnia chociażby przepisy BHP.
Wszystkie opinie na temat tego hotelu są kasowane, gdyż wszystkie są negatywne. Moja opinia na temat tego hotelu jest podobna, w skali od 1-5 to minus 1 Brud smród i ubóstwo.. Wstyd sprzedawać takie wakacje.
ŻADNE
Dosłownie wszystko.. brud, smród zarzygane wykładziny brak jedzenia, brak wi-fi,
Hotel jest niezgodny z ofertą, plaża nie znajduje się 200 m od hotelu tylko ponad 800 m, nie ma 4 restauracji tylko 1 jadłodajnia z brudnymi talerzami i porozrzucanym jedzeniem na podłodze, w pokojach nie działa klimatyzacja i telewizory, nie ma wody do picia, brak lodówki, grzyb w łazience, o papier rltoaletowy prosisz się kilka godzin, zabierają Ręczniki i przez cały dzień prosisz aby odali , pordzewiała wanna, śmierdząca wykładzina zalana nie wiadomo czym , pety leżące codziennie wszędzie, godziny posiłków nie pokrywają się z informacją uzyskanà w pierwszy dzień , czekaż aź łaskawie coś przyniosą, dostaniesz może do wyboru bułki suche jakieś jedne mięso i makaron który i tak nie starczy dla wszystkich. Znalezienie czystego krzesła , stołu graniczy z cudem, jak zaczniesz zgłaszać usterki to na drugi dzień zabiorą ci klucze do pokoju pod pretekstem posprzątania, których nie odzyskasz przez parę godzin, nasze klucze zgubili . Na plaży połamane leżaki, brak baru , siedzisz na piasku raz ze śmieciami. O tym miejscu można pisać by długo. W skrócie zapłaciliśmy za wszystko nie dostaliśmy nic, jedzenie kupujemy w okolicznych barach wodę też .
Brak zalet
Tu nic się nie zgadza nawet w ofercie kupujecie hotel 4 gwiazdkowy, a na miejscu okazuje się że gwiazdki znikają w tajemniczy sposób z dnia na dzień. (...)