Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Starożytne pałace, takie jak Knossos, z bogatą historią minojską
Cudowne miejsce, obsługa bardzo miła, sam kompleks przepiękny, pełno kwiatów, bardzo czysto, plaża niestety kamienista razem z wejściem do wody ale nawet to nie przeszkadzało. Jedzenie poprostu średnie, wszystko dobre ale mały wybór.
Samo otoczenie hotelu i wewnętrzny „dziedziniec” przepiękny, pełno kwitnących kwiatów(lipiec), ogólnie bardzo zielono i przyjemnie, sklep hotelowy z dobrymi cenami, zawsze wolne leżaki nie trzeba „rezerwować” :). Codziennie przyjemne atrakcje dla aktywnych, pan Pool-Man robił dobrą robotę. Basen z przyjemną wodą i dość spory jak na ilość gości, sporo miejsca.
Jedzenie takie 6/10. Wszystko oczywiście bez rewolucji żołądkowych, mało potraw które zapamiętałem i chciałbym zjeść jeszcze raz. Lunch-boxy(na wycieczki) również słabe(bułka jajko woda sok ciasto)
Podróż poślubna. Pierwsze wrażenie Wow, super wyglądający z zewnątrz, okazałe lobby.. A później przyszło rozczarowanie pokojem 🥺. Zacieki na suficie, płynąca woda po podłodze z pod toalety.. no nie tego oczekiwaliśmy w 5* hotelu. Wielkie plus, ze po rozmowie udało sie zmienić pokój, który był juz bardziej urokliwy. Oceniając całościowo nie jest to jednak hotelu na miare 5*, a raczej 4. Jednak wyjazd napewno będziemy dobrze wspominać, zwłaszcza z dodatkowymi kilogramami 😅.
Na pewno na uznanie zasługuje bardzo, bardzo, bardzo dobre jedzenie. Różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie, co skutkuje co najmniej +2kg na wadze po powrocie 🙈🤫. Obsługa życzliwa, mila i pomocna. Uprzejma i ciągle mająca uśmiech na twarzach.
Niestety część pokoi wymaga remontu albo co najmniej odnowienia. Plagi mrówek do przeżycia, aczkolwiek są nieco uciążliwe na dłuższą metę. Kolejna rzecz do poprawy to zejście do morza, drewniana paleta nie wpisuje sie dobrze w kanony 5* hotelu. Ostatni rzecz do poprawy to animacje, kiepskie i jeszcze raz kiepskie. Wymagają jednak udoskonalenia osób "występujących".
Świetny hotel ! Polecam serdecznie, piękna lokalizacja, plaża basen, pracownicy hotelu bardzo uprzejmi, pomocni i uśmiechnięci, jedzenie przepyszne, pokoje z pięknym widokiem, czystość utrzymana na najwyższym poziomie. Dużo zieleni w hotelu. Animacje idealne, ilość w sam raz, Pan Animator, barmani i cała obsługa super. Na pewno tam wrócimy !!
Wszystko !!! Piękny hotel, przemili pracownicy, czyściutko, idealnie, pyszne jedzenie.
Hydramis Palace Beach Resort to miejsce, gdzie czuliśmy się naprawdę komfortowo. Pokoje są czyste i zadbane, obsługa miła i pomocna, śniadania i obiado–kolacje (HB) smaczne i urozmaicone. Połączenie gór i morza coś pięknego. Polecamy wszystkim, którzy szukają idealnego miejsca na pobyt na Krecie (Cavros).
Najbardziej podobała nam się bliskość do plaży z hotelowymi leżakami, a basen to prawdziwy raj dla relaksu.
Hotel bardzo przyjemny. Obsługa hotelu bardzo pomocna, hotel czysty i zadbany. Nie należy do kategorii hoteli z górnej półki, gdyż nie jest najnowszy, ale nadrabia wszystkim innym. Mało atrakcji dla dzieci, hotel typowy dla emerytów i par z małymi bobasami. Moto moto, czyli basenowy Adonis - DJ, próbuje organizować imprezy i zabawiać gości. Jeżeli chodzi o jedzenie, to bardzo smaczne, śniadania i obiady są monotonne, ale kolacje top. Do najbliższego miasteczka jest 10 minut spacerkiem - w mieście szaleństwa nie ma, ale można wynająć auto, albo zrobić zakupy w markecie. Łatwy dojazd (busem) do pięknego Rethymno (miasto według nas najładniejsze na Krecie), gdyż 3 minuty od hotelu są przystanki autobusowe. Polecamy.
- czystość; - pokój; - jedzenie; - spokój; - blisko do Rethymno.
super. polecam. miła obsługa, dobre jedzenie, wszystko w pobliżu.
wszystko. super
Na prawdę bardzo fajny hotel! Przede wszystkim było czysto, do tego uprzejma obsługa. Ze względu na termin nie było wielu gości, co również przyczynia się do wysokiej oceny. Serwowane jedzenie było smaczne i różnorodne. Drinki w barze nie były „oszczędne”. Piękne widoki z balkonu na morze i góry. Po wymeldowaniu mimo wieczornego lotu nadal była możliwość korzystania z all inclusive. Zdecydowanie można polecić to miejsce ;)
Smaczne jedzenie Dobre drinki Miła obsługa Czysto Lokalizacja Dostępność leżaków Fajny market na terenie obiektu z wieloma produktami do wyboru Przechowywanie bagażu
Zadbany trener, dużo kwiatów Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, aż do przesady Jedzenie bardzo dobre,urozmaicone
Bardzo blisko do plaży i basenu
Wada to tylko taka że zejście do morza po kamieniach Mogliby zepchnąć je tak jak zrobiły to inne hotele
Pobyt bardzo miły. Cały obiekt wręcz tonie w kwiatach i "egzotycznej" zieleni.Wielkie palmy daktylowe oblepiome owocami, granaty w zasięgu ręki ,cytryny pomarańcze ,alejki ocienione winoroślą ,ogród z ziół dają poczucie przebywania na oazie.
Zdecydowanie w porównaniu z sąsiednimi obiektami super zagospodarowana przestrzeń z mnóstwem zieleni.
Wczesne śniadanie tylko kawa ,herbata i ciasto.Skromniutki lunchbox na wynos.
Hotel w porządku, ale nie zasługuje na teoretyczne 5 gwiazdek. Pokoje średniej jakości, słabe drinki, dosyć monotonne jedzenie. Brak tematycznych kolacji, podczas pobytu raz był grill. Na ogromny minus oddanie pokoi do 11 i all in do 18, pomimo wyjazdu z hotelu przed północą i dopłatą do późniejszego pobytu. Nie jest to hotel dla dzieci, mały brodzik bez atrakcji, plac zabaw to huśtawka i zjeżdżalnia. Słabe zejście do morza - kamieniste.
roślinność
- nie jest to hotel dla dzieci - monotonne jedzenie - słaby alkohol
Super !Bardzo udany urlop .Wszyscy mili, bardzo dużo Polaków
Chyba wszystko mi się podobało, Dużo zieleni ,kwiatów .Piękne widoki ,duże fale na morzu ,można było by dużo wymieniać.
Wejście do morza kamieniste .
DO hotelu przybyliśmy ok 2 w nocy pierwsze negatywne wrażenie to łazienka ..Konkretnie wanna z foliową zasłoną. :) Chcieliśmy zamieniać..Póżniej się okazało ,że wszyscy maja takie łazienki .Doszliśmy do wniosku , że przyjechaliśmy na wakacje ,a nie spędzać czas w pokoju.
Ogarniają wszystko. Pozytywne wrażenie.
Wanna z foliową zasłoną.
Nie wrócę do tego hotelu gdyż nie jest wart swojej ceny. 5 gwiazdek zdecydowanie się nie należy.
Hotel czysty i położony przy plaży. Obsługa jest ok.
Klimatyzacja w pokoju chucha a nie dmucha więc nie można w nim odpocząć od upału. W łazience prysznic tylko stojąc w wannie a wanna z zasłonką która podczas kąpieli przykleja się do ciała 🤮 (hotel 5 gwiazdek). Łóżko małżeńskie które zamówiliśmy składało się z dwóch małych które się rozjeżdżały. Podczas tygodniowego pobytu mimo codziennego sprzątania pokoju ani raz nie przyniesiono butelki wody. Ale najgorsze jest wyżywienie: codziennie to samo i bez smaku ( przypraw i soli nie stwierdzono).
Hotel może nie najnowszy, ale jest czysto i przyjemnie na obiekcie. Na obiekcie jest mnóstwo roślinosci co powoduje, że całe otoczenie jest bardzo przyjemne dla wypoczynku.
W hotelu jest dobra kuchnia. Obsługa jest miła i pomocna. Jest siłownia, więc dla kogoś kto lubi sport to super na plus. Hotel położony jest tuż przy plaży, na której znajduje się mnóstwo leżaków z parasolami, które są darmowe. Na obiekcie jest duży basen, przy którym są leżaki i parasole, oczywiście bez dodatkowych opłat. Hotel położony w cichej okolicy. Do pobliskiego miasteczka jest około 1 km. Na obiekcie znajduje się niewielki sklepik gdzie można zaopatrzyć się w wodę, kosmetyki itp.
Moim zdaniem brak wad, ale mąż stwierdził, że było za mało kotów 😆 Zawsze jak byliśmy w Grecji to było mnóstwo kotów, a tu na obiekcie był jeden milusiński 🐈
Hotel świetny. Cena adekwatna do jakości. Bardzo dobre położenie - niecała godzina drogi od lotniska. Świetna baza wypadowa do Chanii, Retymnonu, Preveli i ciekawych miejsc. Wielkość hotelu optymalna. Na tyle duży, żeby zmieścić wszystko co istotne dla wypoczynku, ale tak zaplanowany, że wszędzie jest blisko. Piękny, zadbany ogród. Plaża kamienista - przydadzą się buty. W morzu przeważnie spore fale. Basen rekreacyjny, niezbyt duży i płytki. Smaczne i zróżnicowane jedzenie.
Największą zaletą hotelu są jego pracownicy i to bez wyjątku. Management, pracownicy recepcji, restauracji, barów, room service. Wszyscy życzliwi, pomocni, uśmiechnięci. Po kilku dniach wszyscy znają każdego gościa.
Hotel godny polecenia, czysty, zadbany, codziennie sprzątane pokoje. Obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie urozmaicone, bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Warto zabrać buty, bo wejście do wody jest kamieniste, ale dalej jest piaseczek, także plaża jest ok. Sporo leżaków i przy basenie i przy plaży. Z wycieczek polecam Balos i Santorini, my kupiliśmy u rezydentki i koniecznie na własną rękę albo kolejką z hotelu nad jezioro Kournas (5km).
Połączenie basenów i plaży.
Animacje, ale dla nas nie były istotne. Coś tam się dzieje ale na takim słabym poziomie.
Hotel zadbany , obsługa miła i pomocna , jeśli komuś zależy na animacjach w hotelu to niestety bardzo słaby poziom. Hotel przy samym morzu , plaża kamienista polecam zabrać buty do wody. Jedzenie zawsze świeże kolację tematyczne , śniadania typowe english breakfast.
-Hotel przy plaży -dobre świeże jedzenie -czysto , codziennie room service
-slabe animacje
Raczej na plus. Po przybyciu - powitalna lemoniada już na recepcji. Pokój w porządku, z bajkowym widokiem na ogród , chodzące owieczki i kawałek morza. Trzeba uważać na róg kanapy, wchodząc z balkonu. Klimatyzacja ok. W łazience 2w1 szampon+żel, fartuchów brak. Oddzielne niebieskie ręczniki plażowe. W restauracji bardzo miła obsługa. Na szczęście osób palących było tam nie wiele. Jedzenie wystarczające. Pyszna kaczka w tygodniu była raz, owoce morza trochę częściej. Jest mały fajny sklepik, jak zapomnicie buty do wody lub kapelusz. Zieleń piękna i różna. Na plaży wystarczająca ilość leżaków. W barze jedna lodówka i jedna łyżka do lodów. Druga jest, ale pracownik nie pozwala skorzystać nawet jak jest kolejka. Może dla siebie tą łyżkę widocznie trzymają? Animacja jest, muzyka, tańce też. 10-15 min od hotelu jest mała miejscowość z sklepikami. Od hotelu małą ciuchcią można dojechać do jeziora. Czy wrócę? Zależy od aktualnej ceny pobytu w porównaniu.
Kompaktowość. Nie będziesz długo szukać dziecka czy łazienki 😂. Czystość. Sprzątają każdy centymetr rano i wieczorem.
Nieprzyjemne kamienie przy wejściu do morza. W porę lunchu i kolacji nie wypijesz herbaty lub kawy - tylko iść w bar przy basenie.
Hotel ładny, zadbana roślinność, widoki super. Basen wystarczający. Bliskość do morza bardzo ok. Obsługa hotelu bardzo ok.
Bliskość morza, ładne części wspólne. Miła obsługa. Często skrzatane pokoje. Pokoje ok.
W pokojach przy głównym lobby mało wydajna klimatyzacja. Niestety bliskość ruchliwej ulicy i spory ruch aut generował hałas nawet w nocy. Za twarde materace w pokojach, ale co kto lubi. Jedzenie monotonne, ale można coś wybrać, nie ma szans na głód.
Przyjemny hotel nad samym morzem, choć z kamienistą plażą. Bardzo dobry punkt wypadowy do okolicznych atrakcji (Georgioupolis, Chania, Rethymnon)
Bardzo przyjemna okolica. Najbliższa miejscowość z dużą ilością kawiarni, restauracji oraz sklepami 15 min spacerem od hotelu. Wygodne materace i duże pokoje. Czystość w pokojach oraz całym obiekcie.
W porze lunchu oraz kolacji brak herbaty lub kawy. Kamienista plaża.