Hera Park

Większą niedogodnością jest brak klimatyzacji w jadalni i windach. Do reszty można się przyzwyczaić. Standard studencki. Dobre jedzenie i łaźnia z masażem.

Hotel bardzo fajny, obsługa rewelacyjna. Do plaży tak jak na mapce - jakies 350 m. tam dostepne bezpłatne leżaki, ręczniki dostepne w hotelu za kaucją zwrotną (chyba5$). Dziwia mnie poprzednie komentarze o dojezdzie do plazy busikiem..:), chyba opisuja inny hotel:0 ja opisuje ten na zdjeciach. śniadanie przygotowywane równiez przy basenie - zawsze jakies grilowanie, jajecznica lub kielbaski. W ciagu tygodnia raz byl prawdziwy kebab.Organizowany wieczór turecki, pokazy mody(sprzedaz kurtek skorzanych:)tanca regionalnego. w ciagu dnia serwowane rozne przekaski(nalesniki pizza itp.) wieczorem mozna spacerowac po okolicy - jest pieknie i tak...wakacyjnie:). klimatyzacja w pokoju, codziennie roomservice i czysciutkie reczniki.Na miejscu mozliwosc wyboru wycieczek fakultatywnych-duzy wybór. Ja ze swojej strony serdecznie polecam.

hotel ładny, zadbany, pokoje czyste. jedzenie dobre urozmaicone(kucharz wychodzi na zewnątrz i robi hamburgery,kebaby itp na kolacje, a na śniadanie naleśniki jajka itp) czysta plaża blisko, leżaki bezpłatne. Hotel posiada własny klub w 'piwnicy' ale nie jest głośno i nie przeszkadza nie bawiącym się. Dużo Rosjan ale także Polaków. Spędziłam w hotelu Hera park super wakacje i polecam wszystkim ;)

Na mnie hotel wywarł bardzo dobre wrażenie. Obsługa bardzo miła - Turcy są bardzo przyjaźnie nastawieni do Polaków. Jeżeli ktoś szuka luksusów to nie wybierze ofertę za 6000,00 a nie narzeka na warunki w hotelu bo za tę cenę warunki są naprawdę świetne. Busik odwozi i przywozi wczasowiczów na piękną plażę. W pobliżu centrum Side i stara antyczna dobrze zachowana część Side. Generalnie Polecam.

udzie nie wybierajcie tego hotelu jest gorzej niż źle jest MASAKRA !!!!!!!!!!!!!! jeśli lubicie wątróbki i inne tego typu smakołyki to prosze bardzo bo My jeździmy co roku na wycieczki i ta była dla nas koszmarem. Kelnerzy nie mili , w pierwszej kolejności obsługiwali głównie niemców albo turków. Animacja ???? ja tam nic nie widziałam takiego !!! Angielskiego nikt nie zna ciężko sie z kim kimkolwiek dogadać. W recepcji i na stołówce nie ma klimatyzacji wszystko sie topi i wygląda nieświeżo. Ja nie wiem jak ten hotel może miec 4 gwiazdki !!!!! bo na pewno nie za te brudne ręczniki !!!!

Nazwa  Hera Park
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty

Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem

Stare Miasto z bazarami i brukowanymi uliczkami

Plaże z łagodnym zejściem i licznymi leżakami

Muzeum w dawnych łaźniach z antycznymi eksponatami

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Beata Grześkowiak

turystka

Pobyt - Sierpień 2009

Izabela

Pobyt - Sierpień 2009

Super hotel, przemiła obsługa, wspaniała lokalizacja. Jedzenie urozmaicone, bardzo duży wybór na każdy posiłek. Polecam wycieczki od Efkana z Trajanus Tour z plaży w stronę antycznego Side.

Izka

Pobyt - Czerwiec 2009

Hotel super. Jedzenie urozmaicone, codziennie co innego (można sporo przytyć!). Obsługa prawie nosiła nas na rękach, pokoje posprzątane, raz w tygodniu wieczór turecki. Blisko do restauracji i bazarów, do plaży publicznej jakieś 350-400metrów (można rozłożyć się z ręcznikiem lub wykupić za 1euro leżak),bogata oferta sportów wodnych, plaża hotelowa z leżaczkami 2km(bezpłatny transport). Polecam wycieczki od Efkana (Trajanus Tour)z plaży ok.150m od zejścia z hotelu w stronę antycznego Side- ceny nawet o 50% niższe od tych oferowanych przez rezydentów, obsługa mówi po polsku. My byliśmy na raftingu, w Antalyi, aquaparku i delfinarium. Jeśli wybieracie się do hotelu Loyal będą to na pewno wspaniałe wakacje. Jeśli macie pytania-piszcie.

Darek

Pobyt - Maj 2009

brak ogrodu,4 palmy i beton, animacje 1x w tygodniu, plaza hotelowa ca. 2 km zdezelowany busik kursuje jak chce, scisk i tlok. Na plazy nie ma AL. Plaza prywatna 400m. Pokoje ok, nie polecam pokoi od strony basenu i ruchliwej ulicy, sprzatanie i zmiana poscieli i recznikow slabe. Jedzenie: malo miesa, czesto watroba, tlok i kolejki. Jedyny czynny bar przy basenie do 23:00, duzy tlok. Personel niezbyt przyjazny. Dla mnie hotel ***

DD

Pobyt - Maj 2009

Hotel wydawał się ok, ale bardzo szybko przekonaliśmy się że tak nie jest..przez pierwsze trzy dni obsługa zauważała tylko Tureckich gości - inni sie nie liczyli, po wielkiej awanturze i zmianie hotelu przez gości z Niemiec zaczęło byc normalnie (przy barze można było dostac colę lub drinka, plaża a właściwie jej dojazd -fatalny, starym busem w wilkim tłoku, ręczniki w pokojach zmieniane raz w tygodniu- hotel 4*???,do centrum Side ok. 3km- polecam spacer plażą, bardzo przyjemnie. Życzę wszystkim udanych wakacji..:)

gosia

Pobyt - Maj 2009

Polecam, zwłaszcza dla osób nastawionych na rozrywkę;)

Hera Park