Bardzo fajny hotel. Duży pokój wyposażony we wszystko co trzeba. Przemiły personel. Pani (...) ze stołówki zawsze uśmiechnięta robiła nam pyszną kawę. Na miejscu cukiernia i restauracje jednak dość drogie. W pobliżu całodobowy sklep spożywczy, Starbucks, pyszna libańska restauracja. Basen głębokość 1,60 duzy, otoczony piękną roślinnością. Plaża dosłownie obok. Ręczniki, woda uzupełniana cały czas. Fajna ekipa ratowników zwłaszcza chłopaki z Kenii których pozdrawiamy
Super lokalizacja Wyciskane soki na śniadanie ze składników które sobie wybierzesz
Super hotel w świetnej lokalizacji z bardzo fajna plaża przy hotelu. Śniadania dobre. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje codziennie sprzątane. Woda do picia przez cały dzień na basenie dostępna bez ograniczeń. Polecam bo naprawdę warto tam spędzić czas.
Czystość , profesjonalna obsługa.
Mega fajne hotel w genialnej lokalizacji z dostępem do plaży. Wszędzie blisko na targ i na perłową wyspę. Wszystko w hotelu na wysokim poziomie i bardzo czysto. Jedzenie do wyboru do koloru. Obsługa przemiła i jeśli tylko stosuje się do tamtejszej kultury i zwyczajów są bardzo pomocni i uśmiechnięci. Byliśmy w czasie Ramadanu i nie mieliśmy żadnych problemów z obsługą, podpowiadali i sugerowali co będzie lepsze. Mega polecam!!!!
Lokalizacja jest na pierwszym miejscu. Jedzenie mega dobre, duży wybór no i obsługa hotelu bardzo pomocna.
Szczerze Katar to nasze 82 Państwo i nie mam żadnych zastrzeżeń co do hotelu.
Duże ładne pokoje, bardzo dobre śniadania, bardzo duży wybór jedzenia, owoców, świeżych soków itp. Hotel usytuowany w samym centrum Doha, idealne miejsce do zwiedzania miasta. W hotelu jest duży basen oraz prywatna piaszczysta plaża. Można od razu z hotelu wyjąć skutery wodne. Miła obsługa, gorąco polecam. W hotelu jest największy w Doha klub nocny, więc można się dobrze zabawić, bez wychodzenia z terenu hotelu.
Znajduje się w centrum Doha, bezpośrednio przy piaszczystej prywatnej plaży, ma duży basen i bardzo miłą obsługę. Na terenie hotelu są 3 restauracje, a wychodząc z hotelu po drugiej stronie ulicy mamy do wyboru wiele restauracji i fastfoodów w bardzo niskich cenach.
BRAK