Hotel znajduje się tuż przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży.
Dla amatorów wodnego szaleństwa: 16 basenów, jacuzzi oraz 11 zjeżdżalni dla dorosłych i dla dzieci.
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna dla gości w każdym wieku.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Wszystko było super, cały hotel wart polecenia, przepyszne różnorodne jedzenie od rana do nocy drinki napoje lody pizze hamburgery frytki chipsy bez limitu kiedy tylko dusza zapragnie, to się nazywa odpoczynek na poziomie :D podgrzewane baseny, super zjeżdżalnie, prze miła obsługa , wszystko na najwyższym poziomie
Hotel wymaga renowacji Obsługa recepcji - niemiła i niepomocna, kobiety są zlewane na każdym kroku Baseny 2/5 Czystość - jak najbardziej ok Róbcie zdjęcia minibarów. Dzień przed wyjazdem o 22 Pan przyniósł do minibaru wafelki których nie było na początku. I tu powinna zapalić mi się czerwona lampka, że coś jest nie tak. Przy wymeldowaniu okazałam się, że w minibarze nie ma 4 soczków. Przez cały pobyt nie korzystaliśmy z minibaru. Oczywiście musiałam za to zapłacić mimo, że od samego początku soczków nie było. Nie polecam. Albo uważać i wszystkiego pilnować i fotografować dla potwierdzenia.
Bardzo udany pobyt. Wszystko na najwyższym poziomie. Rewelacyjne baseny, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa.
Wszystko
Nic
Hotel absolutnie wyjątkowy piękne miejsce dobre jedzenie duży wybór. Fantastyczna obsługa, dużo atrakcji, quqpark. Pokoje przeciętne i to jedyne słabsze ogniwo. Jeżeli jeszcze wrócę do Egiptu to tylko tam! gorąco polecam
Bardzo duża przestrzeń dzięki temu nie trzeba bić się o leżak jest miejsce gdzie odpocząć każdy ma swoją przestrzeń.. Przepiękne i zadbane ogrody. Obsługa. Dostęp do wszystkiego co potrzebne.
Pokoje są bardzo przeciętne.
Super hotel. Polecam. Świetna obsługa. Różnorodność potraw. Możliwość wyboru kolacji w jednej z pięciu alternatywnych restauracji.
Czysto. Stały dostęp do wody butelkowanej .
Piękny hotel, pokoje super, cudowna zieleń, hotel położony w cudownym miejscu
Przemiła obsługa, dbałość o klienta, czystość, obsługa też w języku polskim (...)
Brak wad.
Hotel polecam w 100%, czysto obsługa na najwyższym poziomie. Chętnie tu wrócę!
Czystość, obsługa
Jaz Aquamarine to świetny wybór na wakacje typu all inclusive, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Hotel jest bardzo duży, ale zadbany i dobrze zorganizowany. Ogromnym plusem jest aquapark z licznymi zjeżdżalniami oraz wiele basenów, oraz dodatkowo wiele atrakcji odpłatnych jak SPA dzięki czemu nie ma nudy nawet przy dłuższym pobycie. Pokoje są czyste, przestronne i regularnie sprzątane, a obsługa uprzejma i pomocna. Jedzenie smaczne i różnorodne – każdy znajdzie coś dla siebie, choć przy pełnym obłożeniu bywa tłoczno w restauracjach. Podsumowując: komfortowy hotel z bogatą infrastrukturą, idealny na beztroski wypoczynek ☀️🌴
Zalety hotelu Jaz Aquamarine: *duży, nowoczesny kompleks z zadbaną infrastrukturą *świetny aquapark i wiele basenów (dla dzieci i dorosłych) *smaczne, różnorodne jedzenie w formule all inclusive *czyste, przestronne pokoje i regularny serwis sprzątający *miła, pomocna obsługa *bogata oferta animacji i atrakcji w tym animatorzy PL *idealny dla rodzin z dziećmi
*przy pełnym obłożeniu bywa tłoczno (restauracje, baseny) *przeciętna rafa koralowa przy hotelu – lepsza na wycieczkach, plaża piaszczysto-żwirowa, na ok 50 metrów głębokość wody do kolan *powtarzalność części posiłków przy dłuższym pobycie
Hotel w pełni spełnił nasze oczekiwania- czysto, piękne zadbane ogrody, obsługa na najwyższym poziomie, mnóstwo atrakcji dla dzieci. Animatorzy w tym dwie Polki super dziewczyny, dbają o atrakcje dla dorosłych oraz dzieci. Każdy znajdzie coś dla siebie, profesjonalnie prowadzona joga, którą serdecznie polecam. Codziennie gimnastyka z humorem w cieplutkim basenie. Atutem hotelu jest duża przestrzeń, dobrze zagospodarowana- kawiarnie, bary przy basenie oraz na plaży, restauracje, punkty z przekąskami. Wieczorem jest gdzie spędzić czas przy dobrym drinku (grając w karty albo scrabble). Turyści głównie europejczycy, mało Rosjan. Zalety • Profesjonalna obsługa hotelu- Bardzo czysto! Wszyscy uśmiechnięci i chętni do pomocy. Jedzenie urozmaicone dla mięsożerców wołowinka, jagnięcina, cielęcina oraz przepiórki, kaczka indyk. Dużo owoców morza, duży wybór warzyw, dużo owoców. Pyszna kawa, ciasta super. Polecam wycieczkę na nową wyspę Biancę, pudrowy biały piasek, turkusowa woda, rafa koralowa. Z czystym sumieniem mogę polecić każemu pobyt w tym hotelu. Wady • Słaba plaża, brak dostępu do rafy, hotel buduje pomost więc jest nadzieja, że w najbliższym czasie będziemy podziwiać rafę przy hotelu.
Duży dobrze zadbany hotel, który trzyma standard hoteli sieci Jaz. Atutem dobrze dobrana obsługa hotelu, która dba o każdego turystę. Codzienne animacje. Smaczne jedzenie, jednym słowem SUPER HOTEL.
Słaba plaża.
Hotel na 5 +, jedzenie , obsługa na wysokim poziomie. Pokoje codziennie sprzątane, Woda w pokoju w butelkach na wymianę , uzupełniana z banderolą. Animacje bardziej dla dzieci, dmuchańce itp. Jeśli chodzi o morze to codziennie odpływy, woda do kolan. Baseny podgrzewane. Przy basenie kanapki i babki na słodko cały dzień.
Czystość, obsługa, jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie, podgrzewane baseny.
Z czystym sumieniem polecamy ten hotel. Alkohole dobre, muzyka gra cały dzień, animacji bardzo dużo, wieczorne show świetne, jedzenie urozmaicone. Zespół animatorów z ogromną energią - pozdrawiamy (...) Polkę! Jesteśmy naprawdę zadowoleni i polecamy każdemu! Hotel klasa.
Animacje, zespół animatorów, jedzenie i drinki
Pierwszy raz w hotelu i jesteśmy zadowoleni. Jedzie bardzo dobre, drinki tak samo. Trafiliśmy na fruit festival i to była świetna impreza. Zespół animatorów ekstra, dużo rozrywki w ciągu dnia. Polska animatorka (...) na miejscu, bardzo miła. Polecam
Jedzenie drinki animacje
mogę śmiało polecić ten hotel ,obsługa miła ,czysto ,jedzenie ok ,animacje ok, bardzo miłe zaskoczenie tort na urodziny dziecka naprawdę doceniam
miła obsługa ,czystość na stołówce, blisko lotniska
hotel bez wad jedynie to płytkie morze
Infrastruktura hotelu świetna, jedzenie urozmaicone, jednak pokój z widokiem na budowę 😭
4raz w Hurgadzie: Hotel przy samej plaży, bdb jedzenie, cudownie ciepłe baseny 29st w styczniu!, aquapark skromny (...), obsługa miła, ale nastawiona na napiwki i z tym się raczej nie kryją, czysto jak na Egipt, drinki też ok.
Jedzenie, czystość
Plastikowe niedomyte kubki, woda w szklanych butelkach dziwnie smakująca i z ichniejszą banderolą, 9 restauracji, 1 nieczynna, 7a'la carte, gdzie raz na pobyt można skorzystać z 1 (w tym 3 płatne extra), w pokoju kawa, herbata i woda w pakiecie - reszta wszystko płatne
Hotel na naprawdę wysokim poziomie, wszystko Nam się podobało. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Pyszne drinki, świeże soki z owoców. Czyste i duże pokoje.Podgrzewane baseny.Atrakcje dla dzieci, piękny ogród. Jak dla Nas, nie było żadnych wad.
Pyszne jedzenie, czyste i duże pokoje . Podgrzewane baseny, animacje dla dzieci, zjeżdżalnie
Cała rodzina się zatruła. Jesteśmy cały czas chorzy na dwa tygodnie po powrocie z wakacji.
Polecam ten hotel. Biorąc pod uwagę cenę do jakości wypada on korzystnie. Byliśmy z żoną zadowoleni zarówno z pokoju, bazy hotelowej, a także logistyki całego pobytu. Jedzenie było urozmaicone, wiele rożnych punktów gastronomicznych i atrakcji- nawet poza sezonem - byliśmy 10-17.01.2026
Wyjazd do Jazz Aquamarine był dla nas rodzinnym testem wytrzymałości: czy da się pojechać na wakacje 2+2 i wrócić bardziej wypoczętym niż przed wyjazdem? Odpowiedź brzmi: tak, da się. Zacznijmy od podstaw, czyli czystości. Hotel jest bardzo zadbany – pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane, wszystko na swoim miejscu. Teren ogromny, zielony i tak dobrze zaplanowany, że nawet przy dużej liczbie gości nie ma uczucia „wakacyjnego chaosu”. Najważniejszy punkt programu: baseny i aquapark. Dzieci były zachwycone, my… jeszcze bardziej. Podgrzewane baseny sprawiły, że hasło „tato, jeszcze tylko pięć minut” powtarzało się przez cały dzień. Zjeżdżalnie dla różnych grup wiekowych, ratownicy na każdym kroku i pełne poczucie bezpieczeństwa. Dzieci wybawione, rodzice mogą wreszcie wypić kawę w spokoju – brzmi jak luksus i tak właśnie jest. Jedzenie? Bardzo solidny poziom. Duży wybór, codziennie coś innego, świeże warzywa, ryby, mięsa, desery (niestety bardzo dobre 😉). Dzieci zawsze znalazły coś dla siebie, a restauracje tematyczne były miłą odmianą od klasycznego all inclusive. Duży plus za dobrą organizację i brak kolejek. Obsługa hotelu to prawdziwy skarb. Uprzejma, pomocna, uśmiechnięta i nienachalna – dokładnie taka, jakiej oczekuje się na wakacjach. Animatorzy zasługują na medal: animacje, mini disco, zabawy – dzieci wracały zmęczone i szczęśliwe, a to najlepsza recenzja. Na koniec coś, czego nie da się wpisać w tabelkę: atmosfera. Jazz Aquamarine to hotel, w którym wszystko „działa”. Nic nie trzeba wymuszać, o nic się prosić, nie ma stresu. To miejsce, gdzie wakacje naprawdę są wakacjami, a nie logistycznym projektem rodzinnym. Podsumowanie po powrocie? Dzieci: „Kiedy znowu tu przyjedziemy?” Rodzice: „Pierwszy raz wróciliśmy wypoczęci.” I to chyba mówi wszystko.
Fajny hotel sredniej wielkości, czyli nie za duży - wszystkie odleglosci w ramach hotelu spokojnie da sie przejść ;) Na pewno dobra opcja dla rodzin - duza ilosc basenow - wiekszosc podgrzewana - co jest wazne w zime.
Dobry standard, dobre atrakcje dla dzieci
czystość pokoi moglaby byc lepsza