Luksusowe kurorty z polem golfowym i spa
Plaże z miękkim piaskiem i łagodnym zejściem
Parki wodne idealne dla rodzin z dziećmi
Ruiny miasta Perge w pobliżu do zwiedzania
Hotel godny polecenia!!! Tydzień to stanowczo za mało. Plaża przy hotelu, dwa baseny z duża ilością leżaków, dla dzieci zjeżdzalnie i brodziki. Codziennie ciekawe animacje przede wszystkim w jezyku rosyjskim i niemieckim ale można się wybawić. Wieczorem organizowane są dyskoteki najpierw dla dzieci później dla całej reszty. W hotelu 95% to rosjanie co osobiście uważam za plus:) Czyli spokój i brak awantur hehe. Jedzenie urozmaicone nie powiem, żeby codziennie proponowali co innego ale było w czym wybierać. Alkoholu nie oszczedzaja ale jeśli chce się drinka należy barmanowi powiedzieć co wymieszać ponieważ rosjanom nalewają w szklanki tylko czysty trunek:) Mieszkałam w bungalowie, czysciutki pokój, który może pomieścić nawet 4 osoby. Dla mnie kolejnym plusem był teren – ogromny i zielony! Wszedzie można było znaleźć dla siebie miejsce do opalania lub odpoczynku od upału:) Jedynym problemem było zarezerwowanie sobie stolika w jakiejkolwiek restauracji a'la carte. Za duzo chętnych. Na zakupy można jechać do pobliskiej miejscowości Kadriye. Kursują autobusiki 1 os/1$/w jedna strone.